Leolipop Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τουλαχιστον φιλε εχεις μια εξτρα μπαταρια, εγω για αυτο πηρα οποια να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Eρωτηση...περιπου. Στο 4χ σας, οταν το εχετε συνδεδεμενο με το πισι και το βλεπετε στον υπολογιστη σας σαν "σκληρο δισκο" και θελετε να μετακινησετε ενα βιντεο/παιχνιδι/αρχειο ρε παιδι μου απο τον υπολογιστη σας στο κινητο, πετυχαινει παντα? Ή καποιες φορες σας βγαζει σφαλμα οτι το αρχειο δεν μπορει να μετακινηθει λογο του οτι η συσκευη σταματησε να ειναι "ενεργη" κτλ κτλ.? Εμενα μου συμβαινει συχνα πυκνα οταν τα "αρχεια" ειναι σχετικα μεγαλα και ΜΟΝΟ οταν παω να περασω απο το πισι κατευθειαν στην καρτα μνημης.Οταν ειναι να περασω κατι στην εσωτερικη μνημη, δεν υπαρχει θεμα. Και για παραδειγμα, Θελω να περασω ενα κλιπακι 100 μεγα, στην external_sd/movies οκ? Το περναει και στα μισα (π.χ. τωρα) μου βγαζει αυτο το error που λεω πιο πανω. Αν επιτοπου παω να κανω την ιδια ενεργεια θα μου βγαλει το error αυτο επιτοπου.πριν καν προσπαθησει να κανει καν την μεταφορα. Αν επιτοπου παω να μετακινησω το αρχειο σε καποιον αλλο φακελο στην εξωτερικη μνημη, η προσπαθεια γινεται κανονικα.Αλλες φορες μετακινειται αλλες οχι. Οπως ειπα πιο πανω, απο το πισι στην εσωτερικη μνημη του κινητου δεν τρεχει καστανο. Αν ξερετε τι μπορει να ειναι...η καρτα μνημης ειναι 16G SanDisk (4) και οταν την ειχα και με το galaxy to 1 δεν ειχε θεμα.Και τωρα οταν την δοκιμαζω με ανταπτορες κτλ κτλ μια χαρα παει.οποτε δεν ειναι θεμα καρτας. Εμένα μου συμβαίνει μερικές φορές και με την εσωτερική γι' αυτό τα περνάω μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Eρωτηση...περιπου. Στο 4χ σας, οταν το εχετε συνδεδεμενο με το πισι και το βλεπετε στον υπολογιστη σας σαν "σκληρο δισκο" και θελετε να μετακινησετε ενα βιντεο/παιχνιδι/αρχειο ρε παιδι μου απο τον υπολογιστη σας στο κινητο, πετυχαινει παντα? Ή καποιες φορες σας βγαζει σφαλμα οτι το αρχειο δεν μπορει να μετακινηθει λογο του οτι η συσκευη σταματησε να ειναι "ενεργη" κτλ κτλ.? Εμενα μου συμβαινει συχνα πυκνα οταν τα "αρχεια" ειναι σχετικα μεγαλα και ΜΟΝΟ οταν παω να περασω απο το πισι κατευθειαν στην καρτα μνημης.Οταν ειναι να περασω κατι στην εσωτερικη μνημη, δεν υπαρχει θεμα. Και για παραδειγμα, Θελω να περασω ενα κλιπακι 100 μεγα, στην external_sd/movies οκ? Το περναει και στα μισα (π.χ. τωρα) μου βγαζει αυτο το error που λεω πιο πανω. Αν επιτοπου παω να κανω την ιδια ενεργεια θα μου βγαλει το error αυτο επιτοπου.πριν καν προσπαθησει να κανει καν την μεταφορα. Αν επιτοπου παω να μετακινησω το αρχειο σε καποιον αλλο φακελο στην εξωτερικη μνημη, η προσπαθεια γινεται κανονικα.Αλλες φορες μετακινειται αλλες οχι. Οπως ειπα πιο πανω, απο το πισι στην εσωτερικη μνημη του κινητου δεν τρεχει καστανο. Αν ξερετε τι μπορει να ειναι...η καρτα μνημης ειναι 16G SanDisk (4) και οταν την ειχα και με το galaxy to 1 δεν ειχε θεμα.Και τωρα οταν την δοκιμαζω με ανταπτορες κτλ κτλ μια χαρα παει.οποτε δεν ειναι θεμα καρτας. Περασα ταινια 1 gb (skyfall , φοβερη εικονα παιδια) και δεν μου κολλησε πουθενα. Αρα καποιο θεματακι εχεις. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Κσλημερα! Μετα απο 10 μερες (και βαλε) με την gold battery δεν αντεξα, την αφαιρεσα και τοποθεστησα την μανισια. Εδω και ενα 20λεπτο λοιπον με το κινητο στην αναμονη αλλα με wifi ανοιχτο η σταθμη ειναι στο 100% ενω με την gold συμφωνα με τις μετρησεις που εκανα θα ειμουν σιγουρα στο 94% μην πω και πιο κατω! Συμπερασμα? ή προβληματικη μου ηρθε ή δεν ξερω τι να αλλο να πω μιας που ειχε θετικα feedback η συγκεκριμενη μπαταρια :( Τι να σου πω... είναι μη σου τύχει με αυτά τα no name εξαρτήματα. Σε εμένα πάντως η μπαταρία η gold κρατάει περισσότερο περίπου 20% απ' ότι η μαμίσια και την έχω αρκετό καιρό. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα αρχίσει να μας αφήνει χρόνους αλλά ακόμα και έτσι τουλάχιστον θα υπάρχει μια backup μπαταρία έστω και ας μην κρατάει πολύ. Πάντως απ' ότι βλέπω στο e-Bay έχουν αρχίσει και πουλάνε original μπαταρίες πάλι σε αρκετά χαμηλές τιμές οπότε μπορείς να πάρεις μια τέτοια ως backup και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Edited January 14, 2013 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Εμένα μου συμβαίνει μερικές φορές και με την εσωτερική γι' αυτό τα περνάω μέσω wifi. Me wifi πως ακριβως? Εχεις στικακι στο πισι?Χρειαζεται και το κινητο καποιο προγραμμα? γιατι με εχει εκνευρισει το θεματακι. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Me wifi πως ακριβως? Εχεις στικακι στο πισι?Χρειαζεται και το κινητο καποιο προγραμμα? γιατι με εχει εκνευρισει το θεματακι. Wifi Explorer και τέρμα τα καλωδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. January 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Wifi Explorer και τέρμα τα καλωδια Απλα να διεκρινησουμε οτι ολα αυτα τα προγραμματα δεν κανουν για μεταφορα Files που περιεχουν αρχεια μεσα στο φακελο, αλλα γενικοτερα ειναι για εικονες βιντεο και τα λοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Wifi Explorer και τέρμα τα καλωδια Ωραια γιατι ΜΟΝΟ στο συγκεκριμενο θεμα μου εχει τσιτωσει τα νευρα. Να το βαλω να ξεμπερδευω. Τhanx παιδια!!!!:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο, εχει καποια τρανταχτη αδυναμια ή προβλημα? η αυτονομια με κλειστους τους συγχρονισμους, ποσες ωρες ειναι? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 οσοι εχουν δωσει το 4χ τους και τους εχει μεινει μονο η θηκη αλλα σκοπευουν να το ξαναπαρουν, μπορουν να ερθουν στη συναντηση? χαχαχα προς το παρον επιζώ μ'ενα windows phone 7.5, μπορω να πω οτι συμβιώνουμε αρκετα αρμονικα... :D Leo σου στελνω pm! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έδωσα το iphone4 και πήρα το P880 :) εδώ και 1 εβδομάδα. Είχα παρακολουθήσει βέβαια το νήμα και γενικά αν και νωρίς μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το κινητό. Αν το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο (κλήσεις μηνύματα κλπ) έχει αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας, αν το σκαλίζω (wi-fi κλπ) είναι.... ας πούμε φαγάνα!!!!!!! Γενικά πάντως είναι ΣΦΑΙΡΑ!!!!Το ζητούμενο είναι πως μπορώ να το κάνω root και αν αυτός ο οδηγός είναι ο σωστός...:D Για να κατεβάσω τα αρχεία που λέει πρέπει να κάνω κάπου register... αν μπορούσε να μου τα στείλει κάποιος από εδώ θα ήταν καλύτερα;) ps:Αυτό που με έχει στείλει σ' αυτό το κινητό είναι ότι αν το σκαλίζεις η μπαταρία σε 20 λεπτά έχει κατέβει 30% ενώ σε αναμονή -που παρατήρησα σήμερα- έκανε 4 ώρες για να κατέβει 2% :blink: Περιμένω συμβουλές...:w00t: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ο οδηγος που εχεις βαλει ειναι για να φλασαρισεις το κινητο σε στο κατασταση.Για ρουτ , γραψε στο google xda 4x root και θα σε παει εκει που πρεπει. Η συναντηση ειναι ανοιχτη προσκληση για ολους, κατοχους και μη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Me wifi πως ακριβως? Εχεις στικακι στο πισι?Χρειαζεται και το κινητο καποιο προγραμμα? γιατι με εχει εκνευρισει το θεματακι. Tην εφαρμογή Wifi file transfer Pro χρειάζεσαι ( η οποία Pro από ότι είδα είναι δωρεάν αυτές τις μέρες ) και μετά η διαδικασία έχει ως εξής : 1) Ανοίγεις το wifi στο κινητό σου 2) Ανοίγεις το wifi file transfer pro και πατάς start ( σου δίνει τη διεύθυνση του κινητού σου ) 3) Αντιγράφεις τη διεύθυνση του κινητού σου στον internet browser σου στον υπολογιστή σου και σε πάει στη σελίδα του κινητού σου την οποία αποθηκεύεις στα αγαπημένα σου ώστε να μη χρειάζεται να τη γράφεις κάθε φορά. 4) Μπαίνεις στη σελίδα και βλέπεις όλα τα περιεχόμενα του κινητού σου. ->Aν θες να μεταφέρεις από το κινητό στο pc διαλέγεις όσα αρχεία θες ( όχι φακέλους ) και πατάς download. ->Αν θες να ανεβάσεις στο κινητό τότε κάνεις κλικ το φάκελο στον οποίο θες να μεταφέρεις αρχεία,πατάς upload στη δεξιά στήλη, διαλέγεις τα αρχεία και πατάς start upload. Σημείωση : Για να σου φορτώνει η σελίδα του κινητού σου στον intenter browser του υπολογιστή σου θα πρέπει πάντα πρώτα να κάνεις τα βήματα 1 και 2. H εφαρμογή που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω φαντάζομαι θα δουλεύει με τον ίδιο τρόπο οπότε διάλεξε όποια θες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Tην εφαρμογή Wifi file transfer Pro χρειάζεσαι ( η οποία Pro από ότι είδα είναι δωρεάν αυτές τις μέρες ) και μετά η διαδικασία έχει ως εξής : 1) Ανοίγεις το wifi στο κινητό σου 2) Ανοίγεις το wifi file transfer pro και πατάς start ( σου δίνει τη διεύθυνση του κινητού σου ) 3) Αντιγράφεις τη διεύθυνση του κινητού σου στον internet browser σου στον υπολογιστή σου και σε πάει στη σελίδα του κινητού σου την οποία αποθηκεύεις στα αγαπημένα σου ώστε να μη χρειάζεται να τη γράφεις κάθε φορά. 4) Μπαίνεις στη σελίδα και βλέπεις όλα τα περιεχόμενα του κινητού σου. ->Aν θες να μεταφέρεις από το κινητό στο pc διαλέγεις όσα αρχεία θες ( όχι φακέλους ) και πατάς download. ->Αν θες να ανεβάσεις στο κινητό τότε κάνεις κλικ το φάκελο στον οποίο θες να μεταφέρεις αρχεία,πατάς upload στη δεξιά στήλη, διαλέγεις τα αρχεία και πατάς start upload. Σημείωση : Για να σου φορτώνει η σελίδα του κινητού σου στον intenter browser του υπολογιστή σου θα πρέπει πάντα πρώτα να κάνεις τα βήματα 1 και 2. H εφαρμογή που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω φαντάζομαι θα δουλεύει με τον ίδιο τρόπο οπότε διάλεξε όποια θες.:) Aυτην ακριβως κατεβασα και την ωρα που εκανα τα βηματα στο καπακι διαβασα και το μηνυμα σου!;) Πολυ ευκολοχρηστη και βολικη. Εκανα την πρωτη αποπειρα αντιγραφης ταινιας περι του 1γιγα και ολα δουλεψαν ρολοι. Τhanx και παλι!!!!:happy: in love with 4x λεμεεεε!!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ειμαστε 4 ατομα μεχρι τωρα για συναντηση την κυριακη που πλησιαζει.Θα ελεγα για μερος το μοναστηρακι και ωρα 3 το μεσημερι. Λοιπον ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grdimis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) αυτο το προγραμμα το ξερω και απο εποχης ΣΓ2 αλλα θελω να ξερω αν κανενας εχει δουλεψει ποτε με το smartshare και με τον υπολογιστη.Το εχω κανει μια φορα και ειδα οτι βρισκει τον υπολογιστη αλλα μεχρι εκει και τιποτα παραπανω Τι να σου πω... είναι μη σου τύχει με αυτά τα no name εξαρτήματα. Σε εμένα πάντως η μπαταρία η gold κρατάει περισσότερο περίπου 20% απ' ότι η μαμίσια και την έχω αρκετό καιρό. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα αρχίσει να μας αφήνει χρόνους αλλά ακόμα και έτσι τουλάχιστον θα υπάρχει μια backup μπαταρία έστω και ας μην κρατάει πολύ. Πάντως απ' ότι βλέπω στο e-Bay έχουν αρχίσει και πουλάνε original μπαταρίες πάλι σε αρκετά χαμηλές τιμές οπότε μπορείς να πάρεις μια τέτοια ως backup και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγω τωρα την πηρα αλλα δεν την εχω βαλει ακομα.Οι οδηγιες για την χρυση μπαταρια λενε οτι πρεπει να την εξαντλησεις μεχρι ενα κλικ πριν το κινητο κλεισει και μετα να την φορτισεις υποχρωτικα για 12 ωρες ασταματητα να την ξαναεξαντλησεις και μετα για 6 ωρες φορτιση και ειναι ετοιμη η μπαταρια.Η δικια μου την αγορασα απο το εβαυ και ειναι 2680 ΜΑΗ Παιδιά τι ελεύθερη μνήμη έχετε όταν κάνετε restart στο κινητό σας? Πόσα widgets έχετε βάλει στις κεντρικές οθόνες? Εγώ όπως φαίνεται στη screenshot παρακάτω έχω 491 ελεύθερη, έχω 7 widgets ενώ μετά από χρήση και άνοιγμα εφαρμογών χωρίς να τις κλείσω πάει γύρω στα 380.:) http://rapidhdd.com/images/163873002.png φιλε μου φανταστικο σκρεενσοτ.Το κατεβασες απο καπου? Θελω να σας ρωτησω μερικα πραγματα για την φωτογραφικη μηχανη σε σους εχουν το Π880.Ειστε ρε παιδια ευχαριστημενοι? Εχω βγαλει πολλες φωτο και σαν να μοιαζει οτι ειναι κακης ποιοτητας φωτο.το εκανα τις προαλλες συγκριση με ενα κλονο απο σ3 και ο κλονος ειχε καλυτερες φωτογραφιες.Εχετε κανει κατι γιαυτο? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grdimis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και εγώ αυτήν πήρα καΙ έκανα ότι έλεγε. Αλλά ήταν χειρότερη και από την μανισια..... Δηλαδή να μην την βάλω καν.την έχω κλειστή δεν την δοκίμασα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 φιλε μου φανταστικο σκρεενσοτ.Το κατεβασες απο καπου? Η κεντρική μου οθόνη είναι:) Τώρα την έχω αλλάξει σε αυτό : http://rapidhdd.com/thumbnail/2030432013-01-16-16-05-29.jpg Θα την επαναφέρω όταν βαρεθώ την παραπάνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ο οδηγος που εχεις βαλει ειναι για να φλασαρισεις το κινητο σε στο κατασταση.Για ρουτ , γραψε στο google xda 4x root και θα σε παει εκει που πρεπει. Ευχαριστώ,το βρήκα και θα το δοκιμάσω το ΣΚ:) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Θελω να σας ρωτησω μερικα πραγματα για την φωτογραφικη μηχανη σε σους εχουν το Π880.Ειστε ρε παιδια ευχαριστημενοι? Εχω βγαλει πολλες φωτο και σαν να μοιαζει οτι ειναι κακης ποιοτητας φωτο.το εκανα τις προαλλες συγκριση με ενα κλονο απο σ3 και ο κλονος ειχε καλυτερες φωτογραφιες.Εχετε κανει κατι γιαυτο? Εγω δεν εχω καποιο παραπονο ειτε σε φωτο ειτε σε βιντεο. Ενημερωνω πως μεχρι στιγμης εγω, ο gpou και ο vtec26 θα βρεθουμε το Σαββατο 26/01 Ωρα και μερος θα αποφασισουμε συλλογικα οι συμμετεχοντες ωστε να μπορουν ολοι.Οσοι θελετε και μπορειτε στειλτε ενα ΡΜ Edited January 17, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σε λειτουργια πτησης ολο το βραδυ ποσο περιμενατε να κατεβει η μπαταρια απο την εμπειρια σας? ρωτω γιατι ειναι ενας αντικειμενικος τροπος μετρησης ανεξαρτητα πως το εχει στησει ο καθενας... Παντως μετα απο αυτη την οθονη βλεπω pixeliasma παντου γυρω μου, ειτε ειναι pc ειτε ειναι αλλα κινητα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Θυμαμαι οτι ενα βραδυ το εκλεισα σε πτησης και το ανοιξα κατα τις 8 το πρωι.Μετα τις 10 επεσε απο το 100% Σημερα μου ηρθη και μια λευκη θηκη του 1€ :) Edited January 18, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Θυμαμαι οτι ενα βραδυ το εκλεισα σε πτησης και το ανοιξα κατα τις 8 το πρωι.Μετα τις 10 επεσε απο το 100% Σημερα μου ηρθη και μια λευκη θηκη του 1€ :) με γειες... δηλαδη ενα 5-10% δεν δικαιολογειται?? τωρα που ειπες για θηκες εχει δοκιμασει κανεις τετοιου ειδους λυση? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121047363645 αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι σαν το υλικο των tablet cases. στον τιτλο παντως λεει δερματινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καλησπερα. δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα μπορειτε να μου πειτε αν η μπαρα αναζητησης google στο πανω μερος της οθονης μπορει να φυγει? επισης πως μπορουμε να αλλαξουμε το background της οθονης κλειδωματος? μπορει να γινει κανονικα χωρις να βαλω luncher? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Η κεντρική μου οθόνη είναι:) Τώρα την έχω αλλάξει σε αυτό : http://rapidhdd.com/thumbnail/2030432013-01-16-16-05-29.jpg Θα την επαναφέρω όταν βαρεθώ την παραπάνω:) Ποιο widget είναι αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts