vitriolis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημέρα. Χθες ήθελα να κάνω μια βίντεο κλήση καθώς και κάτι τηλέφωνα στο εξωτερικό που ήταν ανάγκη και δεν μπορούσα. Πιστεύω πως ήταν καθαρά θέμα rom και όχι σύνδεσης γιατί είχα full σήμα. (Cosmote) Αν μπορεί κάποιος ας το κοιτάξει το πρόβλημα στο επόμενο update για να εξαλειφθεί και να κάνουμε τις κλήσεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου γράψει αν μπορώ να συνδέθω με το Outlook. Εχω Αdroid 4.1.2 root και Omega 19.2. Ευχαριστώ και εύχομαι καλημέρα και υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου γράψει αν μπορώ να συνδέθω με το Outlook. Εχω Αdroid 4.1.2 root και Omega 19.2. Ευχαριστώ και εύχομαι καλημέρα και υγεία. καλησπέρα, είναι εφαρμογή του play store , γιατί να μην μπορείς !!!! Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εντυπωσεις απο την v41;; τι εννοεις λεγοντας v41? και μια ερωτηση..η Ισπανικη που βασιζεται η 19.2 εχει παρει μια μικρη αναβαθμηση,η 19.2 πρεπει να προσαρμοση και αυτη κατι,η ειναι κομπλε? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Εντυπωσεις απο την v41;; τι εννοεις λεγοντας v41? και μια ερωτηση..η Ισπανικη που βασιζεται η 19.2 εχει παρει μια μικρη αναβαθμηση,η 19.2 πρεπει να προσαρμοση και αυτη κατι,η ειναι κομπλε?H v41 είναι για το S3. Κάτι λάθος κατάλαβε ο φίλος zapee995... Υπάρχει κάποιο mod που να μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής των toggles στην status bar? (εννοώ πέραν του μαμά Notification Panel). Edited February 11, 2013 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 H v41 είναι για το S3. Κάτι λάθος κατάλαβε ο φίλος zapee995... Υπάρχει κάποιο mod που να μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής των toggles στην status bar? (εννοώ πέραν του μαμά Notification Panel). νομιζω αν εννοεις τι ς συντομευσεις στη notificasion bar θα βρεις ρυθμισεις στο omega settings,αν καταλαβα καλα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ευχαριστω πολυ .Εγω θελω να σενδεσω το outlook απο το pc στο κινητο.καλησπέρα, είναι εφαρμογή του play store , γιατί να μην μπορείς !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ευχαριστω πολυ .Εγω θελω να σενδεσω το outlook απο το pc στο κινητο. (τι εννοείς με καλώδιο να το συνδέσεις ?) εγκατάσταση , βάζεις κωδικούς τους ίδιους που έχεις στον υπολογιστή σου , και θα βλέπεις ότι βλέπεις και στον υπολογιστή π.χ. email... είμαστε off topic , μην απαντήσεις , η rom σου άρεσε? Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ευχαριστω .Δεν ξερω πως να το κανω θα δω.Η Rom μου αρεσει παρα πολυ.Εαν ξερεις να μου γραψεις οτι αφορα το ραδιο μπορω να βαλω καποιο Equalizer ωστε να βελτιωσω τιν ηχο?Εγκατεστησα καποια αλλα χωρις να δουλευουν.Σε ευχαριστω και παλι και περιμενω αν ξερεις την απαντηση σου.(τι εννοείς με καλώδιο να το συνδέσεις ?) εγκατάσταση , βάζεις κωδικούς τους ίδιους που έχεις στον υπολογιστή σου , και θα βλέπεις ότι βλέπεις και στον υπολογιστή π.χ. email... είμαστε off topic , μην απαντήσεις , η rom σου άρεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 φιλοι αντιμετωπιζω ενα προβλημα και συγκεκριμενα μετα απο εγκατασταση της 19.2 δεν μπορω να καταργησω τις συντομευσεις (widgets) που υπαρχουν σαν προεπιλογη με συρσιμο στον καδο.πρεπει να διαγραψω ολη την οθονη για να τα σβησω!!.επισης ηεφαρμογη που ειναι προεγκατεστημενη(CWM) οταν επιλεγω backup βγαζει το μυνημα οτι η εφαρμογη διεκοπη.κανενα φως?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ψήνεται η v20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ψήνεται η v20. Το ελπίζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Καλημέρα. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γράψει αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις κλήσεις από απόκρυψη. Όταν καλεί κάποιος από απόκρυψη λέει ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος και πάει στο τηλεφωνητή.Ευχαριστω. Edited February 13, 2013 by zafiridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου γράψει αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις κλήσεις από απόκρυψη. Όταν καλεί κάποιος από απόκρυψη λέει ο συνδρομητής είναι κατειλημμένος και πάει στο τηλεφωνητή.Ευχαριστω. δοκιμασε στις ρυθμισεις κλησεων μηπως εχεις ενεργοποιημενη την αποριψη κλησεως απο αγνωστο νουμερο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 έχω την τελευταία έκδοση της OMEGA μετά απο full reset. το κορυφαίο που κάνει το κινητό και με έχει αφήσει άφωνο είναι ότι κολλάει που και που σε μια οθόνη (είτε browser, είτε facebook Κτλ) παγώνει παντελώς και αν προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο απ ένα σταθερό το κινητό χτυπάει μεν δηλαδή πιάνω γραμμή με το κολλημένο κινητό αλλά δεν φαίνεται και δεν ακούγεται τίποτα στην οθόνη, ούτε καν στα ακουστικά αν τα έχω συνδεδεμένα.... το έχει ξαναδεί κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Νέα έκδοση Omega v20 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Συγχαρητήρια στον δημιουργόΝέα έκδοση Omega v20 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Καλησπέρα Θέλω αν μπορεί κάποιος να μου γράψει την απάντηση στα εξής: Eαν κλειδώσω το τηλ με μοτίβο όποιος καλεί 1ον φαίνεται και 2ο μπορει και να απαντησει χωρις να ξεκλειδωσει, πως μπορώ να ξεπεράσω αυτά τα 2 προβλήματα . Ευχαριστώ . Ευχαριστω θα το κοιταξωδοκιμασε στις ρυθμισεις κλησεων μηπως εχεις ενεργοποιημενη την αποριψη κλησεως απο αγνωστο νουμερο Edited February 13, 2013 by ioathe Τριπλο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 και με την μαμα ρομ και με αυτή έχω μεγάλο πρόβλημα με το sleep of death φαινόμενο.... κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Νέα έκδοση Omega v20 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Γιαννη ευχαριστουμε πολυ υπεροχη ρομ :) να σε ρωτησω κατι το notification panel like note2 που ειχε η 19.2 που μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Αφου συγχαρω και παλι τον δημιουργο,και τον ευχαριστησω ,θα ηθελα αν μπορουσε και θελει να τοποθετησει στο ραδιο ενα Equalizer.Μπορειτε να μου γραψετε πως θα αλλαξω τα εικονιδια σε μπλε χρωμα οπως οι εικονες? Omega Black Blue Screenshots.Μηπως αναφερεται στην 19.2? Ευχαριστω.Η Ελλαδα παντα μπροστα.Συγνωμη οταν βλεπω καποια τρομερα Ελληνικα μυαλα να κανουν τετοιες εφαρμογες και πολλα αλλα ωραια και δεν αναφερομαι μονο στον Γιαννη,με πιανει μεγαλος θυμος με την απαξιωση των Ελληνων. Edited February 13, 2013 by zafiridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπέρα. Επειδή επέστρεψα σε εργοστασιακή rom, μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται η παραλλαγή του youtube που έχει εγκατεστημένη στην ron o Γιάννης και σου δίνει και δυνατότητα download ; Υπάρχει στο store ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ρε παιδιά, πέρασα τη v20 και στην έκδοση βασικού φάσματος λέει XXLS8. Τι γίνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ρε παιδιά, πέρασα τη v20 και στην έκδοση βασικού φάσματος λέει XXLS8. Τι γίνεται? Ενοει το Modem ειναι xxls8!Σε ολους ετσι ειναι! Σου εκανα μια επικόληση απο το ποστ της Omega Inside Omega v20 Jelly Bean 4.1.2: Based on firmware XWLSD Android 4.1.2 (Date: 31/01/2013) Kernel: PhilZ cwm6 Modem XXLS8 CSC Multi set to EUR Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εντυπώσεις κανείς από την ν20;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εντυπώσεις κανείς από την ν20;;; στο notification panel έχει ένα θεματάκι οπτικά κατα τα άλλα καλα θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts