Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Δεν μπορω να βρω την απευθειας πηγη αλλα ετσι λεγεται παντου στο XDA . Βεβαια ολα τα blogs ελεγαν τελος Μαρτιου . Τουλαχιστον , 2 Απριλιου δεν ειναι πολυ μακρια απο το τελος Μαρτιου . Θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Δεν μπορω να βρω την απευθειας πηγη αλλα ετσι λεγεται παντου στο XDA . Βεβαια ολα τα blogs ελεγαν τελος Μαρτιου . Τουλαχιστον , 2 Απριλιου δεν ειναι πολυ μακρια απο το τελος Μαρτιου . Θα δουμε. Μακαρι βρε leolipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Mε την LG ποτε δεν ξερεις , αλλωστε για αυτους καθε μερα ειναι πρωταπριλια ! Η μαλλον ξερεις οτι κατα 95% θα ακυρωσουν την οποια υποσχεση τους. :P Εγω δε θα κατσω να περιμενω με αγωνια πλεον την LG . Εχω την leak με την 4.2 καμερα και το κλειδωμα απο το G και περιμενω τον Μανο... (ακους Μανο ; εσυ θα μας σωσεις :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Στην τσεχια λενε αυτο "Αktualizace OS pro Optimus 4X HD (LGP880) bude dostupná od 2. dubna 2013" που στο τελος λεει 2 Απριλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 μια στις 25 μαρτιου μια στις 2 απριλιου καλη πρωταπριλια εγω δεν πιστευω πλεον:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ομοιως και εγω οτι λενε το παιρνω βερεσε ... για αυτο αλλωστε εχω στημενο το τηλ , οχι μονο εγω αλλα και αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ομοιως και εγω οτι λενε το παιρνω βερεσε ... για αυτο αλλωστε εχω στημενο το τηλ , οχι μονο εγω αλλα και αλλοι. εγω ενα ξερω αν ηταν να την δωσουν θα το εκαναν απο καιρο δωσανε μια στους xda και σαν να μας λενε τωρα βγαλτε τα ματια σας θα χασουν πελατες δεν τους νοιαζει αλλα ουτε και εμενα.αν την δωσουν την εδωσαν ως εκει ξανα απλα δεν θα ασχοληθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εφοσον ασχοληθηκαν εστω για αυτο , τοτε θα μπορουσαν να βγαλουν αυτη ξεκλειδωτη και να πουν τελος απο εμας , μην περιμενετε τιποτα .Αλλα επιμενουν να βγαζουν ανακοινωσεις περι τελικης εκδοσης οποτε δεν νομιζω να ψευδονται αρκει να καταληξουν σε μια ημερομηνια επιτελους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπέρα. Εχω την συσκευή εδώ κι ένα μήνα περίπου, αλλά υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν λέω ότι φταίει το τηλέφωνο, απλά για την χρήση που το θέλω, απλά κρατάει υπερβολικά λίγο. Τι εννοώ. Καταρχήν το τηλ είναι root έχω αφαιρεσει αρκετές εφαρμογές, και μερικά από αυτά που έχω εγκατεστημένα είναι nova launcher, και imo messenger. Το imo είναι απαραίτητο γιατί θέλω να είμαι συνέχεια στο fb. Επίσης έχω την φωτεινότητα στο 10% και άντε να την πάω μέχρι το 30%. Τέλος 90% είμαι σε 2g μόνιμα, εκτός από μερικές φορές, που ανοίγω, τα 3g. Κατά τα άλλα τα δεδομένα είναι 100% up. Με αυτά τα δεδομένα, η μπαταρία σε 4-5 ώρες πέφτει από 100% στο 15-20%. Είναι ρε παιδιά νορμάλ αυτό; Μου φαίνεται πάρα πολύ λίγο. Πείτε μου κάποια συμβουλή, γιατί απλά δεν μου κάνει την δουλειά που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα για την ωρα και αυτο οφειλεται στον κακορυθμισμενο kernel του τηλεφωνου.Aν αυριο , πρωτα ο Θεος , βγει επισημη ενημερωση και εχει διαφορετικο και πιο σωστα ρυθμισμενο μαζι με τις νεες ενημερωσεις του tegra 3 , τοτε αναμενεται παραπανω απο αισθητη βελτιωση .Υπομονη μια μερα ακομα (λεμε τωρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Στα άλλα κινητά με 4,7'' πόσο μένει στη μπαταρία με 4-5 ώρες facebook,messenger? Εγκυκλοπαιδικά ρωτώ και όχι για να αποδείξω κάτι.:) Για τη jb υπομονή ως αύριο και αν δεν έρθει αύριο τότε υπομονή ως 15.Το θέμα είναι για μένα να μας έρθει άψογη και όχι το αν είναι στις 2 ή στις 22.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Στα άλλα κινητά με 4,7'' πόσο μένει στη μπαταρία με 4-5 ώρες facebook,messenger? Εγκυκλοπαιδικά ρωτώ και όχι για να αποδείξω κάτι.:) Για τη jb υπομονή ως αύριο και αν δεν έρθει αύριο τότε υπομονή ως 15.Το θέμα είναι για μένα να μας έρθει άψογη και όχι το αν είναι στις 2 ή στις 22.:)Αυτο που ρημαζει κυριολεκτικα την μπαταρια και δεν αφορα μονο το 4Χ,ειναι τα ανοικτα data δικτυου και οι πολλοι συγχρονισμοι.Αν οι 4-5 ωρες με αυτα ειναι on screen,ειναι μια χαρα. Τωρα για το update τα εχουμε πει.Αφου δινει που δινει ενα major update ολο κι ολο σε ολη την ζωη του κινητου ας ειναι τουλαχιστον σωστο αλλα να μην γερασουμε κιολας μεχρι να το δωσουν Υ.Γ Αν δεν το δωσουν αυριο θα προτεινα να μπουμε ολοι στη σελιδα τους στο facebook και να τους ξεφτυλισουμε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Προτεινω να θεσουμε μια σταθερα και 3 μεταβλητες .Εστω οτι η σταθερα ειναι το Gsm arena και τα τεστ που κανει στην μπαταρια και μετα ας παρουμε το 4Χ το S3 και το ΗΟΧ+. Το LG εχει browsing κατι λιγοτερο απο 4 ωρες οταν το s3 εχει 6 μιση και το Οne X+ δινει σχεδον 8 ωρες. Τι να πουμε μετα ; Αναφερω αυτα λογω παραπλησιας οθονης και μπαταριας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Πάντως η μπαταρία στην αναμονή είναι θεϊκή: 1% έχει πέσει σε 4 ώρες και 18 λεπτά έχοντας μιλήσει για λίγο 2 φορές, έχοντας μπει στο internet 3 φορές για updates στο google play και για update καιρού,έχοντας περάσει λίγο χρόνο στο να τροποποιήσω κάτι στο appdrawer μου και όλος ο υπόλοιπος χρόνος σε αναμονή. http://rapidhdd.com/thumbnail/5979862013-04-01-16-19-26.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Υ.Γ Αν δεν το δωσουν αυριο θα προτεινα να μπουμε ολοι στη σελιδα τους στο facebook και να τους ξεφτυλισουμε Συμφωνω σε αυτο και ειμαι μεσα σε περιπτωση τετοιας κινησης. Ειλικρινα θα εβρισκα πιο εντιμο τουλαχιστον στην προτεραιοτητα των αναβαθμισεων να ξεκινησουν με το κοινο που τα "ακουμπησε" περισσοτερο για την συσκευη του αλλιως , ας εδινε πρωτα στο L3 που το εχουν οι μισοι γνωστοι μου αν το παμε με τις πωλησεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Πάντως η μπαταρία στην αναμονή είναι θεϊκή Σε αυτο δε διαφωνει κανεις.Εμενα συγκεκριμενα σε GSM δικτυο , εκανε 14 και κατι ωρες να πεσει απο το 100% στο 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Να ρωτήσω τους υπόλοιπους κατόχους για το Wi-Fi; Έχω την εντύπωση ότι στη συσκευή μου είναι πολύ κακή η λήψη. Σχεδόν δεν έχω σήμα ότι στην ίδια θέση όλα τα άλλα κινητά που είχαν περάσει δεν είχαν κανένα πρόβλημα λήψης. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Ευχαριστώ! Οι εντυπώσεις, πάντως, μετά από μία εβδομάδα χρήσης δεν είναι οι καλύτερες. Δε ξέρω εάν είχα θέσει τον πήχη υπερβολικά υψηλά λόγω προδιαγραφών, αλλά πίστευα-φανταζόμουν ότι η απόκριση θα ήταν ακαριαία, τουλάχιστον στις συνηθισμένες χρήσεις. Χθες έπεσε στα χέρια μου ένα Nexus 4 κι έχω την εντύπωση ότι οι διαφορές ήταν πολύ έντονες. Για να δούμε εάν θα βελτιωθεί η κατάσταση με το JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Προτεινω να θεσουμε μια σταθερα και 3 μεταβλητες .Εστω οτι η σταθερα ειναι το Gsm arena και τα τεστ που κανει στην μπαταρια και μετα ας παρουμε το 4Χ το S3 και το ΗΟΧ+. Το LG εχει browsing κατι λιγοτερο απο 4 ωρες οταν το s3 εχει 6 μιση και το Οne X+ δινει σχεδον 8 ωρες. Τι να πουμε μετα ; Αναφερω αυτα λογω παραπλησιας οθονης και μπαταριας .Μην βασιζεσαι στο gsmarena,ειναι αναγνωρισμενο samsung fan site και μαλιστα διαστρεβλωνει τα παντα.Το s3 δεν εχει τετοιους χρονους browsing,ειναι μουφα του gsmarena.Eπισης ουτε το hox+ πιανει τετοιους χρονους σε καμια περιπτωση.Το οτι θα επρεπε να εχει καλυτερη αυτονομια το 4Χ με βρισκει συμφωνο και φταιει κυριως ο κερνελ και η υλοποιηση που του εχει κανει η LG η οποια εδω εχει κανει μεγαλη πατατα.Ας ελπιζουμε να επανορθωσει γιατι εχω δει πως δουλευει ο tegra3 με σωστο κερνελ και θα ειναι κριμα να μην το στησουν οπως πρεπει κι εδω. Κατι αλλο,για δοκιμαστε με αλλον browser εκτος του στοκ να δειτε τι γινεται απο καταναλωση (opera,dolphin).Eχω δει πολλες φορες υπερβολικες καταναλωσεις σε συσκευες με τον στοκ,μαζι με μεγαλο ζεσταμα μαλιστα,πραγμα που δεν συνεβαινε με αλλους browsers.Στου γιου μου το 4Χ εχω βαλει εξαρχης τον opera και δεν βλεπω να εχει εντονο θεμα (για λιγο που το εχω παρακολουθησει εν παση περιπτωση) Edit @kxanthop πηγαινε στις ρυθμισεις για προγραμματιστες και κοψε λιγο τα εφε η τελειως για να δεις τι κανει.Ειναι ψιλοχαζα αυτα που του εχει βαλει η lg και το φρεναρουν ;) Edited April 1, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Edit @kxanthop πηγαινε στις ρυθμισεις για προγραμματιστες και κοψε λιγο τα εφε η τελειως για να δεις τι κανει.Ειναι ψιλοχαζα αυτα που του εχει βαλει η lg και το φρεναρουν ;) Θα φανταζόμουν ότι ένα τετραπύρηνο θα μπορούσε να ανταποκρίνεται στα όποια "διακοσμητικά" (όσο άχρηστα κι εάν είναι αυτά), ιδιαίτερα εάν προσφέρεται προεγκατεστημένο με αυτά. Δε θα ήθελα να είμαι πολύ αυστηρός, αλλά οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές από εκείνες που είχα όταν έτρεχα 4.2.2 στο HTC Desire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Θα φανταζόμουν ότι ένα τετραπύρηνο θα μπορούσε να ανταποκρίνεται στα όποια "διακοσμητικά" (όσο άχρηστα κι εάν είναι αυτά), ιδιαίτερα εάν προσφέρεται προεγκατεστημένο με αυτά. Δε θα ήθελα να είμαι πολύ αυστηρός, αλλά οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές από εκείνες που είχα όταν έτρεχα 4.2.2 στο HTC Desire.Μην το λες αυτο,αν εχει μεγαλο χρονο εκτελεσης ενα εφε δεν φταιει ο επεξεργαστης.Δεν θελω να πω υπερβολες για το κινητο αυτο αλλα εχει οντως πολυ καλη συμπεριφορα,το εχεις παρει λιγο στραβα,δωστου λιγο χρονο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Σε ποια διακοσμητικα αναφερεστε ; Δεν εχει να κανει παντα με τη συσκευη .Μπορει να βαλεις hd live wallpaper και να πεταει , και να βαλει κατι αλλο και να λαγκαρει ολο το μενου. Το εχω παθει και το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Για να δούμε, ελπίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδιά δεν θα το πιστέψετε! Στο 4X ενός φίλου μου μόλις ήρθε η Jelly Bean και αυτή την στιγμή κάνει εγκατάσταση!!! Μόλις τελειώσει την εγκατάσταση θα επανέλθω με εντυπώσεις! Μπράβο ρε LG!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδιά δεν θα το πιστέψετε! Στο 4X ενός φίλου μου μόλις ήρθε η Jelly Bean και αυτή την στιγμή κάνει εγκατάσταση!!! Μόλις τελειώσει την εγκατάσταση θα επανέλθω με εντυπώσεις! Μπράβο ρε LG!:lol: Όχι δεν θα το πιστέψουμε λόγο της ημέρας ,γατάκι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εμένα μου ήρθε ειδοποίηση ότι η συσκευή επιλέχτηκε για να αναβαθμιστεί με την 5.0 beta. Την πέρασα και τώρα την σκαλίζω..Σε λίγο θα βάλω και screenshots. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts