Leolipop Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Το εχεις σε 2g το τηλεφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Αγορασα σημερα απο αγγλια μεσω ebay μια μπαταρια 2400mA εναντι 8,80.Οταν ερθει θα δουμε τι διαφορα θα κανει... Την χρυσή πήρες γιατί είδα ότι έχει και 2680mA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Την χρυσή πήρες γιατί είδα ότι έχει και 2680mA. Οχι την χρυση γιατι οσοι την ειχαν δεν αποστελλουν ελλαδα λογω χαμενων αντικειμενων ( τα βουτανε οι δικοι μας) και πηρα αυτη γιατι ηταν η φτηνοτερη που ερχοταν εδω Τωρα ειμαι στο 87%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Φιλε μου 10 μερες δεν νομιζω οτι φτανουν για να πιασει η μπαταρια τα καλυτερα της αλλα περα απο αυτο χωρις να διαφωνησω σε οτι γραφεις , θεωρω λιγο ακυρο το σχολιο για το φλας.Μια χαρα δυνατο ειναι , τουλαχιστον ετσι λενε οσα ατομα ξερω και το εχουν δει. Ετσι πιστευω και εγω βεβαια χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν και δυνατοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ρε παιδιά, όλο ακούω για battery calibration...;;; Αυτό πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) @haki πραγματικά δεν ξέρω γιατί σου φάνηκε αναιμικό το flash,εμένα μου φαίνεται μια χαρά δυνατό και από μόνο του και συγκρίνοντάς τα με άλλα κινητά μέσω της εφαρμογής "φακός".Επίσης εμένα η μπαταρία με ανοιχτό το wifi αρκετές ώρες, με παίξιμο με το κινητό,με αρκετά sms και με 5-6 συνομιλίες λίγων λεπτών ημερησίως η κάθε μία μου κρατάει 1,5 μέρα και δεν έχω κανένα θέμα.Αν δεν έχω το wifi ανοιχτό μου κρατάει 2 μέρες.Μάλλον είχες εφαρμογές που σου απορροφούσαν τη μπαταρία.Τέλος η ποιότητα κατασκευής κατά στον 1,5 μήνα που έχω το κινητό μου φαίνεται εξαιρετική και το κινητό δεν έχει πάθει τίποτα ούτε πίσω, ούτε πλάι ,ούτε πάνω μπροστά,ούτε κάτω μπροστά.Μόνο στη θέση του usb που λογικό είναι κ είναι ασήμαντο.Τέλος πάντων από τη στιγμή που το έδωσες σου εύχομαι με 350 ευρώ να βρεις ένα αντάξιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά κινητό, το ίδιο λεπτό και χωρίς κανένα κόλλημα:) Καλύτερη μπαταρία ίσως βρεις,καλύτερη κάμερα θα βρεις αλλά θα χάσεις στα υπόλοιπα. Edited December 22, 2012 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ρε παιδιά, όλο ακούω για battery calibration...;;; Αυτό πως γίνεται; Τυπικα ειναι να κανεις πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις για 4-5 φορες ωστε με την επαναληψη να "μαθει" η μπαταρια τα πραγματικα ορια της.εγω εχω δει σε 4 ωρες κοθολου χρησης να χανει 12% μπαταρια και στις πιο πολλες περιπτωσεις να ειναι στο 100% για 3+ ωρες... Πολλοι θα εχετε παρατηρησει οτι στα στατιστικα χρησης της μπαταριας, το συστημα android κατεχει υψηλη θεση , εκει εχει τις υπηρεσιες και τις προεγκατεστημενες εφαρμογες που τρεχουν αορατα.Ετσι οσοι εχουν ρουτ και βγαλουν αρκετες απο αυτες θα δουν οτι δεν εχει τοσο σημασια η οθονη Και το wifi.Αυτα τα 2 σε εμενα δεν υπερβαινουν το 3% το καθενα. Edited December 22, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδες λυστε μου μια απορια..στην αναδυομενη μπαρα του default explorer, τι κανει το μεσαιο εικονιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Αγορασα σημερα απο αγγλια μεσω ebay μια μπαταρια 2400mA εναντι 8,80.Οταν ερθει θα δουμε τι διαφορα θα κανει... Εγώ πήρα πάντως μια 2680mA από το amazon.co.uk και κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Σε συνδυασμό με ένα εξωτερικό φορτιστή που πήρα με 5 ευρώ δεν έχω φόβο μήπως ξεμείνω. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Εγώ πήρα πάντως μια 2680mA από το amazon.co.uk και κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Σε συνδυασμό με ένα εξωτερικό φορτιστή που πήρα με 5 ευρώ δεν έχω φόβο μήπως ξεμείνω. Αν και οι αλλες συσκευες ηταν τερατα αυτονομιας δεν θα υπηρχαν και μπαταριες πολλες για να.επιλεξει κανεις.Δεν μου αρεσει να κατακρινουν καποιοι αλλους που παιρνουν και δευτερη μπαταρια να εχουν μαζι.Αν το στιβεις θα αδειασει γρηγορα οποτε με μια εξτρα με χαμηλο κοστος.δε μενεις στη μεση. Οσο για τα benchmarks που εγινε αναφορα πιο πανω ,μερικοι στο xda κανοντας underclock το κινητο στους 2 πυρηνες στο 1.2 κατα τη χρηση της συσκευης δεν εχεις οπτικη διαφορα.Μονο στα νουμερα μετρησεων φαινεται.Οποτε λογικο ειναι να.υπαρχει μικροτερη καταναλωση οπως στο ΙΟΝ. Τωρα που μεγαλωνει σχετικα η κοινοτητα κατοχων 4Χ.Τουλαχιστον για Αθηνα., θα ηταν ενδιαφερον να γινει μια τετοια κουβεντα απο κοντα. Edited December 22, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εγώ πήρα πάντως μια 2680mA από το amazon.co.uk και κρατάει περισσότερο από τη μαμίσια. Σε συνδυασμό με ένα εξωτερικό φορτιστή που πήρα με 5 ευρώ δεν έχω φόβο μήπως ξεμείνω. Τι διαφορα ειδες φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Τι διαφορα ειδες φιλε. Γύρω στα 20% μεγαλύτερη αυτονομία, περίπου όσο και η διαφορά μεταξύ τους στη χωρητικότητα. Με λίγα λόγια με μια επένδυση 20 ευρώ (15 η μπαταρία + 5 ο extra φορτιστής) έχω ξενιάσει όσον αφορά το φόβο μην μείνω από μπαταρία. Φυσικά και δεν έχω κάνει ούτε underlock ούτε τίποτα τέτοιο, αγόρασα αυτό το τηλέφωνο λόγω της ισχύς του και των δυνατοτήτων του, γιατί να το ευνουχίσω; Όλα ανοιχτά, το μόνο που έχω κλειστά είναι το GPS (το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι) και τα WiFi/3G που ανοίγουν ή κλείνουν ανάλογα με το μέρος που βρίσκομαι (στο σπίτι έχω ανοιχτά το WiFi και κλειστό το 3G μιας και δεν έχω σήμα) ενώ στη δουλειά κάνω το αντίθετο. Με το NFC ένα touch στο tag χρειάζεται για να γίνει αυτό αυτόματα, ούτε καν το σκέφτομαι πλέον. Έχοντας αγοράσει ένα τηλέφωνο τόσο καλό τόσο φτηνά, ακόμα και με το έξτρα κόστος των 20 ευρώ για την δεύτερη μπαταρία και τον φορτιστή, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο deal που έχω κάνει στην κινητή. Και όλα αυτά χωρίς να έχω αναφέρει ότι με το τηλέφωνο αυτό έχω ξεχάσει τι θα πει "κόλλημα", "πάγωμα", "reboot από μόνο του", "not enough memory". Edited December 22, 2012 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εδω και λιγη ωρα εχω ρυθμισει το τηλ να παιζει με 2 cores στα 1000mhz .Ετρεξα το trial extreme 3 και η αποδοση του ηταν πανομοιοτυπη με τον στοκ χρονισμο και των 4 πυρηνων.Η μονη διαφορα που ειδα στην ταχυτητα ηταν οτι αργησε παραπανω στον ορισμο live wall που δοκιμασα.Ολα τα αλλα ειναι σαν να μην το πειραξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Γύρω στα 20% μεγαλύτερη αυτονομία, περίπου όσο και η διαφορά μεταξύ τους στη χωρητικότητα. Με λίγα λόγια με μια επένδυση 20 ευρώ (15 η μπαταρία + 5 ο extra φορτιστής) έχω ξενιάσει όσον αφορά το φόβο μην μείνω από μπαταρία. Φυσικά και δεν έχω κάνει ούτε underlock ούτε τίποτα τέτοιο, αγόρασα αυτό το τηλέφωνο λόγω της ισχύς του και των δυνατοτήτων του, γιατί να το ευνουχίσω; Όλα ανοιχτά, το μόνο που έχω κλειστά είναι το GPS (το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι) και τα WiFi/3G που ανοίγουν ή κλείνουν ανάλογα με το μέρος που βρίσκομαι (στο σπίτι έχω ανοιχτά το WiFi και κλειστό το 3G μιας και δεν έχω σήμα) ενώ στη δουλειά κάνω το αντίθετο. Με το NFC ένα touch στο tag χρειάζεται για να γίνει αυτό αυτόματα, ούτε καν το σκέφτομαι πλέον. Έχοντας αγοράσει ένα τηλέφωνο τόσο καλό τόσο φτηνά, ακόμα και με το έξτρα κόστος των 20 ευρώ για την δεύτερη μπαταρία και τον φορτιστή, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο deal που έχω κάνει στην κινητή. Και όλα αυτά χωρίς να έχω αναφέρει ότι με το τηλέφωνο αυτό έχω ξεχάσει τι θα πει "κόλλημα", "πάγωμα", "reboot από μόνο του", "not enough memory". Συμφωνω απολυτως , εξαλλου τι νοημα εχει να οδηγω και να εχω ανοιχτο το wifi;Ενα touch αρκει... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Τι να λεμε τωρα, το τηλ ειναι το καλυτερο best value for money. Δεν μετοιανωνω στιγμη που το προτιμησα :) Εμενα φιλε μου 1 πραγμα κατα τη γνωμη μου θα βουλωσει πολλα στοματα ειναι να παρουμε 4.1 μεσα στον αλλο μηνα.Να σταματησει το παραμυθι με την υποστηριξη λογισμικου γιατι 9 στους 10 σου ξεγραφουν ολα τα κινητα της lg λογω αναβαθμισεων χωρις καν να μπουν στην διαδικασια της εμπειριας χρησης γενικοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Κατι τετοιο δεν γινεται και δυστυχως δεν εχει και κανενα λεντακι να δεις ευκολα αν εχεις κατι.Εγω δεν εχω παρει χρυση αλλα και παλι ειναι εξτρα μπαταρια στην τσεπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 ενταξει παιδια,ολοι λενε για την μικρη αυτονομια της μπαταριας του 4Χ αλλα δεν λενε και για τα αλλα αντοιστιχα high end μοντελα.Φιλος προσφατα αγορασε το S3 και δεν εχει καταφερει να του βγαλει πανω απο μερα,βεβαια ειναι μολις λιγων ημερων οποτε δεν μπορουνε να βγουν ασφαλη συμπερασματα,απλα το αναφερω ενδεικτικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Οσο νωρις και να ειναι , μετα απο λιγες μερες δεν θα διπλασιαστει η αντοχη της κιολας.Αντε να εχει μια αυξηση του 20% πιθανολογω.Μεχρι εκει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παίδες, παίρνετε αυτήν με 30 περίπου ευρώ και είστε άρχοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Προτιμω αυτη με 12€ http://viewitem.eim.ebay.gr/J102-Extended-Battery--Cover-For-LG-Optimus-4X-HD-P880/230850844106/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Προτιμω αυτη με 12€ http://viewitem.eim.ebay.gr/J102-Extended-Battery--Cover-For-LG-Optimus-4X-HD-P880/230850844106/item Ωπ, σωστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Oχι , θα παμε να ακουμπησουμε τα 3πλασια σε "ελληνα" εμπορο ....ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Οτι θα το παρει θα το παρει! Το θεμα ειναι να το παρει γρηγορα....Απο την αλλη το τηλ σκιζει σε εμπειρια χρησης ακομη και με ICS - χωρις να σημαινει οτι επειδη παει σφαιρα και ετσι, δεν θα πρεπει να αναβαθμιστει. Αν τωρα ξεκλειδωθει και ο boot loader τοτε παμε σε αλλα επιπεδα! Κατι αλλο αν μπορεις να βοηθησεις. Γιατι δεν αναβει η οθονη στις εισερχομενες ειδοποιησεις? (GTALK - IM+PRO, emails -sms) Edit: Περιμενω την χρυση μπαταρια των 2680 μιλιαμπερ και ειμαι κομπλε και σε αυτονομια! Άμα θέλεις μια παρόμοια λύση, πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821249, και κατέβασε το προγραμματάκι. Αυτό θα κάνει τα πλήκτρα του 4Χ να αναβοσβήνουν όταν έχεις νέα μηνύματα και ειδοποιήσεις. Παίξε και με τις ρυθμίσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου. Δουλεύει άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Οι μπαταριες που λετε παραμορφωνουν εντελως το κινητο....τερας ασχημιας! σαν την πλατη του HD2! Προτιμω την χρυση με τα 2680 και να μην χασω την ομορφια και το παχος της συσκευης! εξαλου παντα θα υπαρχει backup η μανισια των 2150 :) Ετσι ειναι , και εγω μονο αναφορα εκανα στην extended μπαταρια.Αλλωστε το καπακι που εχει περα απο οτι κανει τουβλο το τηλεφωνο , καταργει και το nfc για οσους το δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Και εγω μολις το περασα .Θα δουμε πως παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts