Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά, εσάς το κινητό έχει αυτή τη λειτουργία Eco Mode που ελέγχετε τους πυρήνες του επεξεργαστή?? :wacko:

http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-smart-phones-Optimus-4X-HD-P880.jsp

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηρα και εγω το κινητο. Μπορω να πω οτι εχω μεινει αρκετα αφωνος καθως 1η φορα παω σε καλη συσκευη Android (η μανα μου εχει το HTC Desire και εγω πριν λιγο καιρο ειχα παρει το Alcatel 995).

Εβλεπα οτι θα κυκλοφορησει και το Optimu G σε λιγο καιρο, αλλα η τιμη του αρχικα πιστευω θα ειναι απαγορευτικη! Οχι οτι πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα αναμεσα στο G και στο 4x.

Επισης σκεφτομουνα τα One XL και S III, αλλα για καποιο λογο με τραβηξε πιο πολυ το design του LG. Και επειδη δεν θελω να βαζω θηκες στα κινητα, το υλικο κατασκευης του HTC το φοβομουν γιατι ολο ακουγα οτι γρατζουνιεται ευκολα και οτι ξεφλουδιζει.

Ελπιζω να το κρατησω αρκετο καιρο το κινητο, και να μην χρειαστει να παρω καινουριο γιατι θα αρχισει να κολλαει! Αν και δεν το βλεπω με τα χαρακτηριστικα που εχει για τον επομενο τουλαχιστον 1 χρονο να κολλαει.

Επειδη ειμαι καινουριος στο συγκερκιμενο κινητο, εχετε να προτεινετε κατι που δεν το βλεπεις με 1η ματια?

Καμια ενδιαφερουσα εφαρμογη?

Επισης, σκεφτομουν να βαλω Apex/Nova Launcher. Τα εχει δοκιμασει κανεις σε αυτο το κινητο?

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Πηρα και εγω το κινητο. Μπορω να πω οτι εχω μεινει αρκετα αφωνος καθως 1η φορα παω σε καλη συσκευη Android (η μανα μου εχει το HTC Desire και εγω πριν λιγο καιρο ειχα παρει το Alcatel 995).

Ελπιζω να το κρατησω αρκετο καιρο το κινητο, και να μην χρειαστει να παρω καινουριο γιατι θα αρχισει να κολλαει! Αν και δεν το βλεπω με τα χαρακτηριστικα που εχει για τον επομενο τουλαχιστον 1 χρονο να κολλαει.

Επειδη ειμαι καινουριος στο συγκερκιμενο κινητο, εχετε να προτεινετε κατι που δεν το βλεπεις με 1η ματια?

Επισης, σκεφτομουν να βαλω Apex/Nova Launcher. Τα εχει δοκιμασει κανεις σε αυτο το κινητο?

Καλωσήρθες στο "κόσμο" του 4X!! :)

Να κολάει γιατί?? Με τις προδιαγραφές που έχει η συσκευή και 5 χρόνια να την κρατήσεις θα σου τρέχει ακόμα και απαιτητικές εφαρμογές...

Πριν αρχίζεις να εγκαθιστάς διάφορα, διάβασε από την αρχή τo forum γιατί σε διάφορα σημεία έχουν γίνει αναλυτικές παρουσιάσεις σε "αρετές" του κινητού, σε παραμέτρους χρηστικότητας και σε εφαρμογές.

Ο launcher π.χ. της συσκευής είναι πολύ καλός και χρηστικός οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να τον αλλάξεις πριν τουλάχιστον τον δουλέψεις λίγοι μόνος σου να δεις τα θετικά και τα όποια αρνητικά του!

Από εφαρμογές είναι προσωπική σου υπόθεση το τί θα βάλεις. Θα σου πρότινα να ρίξεις μία ματιά στις top εφαρμογές του Google Play και σε αυτές που είναι Editor's choice. Θα δεις ότι είναι και οι καλύτερες. Επίσης έχει και πολλές "Ελληνικές" εφαρμογές μέσα από Έλληνες developers που επίσης αξίζει να τις δοκιμάσεις.

Τάσος

Ωραια! Σε ευχαριστω πολυ Τασο!

Αλλα να σε ρωτησω, στο κομματι που λες να διαβασω απο την αρχη το φορουμ, εννοεις εδω τον διαλογο για το 4x ή καποιο αλλο μερος του φορουμ?

Ευχαριστω και παλι!

Ωραια! Σε ευχαριστω πολυ Τασο!

Αλλα να σε ρωτησω, στο κομματι που λες να διαβασω απο την αρχη το φορουμ, εννοεις εδω τον διαλογο για το 4x ή καποιο αλλο μερος του φορουμ?

Ευχαριστω και παλι!

Αυτο το thread του 4X. Εχει Πολλα πραγματα να δεις και να μαθεις για τη συσκευη. Διαβασε το και αν εξακολουθεις να εχεις αποριες, εδω ειμαστε να τα συζητησουμε !

Τάσος

Τα διαβασα ολα και τελικα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα.

Το focus στην καμερα (οχι στο video) γινεται καπως να φτιαχτει και να μην το κραταει μονο για 2-3" και μετα να το χανει?

Τα διαβασα ολα και τελικα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα.

Το focus στην καμερα (οχι στο video) γινεται καπως να φτιαχτει και να μην το κραταει μονο για 2-3" και μετα να το χανει?

Έχεις κάνει update την συσκευή σου?

Εβλεπα οτι θα κυκλοφορησει και το Optimu G σε λιγο καιρο, αλλα η τιμη του αρχικα πιστευω θα ειναι απαγορευτικη! Οχι οτι πιστευω οτι θα δω τρελη διαφορα αναμεσα στο G και στο 4x.

Επισης σκεφτομουνα τα One XL και S III, αλλα για καποιο λογο με τραβηξε πιο πολυ το design του LG. Και επειδη δεν θελω να βαζω θηκες στα κινητα, το υλικο κατασκευης του HTC το φοβομουν γιατι ολο ακουγα οτι γρατζουνιεται ευκολα και οτι ξεφλουδιζει.

Πολλές φορές η συσκευή μπορεί να τρώει κολλήματα και η αιτία να μην είναι το hw της, αλλά οι εφαρμογές που περνάει κάποιος. Είτε αυτές είναι gtp ή απλά υπάρχει ασυμβατότητα με κάποια άλλη. Κολλήματα συνεπώς πολύ δύσκολα θα δεις πιστεύω. Για launcher δες το αντίστοιχο thread και δοκιμάζεις. Κάποιοι θεωρούν το sense το καλύτερο που υπάρχει, άλλοι λένε ότι τους καλύπτει το tw και άλλοι ότι αυτοί που είναι κοντά στον stock είναι οι ιδανικοί....Δοκίμασε από μόνος σου τον stock και τους άλλους και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα μιας και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτησεις ;)

Καλορίζικο

Ευχαριστω enigma!

Joebar, ναι, εχω το τελευταιο update και μου το κανει αυτο :( Μην μπερδευεσαι με το focus του video. Αυτο δουλευει κανονικα. Με τις φωτογραφιες εχω το προβλημα!

Mετά από σχεδόν δύο εβδομάδων συμβίωση με το τερατάκι ας πω κι εγώ την άποψή μου.

Καταρχίν δύο εβδομάδες μετά και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος από την αγορά που έκανα. Η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη, η οθόνη μεγάλη, ζωντανή, ευδιάκριτη ακόμα και κάτω από τον ήλιο και από ταχύτητα το κινητό φυσάει. Ούτε ένα κόλλημα, ούτε ένας δισταγμός. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι παιχνιδάς και δεν το έχω δει πως αντιδράει κάτω από βαριά παιχνίδια, ωστόσο τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει και χρησιμοποιώ τις τρέχει απροβλημάτιστα.

Στα θετικά του:

* Η οθόνη. Το έχω βάλει δίπλα σε Galaxy και σε One-X και στα μάτια μου ρίχνει στ' αφτιά και στα δύο. Ο φίλος που είχε το Galaxy SIII το παραδέχτηκε, ο One-x όχι :) οπότε take this with a grain of salt καθότι άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

* Ταχύτητα: Πύραυλος. Ό,τι και να κάνω τρέχει σαν διαολεμένο και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κανένα lag.

* Ήχος: Καταπληκτικός. Ακόμα απορώ τι σκ**** έγραφε το GSM arena εκτός και αν έπεσαν σε ελαττωματική συσκευή.

* Δίκτυο: Πιάνω σήμα εκεί που το wave απλά ...δεν. Το wifi του επίσης είναι πολύ καλύτερο από του wave που είχα.

* GPS: Δεν είχα ξαναδεί -εγώ- τηλέφωνο να βλέπει 12 δορυφόρους! (μεταξύ αυτών και των glonass που έχουν αριθμούς από 75 και πάνω). Επίσης το GPS του βασίζεται στη νέα γενιά του SirFix το οποίο -αν ποτέ δεήσει και το δώσει η LG- μπορεί να δει ΚΑΙ ευρωπαϊκούς & κινέζικους δορυφόρους πλοήγησης. Καλό ε; Σε κάθε περίπτωση και ειδικά με A-GPS υπολογίστε κλείδωμα σε μερικά δευτερόλεπτα.

* Το στήσιμο της LG: Δεν έχει πολλά φρουφρού και αρώματα, είναι ό,τι πιο κοντά σε vanilla android και nexus experience υπάρχει αυτή τη στιγμή από τις μεγάλες εταιρίες. Αν μάλιστα πάρει και jelly bean ποιος μας πιάνει.

Στα αρνητικά του:

* Η κάμερα ή για να είμαι πιο ακριβής το λογισμικό της κάμερας. Πάρα τις βελτιώσεις στην f έχει ακόμα θέματα με το autofocus και σε σκοτεινό περιβάλλον εμφανίζει πιο πολύ θόρυβο από τους ανταγωνιστές του.

* Η μπαταρία: Παρά ότι ονομαστικά έχει μεγαλύτερη μπαταρία από ότι το SIII, τη μπαταρία τη ρουφάει, με δυσκολία βγάζει τη μέρα.

* Ανοιχτή ακρόαση: Το πρόβλημα δεν είναι το loudspeaker το οποίο είναι *ΔΥΝΑΤΟ* αλλά η τοποθέτησή του στο πίσω μέρος της συσκευής. Αν έχετε τη συσκευή στο τραπέζι σε ανοιχτή ακρόαση και είστε και ...ελαφρά περήφανοι στ' αφτιά όπως η αφεντομουτσουνάδα μου θα δυσκολευτείτε.

Στα έτσι κι έτσι

* Το contacts application είναι πολύ μυστήριο. Μπορεί να κάνει merge τον κατάλογο από Facebook/Linkedin/Google/Goolge+ κλπ κλπ αλλά ο τρόπος διόρθωσης/εμφάνισης είναι πολύ μυστήριος. Χώρια που δεν έχω βρει τρόπο να εμφανίζονται τα status updates από Facebook/LinkedIn/Twitter. Μόνο του google+ εμφανίζονται. Από την άλλη ωστόσο το application αυτό δουλεύει άψογα με το GAL, το οποίο για μένα έχει μεγαλύτερη αξία από τα facebook updates.

* No custom ROMS. Για άλλους αυτό είναι deal breaker. Για εμένα δεν είναι αν και ελπίζω να μην καεί η γούνα μου με την πολιτική upgrades των LG. Αυτή τη φορά δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα, από τον Ιούνιο που κυκλοφόρησε έχει ήδη βγάλει 5 minor firmware upgrades που διορθώνουν κάποια προβλήματα.

Overall μια τίμια πρόταση και so far best value for money. Είναι αλήθεια ότι στα σημεία το SGIII είναι ανώτερο τηλέφωνο -και ίσως κάποιος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο και για το One-x, όχι πάντως εγώ- αλλά αυτό το value for money δεν μπορεί να το χτυπήσει κανείς από τους άμεσους ανταγωνιστές του.

Μαϊμούδαρχος

παιδες το lg 4x εχει wifi direct αλλα στην προσπαθεια μου να στειλω κατι δεν εχει την επιλογη μεσω wifi direct.

επισης οταν στελνω απο galaxy s3 στο lg 4x μια εικονα ελεγε συνεχεια αποτυχια αποστολης.

γιατι αυτο;

TCe

παιδες το lg 4x εχει wifi direct αλλα στην προσπαθεια μου να στειλω κατι δεν εχει την επιλογη μεσω wifi direct.

επισης οταν στελνω απο galaxy s3 στο lg 4x μια εικονα ελεγε συνεχεια αποτυχια αποστολης.

γιατι αυτο;

Γιατί όπως και το one s που επίσης έχει,δεν στέλνει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατί όπως και το one s που επίσης έχει,δεν στέλνει

Αρα σε τι χρησιμευει το wi-fi direct?

Αρα σε τι χρησιμευει το wi-fi direct?

Δεν μπορώ να καταλάβω.μήπως σε κάτι για υπολογιστή?

γιατι αυτο;

Όταν π.χ θέλεις να στείλεις μια εικόνα δεν σου εχει την επιλογή share via Wifi

Πάντως μεταξύ galaxy s 2 οπως και με galaxy s 3 γίνεται .

Και εδώ ενα βίντεο γαι πως λειτουργεί .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mA-l_DZZAvE#!

Samsung galaxy s21+

Όταν π.χ θέλεις να στείλεις μια εικόνα δεν σου εχει την επιλογή share via Wifi

Πάντως μεταξύ galaxy s 2 οπως και με galaxy s 3 γίνεται .

Και εδώ ενα βίντεο γαι πως λειτουργεί .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mA-l_DZZAvE#!

ναι φιλε μου ετσι ειναι.

Εχω S3, S2 και μεταξυ τους με wifi direct ολα μια χαρα.

Το θεμα ειναι με το Lg 4x φιλου μου, που δεν εχει την επιλογη share via wifi οπως λες. Επισης οταν του στελνω εγω απο το S3 μου μια εικονα για παραδειγμα, ενω τα 2 κινητα (S3 και 4x) συνδεονται μεταξυ τους με wifi direct, το Lg δεν δεχεται την εικονα. Μου λεει αποτυχια αποστολης.

TCe

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες:

1. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το wi-fi direct (αυτό απενεργοποιεί το wifi hotspot/client)

2. Αφού το ενεργοποιήσεις πρέπει να συνδεθείς με wi-fi direct, σου δείχνει μια λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές.

3. Αφού συνδεθείς με κάποια android συσκευή μέσω wi-fi direct θα πρέπει να πας να εκτελέσεις το smartshare client και από εκεί να λάβεις/στείλεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν.

Μαϊμούδαρχος

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες:

1. Πρέπει να ενεργοποιήσεις το wi-fi direct (αυτό απενεργοποιεί το wifi hotspot/client)

2. Αφού το ενεργοποιήσεις πρέπει να συνδεθείς με wi-fi direct, σου δείχνει μια λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές.

3. Αφού συνδεθείς με κάποια android συσκευή μέσω wi-fi direct θα πρέπει να πας να εκτελέσεις το smartshare client και από εκεί να λάβεις/στείλεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν.

Το smartshare πού το βρίσκει κανείς

Και εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να συνδέσω ένα S3 με ένα HOX με wifi direct. Μάλλον ακόμα δεν έχουν μπει universal standards στο πρωτόκολλο και δουλεύει μόνο σε ίδιου κατασκευαστή κινητά...

Παιδια, για δοκιμαστε λιγο κατι, γιατι μου φαινεται παραξενο.

Μπορειτε να τρεξετε το browsermark να μου πειτε σκορ? Για καποιο λογο εμενα με τον μαμα browser μου βγαζει σκορ 65-66.000 ενω με τον Chrome μου βγαζει 125.000

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αμα παω στο secret menu 3845#*880# (εκει που παιρνουμε τηλεφωνο μπαινει) και παω κατω κατω στο Show CPU Usage και πατησω Show CPU Usage και τρεξω το browsermark ή ανοιξω οποιαδηποτε σελιδα, ο μαμα browser δεν επιτρεπει στον επεξεργαστη να ανεβει πανω απο τα 1000Mhz ενώ ο Chrome τον αφηνει να παει στα 1500MHz.

Αν μπορει και καποιος να ενεργοποιησει το Show CPU Usage και να ανοιξει μια οποιαδηποτε σελιδα, πχ in.gr και να μου πει αν ο browser αφηνει τον επεξεργαστη να παει στα 1500MHz θα ημουν ευγνωμων! (το κινητο δεν παθαινει τιποτα με το CPU Info! μην σκαλωσετε :Ρ)

Την έχεις βάλει σωστά; Μη το γελάς, εγώ όταν την έβαλα πρώτη φορά στο τηλέφωνο την έβαλα ανάποδα γιατί μπερδεύτηκα από το βελάκι όπως το έδειχνε!

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον την έχεις βάλει σωστά δοκίμασε μια άλλες κάρτες αν μπορείς. Αν υπάρχει πρόβλημα και σ' αυτές τότε μάλλον έπεσες σε προβληματική συσκευή οπότε πρέπει να το γυρίσεις ως DOA

Μαϊμούδαρχος

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)