Jump to content

johnneas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnneas

  • Ημ. Γέννησης 31/10/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

johnneas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν το εχω ψαξει πολυ για το φλασαρισμα αλλα απο οτι ειδα στο forum οσοι τις εχουν βαλει ειναι αρκετα ευχαριστημενοι.οποτε μαλλον κ εγω εκει θα στραφω...ευχαριστω για το ενδιαφερον!
  2. οχι τιποτα αυτα δεν εχω!δεν ξερω τι γινεται...μηπως παιζει ρολο που ειναι cosmote branded???
  3. ευχαριστω για την απαντηση saintpetrouil.οταν περασα την belle πρωτη φορα καπου ειχα βρει ενα lik που ελεγε για ποια product code ειναι ετοιμη η αναβαθμιση αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να το δω?το product code μου ειναι 059D427 τυπος RM-596.
  4. παιδια καλησπερα,προσπαθησα αποψε να ψαξω για την τελευταια ενημερωση της belle με το Nokia suite και δεν μου βρηκε τιποτα ουτε για τη συσκευη ουτε για το nokia suite.με το nokia software update μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση του λογισμικου της συσκεης και εχει Link για να βαλεις την τελευταια εκδοση του nokia suite το κατεβαζω το κανω εγκατασταση,το ανοιγω να δω για την ενημερωση και δεν βγαζει τιποτα!!!!!!!!!!γνωριζει καποιος τι μπορει να παιζει???ποτε επιτελους θα ερθει αυτη η αναβαθμιση?
  5. παιδια καλησπερα θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος με το προβλημα που εχω οταν περασα την belle στο n8 μου ειχα διαθεσιμα στη μνημη του τηλεφωνου 130mb περιπου ελευθερα κ μετα απο καποια ωρα μου εφαγε περιπου 30mb χωρις να κανω τιποτα!!!ουτε καν εφαρμογη δεν εγκατεστησα!τι μπορει να φταιει?διαβασα στο forum τι μπορει να φταει αλλα δεν εβγαλα καμια ακρη... επισης κ κατι αλλο αυτο το F-secure γινεται να μην ανοιγει στο startup?
×
×
  • Create New...