mpapad Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Όταν μιλάω σε κλήση είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, μετά απο 3 λεπτά περίπου συνήθως πέφτει η γραμμή και γράφει σφάλμα σύνδεσης. Το έκανε και με symbian 3 και με Άννα και με Belle τωρα. Το έχει κανείς αυτό το θέμα; 3 λεπτά!!:blink: Ποτέ δεν έχω κρατήσει κλήση πάνω από λεπτό. Αν εξαιρέσουμε την συσκευή παίζει να φταίει η sim ή το σήμα να μην είναι επαρκές. Δοκίμασες με διαφορετικό πάροχο ή άλλη sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Μα έτσι το έχω κι εγω Δεν το εχεις ετσι. Τσεκαρε το ξανα. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Μα έτσι το έχω κι εγω... Ωστόσο με την Αννα και παλαιότερα,όταν πατούσα "μηνύματα" με πήγαινε απ'ευθειας στην προβολή φακέλλων και απ'ευθε'ιας στα εισερχόμενα. Στην Anna η προεπιλογή ήταν η προβολή φακέλων, ενώ στη Belle είναι η προβολή συζητήσεων. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Γίνεται αν θές αντί για τις συζητήσεις να σε πάει στα εισερχόμενα: Μυνήματα ->Επιλογές -> προβολή φακέλων -> Επιλογές -> προβολή μυνήματος -> εισερχόμενα Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Όταν μιλάω σε κλήση είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, μετά απο 3 λεπτά περίπου συνήθως πέφτει η γραμμή και γράφει σφάλμα σύνδεσης. Το έκανε και με symbian 3 και με Άννα και με Belle τωρα. Το έχει κανείς αυτό το θέμα; μου το έκανε πολύ με αννα τώρα με μπελε λιγότερο. Δεν ξέρω τι φταίει έχω cosmote Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) πως μπορω να βλεπω ενα βιντεο σε επαναληψη??στο Ν80 που ειχ γινοταν αυτο.Υπαρχει καποιο προγραμα να κατεβασω?? ξερει καποιος πως μπορω να βλεπω ενα βιντεο σε επαναληψη??στο Ν80 που ειχ γινοταν αυτο.Υπαρχει καποιο προγραμα να κατεβασω?? ξερει καποιος το βρηκα κατεβασα αυτο: video player list v1.1.0 s^3 anna belle και κανει αυτο που ηθελα Edited March 3, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Δεν το εχεις ετσι. Τσεκαρε το ξανα. Καλή μου ¨πιτσικουλίνα¨ έτσι το έχω.Το τσέκαρα πριν ποστάρω... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 μου το έκανε πολύ με αννα τώρα με μπελε λιγότερο. Δεν ξέρω τι φταίει έχω cosmote Η κοσμοτέ μάλλον κόβει τις κλήσεις με το έτσι θέλω.Μάλλον για να μη φορτώνει το δίκτυό της... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Έλα ρε φίλε! Λές...;:blink: Ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να του το πω του ανθρώπου...:O Δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά της συσκευής σου φίλε. Κάποια εφαρμογή η κάτι άλλο σου δημιουργεί πρόβλημα. Μάλλον πας για soft reset... Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο φίλε μου. Πάντως αφού γνωρίζεις να φλασάρεις τότε δοκίμασε να κάνεις πρώτα hard reset και μετά να ξαναφλασάρεις το λογισμικό. Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις μία από τις εκδόσεις που έχει φτιάξει το μέλος της κοινότητας, lagoskon. Τα άτομα που τις έχουν δοκιμάσει, λένε τα καλύτερα. Προσοχή! Πριν κάνει hard reset, αν κάνεις, να φροντίσεις να κάνεις οπωσδήποτε back up! @marales Δοκίμασε αν μπορείς,πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο,να βάλεις μία άλλη κάρτα sim και να δεις αν συνεχίζονται τα προβλήματα. Edit:Τα τελευταία ποστ μεταφέρθηκαν εδώ [symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps) Χρήσιμη η συμβουλή του Johnious13 για να χαθεί εδώ μέσα.:) Δεν πιστεύω να έχεις καλύψει με τη ζελατίνα τον αισθητήρα ε? Λοιπόν... Να σας πώ τι έκανα.Έκανα hard reset και έβαλα ξανά την official belle....πάλι,το ίδιο πρόβλημα στις κλήσεις αφου συνεχίζει και κλείνει η οθόνη μόλις έχω εισερχόμενη ή εξερχομενη κλήση. Βήμα δεύτερο::wacko: Βάζω την belle του lagoskon αφού έχω κάνει hard reset και μάλιστα έκανα μια μορφοποίηση στον Ε:(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και μετά ξανά και πάλι hard reset.Το πρόβλημα παραμένει......:mad: Να σημειώσω ότι έχω βγάλει την ζελατίνα που είχα μήπως έχει πρόβλημα με proximity sensor και μια θήκη από σιλικόνη και πάλι καμια λύση.Επίσης όταν βάζω το δάχτυλο μου στον sensor ανεβαίνει η φωτεινότητα πράγμαα που σημαίνει ότι λειτουργεί σωστα(ή έτσι νομίζω). Κάτι άλλο όμως:έχω την εντύπωση ότι ακόμα και τήν δεύτερη φορά που φλασάρισα με lagoskon δεν πρέπει να έχει γίνει τόσο καθαρό install αφού έχω 4 αρχικές οθόνες με τα ίδια wallpapers που είχα πρίν κάνω τα ρεσετ και τα φλασαρίσματα. θέλω τα φώτα σας αν και ευελπιστώ να είναι θέμα software...αλλαγή sim δεν έχω αλλάξει πάντως ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 κανε hard reset με τα 3 πληκτρα.ψαξε στο google πως γινεται και μετα κατεβασε μεσω φοινικα την μπελε για το ελληνικο product code αλλα ολα τα αρχεια που ειναι σχεδον 2.5 gb.μετα φλασαρε με φοινικα και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 κανε hard reset με τα 3 πληκτρα.ψαξε στο google πως γινεται και μετα κατεβασε μεσω φοινικα την μπελε για το ελληνικο product code αλλα ολα τα αρχεια που ειναι σχεδον 2.5 gb.μετα φλασαρε με φοινικα και θα εισαι κομπλε. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!Βασικά πιστεύω ότι ίσως δεν έχει γίνει καλό φορμάτ σε όλο το τήλ και καλό install.Να κατεβάσω την belle από navifirm και μετά φοινικα(refurbish)?αυτό θα είναι με ελληνικό product code επειδή θα έχει τα balkans? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 ναι μεσω navifirm κατεβασμα ολα τα αρχεια.η ακομα καλυτερα απο το φοινικα.πρεπει να ειναι σχεδον 2.5 γιγα ολα τα αρχεια.με το τροπο που σου ειπα παραπανω καθαριζει πληρως το τηλεφωνο.οχι με το 7370 το κωδικο.αλλα με τα κουμπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Έγινε....!!!!Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!το απογευματάκι θα το κοιτάξω και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.Θα ενημερώσω....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Όταν μιλάω σε κλήση είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, μετά απο 3 λεπτά περίπου συνήθως πέφτει η γραμμή και γράφει σφάλμα σύνδεσης. Το έκανε και με symbian 3 και με Άννα και με Belle τωρα. Το έχει κανείς αυτό το θέμα; Εγώ δεν το έχω αυτό το πρόβλημα. Έχω wind συμβόλαιο. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημερα παιδια! Μηπως ξερει κανεις πού μπορω να βρω την επισημη ελληνικη Belle ;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημερα παιδια! Μηπως ξερει κανεις πού μπορω να βρω την επισημη ελληνικη Belle ;; κατεβάζεις το NaviFirm+ 1.4 και απο εκεί βρίσκεις όλες τις εκδόσεις. Σου προτείνω την Balkans και όχι την ελληνική μιας και τα balkans έχουν κανονικά ελληνικά μέσα και δέχονται αναβαθμίσεις πιο νωρίς απο τα ελληνικά. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 κατεβάζεις το NaviFirm+ 1.4 και απο εκεί βρίσκεις όλες τις εκδόσεις. Σου προτείνω την Balkans και όχι την ελληνική μιας και τα balkans έχουν κανονικά ελληνικά μέσα και δέχονται αναβαθμίσεις πιο νωρίς απο τα ελληνικά. Εισαι απαιχτος φιλε! Σ' ευχαριστω... :cool: edit: θα εχω θεμα με εγγυηση με την balkans αμα το παω σε Νοκια Store; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εισαι απαιχτος φιλε! Σ' ευχαριστω... :cool: edit: θα εχω θεμα με εγγυηση με την balkans αμα το παω σε Νοκια Store; Ίσως , γιατί θα δούν απο το Product Code σου πως δεν προορίζεσαι για balkans. Αλλά αν είναι να το πας ποτέ(χτύπα ξύλο) το φλασάρεις με την Official του product code σου. :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 ναι μεσω navifirm κατεβασμα ολα τα αρχεια.η ακομα καλυτερα απο το φοινικα.πρεπει να ειναι σχεδον 2.5 γιγα ολα τα αρχεια.με το τροπο που σου ειπα παραπανω καθαριζει πληρως το τηλεφωνο.οχι με το 7370 το κωδικο.αλλα με τα κουμπια. και κάτι τελευταίο,όταν εννοείς ρεσετ με τα κουμπιά είναι: είτε με κλειστή τη συσκευή πατώντας το «Πλήκτρο μείωσης έντασης ήχου», το «Πλήκτρο της κάμερας», το «Πλήκτρο του Μενού» και ταυτόχρονα εκκινώντας τη συσκευή χωρίς να αφεθούν τα πλήκτρα μέχρις ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Εγώ δεν το έχω αυτό το πρόβλημα. Έχω wind συμβόλαιο. Εγώ σε κοσμοτέ το χω το πρόβλημα, όπως κι ένας φίλος πιο πάνω. Edited March 3, 2012 by Johnious13 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εγώ σε κοσμοτέ το χω το πρόβλημα, όπως κι ένας φίκος πιο πάνω. Άρα είναι θέμα cosmote; όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 megatr0n κανε ο,τι σου λεει ο Saint. οντως το Balkans και εχεται γρηγορα ολα τα updates και δεν χανει ελληνικα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Ξύπνησα σήμερα και είδα μια ενημέρωση ότι υπάρχει καινούρια αναβάθμιση για το κινητό. Έβαλα να την κάνει, και πλέον είμαι κάτοχος ενός N8 με Belle! :D Για να δούμε.. Χμ... σε πρώτη φάση πολλές από τις εφαρμογές τις έχασε. Θα δοκιμάσω επαναφορά του backup μπας και τις περάσει πάλι. Τελικά, χρειάστηκε να κανω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί μπορεί να έχασε πολλές εφαρμογές, αλλά κράτησε όλη την σαβούρα τους στην μνήμη του τηλεφώνου (και τις 2). Edited March 3, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 και κάτι τελευταίο,όταν εννοείς ρεσετ με τα κουμπιά είναι: είτε με κλειστή τη συσκευή πατώντας το «Πλήκτρο μείωσης έντασης ήχου», το «Πλήκτρο της κάμερας», το «Πλήκτρο του Μενού» και ταυτόχρονα εκκινώντας τη συσκευή χωρίς να αφεθούν τα πλήκτρα μέχρις ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Nokia. ναι.αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπέρα! :) Το N8 μου αποφάσισε να κάνει τα δικά του σήμερα, σχετικά με το wifi... Κατά τις 2 είχα μπεί στο myphone για κανά 10λεπτο, μέσω του ρούτερ του σπιτιού, και πριν λίγο, που προσπάθησα πάλι να συνδεθώ στο ίδιο ρούτερ, το "βρίσκει", αλλά δε συνδέεται με τίποτα, 3 φορές που προσπάθησα. :( P.S.1: Ναί, το έχω κλειδωμένο το wifi, αλλά έχω δώσει το κλειδί την πρώτη φορά που συνδέθηκε το κινητό. P.S.2: Διέγραψα μία φορά το access point του ρούτερ και το ξαναπέρασα, με το κλειδί, αλλά πάλι τα ίδια. P.S.3: Έχω εγκατεστημένη την official Belle, με όλες τις αναβαθμίσεις που ακολούθησαν. P.S.4: Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο ίδιο ρούτερ, χωρίς κάποιο πρόβλημα, παρόμοιο ή μη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπέρα! :) Το N8 μου αποφάσισε να κάνει τα δικά του σήμερα, σχετικά με το wifi... Κατά τις 2 είχα μπεί στο myphone για κανά 10λεπτο, μέσω του ρούτερ του σπιτιού, και πριν λίγο, που προσπάθησα πάλι να συνδεθώ στο ίδιο ρούτερ, το "βρίσκει", αλλά δε συνδέεται με τίποτα, 3 φορές που προσπάθησα. :( P.S.1: Ναί, το έχω κλειδωμένο το wifi, αλλά έχω δώσει το κλειδί την πρώτη φορά που συνδέθηκε το κινητό. P.S.2: Διέγραψα μία φορά το access point του ρούτερ και το ξαναπέρασα, με το κλειδί, αλλά πάλι τα ίδια. P.S.3: Έχω εγκατεστημένη την official Belle, με όλες τις αναβαθμίσεις που ακολούθησαν. P.S.4: Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο ίδιο ρούτερ, χωρίς κάποιο πρόβλημα, παρόμοιο ή μη. κλεισε και ξανα ανοιξε το ρουτερ, απο το κουμπι αν δεν δεν δουλεψει αυτο απλα βγαλε το απο την μπριζα (μπακαλιστικη λυση αλλα μαλλον θα δουλεψει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts