frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 aggmanos said: thnx Το δικό μου λέει ANLDBK, άρα μάλλον ολλανδέζικο είναι. Ακριβώς ....!!!!!!;);) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 προσπαθώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για ορισμένα άτομα και δεν γίνετε. Αλλά η επιλογή υπάρχει. Όταν είμαι στις επαφές και επιλέγω κάποια κάτω-κάτω γράφει Ήχος κλήσεις: Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης. Σε προηγούμενες εκδόσεις αν πατούσες εκεί μπορούσες να τον αλλάξεις. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος; εκτός από apps. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εχει δει κανεις κανενα προβλημα με το update ? κατι που μαυριζε η οθονη οταν σε περναν τηλ ειχα διαβασει,το εφτιαξαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) hulk1776 said: εχει δει κανεις κανενα προβλημα με το update ? κατι που μαυριζε η οθονη οταν σε περναν τηλ ειχα διαβασει,το εφτιαξαν ? Φίλε μου τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ούτε με τη leaked ούτε και τώρα με την επίσημη. Κάποια προβλήματα εμφανίστηκαν σε κάποιους που δεν είχαν κάνει wipe cache ή factory reset. Edited April 4, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Konstantine73 said: Οσο την δουλευω ανακαλυπτω οτι ειναι χειροτερη και απο την leak....παρολο που εχω κανει και hard reset για παν ενδεχομενο.... Οταν βγαινω απο μια εφαρμογη στον nova αργει πολλες φορες να εμφανισει τα εκονιδια που εχω επανω.....:mad: Επισης το φαινομενο με την αργη φορτιση το εχω παλι....αρε LG....εισαι μην πω τι..... κάνε factory reset, wipe cache, wipe nv partition από το stock recovery. Μόλις επανεκκινηθεί το τηλέφωνο ξανακάντο επανεκκίνηση στο καπάκι. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επίσης όταν επεναφέρεις το backup μην επαναφέρεις εργοστασιακές εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους γιατί εκεί έχουν αλλάξει κάτι και το κάνει ''σκ@τα'' το τηλέφωνο. Επανέφερε τις εφαρμογές (τρίτες) που είχες, ρυθμίσεις συστήματος, επαφές, σελιδοδείκτες, ημερολόγιο τίποτα άλλο. Με αυτά θα είσαι πολύ καλύτερα από τη leaked και μάλιστα η ταχύτητα του Nova πλέον δεν πιάνεται. Edited April 4, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 frastgr said: κάνε factory reset, wipe cache, wipe nv partition από το stock recovery. Μόλις επανεκκινηθεί το τηλέφωνο ξανακάντο επανεκκίνηση στο καπάκι. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επίσης όταν επεναφέρεις το backup μην επαναφέρεις εργοστασιακές εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους γιατί εκεί έχουν αλλάξει κάτι και το κάνει ''σκ@τα'' το τηλέφωνο. Επανέφερε τις εφαρμογές (τρίτες) που είχες, ρυθμίσεις συστήματος, επαφές, σελιδοδείκτες, ημερολόγιο τίποτα άλλο. Με αυτά θα είσαι πολύ καλύτερα από τη leaked και μάλιστα η ταχύτητα του Nova πλέον δεν πιάνεται. wipe cache πως το κανουμε? wipe nv partition από το stock recovery, και αυτο επισης πως γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εστειλα mail στην lg hellas για να παραπονεθω για αυτο το δειγμα αναβαθμισης που μας εδωσαν. Αν και δεν νομιζω να υδρωσει το αυτι τους.. στο μειλ τους ρωταω αν περιμενουμε και νεωτερη αναβαθμιση και ποτε.. αν θελετε δοκιμαστε και εσεις μπας και μαθουμε τιποτα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Αναβάθμισα κι εγώ σε JB. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, νομίζω ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόκριση. Ωστόσο θα ήθελα πολύ να ξεκλειδωθεί ο bootloader και να ενσωματωθούν οι drivers της Nvidia. Νομίζω ότι βελτιώσεις του τύπου από 5000 στο 5200 στο quadrant είναι ανάξιες λόγου (ειδικά όταν το HTC One X με παρόμοιο chipset έχει quadrant score ~7000). Υπάρχει ελπίδα για μελλοντική αναβάθμιση ή να το πουλήσουμε όσο είναι ακόμα καιρός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 παιδια το καλυτερο ειναι αυτοπου εκανα. ics καθαρη με εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα αναβαθμιση σε jb. πεταει πλεον το τηλεφωνο. ουτε κολληματακια ουτε τιποτα. θα τσεκαρω και την μπαταρια και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ευτυχής κάτοχος του κινητού από σήμερα! Μου ήρθε καπάκι και η Jelly Bean. Εντάξει τώρα τι να λέω το κινητο φυσάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Leolipop said: Πριν λιγο ειδα οτι η οθονη μου απο πισω εβγαλε ασπρακια, οπως την εχουν παθει και αλλοι.Μιλησα με LG και μου ειπαν αν μπορω να το παω στην Σταση Μετρο Κατεχακη στο σερβις τους οπου θα το κοιταξουν επιτοπου και αν χρειαζεται επισκευη , θα μου δωσουν συσκευη αντικαταστασης.Αλλιως αμα εκλεινα ραντεβου θα το επαιρνα την αλλη Πεμπτη. Επισης επειδη δεν ειχαν ιδεα και εκεινοι τους ενημερωσα πως εχει βγει επισημα η εκδοση. Συμφωνω και εγω και πιστευω πως ετσι βιαστικα κυκλοφορησαν επισημα οτι ειχαν για να μην τους κραζουμε.Δεν αποκλειω μια V20c με οσο γινεται περισσοτερα απο αυτα που ζηταμε ακομα. εμενα για τα ασπρα σημαδια μου ειπανε οτι θα μου κανουν αλλαγη οθονης.δεν ειχαν ανταλακτικο και την εχουν παραγγειλει μου ειπαν απο δευτερα τωρα.μια εβδομαδα περασε παντος..τι σημαδια εβγαλε σαν τα δικα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 mobrol said: εστειλα mail στην lg hellas... στο μειλ τους ρωταω αν περιμενουμε και νεωτερη αναβαθμιση και ποτε.. Νασαι καλα ρε φιλε,με εκανες κι εκλαιγα απο τα γελια :lol: :lol: Nexusloco said: Ευτυχής κάτοχος του κινητού από σήμερα! Μου ήρθε καπάκι και η Jelly Bean. Εντάξει τώρα τι να λέω το κινητο φυσάει!Καλοριζικο :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 truckman said: Νασαι καλα ρε φιλε,με εκανες κι εκλαιγα απο τα γελια :lol: :lol: Καλοριζικο :) Konstantine73 said: Σιδεροκεφαλος..... Ευχαριστω παιδές! Να ειναι καλά και ο Leo! (Ξέρει αυτός).Πάω να περάσω την lockscreen του G.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Konstantine73 said: Οσο την δουλευω ανακαλυπτω οτι ειναι χειροτερη και απο την leak....παρολο που εχω κανει και hard reset για παν ενδεχομενο....Οταν βγαινω απο μια εφαρμογη στον nova αργει πολλες φορες να εμφανισει τα εκονιδια που εχω επανω.....:mad: Σε μένα δεν παρουσιάζει τέτοιο θέμα ούτε με τα εικονίδια ούτε με τα widgets και χρησιμοποιώ Nova.Είναι σαφώς πιο γρήγορη από τη leaked.Ίσως να έπρεπε να είχες κάνει το παρακάτω που έκανε ο sodissey,πράγμα το οποίο έκανα κι εγώ πριν την περάσω.Ωστόσο έχω θέμα με το flash ( αν θυμάμαι με σένα το συζητούσα) ο οποίος πλέον δεν υποστηρίζεται στο dolphin ενώ με τη leaked δεν είχα πρόβλημα.Θα το ψάξω ωστόσο όταν βρω χρόνο. sodissey said: παιδια το καλυτερο ειναι αυτοπου εκανα. ics καθαρη με εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα αναβαθμιση σε jb. πεταει πλεον το τηλεφωνο. ουτε κολληματακια ουτε τιποτα Κι εγώ το ίδιο έκανα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Δεν ξερω παιδια εγω ειμαι απογοητευμενος.. Καλο και χρυσο το τηλεφωνο στο browsing,μεγαλη ευαναγνωστη οθονη,γρηγορο στο μενου αλλα δοκιμασα ξανα real racing 3 και τρωει παλι κοληματα.και δε μπορω να καταλαβω,αφου δοθηκε νεος κερνελ κι απο οτι ξερω ειναι ο τελευταιος,γιατι δεν ανεβηκε η αποδοση τοης συσκευης? το one x δηλαδη τι παραπανω εχει και πηγε στο quadrant 7000 απο 5000 που ηταν? το τηλεφωνο ειναι πραγματι best value for money αλλα ο tegra 3 μονο σαν tegra 3 δεν αποδιδει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Εγω παντως βλεπω σε σχεση με την leaked 20A μεγαλη διαφορα στο κλειδωμα των δορυφορων του gps , μερα με την νυχτα η διαφορα κλειδωνει γρηγορα ακομη και μεσα στο σπιτι . Επισης δεν εχει το lag οταν γυρνουσες στη home screen που περιμενες να εμφανιστουν τα εικονιδια , λιγο καλυτερη η καμερα και γενικα ολα δουλευουν ρολοι μεχρι στιγμης .Θελω να δω και την μπαταρια σε διαρκεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Billeiros said: Δεν ξερω παιδια εγω ειμαι απογοητευμενος.. Καλο και χρυσο το τηλεφωνο στο browsing,μεγαλη ευαναγνωστη οθονη,γρηγορο στο μενου αλλα δοκιμασα ξανα real racing 3 και τρωει παλι κοληματα.και δε μπορω να καταλαβω,αφου δοθηκε νεος κερνελ κι απο οτι ξερω ειναι ο τελευταιος,γιατι δεν ανεβηκε η αποδοση τοης συσκευης? το one x δηλαδη τι παραπανω εχει και πηγε στο quadrant 7000 απο 5000 που ηταν? το τηλεφωνο ειναι πραγματι best value for money αλλα ο tegra 3 μονο σαν tegra 3 δεν αποδιδει...μειωσε στο ελαχιστο τα εφε στο real racing και θα δεις διαφορα.Να ξερεις οτι με το συγκεκριμενο παιχνιδι εχουν θεμα πολλες συσκευες. Ο tegra δεν φταιει σε τιποτα,ειτε ειναι tegra,ειτε qualcom,ειτε snapdragon,χωρις την καταληλη υποδομη και ρυθμιση ,απο μονος του τι να κανει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Έχω το "morning call is empty" όταν πήγα να κάνω downgrading και το κινητό δεν bootaρει... :) :( :mad: Τί κάνουμε τώρα ???!!! :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 gutis said: εμενα για τα ασπρα σημαδια μου ειπανε οτι θα μου κανουν αλλαγη οθονης.δεν ειχαν ανταλακτικο και την εχουν παραγγειλει μου ειπαν απο δευτερα τωρα.μια εβδομαδα περασε παντος..τι σημαδια εβγαλε σαν τα δικα μου? Κατι γκριζολευκα σαν σκονη αλλα πιο μεγαλα , και αλλα πιο μικρα. Μου αλλαχτηκαν τα εξης : touch window assembly white Cover assembly , front white Damper Tape ,window Tape Tape Eγινε αλλαγη προσοψης αφης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Πριν κανω την αναβαθμιση ετρεξα antutu και quadrant ετσι για να δω διαφορα και η αληθεια ειναι οτι ανεβηκε κ στα 2...σε καθε περιπτωση παντως λειτουργει τελεια (οχι οτι ειχε και κανα σοβαρο θεμα με την ics) αλλα σιγουρα τωρα ειναι πιο smooth στην περιηγηση μεταξυ αρχικων οθονων, εφαρμογων κλπ. Εξακολουθει να ειναι χαλαρα η πιο value for money επιλογη. Το πηρα για να μπω δυνατα στο android (1η συσκευη iPhone5) και δεν το εχω μετανιωσει λεπτο. Σε συγκριση με S3 & Nexus4 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Σε πλοηγηση, παιχνιδακια (temple run OZ και παρομοια) ειναι ακριβως ιδιες οι επιδοσεις τους (τα εχουμε βαλει διπλα-διπλα και τα 3 και τρεχουμε τα παντα συγχρονως). Νομιζω καποιες φορες εδω στο φορουμ παραειμαστε αυστηροι μιας και το κινητο ειναι κομπλε σε ολα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Didimos said: Έχω το "morning call is empty" όταν πήγα να κάνω downgrading και το κινητό δεν bootaρει... :) :( :mad: Τί κάνουμε τώρα ???!!! :O Μην κάνεις downgrade με το lg support mobile tool.Kι εγώ το είχα αντιμετωπίσει αυτό.Κάνε downgrade με τον οδηγό του Palalou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 adam said: Πριν κανω την αναβαθμιση ετρεξα antutu και quadrant ετσι για να δω διαφορα και η αληθεια ειναι οτι ανεβηκε κ στα 2...σε καθε περιπτωση παντως λειτουργει τελεια (οχι οτι ειχε και κανα σοβαρο θεμα με την ics) αλλα σιγουρα τωρα ειναι πιο smooth στην περιηγηση μεταξυ αρχικων οθονων, εφαρμογων κλπ. Εξακολουθει να ειναι χαλαρα η πιο value for money επιλογη. Το πηρα για να μπω δυνατα στο android (1η συσκευη iPhone5) και δεν το εχω μετανιωσει λεπτο. Σε συγκριση με S3 & Nexus4 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Σε πλοηγηση, παιχνιδακια (temple run OZ και παρομοια) ειναι ακριβως ιδιες οι επιδοσεις τους (τα εχουμε βαλει διπλα-διπλα και τα 3 και τρεχουμε τα παντα συγχρονως). Νομιζω καποιες φορες εδω στο φορουμ παραειμαστε αυστηροι μιας και το κινητο ειναι κομπλε σε ολα του. Αν δεν πιασει τις επιδοσεις του one x,μιας και εχουν το ιδιο hardware πως να ειναι ικανοποιημενος καποιος? Αυτα τα παιχνιδακια που λες ειναι πολυ απλα.βαλε το real racing 3 απο το store (δωρεαν ειναι) και δες πως παει το frame rate.μετα δες στο youtube πως παει το ιδιο παιχνιδι στο one x...μερα με τη νυχτα.το μονο που με κραταει απο το να μη το δωσω ακομη ειναι το οτι η lg ειχε ταξει ξεκλειδωτο bootloader αρα ισως ερθει συντομα ενα update.αν και το κοβω χλωμο αυτο το συντομα με αυτη την εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 truckman said: Νασαι καλα ρε φιλε,με εκανες κι εκλαιγα απο τα γελια :lol: :lol: ε ενταξει νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος... κατι θα γινει πιστευω.. θα δειξει, να δω αν θα μου απαντησουν κατι αυριο παντως ασχετο αλλα εχω την εντυπωση οτι η lg εχει το καλυτερο και πιο συνεπες service στην ελλαδα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Konstantine73 said: Αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο game πεταει στο (χαμηλοτερα χρονισμενο) nexus7 Δεν το γνωριζω και δεν αμφιβαλω οτι σε αυτο μπορει να τρεχει καλυτερα.Το περασα στο 4Χ του μικρου και ειδα οτι εχει θεμα.Για λιγο που το εψαξα βρηκα αναφορες για προβληματα με αυτο το game σε πολλες συσκευες.Δεν παιζει ρολο μονο ο χρονισμος της cpu,ειναι πολλα που το επηρεαζουν. Με την ευκαιρια θελω να ξεκαθαρισω κατι γιατι εχει δημιουργηθει μια συγχηση: μην περιμενετε να μεταμορφωθει το 4Χ σε One X με μια αναβαθμιση λογισμικου.Το οτι εχουν τον ιδιο επεξεργαστη δεν σημαινει οτι εχουν και το ιδιο hardware,αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Εχουν διαφορετικη φιλοσοφια κατασκευης (και διαφορετικα λεφτα).Παρτε παραδειγμα δυο υπολογιστες που ενω εχουν τον ιδιο επεξεργαστη,εχουν διαφορετικη συμπεριφορα σε αρκετα πραγματα γιατι εχουν διαφορετικο motherboard.Δεν θα τα συγκρινω για σας πω πιο ειναι καλυτερο γιατι εχω δει και σημεια που υπερεχει το 4Χ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια.Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι το 4Χ ειναι αδικημενο απο την ιδια την Lg,εχει την δυνατοτητα για πολλα περισσοτερα απ οτι δινει τωρα. @mobrol μακαρι να αποδειχτω υπερβολικος αλλα η ιστορια και τα γεγονοτα αλλα δειχνουν... Edited April 4, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Sos παιδιά. Το έχω 2 με 3 βδομάδες. Με την μαμισια ics rom. Ξαφνικά βλέπω ότι έχει κλείσει από μόνο του. Φορτισμένο. έκτοτε δεν ανοίγει. Κάνει μπουτ, μετά όμως το logo της LG Αντί να ζητήσει πιν σβήνει η οθόνη. Δεν έχει γίνει πέσει ούτε μια φορά. Ιδέες? Εντιτ : Του έβαλα τον φορτιστή και μπουταρε κανονικά. . Για κάποιον άγνωστο λόγο η μπαταρία από 60 τις εκατό έπεσε στο 0 μέσα σε τρεις ώρες ενώ το τηλέφωνο ήταν σε αδράνεια. Πολύ περίεργο. Edited April 4, 2013 by Manos7979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts