Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Χθες ήθελα να κάνω μια βίντεο κλήση καθώς και κάτι τηλέφωνα στο εξωτερικό που ήταν ανάγκη και δεν μπορούσα. Πιστεύω πως ήταν καθαρά θέμα rom και όχι σύνδεσης γιατί είχα full σήμα. (Cosmote) Αν μπορεί κάποιος ας το κοιτάξει το πρόβλημα στο επόμενο update για να εξαλειφθεί και να κάνουμε τις κλήσεις κανονικά.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου γράψει αν μπορώ να συνδέθω με το Outlook. Εχω Αdroid 4.1.2 root και Omega 19.2.

Ευχαριστώ και εύχομαι καλημέρα και υγεία.

Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου γράψει αν μπορώ να συνδέθω με το Outlook. Εχω Αdroid 4.1.2 root και Omega 19.2.

Ευχαριστώ και εύχομαι καλημέρα και υγεία.

καλησπέρα, είναι εφαρμογή του play store , γιατί να μην μπορείς !!!!

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Εντυπωσεις απο την v41;;

τι εννοεις λεγοντας v41? και μια ερωτηση..η Ισπανικη που βασιζεται η 19.2 εχει παρει μια μικρη αναβαθμηση,η 19.2 πρεπει να προσαρμοση και αυτη κατι,η ειναι κομπλε?

:ninja:

Εντυπωσεις απο την v41;;

τι εννοεις λεγοντας v41? και μια ερωτηση..η Ισπανικη που βασιζεται η 19.2 εχει παρει μια μικρη αναβαθμηση,η 19.2 πρεπει να προσαρμοση και αυτη κατι,η ειναι κομπλε?
H v41 είναι για το S3. Κάτι λάθος κατάλαβε ο φίλος zapee995...

Υπάρχει κάποιο mod που να μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής των toggles στην status bar? (εννοώ πέραν του μαμά Notification Panel).

Edited by OculatusAbis

H v41 είναι για το S3. Κάτι λάθος κατάλαβε ο φίλος zapee995...

Υπάρχει κάποιο mod που να μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής των toggles στην status bar? (εννοώ πέραν του μαμά Notification Panel).

νομιζω αν εννοεις τι ς συντομευσεις στη notificasion bar θα βρεις ρυθμισεις στο omega settings,αν καταλαβα καλα.

Ευχαριστω πολυ .Εγω θελω να σενδεσω το outlook απο το pc στο κινητο.
καλησπέρα, είναι εφαρμογή του play store , γιατί να μην μπορείς !!!!

Ευχαριστω πολυ .Εγω θελω να σενδεσω το outlook απο το pc στο κινητο.

(τι εννοείς με καλώδιο να το συνδέσεις ?)

εγκατάσταση , βάζεις κωδικούς τους ίδιους που έχεις στον υπολογιστή σου , και θα βλέπεις ότι βλέπεις και στον υπολογιστή π.χ. email...

είμαστε off topic , μην απαντήσεις , η rom σου άρεσε?

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Ευχαριστω .Δεν ξερω πως να το κανω θα δω.Η Rom μου αρεσει παρα πολυ.Εαν ξερεις να μου γραψεις οτι αφορα το ραδιο μπορω να βαλω καποιο Equalizer ωστε να βελτιωσω τιν ηχο?Εγκατεστησα καποια αλλα χωρις να δουλευουν.Σε ευχαριστω και παλι και περιμενω αν ξερεις την απαντηση σου.

(τι εννοείς με καλώδιο να το συνδέσεις ?)

εγκατάσταση , βάζεις κωδικούς τους ίδιους που έχεις στον υπολογιστή σου , και θα βλέπεις ότι βλέπεις και στον υπολογιστή π.χ. email...

είμαστε off topic , μην απαντήσεις , η rom σου άρεσε?

φιλοι αντιμετωπιζω ενα προβλημα και συγκεκριμενα μετα απο εγκατασταση της 19.2 δεν μπορω να καταργησω τις συντομευσεις (widgets) που υπαρχουν σαν προεπιλογη με συρσιμο στον καδο.πρεπει να διαγραψω ολη την οθονη για να τα σβησω!!.επισης ηεφαρμογη που ειναι προεγκατεστημενη(CWM) οταν επιλεγω backup βγαζει το μυνημα οτι η εφαρμογη διεκοπη.κανενα φως??

Καλημέρα.

Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γράψει αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις κλήσεις από απόκρυψη. Όταν καλεί κάποιος από απόκρυψη λέει ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος και πάει στο τηλεφωνητή.Ευχαριστω.

Edited by zafiridis

Καλημέρα.

Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γράψει αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις κλήσεις από απόκρυψη. Όταν καλεί κάποιος από απόκρυψη λέει ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος και πάει στο τηλεφωνητή.Ευχαριστω.

δοκιμασε στις ρυθμισεις κλησεων μηπως εχεις ενεργοποιημενη την αποριψη κλησεως απο αγνωστο νουμερο

έχω την τελευταία έκδοση της OMEGA μετά απο full reset.

το κορυφαίο που κάνει το κινητό και με έχει αφήσει άφωνο είναι ότι κολλάει που και που σε μια οθόνη (είτε browser, είτε facebook Κτλ) παγώνει παντελώς και αν προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο απ ένα σταθερό το κινητό χτυπάει μεν δηλαδή πιάνω γραμμή με το κολλημένο κινητό αλλά δεν φαίνεται και δεν ακούγεται τίποτα στην οθόνη, ούτε καν στα ακουστικά αν τα έχω συνδεδεμένα....

το έχει ξαναδεί κανείς?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Συγχαρητήρια στον δημιουργό

Καλησπέρα

Θέλω αν μπορεί κάποιος να μου γράψει την απάντηση στα εξής:

Eαν κλειδώσω το τηλ με μοτίβο όποιος καλεί 1ον φαίνεται και 2ο μπορει και να απαντησει χωρις να ξεκλειδωσει, πως μπορώ να ξεπεράσω αυτά τα 2 προβλήματα .

Ευχαριστώ .

Ευχαριστω θα το κοιταξω

δοκιμασε στις ρυθμισεις κλησεων μηπως εχεις ενεργοποιημενη την αποριψη κλησεως απο αγνωστο νουμερο
Edited by ioathe
Τριπλο ποστ

Γιαννη ευχαριστουμε πολυ υπεροχη ρομ :)

να σε ρωτησω κατι το notification panel like note2 που ειχε η 19.2 που μπορω να το βρω?

Αφου συγχαρω και παλι τον δημιουργο,και τον ευχαριστησω ,θα ηθελα αν μπορουσε και θελει να τοποθετησει στο ραδιο ενα Equalizer.Μπορειτε να μου γραψετε πως θα αλλαξω τα εικονιδια σε μπλε χρωμα οπως οι εικονες?

Omega Black Blue Screenshots.Μηπως αναφερεται στην 19.2?

Ευχαριστω.Η Ελλαδα παντα μπροστα.Συγνωμη οταν βλεπω καποια τρομερα Ελληνικα μυαλα να κανουν τετοιες εφαρμογες και πολλα αλλα ωραια και δεν αναφερομαι μονο στον Γιαννη,με πιανει μεγαλος θυμος με την απαξιωση των Ελληνων.

Edited by zafiridis

Καλησπέρα. Επειδή επέστρεψα σε εργοστασιακή rom, μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται η παραλλαγή του youtube που έχει εγκατεστημένη στην ron o Γιάννης και σου δίνει και δυνατότητα download ; Υπάρχει στο store ;

Ευχαριστώ!

Ρε παιδιά, πέρασα τη v20 και στην έκδοση βασικού φάσματος λέει XXLS8. Τι γίνεται?

Ενοει το Modem ειναι xxls8!Σε ολους ετσι ειναι!

Σου εκανα μια επικόληση απο το ποστ της Omega

Inside Omega v20 Jelly Bean 4.1.2:

Based on firmware XWLSD Android 4.1.2 (Date: 31/01/2013)

Kernel: PhilZ cwm6

Modem XXLS8

CSC Multi set to EUR

Aντώνης

Εντυπώσεις κανείς από την ν20;;;

στο notification panel έχει ένα θεματάκι οπτικά κατα τα άλλα καλα θα έλεγα.