kyrillos13 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το αρχειο λεει xxmb4 αυτη ειναι η leaked.... Μηπως κανεις καποιο λαθος? Ναι βασικά είναι παλιά, leaked, και έχει αρκετά bugs. Η πιο πρόσφατη είναι η I8160XXMF1. Παιδια εκανα και εγω την αναβαθμιση μεσω kies. Εχω ομως μονο 482mb ραμ. wtf? Ξερω οτι δεν θα επρεπε να ειχα 600κατι διοτι δεν ειχα περασει την MB4 αλλα και παλι μονο τοσο λιγο; Μηπως δεν εκανα σωστα τα βηματα; Αρχικα εκανα επαναφορα εργ. ριθμισεων, μετα wipe data, μετα περασα την αναβαθμιση απο kies και μολις ανοιξε το κινητο εκανα παλι επαναφορα και μετα wipe data. Τεσπα τωρα αν θελω να το διορθωσω αυτο πρεπει να κανω root, να περασω την ΜΒ4 με odin και μετα να περασω παλι με odin την MF1; Επισης θα πρεπει σε καθε σταδιο να ακολουθω την διαδικασια επαναφορα ρυθμισεων και wipe data; Παντως η 4.1 ωραια φαινεται. Σε εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα αν και ψιλοlagαρει αλλλα ισως φταιει η χαμηλη ram για αυτο. Και απο αποψης μπαταριας ομως μια χαρουλα προς το παρρον... Έχεις το κανονικό ή το μοντέλο "P"? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Έχεις το κανονικό ή το μοντέλο "P"? Το κανονικο εχω... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Kyrillos πότε θα βγάλεις την δική σου ? Την Γερμανική την βάζω κατευθείαν η πρέπει να βάλω κάποια άλλη πριν για το θέμα της μνήμης και μετά να κάτσει η Γερμανική ? Και αν κάνω repartition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το κανονικο εχω... Kyrillos πότε θα βγάλεις την δική σου ? Την Γερμανική την βάζω κατευθείαν η πρέπει να βάλω κάποια άλλη πριν για το θέμα της μνήμης και μετά να κάτσει η Γερμανική ? Και αν κάνω repartition Εάν είσαι ήδη σε JB πέρνα την κατευθίαν (χωρις ριπαρτ). Αν είσαι σε GB καλύτερα MB4 με ριπαρτιτιον και μετά την MF1 χωρίς. Η ρομ μου ανεβαίνει, σε κάνα 2ωρο θα μπορείτε να την κατεβάσετε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Το κανονικο εχω... Στο xda βρήκα το παρακάτω για το μέγεθος της μνήμης αλλά αφορά φλασάρισμα μέσω odin και όχι kies, δεν ξέρω αν βοηθάει στην περίπτωσή σου Odin: MB2/MB4+pit + MC8 + MF1= (MB2/MB4+pit + MF1)= 624mb ram GB + MC8 or MF1 (no partition) = 550mb ram GB + MC8 or MF1 (with partition) = 482mb ram. Edited June 27, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 τελικά υπάρχει επίσημο update μέσο kies η όχι παιδιά ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 τελικά υπάρχει επίσημο update μέσο kies η όχι παιδιά ? Όχι ακόμα. Μόνο στη Γερμανία νομίζω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εάν είσαι ήδη σε JB πέρνα την κατευθίαν (χωρις ριπαρτ). Αν είσαι σε GB καλύτερα MB4 με ριπαρτιτιον και μετά την MF1 χωρίς. Η ρομ μου ανεβαίνει, σε κάνα 2ωρο θα μπορείτε να την κατεβάσετε. GB το εχω περιμενα την δικη σου πρωτα Πρωτα να βαλω αυτην EUR-I8160XXMB4 και μετα την MF1. Και για την δικη σου πρεπει να κανω αυτα πρωτα η κατι διαφορετικο ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 GB το εχω περιμενα την δικη σου πρωτα Πρωτα να βαλω αυτην EUR-I8160XXMB4 και μετα την MF1. Και για την δικη σου πρεπει να κανω αυτα πρωτα η κατι διαφορετικο ? thanks Αυτά απλά μην ξεχάσεις, MB4 με repartition, MF1 χωρίς. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτά απλά μην ξεχάσεις, MB4 με repartition, MF1 χωρίς. Για να μη σε ζαλιζω προσωπικά και επειδή δεν μπορω να γράψω στο xda για να κάνω την εγκατάσταση της ρομ κατεβάζω και αντιγράφω το CWM6 στην εξωτερική μνήμη και την ρομ σου στην εσωτερική ή εξωτερική; Στο τέλος δεν πατάω reboot; (γράφεις reboot-no) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 μια υποθεση να κανω εγω τωρα και ισως να ειναι κοτσανα.... Μηπως ολα τα bugs γινοντε και λογο αυξησης της ram; Μηπως εκει γινεται η μπαμια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Δεν βλεπει ο υπολογιστης το κινητο. Πηγα να αντιγραψω τη ρομ αλλα δεν το βλεπει....τι πατατα εκανα? Edit τη κατεβασα κατευθειαν στο κινητό και την πέρασα. Edited June 28, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Το πήρα και γώ σήμερα στα 143€ .Την έκδοση I8160P. Μόλις συνδέθηκε στο Kies έκανε αμέσως αναβάθμιση στην 4.1.2. Σαν πρώην κάτοχος του S3 LTE μπορώ να πω ότι είναι καλό κινητό και δεν μετανιώνεις για τα λεφτά που δίνεις! Καμία σχέση βέβαια στην ταχύτητα με το S3 αλλά την δουλειά του την κάνει με λίγη υπομονή! Edited June 28, 2013 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Το πήρα και γώ σήμερα στα 143€ .Την έκδοση I8160P. Μόλις συνδέθηκε στο Kies έκανε αμέσως αναβάθμιση στην 4.1.2. Σαν πρώην κάτοχος του S3 LTE μπορώ να πω ότι είναι καλό κινητό και δεν μετανιώνεις για τα λεφτά που δίνεις! από που το αγόρασες εαν επιτρέπετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 από που το αγόρασες εαν επιτρέπετε ? Από το birdphone σε μαύρο χρώμα.Γερμανικής προέλευσης είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) καλησπέρα παιδιά γιατί την εσωτερική μνήμη του κινητού την βλέπει σαν κάρτα sd και έτσι δεν μπορώ να εγκαταστήσω μεγάλες εφαρμογές ? :/ πως μπορώ να το κάνω να πηγαίνουν στην sd κάρτα μου που έχω 16 Gb κιόλας ευχαριστώ!!! και βέβαια χωρείς να κάνω root το κινητό... Edited June 28, 2013 by akis_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisks Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Περασα την MF1 στο κινητο ομως στο κιεσ μου γραφει πως δεν υποστηριζεται αναβα8μηση μεσω κιεσ και επισης αντι για τον Γερμανικο μου εμφανιζει τον κωδικο της Πολωνιας... Εχει συμβει σε κανενα αυτο?? Τι να κανω να 3αναπερασω την MF1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Περασα την MF1 στο κινητο ομως στο κιεσ μου γραφει πως δεν υποστηριζεται αναβα8μηση μεσω κιεσ και επισης αντι για τον Γερμανικο μου εμφανιζει τον κωδικο της Πολωνιας... Εχει συμβει σε κανενα αυτο?? Τι να κανω να 3αναπερασω την MF1?? Φυσιολογικο είναι! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο ελεύθερο χώρο έχει το κινητό για εφαρμογές?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μετα απο χρονια συμβιωσης με το HTC HD ειμαι απο σημερα κατοχος του ace 2.....Νομιζω οτι εκανα καλη επιλογη (αν σκεφτομουνα και το Galaxy S Advance ). Αρχιζω το ψαξιμο του καινουριου λειτουργικου android , μετα απο πολλα χρονια συμβιωσης με τα οχι τοσο καλα mobile windows 6.5. Ευσπροδεκτες οι οποιες συμβουλες....:):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο ελεύθερο χώρο έχει το κινητό για εφαρμογές?? Ευχαριστώ Γύρω στα 3.2gb είναι για apps / data . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Γύρω στα 3.2gb είναι για apps / data . Αα τόσο πολύ??εγώ πίστευα μόνο 1 gb θα είχε για παιχνίδια-εφαρμογές... Α επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμα,ποσά gb είναι ελεύθερα για το χρήστη? Edited June 30, 2013 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μετά απο αρκετό καιρο που εχω το κινητό μπορώ να πω οτι είμαι πάρα πολύ ευχαρηστημένος.Κάποια μικρά προβλήμματα που είχα λόγο της πρώτης μου επαφής με το android τα έλυσα σιγά σιγά και τώρα δεν εχω κανλενα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 έλα μας κοροϊδεύει κανονικά η samsung . εδώ είναι έτοιμη και βγάζει το ace 3 και εμείς περιμένουμε ένα update . έχει κουράσει 8 μήνες το θέμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntreik Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παιδια λιγο ασχετο αξιζει να παρω τπτ high capacity μπαταριες?? http://www.amazon.co.uk/2680MAH-Capacity-Business-Battery-Samsung/dp/B0093ED5IS σαν κατι τετοιο ας πουμε? ή παιζει να ανατιναχθει το κινητο μαζι με το οικοδομικο τετραγωνο??αν εχετε καποια αλλη ιδεα παρακαλω προτεινετε αν ειναι ευκολο.. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts