Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε έχεις τον ίδιο αριθμό και σε άλλη επαφή. Μπορεί να μπήκε από λάθος. Αλλά μόνο όταν αριθμός είναι διπλός ΔΕΝ τον εμφανίζει. Μήπως υπάρχει από λάθος ως αριθμός στα Στοιχεία σου (πρώτη επιλογή πριν τα ονοματα στις επαφες) ;
Xiaomi Mi 9T 128GB

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καμια λυση δε μου δουλεψε δυστυχως...

ουτε μονο αποθηκευση του αριθμου στην μνημη τηλεφωνου, ουτε αποθηκευση ως +30... σε διεθνη μορφη. οταν εχω κληση από τον συγκεκριμενο αριθμο, δεν λειτουργει η αναγνωριση κλησης.

Διέγραψε την επαφή και κάλεσέ το να δεις τι σου βγάζει. Επίσης, δες στο τέλος των επαφών (ή στην αρχή) σου αν υπάρχει αποθηκευμένος ο αριθμός χωρίς όνομα.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

μολις μου εβγαλε το nokia suiteγια το Ν8 αναβαθμιση για τις εφαρμογες '''ημερολογιο'' και ''SMS'', οσοι πιστοι προσελθετε :)

τι αλλαγες βλεπετε ρε παιδια με τις αναβαθμισεις αυτες?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

τι αλλαγες βλεπετε ρε παιδια με τις αναβαθμισεις αυτες?

Εμένα μέσω ΟΤΑ μου ήρθε μόνο η διόρθωση για το ημερολόγιο που έλεγε "διόρθωση εισαγωγής συσκέψεων στο ημερολόγιο", 3 kb όλη κι όλη. Για τα sms δεν πήρα τίποτα αλλά διάβασα εδώ ότι είχε να κάνει με μηνύματα προς πολλαπλούς αποδέκτες.

Βρε παιδια πως γινετε οταν με καλει καποιος να μην βγαινει μπροστα το +30..............(αριθμος τηλεφωνου);

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Βρε παιδια πως γινετε οταν με καλει καποιος να μην βγαινει μπροστα το +30..............(αριθμος τηλεφωνου);

Νομίζω πως δεν γίνεται :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα σας. :respect: στο site σας!!!!

Μια ερώτηση κι από εμένα, μιας και είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ν8, :)

έχω πάρει στην σύζυγο μου το nokia 603, μόλις τις το έκανα το αναβάθμιση σε nokia belle feature pack 2 (113,010,1506)

ομολογώ, μου άρεσε πάρα πολύ :up::up::up:

στο Ν8 παίζει να δούμε τέτοια αναβάθμιση? :worry::worry:

Ευχαριστώ :thanks:

Μετά από φλασάρισμα μου δείχνει την μνήμη Ε αλλά είναι κενή. Δεν δείχνει πόσα GB είναι. Έχει χαθεί ο αποθηκευτικός χώρος. Χρειάζεται μήπως να βγει η μπαταρία;

Καλησπέρα σας. :respect: στο site σας!!!!

Μια ερώτηση κι από εμένα, μιας και είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ν8, :)

έχω πάρει στην σύζυγο μου το nokia 603, μόλις τις το έκανα το αναβάθμιση σε nokia belle feature pack 2 (113,010,1506)

ομολογώ, μου άρεσε πάρα πολύ :up::up::up:

στο Ν8 παίζει να δούμε τέτοια αναβάθμιση? :worry::worry:

Ευχαριστώ :thanks:

στην καλύτερη πιστεύω να δώσουν ελάχιστα στοιχεία της fp2. Ελπίζω το ελάχιστο να ναι το νέο πληκτρολόγιο (για εύκολη εναλλαγή γλώσσας)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μετά από φλασάρισμα μου δείχνει την μνήμη Ε αλλά είναι κενή. Δεν δείχνει πόσα GB είναι. Έχει χαθεί ο αποθηκευτικός χώρος. Χρειάζεται μήπως να βγει η μπαταρία;

Το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Καλησπερα.

Θελω να διαγραψω απο την μνημη της συσκευης ολα τα αρχεια με τροπο τετοιο που να μην μπορουν να ανακτηθουν...

Νομιζω οτι το hard reset δεν πετυχαινει κατι τετοιο...

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος-προγραμμα??

Ευχαριστω:)

Καλησπερα.

Θελω να διαγραψω απο την μνημη της συσκευης ολα τα αρχεια με τροπο τετοιο που να μην μπορουν να ανακτηθουν...

Νομιζω οτι το hard reset δεν πετυχαινει κατι τετοιο...

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος-προγραμμα??

Ευχαριστω:)

Πας: αρχεία - παρατεταμένο πάτημα πάνω στη Μν. μαζικής αποθ. [Ε:] - Μορφοποίηση. Εκτός αν εννοείς τη μνήμη C:

Αν και πρέπει να έχει ρωτηθεί ξανά αυτό , υπάρχει κάποιος που έκανε αναβάθμιση από CFW σε official belle refresh? (Από του lagoskon την CFW συγκεκριμένα?) Eίχατε κάποιο πρόβλημα κατά την αναβάθμιση? Ακόμα η αναβάθμιση που μου εμφανίζει δεν είναι συμβατή λέει...Να περιμένω για το product code μου, ή λόγω CFW να μην ελπίζω σε αναβάθμιση? (Πολλές ερωτήσεις! Ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

εχω μια απορια. στην εκθεση φωτογραφιων εχω φτιαξει διαφορους φακελους στους οποιους προσθετω τις φωτο που βγαζω αναλογα με το περιεχομενο τους. η απορια μου ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω φωτο απο ενα συγκεκριμενο φακελο σε πχ usb χωρις να ψαχνω μια μια τη φωτο απο τα αρχεια αλλα ολες μαζι αυτες του συγκεκριμενου φακελου. ελπιζω να το εξηγησα καλα και να καταλαβατε :lol:

κανεις καμια ιδεα?:(

Τότε θες απλά hard reset.

Με απλο hard reset, ενα προγραμμα ανακτησης αρχειων καταφερνει και ανακτα αρκετα...κατι πιο αποτελεσματικο?

Με απλο hard reset, ενα προγραμμα ανακτησης αρχειων καταφερνει και ανακτα αρκετα...κατι πιο αποτελεσματικο?

Φίλε μου κανένα πρόγραμμα (pc) δεν έχει πρόσβαση στη c του τηλεφώνου σου.. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Φίλε μου κανένα πρόγραμμα (pc) δεν έχει πρόσβαση στη c του τηλεφώνου σου.. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Εννοεί το Ε και όχι το C (αν κατάλαβα καλά).

Το Ε αν το κάνει όπως είπες (αρχεία - παρατεταμένο πάτημα πάνω στη Μν. μαζικής αποθ. [Ε:] - Μορφοποίηση) θα μπορεί οποιοσδήποτε να ανακτήσει αρκετά αρχεία απλά συνδέοντας το τηλέφωνο με έναν υπολογιστή σε λειτουργία μονάδας μαζικής αποθήκευσης και ένα πρόγραμμα όπως το undelete.

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει σε μνήμη flash, μπορείς να δοκιμάσεις λύσεις τύπου dban

Τους φακέλους τους έκανες μέσω υπολογιστή;

οχι τους φακελους τους εκανα μεσα απο την εκθεση.αν ηταν απο υπολογιστη ξερω τι θα εκανα.αλλα αν ηταν ετσι στην εκθεση θα μου εδειχνε τις φωτο παλι ολες μαζι χυμα,οπως και κανει.εφτιαξα λοιπον διαφορους φακελους στους οποιους βαζω τις φωτο που τραβαω αναλλογα με το περιεχομενο.