flandra Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εμένα παγώνει όταν πάω να παίξω βίντεο Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 1. Βγήκε η γερμανική 4.1 έκδοση. Αν κάποιος διαπιστώσει ότι είναι καλύτερη από την αγγλική να μας ενημερώσει. 2.Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα 3d παιχνίδια στην xxmc8; Σχεδόν πάντα παγώνει το κινητό και θέλει επανεκκίνηση. 1. Η Γερμανική έκδοση που βγήκε είναι 3 μήνες νεότερη από την αγγλική. Προφανώς και θα είναι καλύτερη από την αγγλική, και λογικά είναι και η τελική. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στο κινητό έβαλα κάρτα sd μεγσλυτερη...και αφού είμαι root. .μετακινησα εφαρμογες στηνsd...παρόλα αυτα διαπιστωσα οτι το κινητό μπερδευει την sd με τη μνημη usb...μηπως μπορεί κάποιος να πει πια διαδικασία υπάρχει για reparation και πέρασμα όλων στην πραγματικη sd???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στο κινητό έβαλα κάρτα sd μεγσλυτερη...και αφού είμαι root. .μετακινησα εφαρμογες στηνsd...παρόλα αυτα διαπιστωσα οτι το κινητό μπερδευει την sd με τη μνημη usb...μηπως μπορεί κάποιος να πει πια διαδικασία υπάρχει για reparation και πέρασμα όλων στην πραγματικη sd???? Δες στο xda αν ειναι να κανεις swap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στο κινητό έβαλα κάρτα sd μεγσλυτερη...και αφού είμαι root. .μετακινησα εφαρμογες στηνsd...παρόλα αυτα διαπιστωσα οτι το κινητό μπερδευει την sd με τη μνημη usb...μηπως μπορεί κάποιος να πει πια διαδικασία υπάρχει για reparation και πέρασμα όλων στην πραγματικη sd???? Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχε και ο αδερφος μου που πηρε το ace πριν λιγο καιρο και χαρη στην βοηθεια του Κυριλλου ειναι ολα κομπλε. Κανε αυτο εδω(αρκει να εχεις rootαρει το κινητο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδια μπορω να αναβαθμισω τη συσκευη μου σε 4.1 μεσω kies!!! Μπορει καποιος να μου γραψει ή να μου πει που μπορω να βρω αναλυτικα τα βηματα για να περασω σωστα τη JB; Κατι εχω διαβασει για clean install, wipe data, etc. αλλα δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδια μπορω να αναβαθμισω τη συσκευη μου σε 4.1 μεσω kies!!! Μπορει καποιος να μου γραψει ή να μου πει που μπορω να βρω αναλυτικα τα βηματα για να περασω σωστα τη JB; Κατι εχω διαβασει για clean install, wipe data, etc. αλλα δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω... Εννοείς ότι σου έβγαλε το kies την αναβάθμιση; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εννοείς ότι σου έβγαλε το kies την αναβάθμιση; ναι μου την έβγαλε. από ότι εχω κοιτάξει με βάση τον κωδικό της συσκευής είναι από γερμανία και για αυτό μόλις είδα πως στη γερμανία βγήκε αναβάθμιση το σύνδεσα στο pc και στο kies αντί να μου βάλει το συνηθισμένο ότι η συσκευή έχει την τελευταία έκδοση μου είπε ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. όμως δεν την έκανα ακόμα γιατί ψάχνω τα βήματα για να την κάνω σωστά... Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsmart Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 μόλις έκανα root το κινητό και εγκατέστησα τη 4.1.2 τη γερμανική. έχω λγότερη ελέυθερη RAM από τι με την 2.3. Νομίζω βιάστηκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cater Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 μόλις έκανα root το κινητό και εγκατέστησα τη 4.1.2 τη γερμανική. έχω λγότερη ελέυθερη RAM από τι με την 2.3. Νομίζω βιάστηκα.... Για 624 ΜΒ RAM πρωτα περνας την ΜΒ4 και στη συνεχεια την γερμανικη. Παράθεση LeEco Lemax 2 X820 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ έβαλα την mb4 και από πάνω την αγγλική. Αν θέλω τη γερμανική απλά την περνάω από πάνω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsmart Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Για 624 ΜΒ RAM πρωτα περνας την ΜΒ4 και στη συνεχεια την γερμανικη. με την ίδια διαδικασία (odin)?. Νομίζω ότι έχει περισσότερο μπέρδεμα..μη κάνω καμιά ζημιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 με την ίδια διαδικασία (odin)?. Νομίζω ότι έχει περισσότερο μπέρδεμα..μη κάνω καμιά ζημιά.. Το έκανα και εγώ έτσι και δεν έγινε καμία ζημιά. Μπορεί κάποιος να βάλει το λινκ της γερμανικής μην κατεβάσω αλλά ντι άλλων; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cater Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Αν εχετε ηδη περασει ΜΒ4 + ΜC8 και τωρα περασετε την ΜF1 ( Γερμανικη ) η RAM θα ειναι 624 . Ολα τα παραπανω μεσω ODIN . Ο κυριλλος ειπε θα βγαλει δικια του ROM μεσα στο ΣΚ οποτε περιμενουμε με αγωνια :Ρ . Ελπιζω να αυξηθηκε το battery life.. Το λινκ μπορεις να το παρεις απο το sammobile Παράθεση LeEco Lemax 2 X820 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Περνώντας το mb4 πριν την γερμανική για να αυξήσουμε την μνήμη χάνουμε την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αν εχετε ηδη περασει ΜΒ4 + ΜC8 και τωρα περασετε την ΜF1 ( Γερμανικη ) η RAM θα ειναι 624 . Ολα τα παραπανω μεσω ODIN . Ο κυριλλος ειπε θα βγαλει δικια του ROM μεσα στο ΣΚ οποτε περιμενουμε με αγωνια :Ρ . Ελπιζω να αυξηθηκε το battery life.. Το λινκ μπορεις να το παρεις απο το sammobile Όταν λες ότι θα βγάλει rom εννοείς για ρουταρισμα; Σορρυ για τη χαζη ερώτηση αλλά μαθαίνω ακόμα. Θα ήθελα να το ρουταρω αφού του περάσω τη γερμανική αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω.Σαν διαδικασία είναι απλή; Υπάρχουν κάπου οδηγίες; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχε και ο αδερφος μου που πηρε το ace πριν λιγο καιρο και χαρη στην βοηθεια του Κυριλλου ειναι ολα κομπλε. Κανε αυτο εδω(αρκει να εχεις rootαρει το κινητο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896 Σας ευχαριστώ για της οδηγίες ...τωρα η κάρτα μου φαίνεται σαν usb μνήμη. ..ενω η usb σαν ext sd...μετεφερα και της ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ στη usb με το root browser. ..εντάξει φαίνεται. ..τώρα οι εφαρμογες πάνε εκεί ...σωστά? Η έχω κάπου λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cater Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Όταν λες ότι θα βγάλει rom εννοείς για ρουταρισμα; Σορρυ για τη χαζη ερώτηση αλλά μαθαίνω ακόμα. Θα ήθελα να το ρουταρω αφού του περάσω τη γερμανική αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω.Σαν διαδικασία είναι απλή; Υπάρχουν κάπου οδηγίες; Ναι η ROM του θα ειναι για ροοτ. Για να κανεις ροοτ υπαρχουν οδηγιες και ειναι σχετικα ευκολο. Ενα αρχειο ειναι το οποιο λεγεται root.zip και το φλασαρεις μεσω του recovery και το κινητο γινεται ροοτ. Παράθεση LeEco Lemax 2 X820 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Καλυτερα να περασετε ΜΒ4 πρωτα και μετα τη γερμανικη ΜF1 αλλιως παιζει να μην εχετε 624 ραμ. Εχω αρχισει και εγω να μονταρω την MF1, πολυ καλυτερη απο την ΜΒ4 με μηδενικα bugs ως τωρα. Εαν εχετε να προτεινετε τιποτα για την v8 πειτε μου! Edited June 23, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cater Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλυτερα να περασετε ΜΒ4 πρωτα και μετα τη γερμανικη ΜF1 αλλιως παιζει να μην εχετε 624 ραμ. Εχω αρχισει και εγω να μονταρω την MF1, πολυ καλυτερη απο την ΜΒ4 με μηδενικα bugs ως τωρα. Εαν εχετε να προτεινετε τιποτα για την v8 πειτε μου! Τωρα χρησιμοποιω την ΙJ 1.2 και αποτι φενεται ο τυπος εχει κανει swap και τα apps μπορεις να τα πας στην εξωτερικη sd. Αν μπορεις να το βαλεις αυτο θα ηταν ωραιο.Επισης αν γινεται να βαλεις κατι για να αλλαζεις το CPU freq και να εχει επιλογες (on demand). Απο κει και περα και η MC8 δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα αν εξαιρεσεις το battery drain οταν εισαι στο internet. Δοκιμασε την μερικες μερες να δεις πως παει και οτι αλλο θες εσυ βαλε αρκει να μην υπαρχουνε ολα αυτα που βαρενουν τη ROM απτη Samsung. Παράθεση LeEco Lemax 2 X820 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Έχω περάσει την mb4 μετά τη mc8 αλλά έχω απίστευτα κολλήματα. Παγώνει το τηλέφωνο και κάνει κανένα πεντάλεπτο να ξεπαγωσει. Θα περάσω από πάνω τη γερμανική; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πέρνα από πάνω την MF1 που είναι καλύτερη. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πέρνα από πάνω την MF1 που είναι καλύτερη. Αυτή δεν είναι η γερμανική; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αυτή δεν είναι η γερμανική; Εγω εχω πάνω απο την mb4 ..την αγγλικη mc8...καθόλου battery drain. ..κανένα κόλλημα. .αν πάλι η γερμανικη Είναι όντως καλύτερη να την περάσω. .είναι σίγουρα? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και τουρκικη βγαλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts