Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Να κάνω την ερώτηση και εδω γιατι το thread της 10.4 είναι ανενεργό..

Εχω android 4.0.3 και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 για να βάλω την 10.4. Πως μπορώ να το κάνω; Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν έχω κάνει ακόμα root

Ευχαριστώ και συγνώμη

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο forum υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Αφού έχεις 4.03 γνήσια, θα διαλέξεις τον σύντομο τρόπο.

Για εγκατάσταση ROM:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

Διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς...

Edited by Pyladhs
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Να κάνω την ερώτηση και εδω γιατι το thread της 10.4 είναι ανενεργό..

Εχω android 4.0.3 και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 για να βάλω την 10.4. Πως μπορώ να το κάνω; Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν έχω κάνει ακόμα root

Ευχαριστώ και συγνώμη

Το thread της 10.4 δεν είναι ανενεργό, απλώς οι ICS ROMs τυγχάνουν μεγαλύτερου ενδιαφέροντος. Σου απάντησα στο σχετικό θέμα :)

Χαίρεται!

Υπάρχει κάποιο mod που να δείχνει μόνο τις κλήσεις στο log? (Να μην δείχνει και κλήσεις και μηνύματα)

Με Mod απο την κουζινα..

Κάτι μου λέει ότι μάλλον θα σταματήσει η εξέλιξη των Omega Rom για το Galaxy SII...

Και εγώ αυτό πιστεύω. Ειδικά η AOKP έχει μείνει στην v.4 πάρα πολύ καιρό.

Ευχομαι ο Γιαννης να επιστρέψει δυναμικα για το S II γιατι οντος θα ειναι κριμας αν το αφησει. Λιγο πολυ ειμαστε πολλοι περισσότεροι με S II απο οσους εχουν S III , άλλωστε εν μεσω τετοιας καταστασης δεν ειναι ευκολο στη σημερινη μερα να παρουμε κινητο με 650 ευρω.

Οποτε νομίζω οτι ειναι κριμας και αδικο να ασχοληθεί μονο με το S III και να αφησει το S II :(

Εν αναμονη λοιπον ................ :)

Γεια σας παιδιά. Φλάσαρα το WallBlueBerry with jkay v2.7 signed και κατέβασα επίσης και την εφαρμογή JKay deluxe settings.Όλα καλά το μόνο προβληματάκι είναι με την ένδειξη της μπαταρίας. Το βράδυ το έβαλα να φορτίσει. Το πρωί που το άνοιξα (6:30) έδειχνε 100%. Στις 10:00 εξακολουθούσε να δείχνει 100% παρόλο που πήρα κάποια τηλέφωνα.Ξαφνικά στις 10:20 η ένδειξη ήταν 85%. Το απόγευμα από το 85% πήγε κατευθείαν 71% και τώρα που γράφω δείχνει ακόμα 71%. Μήπως έπρεπε να είχα κάνει wipe battery stats ή κάτι άλλο; Edited by kyrgeo1978

Γεια σας παιδιά. Φλάσαρα το WallBlueBerry with jkay v2.7 signed και κατέβασα επίσης και την εφαρμογή JKay deluxe settings.Όλα καλά το μόνο προβληματάκι είναι με την ένδειξη της μπαταρίας. Το βράδυ το έβαλα να φορτίσει. Το πρωί που το άνοιξα (6:30) έδειχνε 100%. Στις 10:00 εξακολουθούσε να δείχνει 100% παρόλο που πήρα κάποια τηλέφωνα.Ξαφνικά στις 10:20 η ένδειξη ήταν 85%. Το απόγευμα από το 85% πήγε κατευθείαν 71% και τώρα που γράφω δείχνει ακόμα 71%. Μήπως έπρεπε να είχα κάνει wipe battery stats ή κάτι άλλο;

αν δεν φτιάξει με την δεύτερη φόρτιση της μπαταρίας , ψάξε για κάποια εφαρμογή που στο κάνει

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Δεν φταίει ο Γιάννης για το ότι το S2 σιγά-σιγά ξεχνιέται. Έτσι είναι η αγορά, η ανάγκη για αλλαγή (και όχι απαραίτητα για εξέλιξη). Το έγραψα και αλλού, οι καλές ROM για το S2 σταμάτησαν στην Omega 10.4 και κρίμα που δεν βρέθηκε κάτι καλύτερο της 10.4 σε ICS ROM. Νομίζω πως ό,τι ήταν να γίνει για το S2 ήδη έγινε, δεν υπάρχει ενδιαφέρον όχι γιατί εξάντλησαν την εξέλιξη των ROMs αλλά γιατί ήρθε στην αγορά το S3. ΤΟ ίδιο θα συμβεί σε λίγους μήνες και με το S3, όταν και αν έρθει το S4...:rolleyes:

Ενταξει ρε παιδια τι αλλο θελετε δηλαδη πανω στο s2? Τα παντα εχει και με πολυ καλη αποδοση μπαταριας και και επιδοσεων..

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Ενταξει ρε παιδια τι αλλο θελετε δηλαδη πανω στο s2? Τα παντα εχει και με πολυ καλη αποδοση μπαταριας και και επιδοσεων..
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχει λόγo ύπαρξης η ICS...:rolleyes:

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχει λόγo ύπαρξης η ICS...:rolleyes:

Κοιτα δεν θα μπω στα βαθια νερα του λειτουργικου που ειναι καλυτερη διαχειριση της μνημης κτλ αλλα θα σου πω οτι ερχομενος απο nexous s με καθαρο ui απο ics δεν αντεχα να βλεπω αυτη την ασχημια που ειχε σκεφτει η samsung για το s2 (με τα τεραστια και ξεθωριασμενα κουμπακια) και ακουει στο touchwiz. Και μονο για το interface αξιζει η ics χωρις καν να σκεφτω multitasking κτλ οπου μπορει να γινω απολυτος προς την νεα εκδοση!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

δεν βλεπω φως για Ω16 , μαλλον ο Γιαννης μας παρατησε το S II , κριμας :( .

Παντως επειδη γενικος ακομη και η 15 ολο και εχει τα προβληματακια της αν δεν εχουμε μια 16 πιο ολοκληρωμενη , μαλλον θα γυρισω στην 10.4 η οποια ειναι με χαοδες διαφορα η πιο σταθερη και πιο γρηγορη rom απο ολες ειτε 2.3. ειτε ICS .

Με την 10.4 πραγματικα το κινητο πεταγε !!!

Η 15 σε μένα μια χαρά έχει κάτσει...

Βέβαια, ελπίζω και εύχομαι να βγει και μια 16...

Αν πάλι δε βγει νέα omega, ίσως αξίζει να δοκιμάσει κάποιος και τη galaxy design by nature...

Edited by Pyladhs
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δεν φτιάξει με την δεύτερη φόρτιση της μπαταρίας , ψάξε για κάποια εφαρμογή που στο κάνει

Όλα καλά. Έπρεπε να αλλάξω το icon της μπαταρίας. Έβαλα το ίδιο που είχα πριν φλασάρω το Blueberry.;)

Παιδια ακουω ολο για την 10.4. Εχει κανα μηνα που πηρα το κινητο και αμεσως περασα την ομεγα 4.0.3. Εχετε κανα λινκ για την 10.4 που λετε;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια ακουω ολο για την 10.4. Εχει κανα μηνα που πηρα το κινητο και αμεσως περασα την ομεγα 4.0.3. Εχετε κανα λινκ για την 10.4 που λετε;

Δες εδώ για τη 10.4. :)

Χαλαρώστε ρε παιδιά εδώ ακόμα βγαίνουν ρομ για τα S και θα σταματήσουν στο SII; Εξάλλου αν σταματήσει η εξέλιξη της Omega φαντάζομαι θα υπάρξει ανακοίνωση.

Όλα καλά.

Η 15 σε μένα μια χαρά έχει κάτσει...

Βέβαια, ελπίζω και εύχομαι να βγει και μια 16...

Αν πάλι δε βγει νέα omega, ίσως αξίζει να δοκιμάσει κάποιος και τη galaxy design by nature...

Την δομιμασα την galaxy design του SIII , και δυστυχώς επαθα πλακα !!!!! το κινητο στην κυριολεξια ΠΕΤΑΕΙ !!! σχεδον 1,5 χρονο που εχω το S II ποτε δεν το ειχα δει τοσο γρηγορο !!! δεν προλαβενεις να πατησεις κατι και αλλαζει με την ταχυτητα του φωτος !!!

Ασε που το σημα δυκτιου μου πηγε σε full γραμμες , που στο δωματιο μου ειχα τις μισες :blink: . Απιστευτα πραγματα !!!!!!!!!

Τωρα απο μπαταρια δεν ξερω ακομη , θα κατεβασω και ενα theme να βαλω και θα ναι κορυφη !!!

Ολα λειτουργουν τελεια και τρομερα γρηγορα , και ειδα απιστευτη διαφορα στην οθονη , πολυ καλυτερα χρωματα και πιο ευαναγνωστη τεραστια διαφορα με πριν .

Δεν ξερω τι μαγικο εχουν κανει στην rom αλλα δεν την αλαζω με τιποτα !!!

Πηστευω ο Γιαννης να βασιστει σε κατι απο την rom του S III και να μας φτιαξει μια 16 που θα ναι πυραυλος !!

Την δομιμασα την galaxy design του SIII , και δυστυχώς επαθα πλακα !!!!! το κινητο στην κυριολεξια ΠΕΤΑΕΙ !!! σχεδον 1,5 χρονο που εχω το S II ποτε δεν το ειχα δει τοσο γρηγορο !!! δεν προλαβενεις να πατησεις κατι και αλλαζει με την ταχυτητα του φωτος !!!

Ασε που το σημα δυκτιου μου πηγε σε full γραμμες , που στο δωματιο μου ειχα τις μισες :blink: . Απιστευτα πραγματα !!!!!!!!!

Τωρα απο μπαταρια δεν ξερω ακομη , θα κατεβασω και ενα theme να βαλω και θα ναι κορυφη !!!

Ολα λειτουργουν τελεια και τρομερα γρηγορα , και ειδα απιστευτη διαφορα στην οθονη , πολυ καλυτερα χρωματα και πιο ευαναγνωστη τεραστια διαφορα με πριν .

Δεν ξερω τι μαγικο εχουν κανει στην rom αλλα δεν την αλαζω με τιποτα !!!

Σε ποια ROM αναφέρεσαι ακριβώς; Ποια έβαλες;

φυσικα για το S II , αλλα μαλλον η rom ειναι φτιαγμενη απο το S III

http://waptoday.info/2012/06/samsung-galaxy-s-ii-xwlpgpure-look-s3-design-by-naturev3-1-1-finaljkay-v14-0/