teobot Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Εμενα ρε παιδια με εστειλε αδιαβαστο ενα widget....Και τι εννοω.... Ολα πηγαιναν τελεια με την 19.2. Εστησα το κινητο με ολα τα apps που θελω κ μετα αρχισα να ψαχνω τι widgets εχει η Samsung. Ενω ειχα ηδη το ''μηνιαιο'' Splanner σε μια απο τις οθονες σαν widget, ειπα να δω τι ειναι κ το splanner ''ημερας''. Με το που το ανοιξα, με ρωτησε για ενεργοποιηση του gps, πατησα για ενεργοποιηση, ανοιξε η εφαρμογη κ το κιν παγωσε. Πατησα το power button για επανεκκινηση και το κινητο κολλουσε στο σημα της Samsung. Εφαγα μια φρικη κ μπαινω cwmod. Κανω εγκατασταση της rom διχως τα wipes....παει για reboot....τα ιδια. Ευτυχως μετα απο full wipe το κιντητο ξανα ανοιξε αλλα..... τι φαση παιχτηκε;; Edited January 30, 2013 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Everything just perfect so far, great job !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ενα ακομα θεματακι. Παω στο omega files μου ανοιγει το μαρκετ για αναβαθμιση εφαρμογης και εκει μου λεει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση??? Καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Τελικά με επανεγκατασταση της ρομ με full wipe το πρόβλημα με τα omega settings λύθηκε. Όμως το θέμα με τον browser αν αλλάξω την density της οθόνης παραμένει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξουμε ώστε ο browser να δουλεύει και σε άλλες αναλύσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να προστεθεί το Accuweather Widjet σε άλλον εκτός του default launcer ? Σε όποιον έχω δοκιμάσει ( Go, Apex ) δεν υπάρχει σαν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να προστεθεί το Accuweather Widjet σε άλλον εκτός του default launcer ? Σε όποιον έχω δοκιμάσει ( Go, Apex ) δεν υπάρχει σαν επιλογή. Κάποια post πίσω είχα προτείνει αυτό .. Εάν θες, κάνε το.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Κάποια post πίσω είχα προτείνει αυτό .. Εάν θες, κάνε το.. :happy: Ευχαριστώ, αλλά αναρωτιέμαι δεν υπάρχει άλλη λύση ? Δουλεύει και με τον Go να υποθέσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ευχαριστώ, αλλά αναρωτιέμαι δεν υπάρχει άλλη λύση ? Δουλεύει και με τον Go να υποθέσω ? Δεν γνωρίζω να σου πω, γιατί ούτως η άλλως το AccuWeather μου έχει κάνει "ότι να'ναι" προβλέψεις.. Εγώ είμαι eWeather HD τώρα.. Το uccw δουλεύει παντού.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 καλησπερες στην παρεα...να φανταστω απο 18 θελω wipes για την 19.2 ε???το θεμα με την μπαταρια στηνν 19.2 πως ειναι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 καλησπερες στην παρεα...να φανταστω απο 18 θελω wipes για την 19.2 ε???το θεμα με την μπαταρια στηνν 19.2 πως ειναι ??? τα wipes πάντα καλό κάνουν :p Ναι καλό είναι να κάνεις γιά να μην έχεις θέματα μελλοντικά. Από μπαταριά μια χαρά είναι ( με siyah kernel όμως εγώ) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δηλαδη υπαρχει περιπτωση με αλλον κερνελ ακομα και με την 18 που εχω να στρωνει η μπαταρια???με τουσ κερνελ δεν το χω....αλλαζει ευκολα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 τα wipes πάντα καλό κάνουν :p Ναι καλό είναι να κάνεις γιά να μην έχεις θέματα μελλοντικά. Από μπαταριά μια χαρά είναι ( με siyah kernel όμως εγώ) στην 19.2 είσαι με ποιο siyah τον beta4 από εδώ μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Δηλαδη υπαρχει περιπτωση με αλλον κερνελ ακομα και με την 18 που εχω να στρωνει η μπαταρια???με τουσ κερνελ δεν το χω....αλλαζει ευκολα?? από ότι έχω δει μέχρι τώρα το θέμα με την μπαταρία δεν είναι πρόβλημα της ωμέγα αλλά καθαρά μαμά LS8:) αν δεν πειραματιστείτε με το κλείσιμο προγραμμάτων και υπηρεσιών που τρέχουν στο παρασκήνιο ο κερνελ από μόνος του δεν βοηθάει σε τίποτα. και κάτι άλλο που διαπίστωσα σήμερα, φορμάρισμα της εσ.κάρτας αποτέλεσμα 0:( δοκίμασα με τους siyah ,dori 7.44 kai 7.45 μετά πέρασα το τελευταίο JEBOO μέχρι τώρα δείχνει ότι δουλεύει άψογα. ο dori έχει ένα θέμα επίσης με το ηχείο με τον ήχο γενικά για μένα οι ποιο στρωτοί κερνελ που έχω δοκιμάσει είναι jeboo με ένα συμβιβασμό στα stweak και ο siyah 6.04beta από εδώ μέσα να μην ξεχνιόμαστε,ότι φτιάξει παιδί μου ο ελληνας :) δείτε λίγο τις φώτο. ανάλυση κατανάλωσης σε αναμονή 33% από το ραδιόφωνο? ποιο ράδιο? έχω φάει τα κομμάτια μου να δω που στο καλό τρέχει αυτή η υπηρεσία και δεν μπορώ. μετά 38% γίνεται χρήση μπαταρίας όταν είναι αδρανές,είναι κουφό:blink: βέβαια τα νούμερα αυτά και άλλα που δεν φαίνονται γιατί τα έχω κλείσει,είναι πολύ ψηλότερα μετά από φρέσκια εγκατάσταση και ιδίως της οθόνης,που κάτω από 50% δεν πέφτει μέχρι και 93% την έχω δει, Edited January 30, 2013 by SR10RS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Σχετικα με το notf..panel ειχα το ιδιο προβλημα ξαναφλασαρα την ρομ με φουλ ινσταλκαι διορθωθηκε οπως και ενα θεμα που ειχα με χαμηλη ενταση στο χαντς φρι στις κλησεις μονο. τελικα το προβλημα με το νοτιφικεισον πανελ εμφανηστικε παλι μονο που τωρα δεν μαυριζει η οθονη αλλα βγαζει μυνημα οτι διακοπηκε η λειτουργεια.καπια βοηθεια γιαυτο ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εμενα ρε παιδια με εστειλε αδιαβαστο ενα widget....Και τι εννοω.... Ολα πηγαιναν τελεια με την 19.2. Εστησα το κινητο με ολα τα apps που θελω κ μετα αρχισα να ψαχνω τι widgets εχει η Samsung. Ενω ειχα ηδη το ''μηνιαιο'' Splanner σε μια απο τις οθονες σαν widget, ειπα να δω τι ειναι κ το splanner ''ημερας''. Με το που το ανοιξα, με ρωτησε για ενεργοποιηση του gps, πατησα για ενεργοποιηση, ανοιξε η εφαρμογη κ το κιν παγωσε. Πατησα το power button για επανεκκινηση και το κινητο κολλουσε στο σημα της Samsung. Εφαγα μια φρικη κ μπαινω cwmod. Κανω εγκατασταση της rom διχως τα wipes....παει για reboot....τα ιδια. Ευτυχως μετα απο full wipe το κιντητο ξανα ανοιξε αλλα..... τι φαση παιχτηκε;; Έχει θέμα η συγκεκριμένη rom με το hard reset... Kι'εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 από ότι έχω δει μέχρι τώρα το θέμα με την μπαταρία δεν είναι πρόβλημα της ωμέγα αλλά καθαρά μαμά LS8:) αν δεν πειραματιστείτε με το κλείσιμο προγραμμάτων και υπηρεσιών που τρέχουν στο παρασκήνιο ο κερνελ από μόνος του δεν βοηθάει σε τίποτα. και κάτι άλλο που διαπίστωσα σήμερα, φορμάρισμα της εσ.κάρτας αποτέλεσμα 0:( δοκίμασα με τους siyah ,dori 7.44 kai 7.45 μετά πέρασα το τελευταίο JEBOO μέχρι τώρα δείχνει ότι δουλεύει άψογα. ο dori έχει ένα θέμα επίσης με το ηχείο με τον ήχο γενικά για μένα οι ποιο στρωτοί κερνελ που έχω δοκιμάσει είναι jeboo με ένα συμβιβασμό στα stweak και ο siyah 6.04beta από εδώ μέσα να μην ξεχνιόμαστε,ότι φτιάξει παιδί μου ο ελληνας :) δείτε λίγο τις φώτο. ανάλυση κατανάλωσης σε αναμονή 33% από το ραδιόφωνο? ποιο ράδιο? έχω φάει τα κομμάτια μου να δω που στο καλό τρέχει αυτή η υπηρεσία και δεν μπορώ. μετά 38% γίνεται χρήση μπαταρίας όταν είναι αδρανές,είναι κουφό:blink: βέβαια τα νούμερα αυτά και άλλα που δεν φαίνονται γιατί τα έχω κλείσει,είναι πολύ ψηλότερα μετά από φρέσκια εγκατάσταση και ιδίως της οθόνης,που κάτω από 50% δεν πέφτει μέχρι και 93% την έχω δει, Οταν λέει ραδιο (radio) δεν εννοοεί αυτο που καταλαβαίνεις. Radio ειναι το modem δηλαδή αυτό με το οποίο το κινητό σου έχει σημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ρε παιδιά τέτοια "τρομάρα" δεν έχω ξαναπάρει τόσο καιρό.. Βγαίνω σήμερα από το σπίτι και στα καλά καθούμενα βλέπω πως έχει κολλήσει/κλείσει. Προσπαθώ με hard reset, προφανώς τίποτα. Βγάζω μπαταρία και flashάρω από recovery τον Philz μήπως κάνει διαφορά με wipe dalvik. Τζίφος. Περνάω πάλι την rom χωρίς wipe (γενικά προσπαθούσα να το ανοίξω με κάποιο τρόπο χωρίς να χάσω data) αλλά τίποτα πάλι. Ως που έκανα wipe τα πάντα, την πέρασα ξανά και άνοιξε. 1ον απορώ αν έκανα εγώ κάποια βλακεία και 2ον αν όχι τι μπορεί να φταίει....!? Γιατί όπως το έκανε μία θα μπορούσε να το κάνει κ 2η κ 3η αν δεν υπάρχει λόγος... Ιδέες?? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 εγω να πω την αμαρτια μου μετα απο 15 μερες με ωμεγα, αποφασια να περασω Supernexus 4.2.1 ο λογος ηταν οτι οποτε ανοιγα την εφαρμογη για να δω σε τι επιπεδα ηταν η ραμ εβλεπα κατι 600μβ να τρεχουν απο τα 832 που εχει το κινητο. πατουσα εκκαθαριση και εβγαζε 28-29 εφαρμογες οτι τρεχανε. :wacko: και εκτος απο ενα fb και ενα foursquare δεν ειχα τπτ αλλο στο κινητο. θα δειξει πως θα παει και αναλογως πρατω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει αν στη λίστα επαφών, στο δεξί μέρος εμφανίζονται τα εικονίδια των λογαριασμών facebook (f), google (g) κλπ? Εμφανίζονται όλα, μερικά ή κανένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπερα σε ολους! Κεω να βαλω και εγω στον γαλαξια μου την 19,2 ενω τωρα τρεχω την 18 κ εχω 2 ερωτησεις! Μηπως υπαρχει λογος να κανω factory reset? Να αλλαξω και kernel ή να αφησω αυτον που δινει η ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλησπερα σε ολους! Κεω να βαλω και εγω στον γαλαξια μου την 19,2 ενω τωρα τρεχω την 18 κ εχω 2 ερωτησεις! Μηπως υπαρχει λογος να κανω factory reset? Να αλλαξω και kernel ή να αφησω αυτον που δινει η ρομ; Η ρομ δεν το απαιτει (No full wipe) αλλα εγω θα στο προτεινα για να κατσουν ολα καλα. Νομιζω και καποιοι παραπισω ειχαν θεματακια. Γενικα καλο ειναι να κανεις καθαρα ινσταλ παντα. και με το τιτανιουμ επανερχεσαι πολυ γρηγορα. Για κερνελ εγω κρατησα αυτον της ρομ γιατι με τον dori ειχα μεγαλη καταναλωση (μπορει βεβαια και να ειναι η ιδεα μου). Θα τον δοκιμασω λιγες μερες και μετα βλεπουμε. Μπορεί κάποιος να μου πει αν στη λίστα επαφών, στο δεξί μέρος εμφανίζονται τα εικονίδια των λογαριασμών facebook (f), google (g) κλπ? Εμφανίζονται όλα, μερικά ή κανένα; Δεν εμφανιζεται κανενα εικονιδιο παροτι εχω συνδεσει τις επαφες. Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο. Πως μπορω να γυρισω την μπαρα που κανεις scroll στις επαφες στα αγγλικα (χωρις να αλλαξω γλωσσα σε ολο το τηλ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 μπορει καποιος να μου πει ποιοι ειναι οι κερνελ για την 19.2 πως αλλαζουν η αν υπαρχει κανενα λινκ να διαβασω μην σας ζαλιζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Απλά πράγματα... εδώ για custom rom: 1) ξεκινάς το κινητό σε recovery mode 2) κάνεις format sd card/external sd card 3) wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache (αυτό βρίσκεται στο μενού advance settings) 4) συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και κάνεις mount την sd card, περνάς μέσα το .zip της rom που θέλεις 5) επαννεκινείς σε recovery mode (ΔΕΝ ανοίγεις καθόλου το κινητό σε κανονική λειτουργία) 6) φλασάρεις την rom και έτοιμος Φίλε αυτό που λες με ποιον κερνελ γίνεται; Εγώ το έκανα με philz και δεν είχε ακριβώς αυτες τις επιλογές. Μετά ξαναστείνω το κινητό από την αρχή και το βάζω να φορτίσει και και μου πετάει ενα κίτρινο θαυμαστικό με μια μπαταρία μέσα. Το κινητό δεν ξανα άνοιξε και αναγκαστικά αλλαξα μπαταρία. Μετά το κινητό κόλλησε στο σημα Samsung και αναγκαστικά πέρασα ενα back up που ειχα. Η μπαταρία αυτή δεν μου το ξανά ανοίγει το κινητό μου. Ξέρει κάποιος το λόγο; Βασικά πρέπει να έχει σβήσει κάποιο αρχείο μου έλεγε με data/cashe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Η ρομ δεν το απαιτει (No full wipe) αλλα εγω θα στο προτεινα για να κατσουν ολα καλα. Νομιζω και καποιοι παραπισω ειχαν θεματακια. Γενικα καλο ειναι να κανεις καθαρα ινσταλ παντα. και με το τιτανιουμ επανερχεσαι πολυ γρηγορα. Για κερνελ εγω κρατησα αυτον της ρομ γιατι με τον dori ειχα μεγαλη καταναλωση (μπορει βεβαια και να ειναι η ιδεα μου). Θα τον δοκιμασω λιγες μερες και μετα βλεπουμε. Δεν εμφανιζεται κανενα εικονιδιο παροτι εχω συνδεσει τις επαφες. Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο. Πως μπορω να γυρισω την μπαρα που κανεις scroll στις επαφες στα αγγλικα (χωρις να αλλαξω γλωσσα σε ολο το τηλ)? εβαλα την ρομ και ολα πηγαν μια χαρα εκανα και την επαναφορα απο το titanium και ολα οκ μπορω να πω εκτος απ το οτι οταν παω να ανοιξω τις ρυθμισεις της οθονης κλειδωματος και ειδικα για να επεξεργαστω τις συντομευσεις και τα κυλυωμενα μηνυματα δεν ανοιγει μαυριζει η οθονη και επιστρεφει στην αρχικη. να σημειωσω πως ο φακελος που σημειωθηκε παραπανω να διαγραφτει δεν υπαρχει δυστυχως σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GE0 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια εχει καποιος την omega v17 η ξερει καποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts