Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ είμαι αν το αποφασίσεις :) χρώμα? (όχι ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, θα μπει σε θηκάρι).

Εστειλα ετσι για την ιστορια εμαιλ στην lg σχετικα με την καμερα του τηλεφωνου και πως ελπιζουμε ,στην επομενη αναβαθμιση που μακαρι να μην αργησει πολυ , να εχει φως το βιντεο και να βελτιωσουν την εστιαση κλπ και να τι ειπαν.

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την LG Electronics

Αγαπητέ κύριε Μαυρομμάτη,

Προς απάντηση σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προωθήθηκε άμεσα στο εργοστάσιο, ώστε να ληφθεί υπόψη και να διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση."

Τωρα αν με παρουν στα σοβαρα :lol::lol: μακαρι να ερθει γρηγορα και η JB...Aλλα δεν βλεπω να ειμαστε και πολλοι εδω περα που να εχουμε τη συσκευη αυτη.Μακαρι παγκοσμιως να υπαρξει μεγαλυτερη πιεση.

Aαα και μιας και διαβασα για θηκη , ηρθε και εμενα χτες μια που ειχα παραγγειλει απο ebay.Kοστος 1,36€

Edited by Leolipop

παιδια καλημερα,σκεφτομαι να το παρω γιατι απο οτι βλεπω το θεωρω πολυ τιμια αγορα.Να ρωτησω ομως δυο πραγματακια,απο υποστηριξη βλεπω φτωχια,ακομα και xda που εριξα μια ματια,ελαχιστα πραγματα βρηκα,ποια ειναι η γνωμη σας?θα βρουμε roms να φλασαρουμε?θα παρει jb? αν θελουμε να φλασαρουμε μαμα rom οταν κατι δεν παει καλα πως θα το κανουμε?ρωταω γιατι σε samsung απειρες οι επιλογες,φλασαρεις οτι γουσταρεις με odin και οχι μονο και κανεις γενικα οτι θελεις.Εδω βλεπω πολυ περιορισμενα πραγματα,ακομα και το root με γραμμες εντολων γινεται και πρεπει να ξερεις καποια πραγνατα για να επιχειρησεις,ενω (συγκρινω παλι) σε samsung ειναι απλα παιχνιδακι.Βοηθηστε λιγο πριν κανω την κινηση και μετα τρεχω αμεσως για πουλημα,ευχαριστω

Φιλε μου πιστευω πως καποια στιγμη θα παρει την jb μακαρι οχι πολυ αργα.Το ρουτ ειναι πανευκολο

Θελει να ανοιξεις dos αλλα μια εφαρμογη εκτελεις απο εκει, δεν ειναι τιποτα τρομερο.Για να ξαναφλασαρεις το τηλεφωνο υπαρχουν και τα εργαλεια και η εκδοση.Το εχω κανει ηδη 2 φορες.,πολυ απλο.Δεν υπαρχουν ακομα καστομ ρομ κλπ αλλα εμενα δε με νοιαζει...ποσο καλυτερο να γινει απο οτι ειναι;;

Φιλε μου πιστευω πως καποια στιγμη θα παρει την jb μακαρι οχι πολυ αργα.Το ρουτ ειναι πανευκολο

Θελει να ανοιξεις dos αλλα μια εφαρμογη εκτελεις απο εκει, δεν ειναι τιποτα τρομερο.Για να ξαναφλασαρεις το τηλεφωνο υπαρχουν και τα εργαλεια και η εκδοση.Το εχω κανει ηδη 2 φορες.,πολυ απλο.Δεν υπαρχουν ακομα καστομ ρομ κλπ αλλα εμενα δε με νοιαζει...ποσο καλυτερο να γινει απο οτι ειναι;;

σε ευχαριστω με ενθαρυνεις να προχωρησω,εξαλου ειναι κι αυτη η χαμηλη τιμη που συμπρατει,καποια θεματακια με καμερα (βιντεο)που ακουσα,νομιζω λυθηκαν με καποιο path που ειδα σε xda?και επισης απο μπαταρια αντικειμενικα πως ειναι?

Στην κάμερα πάσχει το κινητό και δεν ξέρω αν το πρόβλημα φτιάχνει τελείως με το patch πού έχει βγει,προσωπικά μία απλή βελτίωσή δε μου φτάνει.

Η μπαταρία δυστυχώς ειναι το πρώτο μελανό σημάδι του κινητού.

Προσωπικά δεν έχω το κινητό απλά και μόνο για να το βλέπω,το χρησιμοποιώ εντατικά σε όλη την διάρκεια της μέρας και με κλήσεις και με μηνύματα και με 3g πλοήγηση αλλά και με wifi αλλά και φυσικά μονίμως ανοιχτό το bt.:)

Δεν ξέρω σε άλλους τι κάνει,άλλωστε ίδια συσκευή είχαμε η έχουν πάρει όλοι οπότε η διάρκεια της μπαταρίας δεν διαφέρει,διαφέρει όμως η χρήση πού κάνει ο καθένας μας,κι επειδή δεν θέλω να σού χαιδεψω τα αυτιά με super wow λόγια,σού λέω ότι έχει από τις πιο χάλια στο θέμα απόδοσής μπαταρία.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στην κάμερα πάσχει το κινητό και δεν ξέρω αν το πρόβλημα φτιάχνει τελείως με το patch πού έχει βγει,προσωπικά μία απλή βελτίωσή δε μου φτάνει.

Η μπαταρία δυστυχώς ειναι το πρώτο μελανό σημάδι του κινητού.

Προσωπικά δεν έχω το κινητό απλά και μόνο για να το βλέπω,το χρησιμοποιώ εντατικά σε όλη την διάρκεια της μέρας και με κλήσεις και με μηνύματα και με 3g πλοήγηση αλλά και με wifi αλλά και φυσικά μονίμως ανοιχτό το bt.:)

Δεν ξέρω σε άλλους τι κάνει,άλλωστε ίδια συσκευή είχαμε η έχουν πάρει όλοι οπότε η διάρκεια της μπαταρίας δεν διαφέρει,διαφέρει όμως η χρήση πού κάνει ο καθένας μας,κι επειδή δεν θέλω να σού χαιδεψω τα αυτιά με super wow λόγια,σού λέω ότι έχει από τις πιο χάλια στο θέμα απόδοσής μπαταρία.

οποτε εγω,χωρις bt ανοιχτο,χωρις 3g χρηση,επειδη βρισκομαι συνεχως σε wifi συνδεσεις λογω δουλειας και με μετρια χρηση ομιλιας και δουλευοντας βασικα πολλα mail,πιστευω καλα θα τα παει,απο το πρωι στις 7 μεχρι το βραδυ στις 11 θα βγαλει τι λες?

οποτε εγω,χωρις bt ανοιχτο,χωρις 3g χρηση,επειδη βρισκομαι συνεχως σε wifi συνδεσεις λογω δουλειας και με μετρια χρηση ομιλιας και δουλευοντας βασικα πολλα mail,πιστευω καλα θα τα παει,απο το πρωι στις 7 μεχρι το βραδυ στις 11 θα βγαλει τι λες?

Συνεχώς wifi από το πρωί μέχρι το βραδύ???δε νομίζω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Συνεχώς wifi από το πρωί μέχρι το βραδύ???δε νομίζω
εννοω ανοικτο συνεχεια το wifi δεν το κλεινω ποτε,αλλα η χρηση του δεν ειναι συνεχομενη,θα καθεται και ωρες σε αναμονη αλλα με wifi on,αυτο εννοεις συνεχεια?

Εμενα η μπαταρια του με αφηνει σχετικα ικανοποιημενο.Εχει μεγαλη διαφορα ακομα και στην αναμονη να εχεις το 3G κλειστο...εγω το ανοιγω πλεον μονο οταν ειναι να συνδεθω.To wifi δε θα ελεγα οτι τρωει τοσο μπαταρια οσο η φωτεινοτητα της οθονης οσο "παιζεις" με το κινητο.Μιας και απο οτι ειδα σε συγκριτηκο εχει διπλασια απο το S3 οποτε απο εκει μπορεις να κανεις καποια οικονομια.

Αν το τηλεφωνο καθεται σε αναμονη μπορει να πεσει 2-3 % απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Δεν μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει η αυτονομια της αλλα δεν με αφηνει απογοητευμενο.

Οπως ειχα γραψει και πιο πανω για 3-4 ωρες ραδιο και Mp3 εκαψα 5% μπαταρια.

Σε τεστ αντοχης απο το gsmarena , βγαζει κατι παραπανω απο 7 μιση ωρες ομιλιας σε 3G , 4 ωρες browsing και 255 λεπτα αναπαραγωγη βιντεο.

Οποτε βλεπετε πως οταν το τηλ παιζει με αναμενη οθονη αντιθετα με τις κλησεις την "πινει" την μπαταρια.

Οσο για την καμερα , παραθετω απο gsmarena :

In terms of image quality, the Optimus 4X HD is doing well without being overly impressive. The produced photos have plenty of detail and accurate colors, but the noise levels are slightly high and there are some visible artifacts caused by the excessive sharpening.

The camcorder has fewer settings than the still camera and the one that really matters here is absent. There is no way to change the focus mode - it's always set to continuous. Unfortunately, the phone is constantly trying to refocus, which looks pretty bad on the videos and means that large parts of the clips will be blurry. To make matters worse, there's quite notable focus breathing, which makes it look like you are constantly zooming in and out as the focus readjusts.

Edited by Leolipop

Παιδια καλημερα σε ολους.Εχτες το απογευμα το πηρα τελικα το LGακι και εχω παθει πλακα κυριολεκτικα.Να πω δυο πραγματακια κι εγω με τη σειρα μου.Να ενημερωσω πρωτα οτι εχουν περασει απο τα χερια μου μερικα απο τα πιο top κινητα(galaxy 1,galaxy s2,galaxy s3,ολα τα iphone εκτος του 5 φυσικα και διαφορα htc εως το desire hd)οποτε οπως καταλαβαινετε,παντα με δικα μου κριτηρια για να μην παρεξηγηθω,μπορω να εχω σαφη αποψη γι αυτο που κραταω.Λοιπον θελω να με πιστεψετε οτι ειναι η πρωτη φορα που νοιωθω τα καλυτερα συναισθηματα για μια συσκευη απο οσες εχω περασει και αν σκεφτω οτι εδωσα 353euro,εκει τρελενεσαι.Μετα τις αναβαθμισεις που πηρε μονο του οταν το ανοιξα(v10),το κινητο πεταει,παιδια δεν εχει επαφη ουτε με sg3 ουτε με τιποτε αλλο,ειναι ταχυτατο στις εντολες,η καμερα που εχτες ειδα κατι σκοτεινιες που λεγαμε,μετα τα update,θα σας πω οτι τραβηξα στο ιδιο σημειο με ιδιο φωτισμο,στη δουλεια μου που ειχα τραβηξει με s3 και ανοιξα στο pc τις δυο φωτος και του 4x ειναι τουλαχιστον 20% καλυτερη.Internet δεν παλευεται στην ταχυτητα,ρολαρισμα επισης,τα χαζα lag στον dialer του s3 για να ανοιξει,εδω απλα ειναι αγνωστα,το πληκτρολογιο που στο s3 επρεπε να προσευχηθεις και λιγο πριν γραψεις για να πατας τους σωστους χαρακτηρες,εδω εχει σαφηνεια iphone που πρεπει να ομολογησω οτι σε 3.5 ιντσες εγραφα στο μισο χρονο απο οτι στο s3.Κατι αλλο που παρατηρησα που ισως να μην ειναι τοσο σημαντικο για καποιους,εγω ωστοσο το θεωρω,γιατι στους ρυθμους που ζουμε ολα τα κοιταζουμε:το s3(με ακουτε να συγρινω μονο με αυτο γιατι ειναι αμεσος αντιπαλος και αυτο που ειχα πριν παρω το 4x)λοιπον στη χρηση με ενα χερι μου ειχε πεσει 2 φορες κατω ευτυχως με θηκη,στο 4x δεν θα συμβει αυτο παιδια,δεν ξερω πως αλλα ειναι πολυ ανετη η χρηση ενος χεριου και οταν οδηγουμε νομιζω ειναι πολυ σημαντικο.Μπαταρια δεν μπορω να πω τιποτα,αλλα οπως καταληξαμε ειναι πολυ υποκειμενικες οι αποψεις εφοσον εξαρταται αμεσα απο τη χρηση του καθενος.Να πω τελος μια διαπιστωση οτι πιστευω, οπως εχει ειπωθει νομιζω,οτι αυτη η ταχυτητα,η αμεση αποκριση,το ανυπαρκτο lag οφειλεται στο απλουστευμενο περιβαλλον της LG χωρις περιτες σκουπιδοεφαρμογες που συναντας πληθωρα αλλου και μπραβο της γι αυτο και να κανω και μια ευχη,αξιζει η εταιρια αυτη να προσπαθει να στηριζει να προιοντα της γιατι πιστευω πως μπορει να χτυπησει υψηλους στοχους αν το θελησει και επισης να υπαρχουν και καταναλωτες που να αγοραζουν συσκευες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιζουν και οχι αυτες που απλως ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ οτι αξιζουν,επαναλαμβανω ειναι δικες μου αποψεις,και δεν θελω να προσβαλω προς Θεου καμια απο τις συσκευες που ανεφερα πριν ουτε τους κατοχους αυτων και ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας.Ευχαριστω και θα τα λεμε

Χαιρομαι φιλε που επιασαν τοπο τα λεφτα σου γιατι ειναι πολλοι αυτοι που θαβουν το κινητο αυτο πχ επειδη ειναι lg και δεν εχει την υποστηριξη που εχει η samsung η επειδη το s3 πχ ανεφερες εχει καλυτερο σκορ σε benchmarks.Αυτες ειναι αστειες αποψεις...

Την εκαστοτε συσκευη αν δεν την πιασεις στα χερια σου και να συμβιωσεις μαζι της για λιγες μερες δεν μπορεις να εχεις συμπερασμα για την ποιοτητα η την αξια της.

Οτι και να λεμε για 350€ πλεον ειναι οτι καλυτερα στην αγορα....Αλλιως δωσε λιγα παραπανω να παρεις s3 mini για να λες οτι θα εχεις εκδοση 4.2 ενω το 4Χ θα εχει 4.0.3 :blink:

Πες μου ειλικρινα , αφου βλεπεις οτι ολα τρεχουν ρολοι κατα την λειτουργια του και την πλοηγηση στα μενου , για πιο λογο να σε τρωει ο κwλος σου για το ποτε και αν θα βγει η jb για το LG ;;

Καλοριζικο και οτι θες για ρουτ η για στοκ φλασαρισμα ρωτα.Εγω τουλαχιστον τα εχω ολα και δοκιμασμενα.

Χαιρομαι φιλε που επιασαν τοπο τα λεφτα σου γιατι ειναι πολλοι αυτοι που θαβουν το κινητο αυτο πχ επειδη ειναι lg και δεν εχει την υποστηριξη που εχει η samsung η επειδη το s3 πχ ανεφερες εχει καλυτερο σκορ σε benchmarks.Αυτες ειναι αστειες αποψεις...

Την εκαστοτε συσκευη αν δεν την πιασεις στα χερια σου και να συμβιωσεις μαζι της για λιγες μερες δεν μπορεις να εχεις συμπερασμα για την ποιοτητα η την αξια της.

Οτι και να λεμε για 350€ πλεον ειναι οτι καλυτερα στην αγορα....Αλλιως δωσε λιγα παραπανω να παρεις s3 mini για να λες οτι θα εχεις εκδοση 4.2 ενω το 4Χ θα εχει 4.0.3 :blink:

Πες μου ειλικρινα , αφου βλεπεις οτι ολα τρεχουν ρολοι κατα την λειτουργια του και την πλοηγηση στα μενου , για πιο λογο να σε τρωει ο κwλος σου για το ποτε και αν θα βγει η jb για το LG ;;

Καλοριζικο και οτι θες για ρουτ η για στοκ φλασαρισμα ρωτα.Εγω τουλαχιστον τα εχω ολα και δοκιμασμενα.

να σαι καλα κι εσυ,ηδη ρουταρισα πριν μιση ωρα και εβαλα και την εφαρμογουλα για recovery mode ολα πηγαν ρολοι,συμφωνω κι επαυξανω σε οσα λες και θα σου πω κατι ακομα,στο s3 φλασαρισα jb πριν ακομα δοθει επισημα,το τηλεφωνο γονατισε αισθητα κι ελεγα πως εφταιγε ηταν η γερμανικη,τριχες και οταν δοθηκε επισημα τα ιδια σκ..α ηταν,ετσι εκανα downgrade παλι σε 4.0.4 και ησυχασα.Καταληγουμε σε αυτο που λεμε:οταν το τηλεφωνακι παει καλα δεν ασχολουμαστε με μπερδεματα παρα μονο οταν κριθει αναγκαιο και αποδειχτει κατι δοκιμασμενο.Την πατησα ετσι και με ενα iphone πιο πριν που εφαγε ενα μουλαρωμα,ημουνα jailbrake αλλα δεν ειχα σωσει shsh για να παω πισω στην 5 και αναγκαστηκα με το γαμ....itunes να παω στην 6,ε!εφτυσα την ωρα και τη στιγμη και ακουω καποιους ηλιθιοτατους που πανε ηθελημενα στην 6 ετσι επειδη βγηκε,<<που πας ρε καραμητρο δε βλεπεις τα χιλια μυρια προβληματα?>>αλλα δεν πειραζει θα <<φοραω την 6>>σου λεει,βρε ουστ!!!ετσι για να γελασουμε,anyway το lgακι ειναι τελειο και μπραβο σε ολους εδω στο φορουμ που το υποστηριζετε παιδια και στο παλικαρια στο xda που κοπιαζουν,πρεπει να τους δινουμε θετικα να τους ενθαρυνουμε να προχωρανε

Απο οσο εχω δει και τα εργαλεια υπαρχουν για να μονταριστει το κινητο και η rom για να την μονταρει καποιος .Τωρα πιστευω οτι δεν ειμαστε και τοσοι οι κατοχοι του για να ασχοληθει καποιος...Ετσι φαινεται σε εμενα τουλαχιστον για την ωρα.

Ομολογω οτι δεν εχω ασχοληθει και πολυ με τηλεφωνα παραεισαγωγης , αλλα δεν ειναι μεγαλη η διαφορα απο τα 599 ευρω σε 341 ευρω; σχεδον τα μισα ειναι , πως δικαιολογειται αυτο; Ρωταω γιατι με ενδιαφερει το κινητο και δεν μπορω να περιμενω το nexus 4 , αλλα απο την αλλη εχω ενδοιασμους για αγορα απο παραεισαγωγης...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Φιλε οτι παρεις θα το παρεις με αποδειξη οποτε δε σε απασχολει ο εμπορος πως το εισηγαγε.Τουλαχιστον εμενα δε με ενδιαφερει και απο την αλλη η τιμη που εχει τωρα εχει πεσει ως εκει .Η αποδειξη που εχω εγω κατα τις 20 ιουλιου λεει τιμη αγορας 520...

Εντυπωσιακη μεταβολη τιμης, να υποθεσω οτι ειναι παραεισαγωγης.Εισαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Για τα λεφτα που εδωσα (300 δευτερο χερι) υπερικανοποιημενος.Μονο η καμερα θελει μεγαλη βελτιωση αλλα ειναι θεμα λογισμικου και η θα τη φτιαξει καποτε η lg η θα παιζει 100% η καμερα απο 4.2 που εχουν κανει import, αλλα για την ωρα κανει fc απο οτι αναφερουν οσοι την δοκιμασαν.

Κατα τα αλλα οσο καιρο το εχω δεν εχει κολησει ΠΟΤΕ για να χρειαστει να του κανω ρεσετ και καμια εφαρμογη δεν μου εχει βγαλει fc

Sorry για τις ερωτησεις αλλα οπως βλεπεις απο την υπογραφη μου θα φυγω απο το skate για να ανεβω κατηγορια ποιοτητας αλλα και οικονομικα και ειναι λογικο να το σκεφτομαι λιγο πιο πολυ.... Σε ευχαριστω παντως... Edited by aenaos15

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

υπαρχει τροπος να λειτουργει η δονηση οταν γραφεις μηνυματα?το χουν φτιαξει με καμμια νεα αναβαθμιση?δοκιμασα σημερα ενα lg 4x hd στο πλαισιο και ηταν οντως εντυπωσιακο.απλα μου την εσπασε λιγο που οταν πηγα να γραψω στα μηνυματα,οταν πατουσα τα γραμματα δεν μου εδινε δονητικο feedback σε καθα γραμμα που πατουσα.μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?το θεωρω σημαντικο.εννοειται πως ειχα ενεργοποιησει τη δονηση στο μενου και λειτουργουσε η δονηση σε ολα τα μενου αλλα οχι στα μηνυματα.

Φυσικα και εχει.πατας παρατεταμενα το κουμπι που σε παει στα νουμερα για να σου βγαλει τις ρυθμισεις.Εκει εχει μια επιλογη "πατηστε σχολια" (ακυρη μεταφραση) οπου εκει μεσα το 3ο κουτακι ειναι η δονηση.

Καλησπέρα και από μένα. Εδώ και λίγη ώρα είμαι περήφανος κάτοχος του κινητού.. :D Ήθελα κάτι με μεγάλη οθόνη και future proof χωρίς να δώσω μια περιουσία. Το πήρα 341 από σκρουτζομάγαζο με αυτοπρόσωπη παρουσία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ότι έχει βιβλιαράκι κανονικό στα ελληνικά και όχι φωτοτυπία, υπάρχει καμιά πιθανότητα να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Είμαι στο στάδιο των δοκιμών, όπως με κάθε νέα συσκευή.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)