Jump to content

Το myphone.gr προτείνει: Τα καλύτερα chatphones της αγοράς!


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πληρέστερο ch@tphone της αγοράς;  

179 members have voted

  1. 1. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πληρέστερο ch@tphone της αγοράς;

    • Vodafone 555 Blue
      4
    • Alcatel OT-808
      4
    • Sony Ericsson Txt
      15
    • Samsung Ch@t 350
      11
    • Motorola Fire XT311
      23
    • Huawei U8300
      3
    • LG Optimus Ch@t
      2
    • Nokia Asha 303
      42
    • Sony Live with Walkman
      24
    • HTC ChaCha
      51


Recommended Posts

Πλησιάζει το τέλος του μήνα και η... ευκαιρία για ένα ακόμα συγκριτικό τεστ σας «χτυπά» την πόρτα. Έτσι, μετά το πρώτο άρθρο του Nagata και το συγκριτικό τεστ με τα dumbphones, συνεχίζουμε σήμερα με τα chatphones.

 

Λίγα λόγια για τα συγκριτικά τεστ.

 

Τα συγκριτικά τεστ θέλουμε να γίνουν ένας οδηγός όχι μόνο για την αγορά ενός κινητού από τον καθένα από εμάς αλλά και ένας αγώνας 10 υποψηφίων για την ανάδειξή του καλύτερου κινητού σε κάθε κατηγορία. Οι κατηγορίες που θα έχουμε από εδώ και πέρα θα είναι πολλές και θα είναι για όλα τα γούστα: dumb-phones, smartphones, camera phones, professional phones θα παρελάσουν μπροστά από τις οθόνες σας, με βασικό σκοπό να δίνουμε σε κάθε κατηγορία τρία βραβεία:

 

 

  • «Best Buy», βραβείο για την καλύτερη αγορά στην κατηγορία, συνδυασμός δηλαδή χαρακτηριστικών και τιμής
  • «Editors Choice», το καλύτερο κινητό της κατηγορίας (σύμφωνα με τον Editor)
  • το τρίτο βραβείο, People's Choice, θα βγαίνει από εσάς. Το Poll που θα υπάρχει σε κάθε συγκριτικό τεστ θα παραμένει ανοιχτό για μια εβδομάδα και το κινητό που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους θα είναι και ο νικητής. Μια εβδομάδα περιθώριο για εσάς και τους φίλους σας λοιπόν, για να ανακηρύξετε νικητή το κινητό της προτίμησης σας.

 

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την κατηγορία των chatphones. Μια φρέσκια κατηγορία στον κόσμο των κινητών, καθώς πρόκειται για κινητά που έχουν σαν βασική λειτουργία τους την επικοινωνία μέσω Social Networks. Facebook, Twitter, Whatsapp γίνονται παιχνιδάκι στα χέρια αυτών των κινητών, με τα περισσότερα να διαθέτουν και QWERTY πληκτρολόγιο για την γρήγορη σύνταξη μηνυμάτων. Πάντως μην νομίζετε ότι τα συγκεκριμένα κινητά κάνουν μόνο για αυτή την χρήση... Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, θα δείτε ότι στην κυριολεξία τα κάνουν όλα, και με το παραπάνω.

 

Να προσθέσουμε επίσης ότι οι τιμές προέρχονται από τα site γνωστών εταιριών που έχουμε κάποια προηγούμενη εμπειρία αγοράς. Σίγουρα κάποιες από τις τιμές που αναφέρουμε θα τις βρείτε διαφορετικές αποκλίνοντας από αυτές που έχουμε ορίσει, αλλά προσπαθήσαμε να μείνουμε σταθεροί σε κάποια πιο «εγγυημένα» καταστήματα για να έχουμε ένα πιο αντικειμενικό τεστ. Σε κάθε περίπτωση, στο συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να θέσετε τις δικές σας εμπειρίες, απόψεις αλλά και προτάσεις, χωρίς όμως αναφορά καταστημάτων προς αποφυγή έμμεσης διαφήμισης.

 

Καλή ανάγνωση, and may the best cell phone win!

 

 

 

Vodafone 555 Blue (59€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3881/vodafone-555-blue.jpg

 

Τι μας άρεσε: Πως φαντάζεστε ένα κινητό των 59 ευρώ?? Καμία σχέση. Ελκυστικό στην εμφάνιση, ελαφρύ, εύκολο στην χρήση και με υλικά πολύ πιο ποιοτικά από την τιμή του. Πάμε πάλι λοιπόν: Πως φαντάζεστε ένα κινητό των 100 ευρώ??

 

Τι δεν μας άρεσε: Η διάρκεια μπαταρίας είναι απογοητευτικά μικρή. Επίσης, θα θέλαμε υποστήριξη PC Synchronization. Και τα δυο είναι αρνητικά, ακόμα και σε αυτή την τιμή.

 

Χρήση: Έχετε υπόψη σας αυτούς τους νεαρούς under18 που αλλάζουν το relationship status κάθε 2 μέρες, με σχόλιο στο status «πάμε για άλλα;» Ακριβώς...

 

 

 

 

 

Alcatel OT-808 (69€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3880/alcatel-ot-808.jpg

 

Τι μας άρεσε: Πρωτοποριακό σχέδιο, σαν γυναικείο κόσμημα, κάτι το διαφορετικό, όπως θέλετε πείτε το. Το σίγουρο είναι ότι ξεχωρίζει. Και με QWERTY πληκτρολόγιο για τα χιλιάδες μηνύματα και ατέλειωτες ώρες chat.

 

Τι δεν μας άρεσε: Όμορφο σχήμα έχει, δεν λέμε, αλλά άκρως γυναικείο. Και φέρνει και σε κάτι από.. πουδριέρα. Στα δάχτυλα μιας γυναίκας το λες sexy, στου άντρα... χμ. Προσοχή λοιπόν!!

 

Χρήση: Τέλειο για τα κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς να χάνουν τα update από το αγαπημένο Facebook, αλλά και για όσες θέλουν κάτι διαφορετικό από τα γνωστά βαρετά κινητά...

 

 

 

 

 

Sony Ericsson Txt (89€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3879/sony-ericsson-txt.jpg

 

Τι μας άρεσε: Ο ορισμός του chatphone. Όμορφο, μοντέρνο, φτηνό κινητό για όλους, εύκολο λειτουργικό σύστημα, ελαφρύ, καλή συνδεσιμότητα, πρακτικό πληκτρολόγιο, καλή ποιότητα κατασκευής... Άδικα παίρνει βραβείο best buy;

 

Τι δεν μας άρεσε: Ίσως λίγο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απολύτως τίποτα άλλο.

 

Χρήση: Κινητό για όλες τις δουλειές. Θα το ευχαριστηθούν όλοι, και ειδικά οι νεολαίοι... Μην το χάσετε σε λευκό και... ροζουλί..

 

 

 

 

 

Samsung Ch@t 350 (99€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3877/samsung-ch-t-350.jpg

 

Τι μας άρεσε: Τα slide-qwerty κινητά έχουν πάντα την γοητεία τους. Αυτό μπορεί να είναι από τα πιο φτηνά, όμως είναι όμορφο, μικρό μεν αλλά με qwerty πληκτρολόγιο δε, και τέλεια συνδεσιμότητα μια και περιλαμβάνει wifi. Σε συνδυασμό με τα apps για Social Networking το κάνει σχεδόν τέλειο κινητό...

 

Τι δεν μας άρεσε: Αν δεν είχε ένα πολύ κακής ποιότητας QWERTY πληκτρολόγιο. Τα κουμπιά δεν ξεχωρίζονται από το πλαίσιο, και έτσι χρειάζεται αρκετή εξάσκηση για να το συνηθίσεις...

 

Χρήση: Παρ' όλα αυτά, είναι τέλειο για όλους αυτούς που θέλουν κάτι όμορφο και με QWERTY πληκτρολόγιο, χωρίς να κουβαλάνε τουβλάκια. Αναφέραμε και την αξιόλογη μπαταρία;

 

 

 

 

 

Motorola Fire XT311 (113€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3876/motorola-fire-xt311.jpg

 

Τι μας άρεσε: Τι άλλο, η τιμή του. Με 119 ευρώ δεν βρίσκεις πολλά τίμια κινητά με Android, QWERTY πληκτρολόγιο και να το λένε και Motorola.. Μην ξεχνάμε και την μπαταρία, μοναδικές αυτονομίες για Android.

 

Τι δεν μας άρεσε: Μην περιμένετε παπάδες από αυτό το κινητό. Για messaging είναι τέλειο. Whatsapp, Facebook, Twitter, email, sms θα τα παίξετε στα χεράκια σας.. Τα βίντεο ή τα flash πάλι, όχι...

 

Χρήση: Ότι πρέπει για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τον κόσμο του Android χωρίς να χρειαστεί να περάσει κάνας μήνας για να δοκιμάσουν την γεύση του κρέατος. Πάλι καλά που είναι και QWERTY, γιατί με λαδωμένα δάχτυλα, ούτε ένα μήνυμα δεν θα μπορούσατε να στείλετε με οθόνη touch..

 

 

 

 

 

Huawei U8300 (122€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3873/huawei-u8300.png

 

Τι μας άρεσε: Ο σχεδιασμός του είναι σίγουρα ξεχωριστός, δίνει μια ιδιαιτερότητα στο κινητό. Με μικρές διαστάσεις, ελαφρύ και μια μπαταρία αρκετά ανθεκτική, δεν θα το νιώθετε στην τσέπη σας.

 

Τι δεν μας άρεσε: Περίπου... όλα τα υπόλοιπα. Android 2.2 και μην περιμένετε παραπάνω, υλικά μέτρια σε ποιότητα και τιμή που θα την περιμέναμε πολύ πολύ πιο κάτω.

 

Χρήση: Για κάποιον που θέλει μια μικρή διαφορετική QWERTY συσκευή είναι ότι πρέπει.. Ψάξτε όμως να το αγορασετε μεταχειρισμένο.... Καινούργιο δεν πείθει...

 

 

 

 

 

LG Optimus Ch@t (139€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3874/lg-optimus-ch-t.jpg

 

Τι μας άρεσε: Το πληκτρολόγιο. Ίσως το καλύτερο από όλα που εξετάσαμε. Θετική έκπληξη και η αναπαραγωγή βίντεο και μουσικής, ειδικά για ένα κινητό με αδύναμη CPU.

Έχει και Twitter... :up:

 

Τι δεν μας άρεσε: Το μέγεθος, σε συνδυασμό με την οθόνη. Περιμέναμε σε ένα τέτοιο «τουβλάκι» κάτι πιο μεγάλο... Και ένα φλας στην ικανοποιητική κάμερα, δεν θα έβλαπτε.

 

Χρήση: Όσοι θέλουν ένα slide android, κάτω από τα 150 ευρώ, δεν χρειάζεται να ψάξουν άλλο. Ειδικά αν δεν χρειάζονται τόσο την μεγάλη οθόνη για browsing, τότε βρήκαν αυτό που έψαχναν.

 

 

 

 

 

Nokia Asha 303 (148€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3875/nokia-asha-303.jpg

 

Τι μας άρεσε: Όλα του. Ολοκαίνουργιο, το No 1 δις κινητό με Symbian S40 είθε να είναι και το πιο δυνατό. Με 1GHz επεξεργαστή (που δεν θα χρειαστείτε ποτέ, αλλά άστον να υπάρχει), πανέμορφο σχεδιασμό και φτιαγμένο ειδικά για Social Networking δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

Τι δεν μας άρεσε: Τι να τα κάνουμε κύριε Elop τόσα καλούδια, επεξεργαστές και ταχύτητες όταν δεν έχουμε λίγο multitasking; Περιμέναμε επίσης περισσότερα από την κάμερα του. Από τον κύριο Elop πάλι, δεν περιμένουμε απολύτως τίποτα περισσότερο...

 

Χρήση: Για τους ρομαντικούς του S40 αλλά και για αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό το Android αλλά πιστεύουν ακόμα στο brand name Nokia. Το πιο καινούργιο κινητό του συγκριτικού μας, είναι και από τα πιο πλήρες... Γιατί δεν το ψηφίσαμε σαν κορυφαίο; Συνεχίστε λίγο ακόμα, και θα καταλάβετε...

 

 

 

 

 

Sony Live with Walkman (169€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3878/sony-live-with-walkman.jpg

 

Τι μας άρεσε: Και τι δεν μας άρεσε, όρεξη να 'χετε να διαβάζετε. Σχεδιασμός, τροποποιημένο λειτουργικό Android, τιμή, εκπληκτικά stereo ηχεία, ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής. Ξέχασα τίποτα; Α ναι, 1GHz επεξεργαστή, υποστηρίζει flash και αξιοπρεπέστατη μπαταρία...

 

Τι δεν μας άρεσε: Πρώτο και κυριότερο, να είμαστε δίκαιοι αλλά δεν είναι τόσο chatphone. Πιο πολύ θα το βάζαμε στην κατηγορία των smartphones για νέους (και νεαρούς) χρήστες. Δεύτερον, η οθόνη. Πόσο κάνει άραγε να έβαζαν ένα Gorilla Glass παραπάνω?? Γιατί αυτή η πλαστικούρα που λέγεται κάλυμμα, μου θυμίζει πλαστικά ρολόγια «με 30 ευρώ δώρο άλλο ένα».

 

Χρήση: Μουσική και όχι μόνο. Ένα ιδιαίτερα φτηνό κινητό που τα κάνει όλα, είναι πολύ όμορφο και συμφέρει. Γιατί δεν το ψηφίσαμε σαν κορυφαίο της κατηγορίας; Έλα, λίγο έμεινε, υπομονή..

 

 

 

 

 

HTC ChaCha (152€)

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3872/htc-chacha.jpg

 

Τι μας άρεσε: Την ξέρετε την παροιμία «ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος;». Στην δική μας περίπτωση, ο παλιός είναι και αλλιώς και ωραίος. Το πρώτο Facebook phone όχι μόνο είναι το καλύτερο της κατηγορίας του, αλλά αναμετριέται άνετα και με τα περισσότερα κινητά σε αντίστοιχες τιμές. Πανέμορφο, με ξεχωριστό σχεδιασμό, κορυφαία ποιότητα Htc, καταπληκτική τιμή, του δίνουν άνετα την πρώτη θέση!!

 

Τι δεν μας άρεσε: OΚ, θα θέλαμε λιιιιιιιιγο μεγαλύτερη οθόνη. Να μπορεί κανείς βρε αδελφέ να βλέπει άνετα τις duck-face φωτογραφίες των φίλων γένους θηλυκού, ή τα ημίγυμνα μπούστα με γραμμένους κοιλιακούς (η έναν ενιαίο) των αρσενικών φίλων στο facebook (η και τουμπαλιν). Και μην με ρωτήσετε τι είναι οι duck-face φωτογραφίες!! Google it...

 

Χρήση: Απλά για όλα. Η αρχή που σχεδιάστηκε το κινητό είναι το Facebook, αλλά από εκεί και πέρα είναι ένα κανονικότατο Android Smartphone. Μην το χάσετε!!

 

 

Best Buy Αward:

SonyEricsson Txt: Η Sony τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αλματώδη βήματα μπροστά, και πλέον είναι ανταγωνιστικότατη σε όλες τις κατηγορίες. Με το Txt κλέβει την παράσταση και στην φρέσκια κατηγορία των chatphones. Όμορφο φτηνό και με καλή ποιότητα κατασκευής, μας κέρδισε αμέσως. Πανεύκολη επιλογή.

 

Editors Choice:

HTC ChaCha: Δύσκολη επιλογή, μια και οι τρεις διεκδικητές τα έδωσαν όλα. Nokia, Sony και Htc έδωσαν σκληρή μάχη, αλλά οι ταϊβανέζοι μας κέρδισαν στο τέλος. Τέλεια ποιότητα κατασκευής, φοβερός σχεδιασμός (με την ελαφριά κυρτότητα του κινητού να προστατεύει οθόνη και κουμπιά) πολύ καλή τιμή και το μοναδικό από τα τρία να είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για χρήση στο Facebook, έγειραν την πλάστιγγα προς την μεριά του ChaCha. Έτσι και αλλιώς, αν δεν υπήρχε αυτό το κινητό, λογικά δεν θα είχαμε καθόλου την κατηγορία chatphones...

 

Υ.Γ. Μεγάλο παράπονο του τεστ και ανοιχτή «πρόσκληση» στους κατασκευαστές είναι ότι δεν προωθούν καθόλου το αγαπημένο από τον υποφαινόμενο, Twitter. Κύριοι, που είναι τα Twitter phones; Για να μην ξεχνάμε, Τwitter is the new facebook... :p

 

Y.Γ. Αν θέλετε, μπορείτε και να ακολουθήσετε τον editor στο twitter, @vlachaquito.

Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα το Motorola επειδή θεωρώ ότι η τιμή του για τα χαρακτηριστικά του είναι πάαρα πολύ καλή και μπορώ να σου πω ότι αν και κάτοχος iPhone (και αν μιλούσα τακτικά μέσω gtalk, FB Messenger, SMS, κτλ) με δελεάζει να το αποκτήσω και να "ξεφορτωθώ" το μηλαράκι!!!

 

αυτό που θα γράψω είναι ---> :offtopic: αν και το γράφεις στο άρθρο, η γνώμη μου για το twitter είναι θετική αλλά σε γενικές γραμμές από τη στιγμή που τα φιλαράκια μου δεν συμμετείχαν σταμάτησα να ασχολούμαι μιας και το να "ακολουθώ" διάφορα άσχετα άτομα δεν με ενδιέφερε και τόσο πολύ.. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δε μου άρεσε.. :O

Link to comment
Share on other sites

Καλά, έχετε βάλει το Samsung Chat και δεν έχετε βάλει το Nokia C3-00; Ίδιας παλαιότητας είναι και το C3 παίζει να έχει την καλύτερη αυτονομία από όλα τα παραπάνω.. ;) Ontopic, θα ψήφιζα το Nokia, αλλά ακόμα δε με πείθει ο συνδυασμός οθόνη αφής/qwerty πληκτρολογίου. Για τον ίδιο λόγο, δεν ψήφισα και το Motorola. :) Edited by mr_47
Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να απουσιάζει το Blackberry 8520 με κόστος 170 ευρώ από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Χαμηλό κόστος, Blackberry Messenger για να μιλάς με όλους δωρεάν, fb, msn, google talk, twitter τα πάντα όλα.
Link to comment
Share on other sites

Προχτες αγορασα το chacha. Αν εξαιρεσω οτι ακομα πονανε τα δαχτυλα μου, προσπαθωντας να ανοιξω το καλλυμα της μπαταριας, (απιστευτα σφιχτο) η συσκευη ειναι παρα πολυ καλη για τη χρηση που προοριζεται. Τη θεωρω ως την καλυτερη του ειδους της.

 

Γιατι στην κατηγορια των chatphones δεν βαζετε και τα bb? ντοπη και μονο που το σκεφτηκα ε?:p αυτη ειναι η αληθεια ομως....:rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να απουσιάζει το Blackberry 8520 με κόστος 170 ευρώ από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Χαμηλό κόστος, Blackberry Messenger για να μιλάς με όλους δωρεάν, fb, msn, google talk, twitter τα πάντα όλα.

 

Συμφωνω απόλυτα! Πρόκειται για ενα εξαιρετικο κινητό που συνδίαζει όλες τις ευκολίες κοινωνικής δικτύωσης με αποτελεσματικό hardware.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να απουσιάζει το Blackberry 8520 με κόστος 170 ευρώ από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Χαμηλό κόστος, Blackberry Messenger για να μιλάς με όλους δωρεάν, fb, msn, google talk, twitter τα πάντα όλα.

 

Γιατί το blackberry θέλει και ένα έξτρα πάγιο το μήνα, και είναι μόνο για συμβόλαιο. Εδώ τα κινητά που παρουσιάζονται είναι για άλλη κατηγορία χρηστών... ;)

Link to comment
Share on other sites

chatphones ισον δικτυωμενος,που μονο η συμπιεση δεδομενων - bis το κανει αυτο,αφου εχεις γρηγορη ροη δεδομενων ακομα και με κακο σημα,αυτο ισο chatphone...

 

πρεπει να προστεθει ενα bb παιδια!!

δεν κοιτουν ολοι φθηνο κινητο για chatphone.

 

τα ε5,c3 nokia αν και παλια ,και αυτα θα ταιριαζαν εδω.

 

το σονυ walkman απο την αλλη οσο καλο κ φθηνο δεν ειναι chatphone.

 

και τελος ολα τα unlimited της βοντα δινουνΔΩΡΕΑΝ BIS,καμμια χρεωση,αλλωστε chatphone ιςον δικτυωμενο κινητο,ισον mb καμποσα ισον unlimited..

 

chatphone και καρτα για μενα δεν πανε μαζι

:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Link to comment
Share on other sites

Τα Blackberry οπως ξερετε ολοι συμπεριλαμβανονται σε μια αλλη κατηγορια κινητων, τα workphones. Θα υπαρξει και τετοιο συγκριτικο, με τα bb να εχουν την μεριδα του λεοντος ;)
Link to comment
Share on other sites

Τα Blackberry οπως ξερετε ολοι συμπεριλαμβανονται σε μια αλλη κατηγορια κινητων, τα workphones. Θα υπαρξει και τετοιο συγκριτικο, με τα bb να εχουν την μεριδα του λεοντος ;)

 

Αυτο λεω κι εγω. Ποια η διαφορα απο ενα android qwerty?:rolleyes:

Τεχνητα ειναι αυτα...

Το e6? ειναι workphone κι αυτο?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Αυτο λεω κι εγω. Ποια η διαφορα απο ενα android qwerty?:rolleyes:

 

η συμπίεση δεδομένων ώστε τα 100ΜΒ να φαντάζουν GB σε μια συσκευή Android!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

η συμπίεση δεδομένων ώστε τα 100ΜΒ να φαντάζουν GB σε μια συσκευή Android!!! ;)

Αυτο δεν κανει τη συσκευη workphone, ή στην περιπτωση αυτη, workphones θα ηταν μονο τα bb.

Δηλαδη κορυφαια ανδροιδη με διπυρηνους και γιγα ραμ δεν ειναι workphones??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...

Τα ΒΒ είναι μια χαρά τηλέφωνα αλλά είναι μόνο για συμβόλαια...

200 ευρώ μπορεί να βρει κάποιος για ένα ΒΒ, αλλά αυτό είναι αμελητέο μπροστά στο ότι θα πρέπει να έχει ξεχωριστά συμβόλαιο για κλήσεις και έξτρα πάγιο για υπηρεσίες ΒΒ.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν μου την «σπάει» το HTC ChaCha, για το «F» κουμπί και μόνο,δεν παύει να είναι το καλύτερο Android QWERTY κινητό...Το είχα περιεργαστεί λίγο,και μου φάνηκε πολύ ποιοτικό...Άνετα θα το επέλεγα,αν ήθελα να στραφώ σε Android,χωρίς να «χάσω» το αγαπημένο μου QWERTY πληκτρολόγιο...

 

@vlachaquito,πολύ ωραίο άρθρο...Ειδικά στην περιγραφή του ChaCha,«δίνεις ρέστα»! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν μου την «σπάει» το HTC ChaCha, για το «F» κουμπί και μόνο,δεν παύει να είναι το καλύτερο Android QWERTY κινητό...Το είχα περιεργαστεί λίγο,και μου φάνηκε πολύ ποιοτικό...Άνετα θα το επέλεγα,αν ήθελα να στραφώ σε Android,χωρίς να «χάσω» το αγαπημένο μου QWERTY πληκτρολόγιο...

 

@vlachaquito,πολύ ωραίο άρθρο...Ειδικά στην περιγραφή του ChaCha,«δίνεις ρέστα»! :)

Χρηστο και εγω γι αυτο το πηρα. Σε αντικατασταση του αγαπημενου μου Ε71. (που με προδωσε το πληκτρο του ηχου :p).

Το κουμπι του fb ναι, ειναι ρετσινια, αν ομως το παραβλεψεις, μαζι με το χαζο ονομα της συσκευης, ειναι ενα πληρες android smartphone με qwerty και sense.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Χρηστο και εγω γι αυτο το πηρα. Σε αντικατασταση του αγαπημενου μου Ε71. (που με προδωσε το πληκτρο του ηχου :p).

Το κουμπι του fb ναι, ειναι ρετσινια, αν ομως το παραβλεψεις, μαζι με το χαζο ονομα της συσκευης, ειναι ενα πληρες android smartphone με qwerty και sense.

 

Tο πλήκτρο από την πλακέτα ήταν τελικά; :( Κρίμα...

 

Tο δοκίμασα όταν βγήκε από περιέργεια,μόνο και μόνο επειδή έβλεπα παντού ''το πρώτο facebook phone''.Πολύ καλό,αλλά όντως ρετσινιά το κ@λοκούμπι!Κατά τ'άλλα,μια χαρά είναι...!

 

*Mερικοί όταν πήρα το E71 με ρωτούσαν αν πήρα chatphone!Tρόμαξα να τους πείσω οτι ΔEN είναι!

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...

Τα ΒΒ είναι μια χαρά τηλέφωνα αλλά είναι μόνο για συμβόλαια...

200 ευρώ μπορεί να βρει κάποιος για ένα ΒΒ, αλλά αυτό είναι αμελητέο μπροστά στο ότι θα πρέπει να έχει ξεχωριστά συμβόλαιο για κλήσεις και έξτρα πάγιο για υπηρεσίες ΒΒ.

 

στο ποστ 8 η απαντηση στο αν τα bb θελουν εξτρα παγιο για bis,φιλε watermelon:)

 

παιδες το chαcha απο μπαταρια τι λεει??

ο αργος επεξεργαστης με ειχε αποτρεψει απο αγορα ,αλλα για 150 το κοιταω ξανα:p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο δεν κανει τη συσκευη workphone, ή στην περιπτωση αυτη, workphones θα ηταν μονο τα bb.

Δηλαδη κορυφαια ανδροιδη με διπυρηνους και γιγα ραμ δεν ειναι workphones??

 

σόρυ τώρα είδα ότι μιλάς για workphone ενώ εγώ σχολίαζα για chatphone!!! με τη συμπίεση δεδομένων των BB σίγουρα δεν θα ξεπεράσει κανείς με απλή ιντερνετική και chat χρήση τα 100 ΜΒ ενώ με ένα Android - iOS - κ.α. το να τσεκάρεις το email σου και να λάβεις 4-5 email σου "τρώει" 500ΚΒ τουλάχιστον!!! Σε συσκευή ΒΒ η ανάλογη κατανάλωση σε ΚΒ είναι 40-50ΚΒ!!!

 

Και ένα ασπρόμαυρο ΝΟΚΙΑ με μπαταρία που κρατάει 5 ημέρες είναι Workphone για κάποιους αν το γενικεύσουμε!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

στο ποστ 8 η απαντηση στο αν τα bb θελουν εξτρα παγιο για bis,φιλε watermelon:)

 

παιδες το chαcha απο μπαταρια τι λεει??

ο αργος επεξεργαστης με ειχε αποτρεψει απο αγορα ,αλλα για 150 το κοιταω ξανα:p

 

Από μπαταρία, τι να σου πώ, ακόμα είναι νωρίς για να κρίνω. Πάντως δεν μου φαίνεται κακο.

Από θέμα hw μην το φοβάσαι καθόλου, είναι μια χαρά γρήγορο και απροβλημάτιστο, εκτός από την μικρή εσωτερική μνήμη.

 

σόρυ τώρα είδα ότι μιλάς για workphone ενώ εγώ σχολίαζα για chatphone!!! με τη συμπίεση δεδομένων των BB σίγουρα δεν θα ξεπεράσει κανείς με απλή ιντερνετική και chat χρήση τα 100 ΜΒ ενώ με ένα Android - iOS - κ.α. το να τσεκάρεις το email σου και να λάβεις 4-5 email σου "τρώει" 500ΚΒ τουλάχιστον!!! Σε συσκευή ΒΒ η ανάλογη κατανάλωση σε ΚΒ είναι 40-50ΚΒ!!!

 

Και ένα ασπρόμαυρο ΝΟΚΙΑ με μπαταρία που κρατάει 5 ημέρες είναι Workphone για κάποιους αν το γενικεύσουμε!!! ;)

Μισό γιατί θα μπερδευτούμε. Ρωτησα γιατί δεν περιλαμβάνονται και τα bb στο συγκριτικό και ο συντάκτης του θέματος απάντησε ότι τα bb είναι άλλη κατηγορία, είναι workphones.

Και ρωτάω ξανά: Ένα κινητό με android και qwerty δεν είναι workphone? Αν το chacha ήταν μαύρο και χωρίς το έξτρα πλήκτρο fb, θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρείται μια αυστηρά επαγγελματική συσκευή. Η κατηγοριοποίηση που γίνεται είναι κάπως....επίπλαστη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

το καλυτερο για εμενα ειναι το htc. το ειχα δει μια μερα και μου αρεσε πολυ το πληκτρολογιο του. πολυ καλο.

γραφεις πολυ ανετα και γρηγορα και για τα λευτα του ειναι μια χαρα.

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...

Τα ΒΒ είναι μια χαρά τηλέφωνα αλλά είναι μόνο για συμβόλαια...

 

Γιατί το blackberry θέλει και ένα έξτρα πάγιο το μήνα, και είναι μόνο για συμβόλαιο. Εδώ τα κινητά που παρουσιάζονται είναι για άλλη κατηγορία χρηστών... ;)

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα των ΒΒ. Γι αυτό θα χάνουν συνέχεια μερίδια αγοράς. Το 50%+ των τηλ. είναι καροτο-κινητά (δεν είναι λάθος η έκφραση) :):lol:

 

Τα qwerty νοκια της σειράς Ε γιατί δεν είναι μέσα;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...