mpapad Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Στο μητρωο γιατι δεν μου καταγραφει τις κλησεις data ? Μπορω να τις δω απο καπου αλλου ή μονο με εφαρμογη? Από τη Belle και πέρα δεν καταγράφονται πλέον οι κινήσεις data. Αλλά μας έχουν δώσει data widget που πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Ουφφφφφ....πως θα αφησω την απλα και την ανεση του symbian ρε ******** και θα παω στα WP.... Τοσα χρονια....το παιζω στα δαχτυλα το λειτουργικο...:( 3 χρονια με το πολυαγαπημενο Ν8 μου... Αντε τωρα να μαθεις/συνηθισεις το Lumia 1020...(μολις ερθει με το καλο...) Edited August 27, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ουφφφφφ....πως θα αφησω την απλα και την ανεση του symbian ρε ******** και θα παω στα WP.... Τοσα χρονια....το παιζω στα δαχτυλα το λειτουργικο...:( 3 χρονια με το πολυαγαπημενο Ν8 μου... Αντε τωρα να μαθεις/συνηθισεις το Lumia 1020...(μολις ερθει με το καλο...) Το χειρότερο είναι ότι θα πας (και εγώ δηλαδή, αν πάω τελικά) σε λειτουργικό που κάνει (καλά μεν) τα μισά από αυτά που κάνει το 3 χρονών Ν8 σου... Δηλαδή τα μισά από αυτά που θέλω εγώ και που έχω καλομάθει με το... νεκρό λειτουργικό μας. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Από τη Belle και πέρα δεν καταγράφονται πλέον οι κινήσεις data. Αλλά μας έχουν δώσει data widget που πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμο. Ηθελα να κοιταω ποτε εγινε η καθε συνδεση ξεχωριστα, τι διαρκεια ειχε κτλπ οπως ηταν.. Ηταν πολυ βολικο ετσι. Τωρα για πιο λογο να το αφαιρεσουν μονο αυτοι ξερουν Παντως στις ρυθμισεις μητρωου στην επιλογη φιλτρο υπαρχει το "κλησεις δεδομενων" ασχετα αν δεν τις καταγραφει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ηθελα να κοιταω ποτε εγινε η καθε συνδεση ξεχωριστα, τι διαρκεια ειχε κτλπ οπως ηταν.. Ηταν πολυ βολικο ετσι. Τωρα για πιο λογο να το αφαιρεσουν μονο αυτοι ξερουν Παντως στις ρυθμισεις μητρωου στην επιλογη φιλτρο υπαρχει το "κλησεις δεδομενων" ασχετα αν δεν τις καταγραφει Στο 808 στο μητρώο στη δεύτερη καρτελα γράφει και τις κλήσεις δεδομένων. Στο Ν8 όχι? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Οχι μονο sms και ομιλια! Απο την εποχη του Ν73 με ειχε βολεψει η καταγραφη κλησεων δεδομενων. Γιατι να το πειραξαν αυτο τωρα στη belle Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Εμένα πάντως τα δεδομένα (Wifi+3G) τα καταγράφει κανονικά στο μητρώο. Και συνολικά πόσα δεδομένα upload/download έχω, αλλά και στην καρτέλα με το αναλυτικό μητρώο των 30 ημερών, ανάμεσα σε κλήσεις και μηνύματα καταγράφει και δεδομένα, με διάρκεια, ημερομηνία, ώρα κλπ. Μήπως στην κανονική Belle Refresh είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή; Με Belle Refresh by lagoskon είμαι. ;) - - - - - - - - - - - - - - - Να ρωτήσω κάτι που ήθελα: Η εφαρμογή "Βίντεο" χρησιμεύει πουθενά; Μέχρι και την Symbian Anna εκεί μέσα μπορούσες να δεις όσα βίντεο κατέγραφες με την κάμερα του κινητού. Τώρα δε βλέπω βίντεο εκεί μέσα, μόνο στην Έκθεση βλέπω φωτογραφίες και βίντεο. Έχω χάσει επεισόδια; :wacko: Edited August 28, 2013 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ψαχνοντας βρηκα στο nokia forum να λενε οτι απο την anna και μετα χαθηκε η καταγραφη δεδομενων. Την original belle refresh εχω παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Να ρωτήσω κάτι που ήθελα: Η εφαρμογή "Βίντεο" χρησιμεύει πουθενά; Μέχρι και την Symbian Anna εκεί μέσα μπορούσες να δεις όσα βίντεο κατέγραφες με την κάμερα του κινητού. Τώρα δε βλέπω βίντεο εκεί μέσα, μόνο στην Έκθεση βλέπω φωτογραφίες και βίντεο. Έχω χάσει επεισόδια; :wacko: Το ίδιο πράγμα κάνει και στη belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Σε αυτές που έχω φτιαξει εγώ, έχω βάλει το σχετικό mod για να τα δείχνει όπως στην Anna. Οι μαματες δεν τα δείχνουν. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Στην refresh άλλαξε αυτό; Όταν είχα μαμίσια belle δεν είχα παρατηρήσει τίποτα τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Σε αυτές που έχω φτιαξει εγώ, έχω βάλει το σχετικό mod για να τα δείχνει όπως στην Anna. Οι μαματες δεν τα δείχνουν. ποιο ειναι το mod ? δωσε link αν γινεται thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) Τελευταια οταν μου ερχεται sms δεν εμφανιζει το ονομα που εχω καταχωρημενο στις επαφες αλλα μονο τον αριθμο του. Αυτο γινεται με διαφορους αριθμους και οχι με καποιον συγκεκριμενο. Δοκιμασα να ενημερωσω τα στοιχεια της επαφης που δεν εμφανιζει αλλα τιποτα παλι. κάνε μια δοκιμή να διαγράψεις μια απο αυτές τις επαφές και πες του μετά να σου στείλει μήνυμα (χωρίς να την καταχωρίσεις εκ νέου). Αν σου βγάλει παλι μόνο νούμερο ξαναπέρασε την επαφή και κάνε το ίδιο. Υ.Γ. Τα ιδιο έλεγα κι εγώ για το Symbian (δεν μπορώ χωρίς αυτο) αλλα τελικα όλα ξεπερνιούνται. Και η Nokia εχει την ικανότητα να σε κάνει να ξεχάσεις (όχι εντελώς ίσως) οτιδήποτε αλλο με τις υπέροχες συσκευές lumia που κυκλοφόρησε αλλα και τις πολυ καλές εφαρμογές που τις "εξόπλισε" (pro cam, smart cam κλπ). Τελικά, αν και είμουν σίγουρος πως δεν θα το πω ποτέ αυτο, δεν μου λείπει καθόλου το Symbian (κι ας το είχα απο την πρώτη ως την τελευταία μέρα του) και αυτο βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη. Και θυμάμαι πως πήγα πολυ μουδιασμένα στα 8ρια..... Edited August 31, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 @dkostas Συνέδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή και μέσω του Nokia Suite / Support / Phone info & tools, έχει κάποια επιλογή για σύμπτυξη διπλών επαφών. Λογικά αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα σου. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 κάνε μια δοκιμή να διαγράψεις μια απο αυτές τις επαφές και πες του μετά να σου στείλει μήνυμα (χωρίς να την καταχωρίσεις εκ νέου). Αν σου βγάλει παλι μόνο νούμερο ξαναπέρασε την επαφή και κάνε το ίδιο. Το εχω κανει δεν διορθωνεται. @dkostas Συνέδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή και μέσω του Nokia Suite / Support / Phone info & tools, έχει κάποια επιλογή για σύμπτυξη διπλών επαφών. Λογικά αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα σου. Δεν υπαρχουν διπλες επαφες. Το παρουσιαζει σε απροσδιοριστα χρονικα διαστηματα. Μπορει τη μια στιγμη να ειναι Οκ και μετα να εμφανιζει μονο τα νουμερα. Ουτε και με restart δεν επανερχεται . Αντε βγαλε ακρη δηλαδη τι παθαινει :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Το παρουσιαζει σε απροσδιοριστα χρονικα διαστηματα. Μπορει τη μια στιγμη να ειναι Οκ και μετα να εμφανιζει μονο τα νουμερα. Ουτε και με restart δεν επανερχεται . Αντε βγαλε ακρη δηλαδη τι παθαινει :wacko: Θες φλασάρισμα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Καλημερα κι απο μενα!!! Μετα απο 3 χρονια με το πολυαγαπημενο μου Ν8 και αναμενοντας την αφιξη του Lumia 1080 (αν και ξενερωμενος απιστευτα απ'την ''προδοσία":mad: ), για ΠΡΩΤΗ φορα μου κανει τρελα πραγματα η συσκευη (Ν8) :( 1. Δε βρισκει τις επαφες οταν κανω αναζητηση και ετσι δε μπορω να παρω τηλ./στειλω μην. οπου θελω, παρα μονο στις εισερχομενες/εξερχομενες/αναπαντητες... Και οταν καλω πληκτρολογωντας το νουμερο, η δεχομαι κλισεις, φαινεται μονο το νουμερο... Στρωνει για 5-10 λεπτα μετα απο επανεκκινηση, αλλα μετα ξανα μανα τα ιδια 2.Σε εισερχομενο νεο μηνυμα, ενω το διαβαζω, κολλαει το φακελακι του νεου μηνυματος πανω.... Δε φευγει...δε διαγραφεται το μην... 3. Δεν ανοιγει καν την εκθεση...ουτε φωτο, ουτε βιντεο...Τιποτα....κολλαει με μαυρο φοντο 4.WhatsApp δεν το ανοιγει, μου κανει οπως στο Skype, ανοιγει και γυρναει ξανα στο μενου Και ολα αυτα με την επισημη rom, (οκ χακαρισμενο βεβαια),αλλα επαναλαμβανω στα καλα καθουμενα, χωρις να του εγκαταστησω τιποτα καινουργιο app Εκανα soft reset, αλλα τα ιδια Μαλλον παω για Hard reset και ξαναπερασμα του software...??? Αργει και το ριμαδι το 1020... Edited September 5, 2013 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλημερα κι απο μενα!!! Μετα απο 3 χρονια με το πολυαγαπημενο μου Ν8 και αναμενοντας την αφιξη του Lumia 1080 (αν και ξενερωμενος απιστευτα απ'την ''προδοσία":mad: ), για ΠΡΩΤΗ φορα μου κανει τρελα πραγματα η συσκευη (Ν8) :( 1. Δε βρισκει τις επαφες οταν κανω αναζητηση και ετσι δε μπορω να παρω τηλ./στειλω μην. οπου θελω, παρα μονο στις εισερχομενες/εξερχομενες/αναπαντητες... Και οταν καλω πληκτρολογωντας το νουμερο, η δεχομαι κλισεις, φαινεται μονο το νουμερο... Στρωνει για 5-10 λεπτα μετα απο επανεκκινηση, αλλα μετα ξανα μανα τα ιδια 2.Σε εισερχομενο νεο μηνυμα, ενω το διαβαζω, κολλαει το φακελακι του νεου μηνυματος πανω.... Δε φευγει...δε διαγραφεται το μην... 3. Δεν ανοιγει καν την εκθεση...ουτε φωτο, ουτε βιντεο...Τιποτα....κολλαει με μαυρο φοντο 4.WhatsApp δεν το ανοιγει, μου κανει οπως στο Skype, ανοιγει και γυρναει ξανα στο μενου Και ολα αυτα με την επισημη rom, (οκ χακαρισμενο βεβαια),αλλα επαναλαμβανω στα καλα καθουμενα, χωρις να του εγκαταστησω τιποτα καινουργιο app Εκανα soft reset, αλλα τα ιδια Μαλλον παω για Hard reset και ξαναπερασμα του software...??? Αργει και το ριμαδι το 1020... εννοειται.. Hard Reset και πέρασμα ξανά μέσω nokia(microsoft :p ) suite. Αλλιώς με τον φοίνικα φλασάρισμα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Η αναζητηση στον nokia browser μου εμφανιζει μηνυμα "οι υπηρεσιες αναζητησης δεν ειναι διαθεσιμες γι αυτη την περιοχη". Το βγαζει σε ολες τις χωρες που εχω επιλεξει. Στις ρυθμισεις ως προεπιλεγμενος παροχος αναζητησης ειναι το Google παντως. Εγινε καμια αλλαγη ή εφαγε κολημα σε εμενα μονο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Η αναζητηση στον nokia browser μου εμφανιζει μηνυμα "οι υπηρεσιες αναζητησης δεν ειναι διαθεσιμες γι αυτη την περιοχη". Το βγαζει σε ολες τις χωρες που εχω επιλεξει. Στις ρυθμισεις ως προεπιλεγμενος παροχος αναζητησης ειναι το Google παντως. Εγινε καμια αλλαγη ή εφαγε κολημα σε εμενα μονο? και εγω google έχω δεν μου βγάζει τετοιο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ψαχνοντας βρηκα στο nokia forum να λενε οτι απο την anna και μετα χαθηκε η καταγραφη δεδομενων. Την original belle refresh εχω παντως. Αν εννοειτε της κλησεις διαδικτυου της εχει και στο κανονικο belle refresh στο μυτρωο!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 πειτε ρε παιδια την γνωμη σας. μου επεσε σε μια γουρνα με νερο. το πηρα αμεσως και δουλευε κανονικα μεχρι που πηγα να ανοιξω τους χαρτες. δεν πιανει σημα gps δεν βγαζει καν το σηματακι του δορυφορου. σκεφτηκα οτι θα στρωσει. μετα απο 2 εβδομαδες τπτ. το εκανα hard reset τιποτα το gps . λεω να το ξαναπερασω την τελευταια belle του Lagoskon , αλλα δεν παιρναει με τιποτα. στο phoenix δουλευει μονο το swreset. refurbish και update βγαζει σφαλμα επικοινωνιας . δοκιμασα πολλες φφορες με πολλες εκδοσεις . μεχρι και downgrade εκανα με το swreset αλλα δεν ανοιγε το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 πειτε ρε παιδια την γνωμη σας. μου επεσε σε μια γουρνα με νερο. το πηρα αμεσως και δουλευε κανονικα μεχρι που πηγα να ανοιξω τους χαρτες. δεν πιανει σημα gps δεν βγαζει καν το σηματακι του δορυφορου. σκεφτηκα οτι θα στρωσει. μετα απο 2 εβδομαδες τπτ. το εκανα hard reset τιποτα το gps . λεω να το ξαναπερασω την τελευταια belle του Lagoskon , αλλα δεν παιρναει με τιποτα. στο phoenix δουλευει μονο το swreset. refurbish και update βγαζει σφαλμα επικοινωνιας . δοκιμασα πολλες φφορες με πολλες εκδοσεις . μεχρι και downgrade εκανα με το swreset αλλα δεν ανοιγε το τηλεφωνο. αφού σου έπεσε πως το στέγνωσες? τι διαδικασία ακολούθησες? γιατί αν το άνοιξες κατευθείαν κλάφτα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ανοιχτο ηταν δεν εσβησε. και εκει που ημουν δεν ειχα κατσαβιδι να βγαλω την μπαταρια. το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το φλασαρω σωστα, και φυσικα δουλευω πολυ τους χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ανοιχτο ηταν δεν εσβησε. και εκει που ημουν δεν ειχα κατσαβιδι να βγαλω την μπαταρια. το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το φλασαρω σωστα, και φυσικα δουλευω πολυ τους χαρτες. υπάρχει και η περίπτωση να χάλασε κάτι με την κεραία gps (απο την πτώση). Γιατι δεν πας σε κάποιο Nokia care να το δουν? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts