Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μην το λες. Καποιος θα βρισκοταν να στο παρει με 300 και θα την εκανες τη δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Βρε παιδια ,αφηστε τον κοσμο να πουλησει... αν δεν πουλησει πως θα βρω ενα ακομη για την γυναικα μου... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εχει αδουλευτο στο Insomnia με 320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδες η μια αγγελια για πουλημα ειναι δικια μου... Το κινητο τα σπαει πραγματικα κ δε θα το εδινα με τιποτα αν δεν ηθελα τα χρηματα τωρα!!παντως οπως λενε κ αλλοι χρηστες οποιος εχει ενδοιασμους ας μη το σκεφτει καθολου... αξιζει τα χρηματα του κ με το παραπανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Φιλε την εβαλα και σε ενα αλλο θεμα οπου ενα παληκαρι ψαχνει κιν μεχρι 320€ και πανε αλλοι να σπρωξουν το S2 με 340!! Το εχουμε χασει σε αυτη την χωρα μου φαινεται :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Aποφασισα κι εβαλα τον Golauncer να τον (ξαναδοκιμασω). WOW...πολυ καλος και απ'οτι βλεπω τεζα παραμετροποιησμος. Εξακολουθω να εχω το ιδιο θεμα με τον ΝΟVA. Δηλαδη οταν βαζω το widget το μαμισιο του καιρου μου βγαζει (προβλημα φορτωσης widget) Παντως πολυ καλος launcer. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Φιλε την εβαλα και σε ενα αλλο θεμα οπου ενα παληκαρι ψαχνει κιν μεχρι 320€ και πανε αλλοι να σπρωξουν το S2 με 340!! Το εχουμε χασει σε αυτη την χωρα μου φαινεται :wacko: Καλα νταξ'...οτι να 'ναι!!:blink: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δηλαδη οταν βαζω το widget το μαμισιο του καιρου μου βγαζει (προβλημα φορτωσης widget) Παντως πολυ καλος launcer. Ειναι περιεργο αυτο του καιρου.Ουτε στον Apex δουλευει ουτε στον next που εχω τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδες δεν εχω στην κατοχη μου το κινητο (αναμενεται...!) αλλα ψαχνοντας στον ιστο βρηκα για μια εφαρμογη που λεγεται LGgearbox (σε αξιοπιστο κατ' εμε forum) και δεν χρειαζεται root για να δουλεψει. Χρονισμος και ενεργοποιηση/απενεργοποιηση πυρινων του κινητου με στοχο την εξοικονομηση μπαταριας οταν δεν χρειαζεσαι την συσκευη στα "κοκκινα". Δεν το ειδα πουθενα και ειπα να το αναφερω. Οι αποψεις διισταντε βεβαια αλλα και παλι ισως να αξιζει τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το 4x ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο , τοσο σε ποιοτητα κατασκευης τοσο σε χαρακτηριστικα . Το ui της lg ειναι το ποιο παραμετροποιησιμο της αγορας με επιλογες για οτι θελεις σε οτι θελεις , χανει μονο στα widget απο το sense, οσο για το siii , εκει για να κανεις φακελο δεν μπορεις με απλο συρσιμο του ενος εικονιδιου πανω στο αλλο αλλα πρεπει να πατησεις ρυθμισεις δημιουργια φακελου!!! Που κερδιζει λοιπον το siii με το jelly bean; επισης οπου ακουμπησει το siii το μεσαιο πλαισιο τραυματιζεται. lg και παλι lg ,το μονο που νομιζω οτι ειναι μειον ειναι η ταχυτητα της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Πηγα και Πλαισιο και το ειδα απο κοντα. Μου άρεσε αρκετα δεν μπορώ να πώ. Τα έβαλα και διπλα δίπλα με το S3 , και μου άρεσε καλυτερα εμφανισιακά το LG. Ασχετο : Πόσο όμορφο και δυνατό είναι τελικά αυτο το Note 2? Συνεχίζω λοιπόν, οτι το βρηκα και εγώ απο το insomnia, με το κολπο με την TV , 320 σαν καινούριο και το τσίμπησα. Απο την τιμή του Πλαισίου (499) εως του φθηνότερου skroutzομάγαζου (379) ειναι μακραν καλυτερα. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλοριζικο σε οσους το αποκτατε. Gpou ποτε και που το Σαββατο λες να βρεθουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Aκυρο τελικα αυτο που ειχα κλεισει. Δωθηκε σε αλλον (τι να πεις...). Λες η μοιρα να με σπρώχνει προς S3 :) Αν παρει κατι τ'αφτί σας να πουλιέται κανά 4X, σφυρίξτε Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 καλησπερα πηρα το κιν σημερα ,να ρωτησω κατι για αρχη λοιπον πως αφαιρω καποια απο τις αρχικες οθονες; με το μαμα λαουνσερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τι λετε για Σαββατο μεσημερι θησειο μοναστηρακι γκαζι συνταγμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 καλησπερα πηρα το κιν σημερα ,να ρωτησω κατι για αρχη λοιπον πως αφαιρω καποια απο τις αρχικες οθονες; με το μαμα λαουνσερ; Κανεις με το χερι ζουμ αουτ στην αρχικη οθονη και αφαιρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τι λετε για Σαββατο μεσημερι θησειο μοναστηρακι γκαζι συνταγμα;; Εγω ξερεις οτι ειμαι μεσα.Μακαρι να μπορεσουν και αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κανεις με το χερι ζουμ αουτ στην αρχικη οθονη και αφαιρεις ωραιος να εισαι καλα !!!!!!!!! θα επανελθω αργοτερα με περισσότερες αποριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μαζεύεται κόσμος ή μου φαίνεται; Όλοι οι καλοί χωράνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλημερα και απο δω ! Παω να αλλαξω τον μικρο και ερχομαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλημερα σας... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μαζεύεται κόσμος ή μου φαίνεται; Όλοι οι καλοί χωράνε! Θα μαζευοταν πιο γρηγορα αν υπηρχε μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα συσκευων.Παντως στο expansys εχει κοντα στα 365€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Σούπερ η υπογραφή σου :dance: Στα 380 έχει πάει πλέον η φτηνότερη τιμή, ανεβασμένη 30 ευρώ σε σχέση με 3 μήνες:) Αυτά κάνει η αυξημένη ζήτηση:) Με μια έρευνα αγοράς που έκανα για έναν φίλο μου, το μόνο κινητό που το ανταγωνίζεται στη σχέση τιμής/χαρακτηριστικών είναι το Xperia Ion που νικά μόνο στην κάμερα.Ωστόσο το Ion είναι διπύρηνο,έχει 1,5 ίντσα λιγότερη,είναι πιο παχύ,έχει μεγαλύτερο SAR και νομίζω ότι φορά 2.3 έκδοση.Ένας λογικός καταναλωτής που θέλει να δώσει 350-400 ευρώ θα το προτιμήσει μόνο αν σταθεί πολύ στην κάμερα.Αλλιώς 4Χ δαγκωτό.:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Eτσι δενει λιιιγο καλυτερα (εκανα το ασπρο , γαλαζιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παίδες thx για την βοήθεια που δίνατε τόσο καιρό μέσα από το θέμα. Πλέον δεν είμαι κάτοχος του κινητού γιατί η ανάγκη για τα χρήματα ήταν μεγαλύτερη από το να το κρατήσω.. Πάντως ήταν ότι καλύτερο από τα κινητά που έχω αλλάξει κ σίγουρα σε λίγους μήνες που θα μου είναι καλύτερα τα πράγματα θα κοιτάξω πάλι για lg γιατί φαίνεται πως είναι στον σωστό δρόμο... @Leolipop thx για την χθεσινή βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts