disappointed Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Στην C: μνήμη τηλεφώνου πως μπαίνω, πάω από το pc με το Nokia Phone Browser και κολλάει. Υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Στην C: μνήμη τηλεφώνου πως μπαίνω, πάω από το pc με το Nokia Phone Browser και κολλάει. Υπάρχει άλλος τρόπος. Την μνήμη C: για να την δεις όλη (χωρίς κρυφά directory κλπ) πρέπει να το χακάρεις και να βάλεις τον x-plore (file browser). Από το PC δε γίνεται. Μα ναι αυτό είπα πιο πάνω ότι εχω πάρει την refresh και στο βαλκανικό μπλε και στο ελληνικό πράσινο και με αμφισβήτησαν σε ότι αφορά στο ελληνικό. Υπάρχει περίπτωση στο πράσινο να πέρασες balkans? Αν ναι τότε δικαιολογείται. Edited September 20, 2012 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Την μνήμη C: για να την δεις όλη (χωρίς κρυφά directory κλπ) πρέπει να το χακάρεις και να βάλεις τον x-plore (file browser). Από το PC δε γίνεται. Υπάρχει περίπτωση στο πράσινο να πέρασες balkans? Αν ναι τότε δικαιολογείται. Οχι, δεν το εχω πειράξει το κινητό. Είναι Greek variant σύμφωνα με το product code της συσκευής. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Πρόβλημα παιδιά. Φουλ φορτισμένο το βράδυ (100%) το πρωί άδειο και 0% . Το φόρτιζα απο τις 9 μέχρι τις 12 που την έπεσα, 8 το πρωί νεκρό! 2η φορά που μου το κάνει(μέσα έχω ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ εφαρμογές, χάρτες, μπιγκ σκριν, και νοκια καρ μοουντ). Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Υποθέτω ότι έκανες επανεκκίνηση και συνεχίζεται το πρόβλημα. Δοκίμασε χωρίς κάρτα μνήμης και κάρτα sim αν συνεχίζει να αδειάζει η μπαταρία γρήγορα. Αν ναι τότε η αμέσως επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι reset σε συσκευή και μνήμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδία μια ερώτηση.γιατί όταν βλέπω βιντεακια στο YouTube μου τα δείχνει πολύ χάλια;εννοώ την ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδία μια ερώτηση.γιατί όταν βλέπω βιντεακια στο YouTube μου τα δείχνει πολύ χάλια;εννοώ την ανάλυση Αν τα βλέπεις από την ενσωματομένη εφαρμογή, δυστυχώς τα δείχνει έτσι. Αν τα δεις μέσω του browser, επομένως μέσω του ενσωματομένου videoplayer θα έχεις ωραία ποιότητα. Επίσης συνιστώ το cute tube. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Αν τα βλέπεις από την ενσωματομένη εφαρμογή, δυστυχώς τα δείχνει έτσι. Αν τα δεις μέσω του browser, επομένως μέσω του ενσωματομένου videoplayer θα έχεις ωραία ποιότητα. Επίσης συνιστώ το cute tube. Και το YouTube downloader επίσης. Πολύ καλύτερη ποιότητα και εικόνας και ήχου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Και το YouTube downloader επίσης. Πολύ καλύτερη ποιότητα και εικόνας και ήχου. ;) κατεβασα το YouTube downloader....πως μπορω να το επιλεξω να βλεπω με αυτο τα βιντεακια?δηλαδη να μπαινω στα σαιτ με τον οπερα και οταν παταω πανω σε ενα βιντεακι να μου το ανοιγει με το YouTube downloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Για κάποιο λόγο όλη μέρα μου έχει εξαφανιστεί από τα updates (OTA & Suite) το microsoft apps! Ρε λες επιτέλους να έρχεται η Refresh και για τα ελληνικά μας;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Για κάποιο λόγο όλη μέρα μου έχει εξαφανιστεί από τα updates (OTA & Suite) το microsoft apps! Ρε λες επιτέλους να έρχεται η Refresh και για τα ελληνικά μας;;; :) Και σε μενα..μακαρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μκαι σε εμενα το ίδιο.... αλλα μετα απο καμια 10αρια refresh το εμαφνίζει.... παντως καλο σημάδι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μεσα σε 13 ωρες το κινητο ξεφορτισε απο 100% σε 6%... το email ενεργοποιημενο αλλα με κλειστα πακετα+wifi υποπτευομαι οτι μου την εκανε.... ομως επαθα σοκ, το κινητο δε χρησιμοποιηθηκε καθολου! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μεσα σε 13 ωρες το κινητο ξεφορτισε απο 100% σε 6%... το email ενεργοποιημενο αλλα με κλειστα πακετα+wifi υποπτευομαι οτι μου την εκανε.... ομως επαθα σοκ, το κινητο δε χρησιμοποιηθηκε καθολου! και εμένα μου το έκανε 1 φορά μέχρι στιγμής... Ελπίζω να μην συνεχιστεί .. Υποθέτω ότι έκανες επανεκκίνηση και συνεχίζεται το πρόβλημα. Δοκίμασε χωρίς κάρτα μνήμης και κάρτα sim αν συνεχίζει να αδειάζει η μπαταρία γρήγορα. Αν ναι τότε η αμέσως επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι reset σε συσκευή και μνήμες. εννοείται. Ευτυχώς δεν το έκανε ξανά γιατί βαριέμαι να το στήνω απο την αρχή ! Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnneas Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδια καλησπερα,προσπαθησα αποψε να ψαξω για την τελευταια ενημερωση της belle με το Nokia suite και δεν μου βρηκε τιποτα ουτε για τη συσκευη ουτε για το nokia suite.με το nokia software update μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση του λογισμικου της συσκεης και εχει Link για να βαλεις την τελευταια εκδοση του nokia suite το κατεβαζω το κανω εγκατασταση,το ανοιγω να δω για την ενημερωση και δεν βγαζει τιποτα!!!!!!!!!!γνωριζει καποιος τι μπορει να παιζει???ποτε επιτελους θα ερθει αυτη η αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 παιδια καλησπερα,προσπαθησα αποψε να ψαξω για την τελευταια ενημερωση της belle με το Nokia suite και δεν μου βρηκε τιποτα ουτε για τη συσκευη ουτε για το nokia suite.με το nokia software update μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση του λογισμικου της συσκεης και εχει Link για να βαλεις την τελευταια εκδοση του nokia suite το κατεβαζω το κανω εγκατασταση,το ανοιγω να δω για την ενημερωση και δεν βγαζει τιποτα!!!!!!!!!!γνωριζει καποιος τι μπορει να παιζει???ποτε επιτελους θα ερθει αυτη η αναβαθμιση? οι αναβαθμίσεις έρχονται ανάλογα με το product code σου. Αν δεν σου χει έρθει ακόμα και δεν μπορείς να περιμένεις τότε θα πρέπει να το φλασάρεις με τον φοίνικα για να χεις την τελευταία έκδοση. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnneas Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ευχαριστω για την απαντηση saintpetrouil.οταν περασα την belle πρωτη φορα καπου ειχα βρει ενα lik που ελεγε για ποια product code ειναι ετοιμη η αναβαθμιση αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το δω?το product code μου ειναι 059D427 τυπος RM-596. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ευχαριστω για την απαντηση saintpetrouil.οταν περασα την belle πρωτη φορα καπου ειχα βρει ενα lik που ελεγε για ποια product code ειναι ετοιμη η αναβαθμιση αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το δω?το product code μου ειναι 059D427 τυπος RM-596. Δεν έχει βγει ακόμα για το δικό σου product code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ευχαριστω για την απαντηση saintpetrouil.οταν περασα την belle πρωτη φορα καπου ειχα βρει ενα lik που ελεγε για ποια product code ειναι ετοιμη η αναβαθμιση αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το δω?το product code μου ειναι 059D427 τυπος RM-596. Εμένα πάντως με το ίδιο product Code 059D427 μου το έβγαλε μόνο ΟΤΑ και το έβαλα ! (v 111.040.1511 Nokia Belle Refresh):D Μέσω Nokia Ovi Suite δεν μου την είχε βγάλει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 μήπως έχεις καμια custom rom/hack μέσα και δεν σου το βγάζει? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnneas Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 μήπως έχεις καμια custom rom/hack μέσα και δεν σου το βγάζει? οχι τιποτα αυτα δεν εχω!δεν ξερω τι γινεται...μηπως παιζει ρολο που ειναι cosmote branded??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 οχι τιποτα αυτα δεν εχω!δεν ξερω τι γινεται...μηπως παιζει ρολο που ειναι cosmote branded??? ε ναι.. Περιμένεις να στην δώσει η cosmote. Κατά την γνώμη μου φλάσαρε το με μια debranded έκδοση(όπως balcans που παίρνουν και απο τις πρώτες τις αναβαθμίσεις) να το χεις καθαρό δίχως καμιά cosmote/vodafone να σου προσθέτει τα δικά της. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Balcans αν θες official, ή για ακόμα περισσότερα καλούδια, πέτα τη Slim Moded v2 του lagoskon να βρεις την υγειά σου. Και άσε την κοτε να τη δώσει του χρόνου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnneas Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 δεν το εχω ψαξει πολυ για το φλασαρισμα αλλα απο οτι ειδα στο forum οσοι τις εχουν βαλει ειναι αρκετα ευχαριστημενοι.οποτε μαλλον κ εγω εκει θα στραφω...ευχαριστω για το ενδιαφερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Πριν το χάος και ο περιορισμός , με την Slim Moded v2 του lagoskon ήρθε το φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts