Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Εκανα το τεστ με την εικονα. Λευκο λευκο! Ρωτησα και αλλα 2 ατομα αν βλεπουν διαφορα. Εβαλα στο τερμα τη φωτεινοτητα μηπως ετσι δω καμια ροζ αποχρωση αλλα τιποτα. Λογικα στα καινουρια θα εχει διορθωθει..

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Εκανα το τεστ με την εικονα. Λευκο λευκο! Ρωτησα και αλλα 2 ατομα αν βλεπουν διαφορα. Εβαλα στο τερμα τη φωτεινοτητα μηπως ετσι δω καμια ροζ αποχρωση αλλα τιποτα. Λογικα στα καινουρια θα εχει διορθωθει..

Σε ορισμένες αποχρώσεις του γκρι εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όχι στο κατάμαυρο ούτε στο κατάλευκο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, για φόρτιση μέσω της USB μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιονδήποτε φορτιστή πρίζας ή αυτοκινήτου, ή να προτιμήσω αποκλειστικά της Nokia; Διαφέρουν τα χαρακτηριστικά από φορτιστή σε φορτιστή; Για παράδειγμα, στο σπίτι έχω έναν Sony-Ericsson φορτιστή USB για το MW-600. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω άφοβα με το Ν8; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια το Ν8 με μπελε, παιζει κανονικα avi βιντεο??

περασα χτες ενα συνδεοντας το με usb on the go αλλα μου ελεγε οτι δεν το υποστηριζει...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

κανονικοτατα

Απλα δεν ειναι ολα τα avi ιδια, υπαρχουν απειρα codecs, το Ν8 παιζει τα πιο διαδεδομενα... επισης μεχρι 720p ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

κανονικοτατα

Απλα δεν ειναι ολα τα avi ιδια, υπαρχουν απειρα codecs, το Ν8 παιζει τα πιο διαδεδομενα... επισης μεχρι 720p ;)

ηταν ενα βιντεακι με animation που εκανε ενας φιλος μου γραφιστας με ενα προγραμμα, οποτε ισως δεν ηταν συμβατοι οι codecs..

thanks

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Για ότι έχει σχέση με εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές όπου και έγινε μεταφορά ποστ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά αυτό. Όταν το κινητό είναι σε προφίλ εκτός σύνδεσης και χτυπήσει υπενθύμιση ημερολογίου, είναι λογικό να ακούγεται ήχος; Το προφίλ εκτός σύνδεσης το έχω σετάρει με απενεργοποιημένους ήχους κλήσης, μηνύματος και ήχων προειδοποίησης. Παρόλα αυτά χτυπάει. Είναι φυσιολογικό; Το έκανε πάντα αυτό το Ν8, ή κάτι άλλαξε με τη Belle; :what:

Και το ξυπνητηρι χτυπαει στο αθορυβο . Το καταλαβα χθες που με ξυπνησε ενω ηταν αργια :wacko:

και καλα κανει ;) μπορει να το ξεχασεις αθορυβο πχ, φανταζεσαι να μην σε ξυπνησει? ;)

Εμενα μου εχει κανει το αλλο κουλο (λογικα λειτουργια του Symbian) μου κλεινει απο μπαταρια και την αλλη μερα χτυπα το ξυπνητηρι! βεβαια μολις πατησα να ανοιξει το κινητο εκλεισε τελειως :p

Το ξυπνητήρι λογικό είναι να σε ξυπνάει ό,τι κι αν γίνει, ακόμα και με κλειστή τη συσκευή. Η υπενθύμιση ημερολογίου όμως είναι κουλό να χτυπάει no mater what... Σε αθόρυβο προφίλ με τις ίδιες ρυθμίσεις δε χτυπάει, οπότε αυτή η δικαιολογία πάει περίπατο... :wacko:

δεν λεω κλειστη απο το κουμπι, κλειστη απο μπαταρια λεω :p

δεν λεω κλειστη απο το κουμπι, κλειστη απο μπαταρια λεω :p

Λογικά πρέπει να ΄ναι το ίδιο. Ακόμα και όταν μένει από μπαταρία, το λειτουργικό πρέπει να απενεργοποιεί τη συσκευή, πριν εξαντληθεί τελείως.

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

οταν το ειχα δει "εμεινα" και ευχαριστησα για αλλη μια φορα το Symbian :D οχι σαν καποιους-καποιους που δεν χτυπανε με κλειστο το κινητο :rolleyes:

οταν το ειχα δει "εμεινα" και ευχαριστησα για αλλη μια φορα το Symbian :D οχι σαν καποιους-καποιους που δεν χτυπανε με κλειστο το κινητο :rolleyes:

Να γιατί είμαι "ερωτευμένος" με το Ν8 μου. :P

Huawei Nova 5T

Ειχε ρωτησει καποιος για την ακροαση μηνυματων οτι του εβγαζε αλλες γλωσσες αν και ειχε επιλεξει τον "Πετρο". Πηγαινουμε στις ρυθμισεις/ τηλεφωνο/ Ομιλια/ 3η καρτελα/ Ανιχνευση γλωσσας- απενεργοποιημενη/ Συνεχης αναγνωση- Ενεργοποιημενη/ Προτροπες ομιλιας- Χωρις προτροπη.

Αξιζει να χρησιμοποιησω το κινητο ως gps; Αποδιδει καλα; Εχω ενα rye traveller, 3ετιας, αλλα κανει μια ωρα να βρει σημα, και εχω ακουσει καλα λογια για το Ν8.

Εαν μου το προτεινετε, απο που μπορω να κατεβασω ελληνικο χαρτη, ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιησω, πως θα το ενεργοποιησω, θα χρειαστει να πληρωνω; Εχω τροποποιημενη εκδοση και δεν εχει χαρτες.

ΕΠισης θα με ενδιεφερε εαν υπηρχε και η δυνατοτητα να δινω φωνητικες εντολες.

Η συσκευή σαν gps αξίζει και με το παραπάνω.:)

Για τις απορίες που έχεις πας εδώ:Πλατφόρμες - Symbian

Και στην συνέχεια διαβάζεις αυτά τα δύο θέματα:[symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps) - [symbian^3] Εφαρμογές πλοήγησης

Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ - :GPS, A-GPS, OVI Maps και η πρώτη χρήση

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Η συσκευή σαν gps αξίζει και με το παραπάνω.:)

Για τις απορίες που έχεις πας εδώ:Πλατφόρμες - Symbian

Και στην συνέχεια διαβάζεις αυτά τα δύο θέματα:[symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps) - [symbian^3] Εφαρμογές πλοήγησης

Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ - :GPS, A-GPS, OVI Maps και η πρώτη χρήση

αλλα κανει κάμποση ωρα για να συνδεθει αν δεν εχεις nternet :confused:

----------------------------------

(το εχω ξαναφέρει)

εχω ενα προβλημα στο n8, οταν επιλεγο καποιες φωτογραφιες και παω να τις στειλω με email, αν δεν ειναι ηδη συνδεμενο το κινητο σε καποιο αυρματο δικτυο (ας ειναι ανοικτο το wifi) μου βγαζει σφαλμα και δεν στελνει το email. το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που το κανει ο χωρος στο c φακελο μικραινει, σαν να τα αποθηκευει καπου.

μεχρι τωρα η λυση που εχ βρει ειναι το format... το οποιο το εκανα μια φορα...

εχει κανεις το ιδιο προβλημα; καμια ιδεα - λυση ;

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

αλλα κανει κάμποση ωρα για να συνδεθει αν δεν εχεις nternet :confused:

Ποτέ πάνω από 15 δευτερόλεπτα σε καθαρό ουρανό.

Αξιζει να χρησιμοποιησω το κινητο ως gps; Αποδιδει καλα; Εχω ενα rye traveller, 3ετιας, αλλα κανει μια ωρα να βρει σημα, και εχω ακουσει καλα λογια για το Ν8.

Αξιζει το κινητο ως gps, εχω φαει φολα με sony ericsson και ξερω!:p

Οντως σε ελαχιστα δευτερολεπτα λοκαρει τον δορυφορο.

Καποιες ερωτησεις:

1) οταν περναω ταινια avi μου γραφει πως δεν αναγνωριζεται, αλλα την παιζει κανονικοτατα, ομως αν δεν εχει ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει..κινεζικα γραμματα,ε νω αν εχει ενσωματωμενους παιζουν οι ελληνικοι κανονικα. Πρεπει να βαλω καποιους codecs και αν ναι ποιους ή τι αλλο μπορει να γινει;

2)οταν περναω υλικο απο το ovistore μεσω nokia suite, σε καποια με το που ολοκληρωνεται η ληψη μου βγαζει σφαλμα ληψης. Πως λυνεται αυτο;

1) οταν περναω ταινια avi μου γραφει πως δεν αναγνωριζεται, αλλα την παιζει κανονικοτατα, ομως αν δεν εχει ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει..κινεζικα γραμματα,ε νω αν εχει ενσωματωμενους παιζουν οι ελληνικοι κανονικα. Πρεπει να βαλω καποιους codecs και αν ναι ποιους ή τι αλλο μπορει να γινει;

Όταν έχει όπως λες ενσωματωμένους υπότιτλους η ταινία, οι υπότιτλοι είναι πάνω στην εικόνα οπότε φαίνονται όπου και να το παίξεις.

Στην άλλη περίπτωση που οι υπότιτλοι είναι σε αρχείο, για να τους δείξει σωστά πρέπει το αρχείο να είναι σε unicode. Υπάρχουν αρκετά ποστ για αυτό το θέμα μέσα στο myphone.

απλα ανοιγεις τους υποτιτλους στον υπολογιστη με ενα απλο διπλο κλικ, αποθηκευση ως, και εκει αλλαζεις το ANSI σε Unicode...