Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ίσως έχει αναφερθεί,τι ίσως σίγουρα...πως κάνω thethering με το Ν8,δηλ έχω ενα nexus 7 και θέλω να έχω ίντερνετ μέσω του κινητού.....

Με το Juikuspot γίνεται να έχεις tethering, αλλά....

Τα android δεν το βλέπουν (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το Juikuspot γίνεται να έχεις tethering, αλλά....

Τα android δεν το βλέπουν (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Κάποια android δεν το βλέπουν καθώς από τη μάνα του το android δεν βλέπει adhoc δίκτυα που εκπέμπει το joikuspot. Πολλά τηλέφωνα έρχονται πατσαρισμένα για να βλέπουν adhoc. Το nexus δεν ξέρω τι κάνει.

Υπάρχει και η λύση του bluetooth που λέμε και στο άλλο θέμα.

Κάποια android δεν το βλέπουν καθώς από τη μάνα του το android δεν βλέπει adhoc δίκτυα που εκπέμπει το joikuspot. Πολλά τηλέφωνα έρχονται πατσαρισμένα για να βλέπουν adhoc. Το nexus δεν ξέρω τι κάνει.

εγω που το δοκιμασα μονο ενα αι φον με εβλεπε. ο,τι ανροιδ ειχα δεν το ειδε ποτε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά προσπάθησα με το μπλε δόντι που αναφέρετε για το samsung galaxy tablet,εκανα τις ρυθμίσεις αλλά με το nexus δεν συνδεετε με τίποτα........άλλος τροπος να έχω στο nexus 3d......:blink:

android or ios or wm......who cares.....???

παρατηρησα οτι απο την ημερα που εβαλα την slim moded v2 του lagoskon ,η μπαταρια αντεχει μια μερα ,ενω πριν κρατουσε παραπανω.Συμβαινει και σε εσας αυτο????

καποιος που να γνωριζει τι κανουμε με τα παραπανω path ?????

Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Σου έγραψα τι κάνει το καθένα, μετά ανάλογα τις ανάγκες του καθενός.

Εγώ έχω στο auto τα c2zabin belle fixed, install server RP+, open4all RP+ και Sound - Bass Booster. Είχα και το testCpu αλλά το έβγαλα. Στο εξωτερικό για να είμαι σίγουρος βάζω και το Block GPRS (μόνο προσοχή γιατί κόβει και το wifi)

παρατηρησα οτι απο την ημερα που εβαλα την slim moded v2 του lagoskon ,η μπαταρια αντεχει μια μερα ,ενω πριν κρατουσε παραπανω.Συμβαινει και σε εσας αυτο????

Το διάβασα και από άλλους ότι είχα τέτοιο θέμα γενικά με την refresh, όχι μόνο με του lagoskon. Εγώ δεν παρατήρησα διαφορά.

Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Σου έγραψα τι κάνει το καθένα, μετά ανάλογα τις ανάγκες του καθενός.

Εγώ έχω στο auto τα c2zabin belle fixed, install server RP+, open4all RP+ και Sound - Bass Booster. Είχα και το testCpu αλλά το έβγαλα. Στο εξωτερικό για να είμαι σίγουρος βάζω και το Block GPRS (μόνο προσοχή γιατί κόβει και το wifi)

Το διάβασα και από άλλους ότι είχα τέτοιο θέμα γενικά με την refresh, όχι μόνο με του lagoskon. Εγώ δεν παρατήρησα διαφορά.

σε ευχαριστω για τις απαντησης σου

πες μου τα σε εσενα ποσες μερες αντεχει η μπαταρια με λογικη χρηση??

Δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος για να στο απαντήσω αυτό γιατί δεν κάνω λογική χρήση. Έχω συνέχεια, 24/7 ανοικτό το wifi ή τη σύνδεση δεδομένων. Ακόμα και έτσι πάντως φτάνει πάνω από μια μέρα

και σε μενα εχει πεσει η αντοχη της. Δεν ξερω αν φταιει αυτο, το κινητο δεν εχει κλεισει χρονο και μου φαινεται δυσκολο να επεσε η ιδια η μπαταρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα, θα ήθελα κι εγω τη βοήθειά σας.

Πρόσφατα απέκτησα ένα Ν8 άψογο με περασμένη τη ROM του Lagoskon. Ολα είναι μια χαρά εκτός από ενα θεματάκι που έχει με το scrolling.

Συγκεκριμένα το κινητό κάνει σκαλωματάκια στην αλλαγή μεταξύ αρχικών οθονών και όταν σκρολάρω στον φάκελο με τις εφαρμογές, το scrolling γίνεται με "σκαλοπατια" και οχι ομαλα.

Είναι νορμάλ αυτό, δεδομένου του παλιού του hardware; Γιατί ακούω τα καλύτερα για τη ROM αυτή και με παραξενέυει.

Σκεφτομαι να του κάνω ενα hard reset, όμως δεν ξέρω αν θα ΄πρέπει να το ξαναχακάρω μετά ή αν θα προκαλέσω κάποιο άλλο θέμα με τη ROM. Γνωρίζετε αν το ROM Patcher θα παραμείνει μετά από hard reset ή αν θα πρέπει να το ξαναπεράσω;

Ευχαριστώ πολύ!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Συγκεκριμένα το κινητό κάνει σκαλωματάκια στην αλλαγή μεταξύ αρχικών οθονών και όταν σκρολάρω στον φάκελο με τις εφαρμογές, το scrolling γίνεται με "σκαλοπατια" και οχι ομαλα.

Είναι νορμάλ αυτό, δεδομένου του παλιού του hardware;

Σκαλωματάκια; Στο δικό μου δεν το κάνει πάντα αλλά ίσως έχουμε διαφορετική ιδέα για το τι είναι σκάλωμα.

Όταν πρωτοξεκινήσει το τηλέφωνο μέχρι να φορτώσουν όλα αργεί κάπως και προφανώς και κάνει κολλήματα. Αλλά εφόσον φορτώσει και κασάρει τα graphics δεν κάνει πλέον.

Σκεφτομαι να του κάνω ενα hard reset, όμως δεν ξέρω αν θα ΄πρέπει να το ξαναχακάρω μετά ή αν θα προκαλέσω κάποιο άλλο θέμα με τη ROM. Γνωρίζετε αν το ROM Patcher θα παραμείνει μετά από hard reset ή αν θα πρέπει να το ξαναπεράσω;

hard reset για εμένα είναι το τελευταίο βήμα πριν να πετάξω το κινητό από το παράθυρο.

Αν πιστεύεις ότι είσαι σε τέτοια κατάσταση τότε να κάνεις, αλλιώς πιο πολλά προβλήματα θα προκαλέσει παρά θα λύσει.

Καλημέρα, θα ήθελα κι εγω τη βοήθειά σας.

Πρόσφατα απέκτησα ένα Ν8 άψογο με περασμένη τη ROM του Lagoskon. Ολα είναι μια χαρά εκτός από ενα θεματάκι που έχει με το scrolling.

Είναι νορμάλ αυτό, δεδομένου του παλιού του hardware; Γιατί ακούω τα καλύτερα για τη ROM αυτή και με παραξενέυει.

Ευχαριστώ πολύ!

Όχι, δεν είναι λογικά αυτα τα σκαλώματα. Δες τι εφαρμογές τρέχουν μήπως γίνεται κανένας χαμός στο παρασκήνιο.... Χρησιμοποίησε και το appstop. Κάνε και καμία επανεκκίνηση.

Με το hard reset χάνεις τα παντα και θα πρέπει να τα περάσεις ΟΛΑ απο την αρχη. Το τηλέφωνο θα γινει βέβαια πεντακάθαρο με ότι αυτό συνεπάγεται.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις.

Οι εναλλαγές στις αρχικές οθόνες ίσως σκαλώνουν λίγο λόγω των πολλών widgets. Στον φάκελο με τις εφαρμογές, την πρωτη φορά που τον ανοιγω και παω να σκρολάρω, η κύλιση δεν ειναι ομαλή. Εαν παραμείνω στον φάκελο και επαναλάβω την κύλιση, γίνεται πολύ πιο ομαλά από την πρώτη φορά.

Στην έκθεση, τα μηνύματα και τις επαφές δεν έχω κάποιο παράπονο από την κύλιση. Ίσως τελικά να είμαι ψείρας ή να έχω κακοσυνηθίσει από την ταχύτητα του 701 που είχα παλιότερα.

Κατά τα άλλα ειμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί το κινητό το ήθελα από το 2011 και δεν είχα καταφέρει να το αποκτήσω. Εχω ξετρελαθεί με την κάμερα, επιπλέον του ότι το θεωρώ ακόμα και σήμερα πολύ όμορφο...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

ή να έχω κακοσυνηθίσει από την ταχύτητα του 701 που είχα παλιότερα.

Πέστο ρε παλικάρι ότι έρχεσαι από το 701.

Μιλάμε για διπλάσιο επεξεργαστή, διπλάσια RAM, διπλάσια μνήμη C:, λογικό είναι να σου φαίνεται αργό το N8.

Να πω μια βλακεία? έχει φίλος μου το 701 και νομίζω πως το langoskoνικό Ν8 ήταν γρηγορότερο.....

γεια σας παιδια ενας φιλος εφερε ενα Ν8 απο αγγλια το δουλευε με αγγλικο μενου και καρτα σιμ της κοσμοτε χωρις κανενα προβλημα οταν ομως καποιος γνωστοσ του του περασε ελληνικη ρομ και βαζει μεσα την καρτα σιμ το τηλεφωνο κανει συνεχεια επανεκινησης χωρισ την καρτα σιμ μεσα ειναι σταθερο και δεν κανει επανεκινησης τι μπορουμε να κανουμε για αυτο ευχαριστω!!!!!
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Να πω μια βλακεία? έχει φίλος μου το 701 και νομίζω πως το langoskoνικό Ν8 ήταν γρηγορότερο.....

Όλα είναι πιθανά. Μπορεί να δεις και galaxy s3 να είναι πιο αργό από Ν8 αν ο κάτοχος του το έχει γεμίσει σαβούρα.

Μόλις μπήκα στον 3ο χρόνο κατοχής του Ν8 μου!! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω βρει κάποιο αντάξιό του αντικαταστάτη ακόμα ειδικά στην φωτογραφική...με ό,τι και να συγκριθεί οι φωτό του είναι απίθανες!!!

Μόλις μπήκα στον 3ο χρόνο κατοχής του Ν8 μου!! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω βρει κάποιο αντάξιό του αντικαταστάτη ακόμα ειδικά στην φωτογραφική...με ό,τι και να συγκριθεί οι φωτό του είναι απίθανες!!!

Μόνο το 808 μπορείς να το θεωρήσεις άξιο αντικαταστάτη.

3ο χρόνο? Νοέμβριο 2010 δεν είχε κυκλοφορήσει?

γεια σας παιδια ενας φιλος εφερε ενα Ν8 απο αγγλια το δουλευε με αγγλικο μενου και καρτα σιμ της κοσμοτε χωρις κανενα προβλημα οταν ομως καποιος γνωστοσ του του περασε ελληνικη ρομ και βαζει μεσα την καρτα σιμ το τηλεφωνο κανει συνεχεια επανεκινησης χωρισ την καρτα σιμ μεσα ειναι σταθερο και δεν κανει επανεκινησης τι μπορουμε να κανουμε για αυτο ευχαριστω!!!!!

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι δεν πέρασε σωστά η Ελληνική rom. Αν είναι φρέσκο και δεν έχει περάσει τίποτα ας περάσει την rom του lagoskon.

καλημερα,οταν κλεινω το ν8 κ το ανοιγω μου γραφει ''σφαλμα συστηματος'' μετα πατω οκ και το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα τρεχει μια χαρα με την belle refresh,τι μπορει να ειναι ομως αυτο?απο καποια εφαρμογη?τι μου προτεινετε να κανω?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που κράτησα κινητό τόσο πολύ.

Ίσως πάρω το 808 Pureview...

ακόμη δεν έχω αποφασίσει

Racing because all other sports require one ball only!

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που κράτησα κινητό τόσο πολύ.

Το "παθαίνουν" πολλοι αυτο με τα Νόκια. Αντέχουν τα άτιμα στο χρόνο και παραμένουν ερωτευσημα...;)