Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρια με βαρια τηλεφωνικη χρηση και για μουσικη κραταει παρα πολυ καλα γιατι χρησιμοποιει τον αργο πυρηνα.Για πιο απαιτητικες εφαρμογες η καταναλωση αυξανεται λογω κυριως της οθοναρας που εχει.Στο νεξους η μπαταρια αλλαζει;

Ειτε το αγαπας το τηλεφωνο αυτο ειτε το μισεις και δεν θελεις να το δεις ολοι εχουν να πουν οτι για τα λεφτα του ειναι κορυφη.

Αν το παρεις δεν θα το μετανοιωσεις κατα τη γνωμη μου.Θα εκπλαγεις με ολα τα καλα που εχει και θα προσπερασεις 2-3 κακα που αναφερονται και πιο πανω.

δεν αλλαζει η μπαταρια στο νεξους και δεν παιρνει και καρτα μνημης:(

φαινεται οτι καλυτερο μπορω να παρω και χωρις να περιμενω κανενα χρονο παλι....το optimus g υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν αλλαζει η μπαταρια (για το lg με ενα 10€ εχεις μαζι σου εξτρα)

Δεν παιρνει μνημη

Δεν εχει ραδιο

Ειναι πιο ακριβο

Αν ολα αυτα τα θυσιαζεις για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου οτι οταν βγει η εκδοση 5, θα την παρεις απο τους πρωτους , παρε nexus.

Aν το G ερθει ελλαδα πιστευω πως θα γινει ακομα πιο δελεαστικη η τιμη του 4Χ, Παντως δεν εχω ακουσει η δει κατι σχετικο.

Δεν αλλαζει η μπαταρια (για το lg με ενα 10€ εχεις μαζι σου εξτρα)

Δεν παιρνει μνημη

Δεν εχει ραδιο

Ειναι πιο ακριβο

Αν ολα αυτα τα θυσιαζεις για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου οτι οταν βγει η εκδοση 5, θα την παρεις απο τους πρωτους , παρε nexus.

Aν το G ερθει ελλαδα πιστευω πως θα γινει ακομα πιο δελεαστικη η τιμη του 4Χ, Παντως δεν εχω ακουσει η δει κατι σχετικο.

θα ειναι το πρωτο android μου οποτε πραγματικα δεν ξερω αν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα να μην παιρνει αναβαθμισεις το κινητο

παντως οπως ειπες και εσυ αν εβγαινε το g στο λεφτα του 4x δεν θα το σκεφτομουν καν:lol:

Eφοσον ειναι το πρωτο δε χρειαζεται να φτασεις αμεσως στην κορυφη.Επειδη το πηρε η κουμπαρα μου 3 μερες μετα απο εμενα μπορω να πω οτι ειναι πολυ ευκολο να το μαθεις γιατι και εκεινης πρωτο της ειναι .Δεν εχει πολυ λογισμικο να σε μπερδεψει , ειναι πανευκολο να το ρουταρεις αλλα και να το επαναφερεις αν χρειαστει.

Αν διαθετεις το αντιτιμο πιστευω οτι πολυ το σκεφτεσαι ;)

Και το G απο οσο εχω δει δεν ειναι τοσο διαφορετικο.παρομοια αναλυση.32gb χωρις καρτα ομως και διαφορετικο τσιπ γραφικων.Συν το 1GB επιπλεον ραμ που μπορει σε samsung να υπονομευει την ταχυτητα του κινητου αλλα το 4Χ τη διαχειριζεται πολυ καλα και εχει ανετα 300ΜΒ ελευθερα χωρις να δεις την παραμικρη καθυστερηση στο τηλεφωνο.

Edited by Leolipop

Eφοσον ειναι το πρωτο δε χρειαζεται να φτασεις αμεσως στην κορυφη.Επειδη το πηρε η κουμπαρα μου 3 μερες μετα απο εμενα μπορω να πω οτι ειναι πολυ ευκολο να το μαθεις γιατι και εκεινης πρωτο της ειναι .Δεν εχει πολυ λογισμικο να σε μπερδεψει , ειναι πανευκολο να το ρουταρεις αλλα και να το επαναφερεις αν χρειαστει.

Αν διαθετεις το αντιτιμο πιστευω οτι πολυ το σκεφτεσαι ;)

Και το G απο οσο εχω δει δεν ειναι τοσο διαφορετικο.παρομοια αναλυση.32gb χωρις καρτα ομως και διαφορετικο τσιπ γραφικων.Συν το 1GB επιπλεον ραμ που μπορει σε samsung να υπονομευει την ταχυτητα του κινητου αλλα το 4Χ τη διαχειριζεται πολυ καλα και εχει ανετα 300ΜΒ ελευθερα χωρις να δεις την παραμικρη καθυστερηση στο τηλεφωνο.

σχεδον εχω καταληξει!4x για μενα και galaxy s advance για την αδερφη μου:)

η αγορα ισως γινει απο εξωτερικο μπας και γλιτωσουμε και το φπα:p

πραγματικα δεν μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα....ολα τα αλλα ειναι πανακριβα....

Οταν μιλας στο τηλεφωνο στελνει την κληση στον προσωπικο τηλεφωνητη οπως ισως σε αυτη την περιπτωση

παιδια εβαλα και εγω την v10g αλλα δεν ειδα καμια σοβαρη διαφορα στο βιντεο οπως διαβασα.....το continue focus και ο χαμηλος φωτισμος υπαρχουν..σκοτεινο το βιντεο...και frames επισης χαμηλα στην ποιοτητα....γυρω στις 10.000,,,απογοητευση

παιδια εβαλα και εγω την v10g αλλα δεν ειδα καμια σοβαρη διαφορα στο βιντεο οπως διαβασα.....το continue focus και ο χαμηλος φωτισμος υπαρχουν..σκοτεινο το βιντεο...και frames επισης χαμηλα στην ποιοτητα....γυρω στις 10.000,,,απογοητευση

Μην τα περιμενουμε και ολα μαζι,ειπαμε beta ειναι...Θα δοκιμασω να περασω το χακ της καμερας και να συγκρινω τα αποτελεσματα.

Μην τα περιμενουμε και ολα μαζι,ειπαμε beta ειναι...Θα δοκιμασω να περασω το χακ της καμερας και να συγκρινω τα αποτελεσματα.

περιμενουμε φιλε μου...αν και δεν βλεπω φως,,,,εγω δεν μπορω να καταλαβω πως το χ2 lg τραβουσε φοβερο βιντεο και με πατσακι εφτανε τα 20.000 bitrate καθαρο και ομαλοτατο και το χ4 ειναι χαλια....

περιμενουμε φιλε μου...αν και δεν βλεπω φως,,,,εγω δεν μπορω να καταλαβω πως το χ2 lg τραβουσε φοβερο βιντεο και με πατσακι εφτανε τα 20.000 bitrate καθαρο και ομαλοτατο και το χ4 ειναι χαλια....

Περιμενουμε και ελπιζουμε...Πραγματικα και εγω αναρωτιεμαι πως τα εκανε τοσο σκατ@ η lg ενω ειχε ετοιμη την συνταγη με πολυ καλα αποτελεσματα...Ας εβαζαν πανω την ιδια καμερα στην τελικη!Μακαρι μονο οταν ενημερωθει το 2Χ σε 4.0 μην την ξεκανουν και εκει την καμερα

Περιμενουμε και ελπιζουμε...Πραγματικα και εγω αναρωτιεμαι πως τα εκανε τοσο σκατ@ η lg ενω ειχε ετοιμη την συνταγη με πολυ καλα αποτελεσματα...Ας εβαζαν πανω την ιδια καμερα στην τελικη!Μακαρι μονο οταν ενημερωθει το 2Χ σε 4.0 μην την ξεκανουν και εκει την καμερα

παντως κατα τ αλλα το τηλεφωνο πεταει! και η οθονη απολυτα φυσικα χρωματα και η μπαταρια για μενα ειναι μια χαρα οπως ολα τα μεγαλα

Οταν μιλας στο τηλεφωνο στελνει την κληση στον προσωπικο τηλεφωνητη οπως ισως σε αυτη την περιπτωση

μπορω να το απενεργιοποιησω αυτο απο τη συσκευη?

μπορω να το απενεργιοποιησω αυτο απο τη συσκευη?

Επειδη δοκιμασα και εγω δεν γινεται.

Η καμερα στην νεα εκδοση δεν φαινεται να εχει αλλαξει και πολυ, ευτυχως το patch παιζει και στην g.

Δοκιμασα και ζωντανη ταπετσαρια και συγκεκριμενα το νερο και στα μενου δεν κολαει καθολου.Τρεχει σαν απλο φοντο.

Edited by Leolipop

στη χρηση μπαταριας ποια ειναι αυτα που καταναλωνουν το πιο πολυ σε εσας?

εμενα λεει: συστημα android 25%

αναμονη κινητου 24%

τηλεφωνο αδρανες 19%

ειναι φυσιολογικα αυτα?

ειναι 6 ωρες που το εχω βγαλει απο τη φορτιση κ εχω 56% μπαταρια με κανενα 20λεπτο κλησεις και λιγο chat.

στη χρηση μπαταριας ποια ειναι αυτα που καταναλωνουν το πιο πολυ σε εσας?

εμενα λεει: συστημα android 25%

αναμονη κινητου 24%

τηλεφωνο αδρανες 19%

ειναι φυσιολογικα αυτα?

ειναι 6 ωρες που το εχω βγαλει απο τη φορτιση κ εχω 56% μπαταρια με κανενα 20λεπτο κλησεις και λιγο chat.

Εμενα απο τις 2 το μεσημερι που το φλασαρα γεματο τωρα ειναι στο 54% αλλα απο τοτε σχεδον δεν εχει κλεισει.Εχω περασει 20 εφαρμογες κατεβασα ενημερωσεις ειμαι ολη την ωρα μεσα στο tapatalk συγχρονιζω εμαιλ εφτιαξα μενου συντομευσεις,ανοιξα και κλειδωσα gps και εχω κανει 5 επανεκκινησεις.Το συστημα android μου ειναι 49% αναμονη 29% οθονη 11%

Ποσο καιρο εχεις το τηλ;

Edited by Leolipop

Εμενα απο τις 2 το μεσημερι που το φλασαρα γεματο τωρα ειναι στο 54% αλλα απο τοτε σχεδον δεν εχει κλεισει.Εχω περασει 20 εφαρμογες κατεβασα ενημερωσεις ειμαι ολη την ωρα μεσα στο tapatalk συγχρονιζω εμαιλ εφτιαξα μενου συντομευσεις,ανοιξα και κλειδωσα gps και εχω κανει 5 επανεκκινησεις.Το συστημα android μου ειναι 49% αναμονη 29% οθονη 11%

Ποσο καιρο εχεις το τηλ;

4η φορτιση που του κανω...

4η φορτιση που του κανω...

Δως του λιγο χρονο.Αν δεν χρησιμοποιεις δεδομενα εχε το σε 2g και αλλαζε το οποτε θες να συνδεθεις

Αν θες μπορει να δοκιμασεις και το quadgearbox .

Edited by Leolipop

Δως του λιγο χρονο.Αν δεν χρησιμοποιεις δεδομενα εχε το σε 2g και αλλαζε το οποτε θες να συνδεθεις.

εχω κανει αυτες τις κινησεις ηδη απο την αρχη...αυτο που δεν εχω βρει ειναι αν εχει καποια συντομευση για γρηγορη εναλλαγη απο 2g σε 3g.

εχεις υποψιν σου?

εχω κανει αυτες τις κινησεις ηδη απο την αρχη...αυτο που δεν εχω βρει ειναι αν εχει καποια συντομευση για γρηγορη εναλλαγη απο 2g σε 3g.

εχεις υποψιν σου?

Εχω τετοιο ,το λενε 2g-3g switch νομιζω και ειναι συντομευση που σε παει στα δεδομενα.

Για τσεκαρετε τωρα που πηρε κατι το ματι μου...Στις ρυθμισεις για προγραμματιστες εχει μια επιλογη για οριο παρασκηνιακων διεργασιων.Αυτο το εβαλα σε 2 και παρατηρησα οτι πλεον ο τασκ μανατζερ δεν εχει ενα κατεβατο ανοιχτες εφαρμογες αλλα μονο 2.ανοιξα chrome μετα πατησα να με παει στην αρχικη μετα ανοιξα ρυθμισεις, gmail, επαφες και ειδα οτι στον τασκ ειχε μονο ρυθμισεις ανοιχτες.Για τσεκαρετε μηπως ετσι το ιδιο το συστημα κλεινει οτι δεν ειναι σε χρηση και εχετε πιο πολυ ραμ....

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Επειδη και εγω απο S2 πηγα στο 4Χ , πιστευω πως δεν θα το μετανοισεις να πας σε αυτη την αλλαγη χωρια οτι θα δωσεις 50-100 διαφορα μονο αν δωσεις το δικο σου και αναλογως παρεις κανουργιο η δευτερο χερι οπως εγω.

Ποιό από τα μοντέλα πιστεύεις οτι έχει καλύτερο σήμα στο wifi και γενικά στα δίκτυα κινητής;

Παίδες υπάρχει διαθέσιμη επίσιμη αναβάθμιση λογισμικού από την LG Γερμανίας σε V10H (ξανά ICS). Το είδα εδώ : http://www.lg-optimus-4x-hd.de/firmware/lg-optimus-4x-hd-firmware-update-auf-v10h-verfugbar/ . Για όσους δεν γνωρίζουν γερμανικά, μετάφραση : Αυτό το λογισμικό είναι το FW version V10H (παγωτό Σάντουιτς).

Η ενημερωμένη έκδοση υλικολογισμικού για τα μοντέλα αυτά είναι εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας το εργαλείο κινητό υποστήριξης LG FOTA ή το LG PC Suite.

Μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα εργαλεία PC στην περιοχή μας λήψης ή στη σελίδα υποστήριξης από την LG.

Δυστυχώς ακόμη δεν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που περιέχουν ανακοινώθηκαν, αλλά εμείς θα υποβάλει αυτές αμέσως με τη γνώση.

Περνάω την ενημέρωση τώρα. Για να δούμε...

Αν ειναι και αυτη πανευρωπαικη σε γλωσσες τουλαχιστον καλα θα ειναι.Την rom που την βρηκες να την κατεβασεις;

Αν ειναι και αυτη πανευρωπαικη σε γλωσσες τουλαχιστον καλα θα ειναι.Την rom που την βρηκες να την κατεβασεις;

Είναι γερμανική η συσκευή μου και κάνω την αναβάθμιση μέσω LG PC Suite. Σίγουρα θα έχει όλες τις γλώσσες, εγώ πάντα είχα τα Ελληνικά!

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)