tora33 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 για να είμαστε on topic , πρέπει να συγκρίνουμε ίδιες roms : ICS μαμά, v15 , παλιότερες omega ics 4.0.3 , για μένα η 15 είναι top από τις προηγούμενες εκδόσεις της, και απ όσες άλλες εγκατέστησα(μέχρι εχθές με dual boot είχα σαν πρώτη μια omega και σαν δεύτερες omega και άλλες τέσσερις ) και δεν μιλάω για την μαμά που είναι τόσο πίσω που ούτε την βλέπω , μπήκε στο χρονοντούλαπο και για να είμαστε περισσότερο μέσα στο θέμα μιλάμε μόνο για τις omega Android 4.0.3 ICS δεν κάνω σύγκριση εδώ gb με ics και με την top των top omega 10.4 των gb roms για να μην είμαι off topic Ο καθένας αποφασίζει με δικά του κριτήρια ποια θα διαλέξει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Προσπαθώντας να βάλω την V15 από recovery&CMV μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: E:signature verification failed Γιατί συμβαίνει αυτο; Χαζομάρα μου... Το βρήκα! Απλά τοποθέτησα το zip στην εξωτερική sd και δεν την αναγνώριζε σε recovery mode! Edited June 10, 2012 by Savvin_Diesel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symmetryboy Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Μια χαζη ερωτηση: αν χρησιμοποιησω το Ultimate kernel cleaning script, για να βαλω στη συνεχεια τον τελευταιο siyah kernel, θα σβηστει το jkay framework; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Μια χαζη ερωτηση: αν χρησιμοποιησω το Ultimate kernel cleaning script, για να βαλω στη συνεχεια τον τελευταιο siyah kernel, θα σβηστει το jkay framework; όχι δεν θα χαθεί Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symmetryboy Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 όχι δεν θα χαθεί Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Μεσα στη εξεταστικη δεν υπαρχει χρονος για τετοιου ειδους ψαξιμο στο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Μεσα στη εξεταστικη δεν υπαρχει χρονος για τετοιου ειδους ψαξιμο στο xda... Να είσαι καλά φίλε , ότι απορία έχεις μην διστάσεις, είμαστε πολλοί που θα σε βοηθήσουμε Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros173 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικά έβαλα την 13 κ βλέπω ότι είναι καλύτερα . Υπάρχει το lookscreen τις s3 που το έχει κ η 14 για να το περάσω στιν 13??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μηπως λειπουν οι ρυθμισεις / εφαρμογες για διαρρυθμιση κλειδωματος και quickpanel; και αυτο το mysword γιατι ειναι παντα μεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μηπως λειπουν οι ρυθμισεις / εφαρμογες για διαρρυθμιση κλειδωματος και quickpanel; και αυτο το mysword γιατι ειναι παντα μεσα; Χαιρετω. Μετα απο λιγο καιρο με την Ω 4.0.4 V4.0 γυρισα παλι στην Ω 4.0.3 V13 :D. Λιγο ηθελα να βαλω την 2.3.6 V10.4 αλλα κρατηθηκα :p Screenshot για την ICS 4.0.3 παιζει καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μηπως λειπουν οι ρυθμισεις / εφαρμογες για διαρρυθμιση κλειδωματος και quickpanel; και αυτο το mysword γιατι ειναι παντα μεσα; για το κλειδωμα οι ρυθμισεις ειναι νομιζω στο μενου ρυθμισεις/ ασφαλεια. το quickpanel καταργηθηκε και την θεση του πηρε το deluxe settings που για να γινει λειτουργικο πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη απο το μαρκετ. εχει λινκ νομιζω ο γιαννης στην πρωτη σελιδα για οδηγιες κτλ. οσο για το Mysword ειναι μια εφαρμογη που βαζει ο Γιαννης σε ολες του τις ρομ για δικους του λογους και αν δεν σου αρεσει/ δεν σου χρειαζεται μπορεις να την απεγκαταστησεις. Χαιρετω. Μετα απο λιγο καιρο με την Ω 4.0.4 V4.0 γυρισα παλι στην Ω 4.0.3 V13 :D. Λιγο ηθελα να βαλω την 2.3.6 V10.4 αλλα κρατηθηκα :p Screenshot για την ICS 4.0.3 παιζει καπως? νομιζω εχει screenshots στο download center Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 για το κλειδωμα οι ρυθμισεις ειναι νομιζω στο μενου ρυθμισεις/ ασφαλεια. το quickpanel καταργηθηκε και την θεση του πηρε το deluxe settings που για να γινει λειτουργικο πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη απο το μαρκετ. εχει λινκ νομιζω ο γιαννης στην πρωτη σελιδα για οδηγιες κτλ. οσο για το Mysword ειναι μια εφαρμογη που βαζει ο Γιαννης σε ολες του τις ρομ για δικους του λογους και αν δεν σου αρεσει/ δεν σου χρειαζεται μπορεις να την απεγκαταστησεις. νομιζω εχει screenshots στο download center μμμμ ισως αλλα ποιο να ειναι? πρεπει να τα ψαξω ολα μαλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 οκ, απλα θεωρω λιγο χαζο να χρειαζεται να πληρωσουμε εφαρμογη για κατι που ειχαμε δωρεαν screenshot εννοεις να δεις ή να τραβηξεις; γιατι ο συνδιασμος πληκτρων εχει αλλαξει σε power+vol.down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μμμμ ισως αλλα ποιο να ειναι? πρεπει να τα ψαξω ολα μαλλον! εδω εισαι λινκ Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) @QalexisQ, @Phoenix Χιλια συγνωμη για την λαθος διατυπωση. Εννοουσα ''PRINT SCREEN'' στην επιφανεια του κινητου :X Αξίζει να περάσω άλλον kernel στην 4.0.3 V13 ή δεν θα έχει νόημα? Edited June 12, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Παιδια τρεχω με την στοκ ομεγα . Για να βαλω την ics ή την black blue απλα φλασαρω τις αντιστοιχες ρομ απο cmw ? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Παιδια τρεχω με την στοκ ομεγα . Για να βαλω την ics ή την black blue απλα φλασαρω τις αντιστοιχες ρομ απο cmw ? λογικα εννοεις οτι θες απο το στοκ θεμα να πας σε black blue ή ics. αν το καταλαβα σωστα τοτε απλα κατεβαζεις το αντιστοιχο θεμα απο το omega files. αλλα και αυτο που λες νομιζω τα ιδια αποτελεσματα θα εχει. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 εγινε ευχαριστω φιλε μου. κατι ακομη εχω κοσμοτε. οταν ανοιγει το κινητο γραφει gr cosmote.μετα απο λιγη ωρα γραφει cosmot.συμβαινει και σε εσας; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 και εγω το εχω αυτο με την κοσμοτε. δεν ξερω που οφειλετε και αν μπορει να φτιαχτει. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δεν το κανει στο δικο μου Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Οποτε το μπορει να φταιει η καρτα sim γιατι εμενα ειναι λιγο παλια. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω αν εχει αντιμετωπησει κανεις προβλημα στην V13 με το wifi. Δηλαδη να μενει κολλημενο ειτε ανοιχτο-ειτε κλειστο αλλα χωρις να συνδεεται μεχρι να του κανεις reboot....???? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω αν εχει αντιμετωπησει κανεις προβλημα στην V13 με το wifi. Δηλαδη να μενει κολλημενο ειτε ανοιχτο-ειτε κλειστο αλλα χωρις να συνδεεται μεχρι να του κανεις reboot....???? :wacko: Μου έχει τύχει εμένα μερικές φορές. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόνο με reboot λύνεται μετά το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μου έχει τύχει εμένα μερικές φορές. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόνο με reboot λύνεται μετά το πρόβλημα. Αραγε το ιδιο κανει και στις αλλες versions??? 14-15??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μάλλον λέω να δοκιμάσω και εγώ σήμερα την 15 (από 13). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να αφαιρέσω κάποιες από τις εφαρμογές που δεν χρειάζομαι και μετά να κάνω το φλασαρισμα της 15. Και κάτι ακόμη. Το MySword που υπάρχει σε κάθε version της Ωμέγα τι ακριβώς είναι/κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μάλλον λέω να δοκιμάσω και εγώ σήμερα την 15 (από 13). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να αφαιρέσω κάποιες από τις εφαρμογές που δεν χρειάζομαι και μετά να κάνω το φλασαρισμα της 15. Και κάτι ακόμη. Το MySword που υπάρχει σε κάθε version της Ωμέγα τι ακριβώς είναι/κάνει? Ασφαλώς και μπορείς να τις αφαιρέσεις, εγώ πάντα αφαιρώ όσες θεωρώ άχρηστες για μένα και κατόπιν φλασάρω για να μην τις βγάζω μετά μια-μια Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts