markus13 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Χαρακτηριστικά : 5.0-inch HD display MediaTek MT6589 chipset with quad-core 1.2 GHz CPU and PowerVR SGX 544MP GPU 1 GB of RAM, and 4 GB built-in storage. 8 megapixels camera on the back with an aperture size of f/2.2. The camera also features LED flash, auto focus Full HD 1080p video recording. For video conferencing, a 1.3 megapixels camera is provided on the front. Android OS Android 4.2 Jelly Bean. dual SIM support, microUSB 2.0 port, Bluetooth with A2DP, Wi-Fi 802.11, Wi-Fi hotspot, and Lithium-ion 2300 mAh battery. Τιμή κοντά στα 125€ http://www.gizchina.com/2013/05/01/zte-n986-dual-sim-phone-looks-like-a-5-inch-nexus-4/ Επειδή σήμερα το εντόπισα , το βάζω σαν θέμα για να πει κάποιος πιο σχετικός από μένα τα σχόλια του . Edited April 4, 2014 by markus13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glen8 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ZTE Grand S II Display:5.50-inch Processor:2.3GHz Front Camera:2-megapixel Resolution:1080x1920 pixels RAM:2GB OS:Android 4.3 Storage:16GB Rear Camera:13-megapixel Battery capacity:3000mAh any comments about this, I have one, display is big, looks urgly:lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- I just take photos and paly games by using it so far. battery is great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoyrtopoylos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 καλησπερα. θα ηθελα μια βοηθεια στο προβλημα μου. εχω το zte v987 και το εστηλα για αλλαγη οθωνης απο κει που το πηρα. το τηλ ηρθε με ενα προβλημα. στο σημα της κηνητης τηλεφωνιας εχει ενα ερωτηματικο. με αποτελεσμα δεν δεχεται κλησεις και ουτε περνει. αλαξα την σιμ σε αλλο κηνητο και δουλεβει μια χαρα. στις ρυθμισεις καταστασει τηλεφωνου γραφει......δυκτιο αγνωστο,,,,κατασταση δυκτιου κινητης ....αποσυνδεθηκε. οταν το ανοιγω το τηλ μου ζηταει η σιμ να βαλω το πιν , το βαζω ,το δεχεται και ωσ εκει. κατα τα αλλα το κινητο δουλεβει μια χαρα. η οθωνη ηρθε απο κινα. παρακαλω οποιος γνωριζει τη γινεται ας μου πει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ένα νέο phablet με ιδιαίτερα δυνατά χαρακτηριστικά έχει κυκλοφορήσει ZTE Nubia X6 Σύμφωνα με το phonearena είναι : - Qualcomm Snapdragon 801 8974-AB - Adreno 330 - 4G FDD B3 - Dual SIM - 2 ή 3GB RAM ( ανάλογα την έκδοση ) - FullHD - 6,44 inch - 32GB ή 128GB Μνήμη - 13MP camera F/2 me optical stabilization - 4250 mAh Μπαταρία ( δεν αφαιρείται ) κλπ ... http://www.phonearena.com ZTE-Nubia-X6 http://www.gsmarena.com ZTE_nubia_x6 http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/zte/zte-nubia-x6-1.jpg http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/zte/zte-nubia-x6-3.jpg http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/zte/zte-nubia-x6-2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 πολυ ωραιο φαινεται αλλα θα προτιμουσα να ηταν στις 7 ή 8 ιντσες για χρηση ως ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mocaforpresident Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 γεια σας παιδιά. Είμαι καινούρια εδώ, δεν ξέρω τι παίζει και πολύ. Ήθελα να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω. εχω το zte kis pro ένα χρόνο περίπου. πρόσφατα άρχισε να μου μπερδέυει τις επαφές. Άλλο όνομα με άλλο τηλέφωνο, που δεν ήταν πάντα το ίδιο λες και επέλεγε τυχαία κάθε φορά ποιο θα εμφανίσει. Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είναι ολα καλά εκτός από αυτό. Το οποίο όχι μονο δεν εφτιαξε, αλλά τώρα μου χει βάλει 15 αριθμούς πχ κάτω από ενα και μόνο όνομα, με αποτέλεσμα να έχουν συγχωνευτεί οοοολοι οι αριθμοί μέσα σε 15 ονόματα. Μπορω να κάνω κατι η μπαααα? ΝΑ σημειωσω οτι όλες οι απεφές ειναι αποθηκευμένες και στη SIM και όταν τη βάζω σε άλλη συσκευή είναι όλα καλα. Εκανα και αντιγραφή στο κινητό μπας και, αλλά ουτε καν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) ZTE Grand S3 Xρησιμοποιεί σύστημα βιομετρικής ασφάλειας με τεχνολογία σάρωσης της ίριδας του χρήστη. SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) NETWORK GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE Available. Released 2015, March Dimensions 155 x 77 x 9.8 mm (6.10 x 3.03 x 0.39 in) - Eyeprint ID sensor DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.5 inches (~69.9% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density) Multitouch Yes, up to 5 fingers Android OS, v4.4.x (KitKat) Chipset Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 CPU Quad-core 2.5 GHz Krait 400 GPU Adreno 330 Card slot microSD, up to 64 GB Internal 16 GB RAM 3 GB CAMERA 16 MP, 5312 x 2988 pixels, autofocus, dual-LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 2160p@30fps Secondary 8 MP, 1080p@30fps Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Dolby Digital Plus sound Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot Bluetooth v4.0, A2DP GPS with A-GPS, GLONASS, Beidou Radio TBC USB microUSB v2.0 Sensors: Accelerometer, gyro, proximity, compass Browser HTML5 Java Yes, via Java MIDP emulator - Active noise cancellation with dedicated mic - MP4/H.264 player - MP3/eAAC+/WAV player BATTERY Li-Ion 3100 mAh battery Colors Silver Edited March 4, 2015 by Karthan7 Video Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stellagk Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το έχω βρει σε πολύ δελεαστική τιμή στα media markt 90 ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.. Το ZTE Kiss III από μόνο του δε με είχε ενθουσιάσει και σα σχέδιο και γενικά δεν τη γνωρίζω καλά τη συγκεκριμένη εταιρεία. Εγώ απλά βγάζω καμιά φωτό που κ που και δεν κάνω πολύ χρήση ίντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvmoi Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω win7 64bit. Κατέβασα χθες το Joinme από τη ZTE (ένα 440 kb exe) αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει συνεχεία: Sorry update failed, server is busy now, try later. Έχει κάποιος κάνα link με ολόκληρο το Joinme και ας μην είναι η τελευταία έκδοση, ή ας μου το στήλη με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsaras Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Παρακαλώ, χρειαζομαι βοήθεια, εχω το Zte u968, από Κίνα, το αγορασα απο Ebay, φορούσε την Ευρωπαϊκή rom με google apps και playstore και multilanguage. Καποια στιγμη όμως, από δική μου απροσεξία, κολλησε ιούς, που δεν μπορούσα να απομακρύνω ουτε με hard reset, παρά μόνο εγκαθιστώντας εξ'αρχής αλλη rom. Τη μονη που βρήκα ήταν η κινέζικη. Οι συνέπειες ήταν ότι έχασα το playstore, τα Ελληνικά και γενικώς δεν μπορω να βαλω το λογαριασμό μου Google. Ξέρει κάποιος, που μπορώ να βρω την Ευρωπαϊκή rom? Από οτι καταλαβαίνω από την αναζήτησή μου στο διαδικτυο, δεν εχουν ασχοληθεί πολύ οι developers με αυτό το τηλέφωνο...ευχαριστώ! Edited October 2, 2015 by Farsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα, Έχω ένα tablet zte v7073, και θέλω να το κάνω root αλλά όλοι οι τρόποι που δοκίμασα μου λένε ότι είναι πολύ καλά κλειδωμένο και δεν συνεχίζουν απο ένα σημείο και έπειτα. Υπάρχει κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppanos1971 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει ROM (οποιαδήποτε, custom ή όχι) για αναβαθμιση του ZTE Blade V σε lollipop? Ευχαριστω εκ των προτερων ! Πάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει ROM (οποιαδήποτε, custom ή όχι) για αναβαθμιση του ZTE Blade V σε lollipop? Ευχαριστω εκ των προτερων ! Πάνος πριν ανοίξουμε νέο θέμα ψάχνουμε και λίγο,υπάρχει σχετικό εδώ,διάβασε τις τελευταίες σελίδες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373840 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantzi21 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημέρα. Έχω το τάμπλετ ZTE E9Q. Επειδή έχω αντιμετωπίσει κάποια θέματα (1 εξ αυτών - πρόβλημα στο λειτουργικό εκ κατασκευής - διαπιστώθηκε από τεχνικό της αντιπροσωπείας και ενημερώθηκε η μητρική εταιρία αλλά ακόμα περιμένω διόρθωση). Γνωρίζει κανείς/καμιά αν γίνεται αναβάθμιση του λειτουργικού; Και αν γίνεται, αυτό θα συμβεί αυτόματα ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias76 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω στα χέρια μου εδώ και δυο μήνες το ZTE BLADE S6. Έχω ένα πρόβλημα. Ήμουν στο FB σήμερα και ξαφνικά η συσκευή έκλεισε και δεν μπορώ να την ξανά ανοίξω. Σημειώνεται ότι το κινητό δεν μου έχει πέσει μέχρι στιγμής κάτω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν χαρά μου να τον ακούσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εγω ειχα πάρει το κινητό απο mediamarkt και το αντικατέστησα με καινουργια συσκευή μεσα σε μια βδομάδα λογω προβλήματος με την υποδοχη jack!Περα απ αυτο μεχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα!!!Μπορεί να είναι ελαττωματικο και να στο βγαλε τωρα ή να υπάρχει κανας ιος!!Antivirus είχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Στην Ελλάδα δεν θα το φέρουν τελικά?Κάποιο αξιόπιστο shop του εξωτερικού για να το πάρουμε υπάρχει?To ZTE Blade S7 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, LTPS 445ppi, 2.5D curved glass και επικάλυψη από Gorilla Glass 3. Το κινητό ενσωματώνει μνήμη RAM 3GB DDR3, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 και Adreno 405 GPU. Η κάμερα στην πίσω πλευρά είναι 13 Megapixel με Laser Autofocus, στην μπροστά πλευρά έχει επίσης κάμερα 13 Megapixel που συνοδεύεται από LED flash. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop μαζί με MiFavor 3.2 UI, έχει πάχος 7.2 χλστ. Στο κεντρικό κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. http://techblog.gr/wp-content/uploads/2015/11/Blade-S7-Rose-Gold-570.jpg Edited March 27, 2016 by zteblade85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEKARASZTE Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ZTE BLADE A450 ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ... :wacko: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 28, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Απλά σου ζητάει να βάλεις το PIN (Personal Identification Number) Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) NETWORK Technology GSM / CDMA / HSPA / CDMA2000 / LTE 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 TD-SCDMA CDMA2000 1x 4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat6 300/50 Mbps GPRS Yes EDGE Yes LAUNCH Announced 2016, June Status Available. Released 2016, June BODY Dimensions 143.8 x 70.2 x 7.9 mm (5.66 x 2.76 x 0.31 in) Weight 135 g (4.76 oz) SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches (~68.3% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) Multitouch Yes - MiFavor 3.2 UI PLATFORM OS Android OS, v5.1 (Lollipop) Chipset Mediatek MT6750 CPU Octa-core 1.5 GHz Cortex-A53 GPU Mali-T860MP2 MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) Internal 16 GB, 2 GB RAM CAMERA Primary 13 MP, phase detection autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 1080p@30fps Secondary 5 MP, LED flash SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth v4.0, A2DP GPS Yes, with A-GPS Radio FM radio USB microUSB v2.0, USB On-The-Go FEATURES Sensors Fingerprint, accelerometer, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Java No - MP4/H.264 player - MP3/WAV/eAAC+ player - Document viewer - Photo/video editor BATTERY Non-removable Li-Ion 2500 mAh battery MISC Colors Silver http://m.gsmarena.com/zte_blade_a2-8143.php Edited September 2, 2016 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos0100 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω στο μενού είδα ότι δεν έχει αδρανοποίηση πάνω από 30 λεπτά, δηλαδή σε 30 λεπτά σβήνει η οθόνη του, σε άλλα κινητά είχε και την επιλογή <<ποτέ>> δηλαδή αν για παράδειγμα βάλω μια ταινία σε 30 λεπτά η οθόνη θα σβήσει; και θα πρέπει να πατήσω πάλι να ανοίξει; Επίσης ποσοστό στην μπαταρία δεν μου βγάζει δηλαδή το πόσο έχει ακόμα, έχει καμιά εφαρμογή που να γίνεται αυτό; δηλαδή δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας να έχει και το ποσοστό της ας πούμε όπως άλλα κινητά ή αν έχει κάποια ρύθμιση για το ποσοστό της μπαταρίας να φαίνεται Αυτά για την ώρα αν βρω κάτι άλλο θα ρωτήσω, επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos10 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 θα ηθελα μια βοηθεια εχω το κινητο το zte blade l3 επιασα να του περασω το android 5,1 επανω ειχε το 5 ξεκινησα να το περασω με το προγραμα SP-Flash-Tool-v5.1532.00 φορτωσα το αρχειο και εκανε format all+download και στην συνεχεια download only το προβλημα ειναι το εξης τωρα ανοιγει το κινητο ακι φορτωνει μονο μια εικονα miui6 και τιποτα αλλο μενει εκει εχει κανενας καμια ιδεα τι εχει γινει και ενα φτιαχνετε βασικα ευχαριστω πολλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 ποιο αρχειο φορτωσες; ενα λινκ θα βοηθουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pankan1 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΧW ΕΝΑ ZTE Blade V220...ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ TOUCH SCREEN,ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ TOUCH SCREEN ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ...ΓΝΩΡΙZΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ...Η ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟBΛΗΜΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω στο μενού είδα ότι δεν έχει αδρανοποίηση πάνω από 30 λεπτά, δηλαδή σε 30 λεπτά σβήνει η οθόνη του, σε άλλα κινητά είχε και την επιλογή <<ποτέ>> δηλαδή αν για παράδειγμα βάλω μια ταινία σε 30 λεπτά η οθόνη θα σβήσει; και θα πρέπει να πατήσω πάλι να ανοίξει; Επίσης ποσοστό στην μπαταρία δεν μου βγάζει δηλαδή το πόσο έχει ακόμα, έχει καμιά εφαρμογή που να γίνεται αυτό; δηλαδή δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας να έχει και το ποσοστό της ας πούμε όπως άλλα κινητά ή αν έχει κάποια ρύθμιση για το ποσοστό της μπαταρίας να φαίνεται Αυτά για την ώρα αν βρω κάτι άλλο θα ρωτήσω, επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ευχαριστώ Και 1 λεπτό να έχεις, όταν βλέπεις ταινία δεν κλείνει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts