dimitrisioak Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Τα θερμα συγχαρητηρια στην ομαδα. Δεν υπαρχει αυτο που εχετε καταφερει. Εχω περιπου μιση ωριτσα που εχω περασει την τελευταια ρομ και δουλευει εκπληκτικα. Λιγο με τους launchers εχω χασει τη μπαλα αλλα που θα μου παει! Βάλε τον launcher του S3 (θα βρεις link κάποια ποστ πιο πάνω) και δεν χρειάζεσαι άλλον πολύ ωραίος, απλός και με αρκετή παραμετροποίηση :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Βάλε τον launcher του S3 (θα βρεις link κάποια ποστ πιο πάνω) και δεν χρειάζεσαι άλλον πολύ ωραίος, απλός και με αρκετή παραμετροποίηση :) Τον εχεις καπου προχειρο??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Βάλε τον launcher του S3 (θα βρεις link κάποια ποστ πιο πάνω) και δεν χρειάζεσαι άλλον πολύ ωραίος, απλός και με αρκετή παραμετροποίηση :) μιας και το ανεφερες. εγω τον εχω φλασσαρει δυο φορες απο το πρωι αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. καμια ιδεα τι κανω λαθος? η εκδοση που φλασσαρω ειναι η τελευταια. @galanakop οριστε το λινκ Edited May 28, 2012 by QalexisQ Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Βάλε τον launcher του S3 (θα βρεις link κάποια ποστ πιο πάνω) και δεν χρειάζεσαι άλλον πολύ ωραίος, απλός και με αρκετή παραμετροποίηση :) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, ωραιος ο launcher του S3! Διαβαζω το ολο θεμα απο την αρχη. 91 σελιδες ειναι πολλες αλλα προσπαθω να μπω στη φιλοσοφια του. Οπως και να εχει συγχαρητηρια πολλα στα παιδια. Συντομα θα κερασω μπυρες ( donate ) Edited May 28, 2012 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Νέο αίμα σε Deluxe Settings: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jkaysoft.icsdeluxe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Νέο αίμα σε Deluxe Settings: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jkaysoft.icsdeluxe Το δοκίμασα δουλεύει τέλεια, το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι το πράσινο χρώμα στα εικονίδια...κατά τα άλλα είναι super:thumbup: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Γνωριζετε ποιος απο τους kernel μεσα στο kitchen δινει περισσοτερη αυτονομια για την εκδοση v13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 μιας και το ανεφερες. εγω τον εχω φλασσαρει δυο φορες απο το πρωι αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. καμια ιδεα τι κανω λαθος? η εκδοση που φλασσαρω ειναι η τελευταια. @galanakop οριστε το λινκ περίεργο... να φανταστώ δουλεύεις ICS έτσι; γιατί το δοκίμασα και στην 10.4 ginger και απλώς δεν λειτουργεί καθόλου άρα είναι φτιαγμένος μόνο για ICS Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 κατεβασα και εγω τον launcher του S3 , τον εκγατεστησα μεσω recovery , ολα καλα , αλλα οταν μπηκα στο κινητο δεν υπαρχει πουθενα , τους ιδους που ειχα και πριν βλεπω. :worry: Που πηγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 περίεργο... να φανταστώ δουλεύεις ICS έτσι; γιατί το δοκίμασα και στην 10.4 ginger και απλώς δεν λειτουργεί καθόλου άρα είναι φτιαγμένος μόνο για ICS κατεβασα και εγω τον launcher του S3 , τον εκγατεστησα μεσω recovery , ολα καλα , αλλα οταν μπηκα στο κινητο δεν υπαρχει πουθενα , τους ιδους που ειχα και πριν βλεπω. :worry: Που πηγε ? την Ω v13 εχω. και επαθα ακριβως αυτο που λεει ο jimmis φλασσαρα κανονικα και οταν ανοιξα το τηλεφωνο δεν ειχε αλλαξει τιποτα Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 την Ω v13 εχω. και επαθα ακριβως αυτο που λεει ο jimmis φλασσαρα κανονικα και οταν ανοιξα το τηλεφωνο δεν ειχε αλλαξει τιποτα Γνωστό πρόβλημα, διαβάστε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26500980&postcount=492 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έχω πρόβλημα στον συγχρονισμό των επαφών από Facebook. Στη λίστα επαφών, σε κάποιες από αυτές δεν μου εμφανίζει τις εικόνες τους. Να βάλω κάποια εφαρμογή για να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με τον cf-root που φοραει η v13? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με τον cf-root που φοραει η v13? http://download.chainfire.eu/171/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_NEE_LPD-v5.5-CWM5.zip Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Αν δεν κανω λαθος, η 13 version φοραει CF-Root 5.4 ...αν θελω να βαλω την 5.5 απο CWM manager φλασαρω σε 5,5 ή βαζω πρωτα το kernel cleaning script που καθαριζει και το περναω απο recovery? Edited May 29, 2012 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αν δεν κανω λαθος, η 13 version φοραει CF-Root 5.4 ...αν θελω να βαλω την 5.5 απο CWM manager φλασαρω σε 5,5 ή βαζω πρωτα το kernel cleaning script που καθαριζει και το περναω απο recovery? Βάζεις κατευθείαν την 5.5 Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Να αναφέρω ότι καμιά φορά όταν με καλούνε κολλάει το κινητό και μου βγάζει Music not respont (ή κάτι τέτοιο) δεν μπορώ να απαντήσω την κλήση και συνήθως βγάζω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Με την 13 όλα αυτά. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Να αναφέρω ότι καμιά φορά όταν με καλούνε κολλάει το κινητό και μου βγάζει Music not respont (ή κάτι τέτοιο) δεν μπορώ να απαντήσω την κλήση και συνήθως βγάζω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Με την 13 όλα αυτά. Νομίζω ότι κάτι τέτοια τα δημιουργεί η εφαρμογή display manager (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς γιατί την έχω σβήσει)..πήγαινε ρυθμίσεις, ήχος, εφέ μουσικής και άλλαξε την επιλογή σε music fx..εμένα το πρόβλημα έτσι διορθώθηκε Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Να αναφέρω ότι καμιά φορά όταν με καλούνε κολλάει το κινητό και μου βγάζει Music not respont (ή κάτι τέτοιο) δεν μπορώ να απαντήσω την κλήση και συνήθως βγάζω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Με την 13 όλα αυτά. Δοκίμασε να κάνεις clear data... Σε εμένα αυτό δουλεύει.. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Παιδιά ας δόσει κάποιος το λινκ με το site τις omega του Γιάννη... Edited May 30, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδιά ας δόσει κάποιος το λινκ με το site τις omega του Γιάννη...Ξαναδιάβασε το 1ο post :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Νομίζω ότι κάτι τέτοια τα δημιουργεί η εφαρμογή display manager (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς γιατί την έχω σβήσει)..πήγαινε ρυθμίσεις, ήχος, εφέ μουσικής και άλλαξε την επιλογή σε music fx..εμένα το πρόβλημα έτσι διορθώθηκε Κι εγώ την ίδια ρύθμιση έχω και μου το έκανε. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Posted by ::indie:: Welcome my friend to Omega's family! Omega v14 will be ready in about 2 days (hopefully) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλησπερα σε ολους. εχω την εκδοση 13 και ξαφνικα σημερα οταν με παιρνουν τηλεφωνο απλα δονειται χωρις να ακουγεται ο ηχος κλησης.... καμια ιδεα για το τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 καλησπερα σε ολους. εχω την εκδοση 13 και ξαφνικα σημερα οταν με παιρνουν τηλεφωνο απλα δονειται χωρις να ακουγεται ο ηχος κλησης.... καμια ιδεα για το τι φταιει? Διαβασε απο σελ 89 και post 1334 και μενα μου το κανει συνεχεια στην 13 , σε αλλες Ω οχι , ουτε στην 12 ουτε στην 11 .... Εχω δοκιμασει τα παντα , ξανα εγκαταστασεις της 13 με hard reset , διαφορετικους φακελους τα ringtones .... τιποτα !!!!!!! Aς περιμένουμε την 14 να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts