Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα θερμα συγχαρητηρια στην ομαδα. Δεν υπαρχει αυτο που εχετε καταφερει. Εχω περιπου μιση ωριτσα που εχω περασει την τελευταια ρομ και δουλευει εκπληκτικα. Λιγο με τους launchers εχω χασει τη μπαλα αλλα που θα μου παει!

Βάλε τον launcher του S3 (θα βρεις link κάποια ποστ πιο πάνω) και δεν χρειάζεσαι άλλον πολύ ωραίος, απλός και με αρκετή παραμετροποίηση :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλε τον launcher του S3 (θα βρεις link κάποια ποστ πιο πάνω) και δεν χρειάζεσαι άλλον πολύ ωραίος, απλός και με αρκετή παραμετροποίηση :)

Τον εχεις καπου προχειρο???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

μιας και το ανεφερες. εγω τον εχω φλασσαρει δυο φορες απο το πρωι αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. καμια ιδεα τι κανω λαθος? η εκδοση που φλασσαρω ειναι η τελευταια.

@galanakop οριστε το λινκ

Edited by QalexisQ
SAMSUNG GALAXY S II

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, ωραιος ο launcher του S3!

Διαβαζω το ολο θεμα απο την αρχη. 91 σελιδες ειναι πολλες αλλα προσπαθω να μπω στη φιλοσοφια του. Οπως και να εχει συγχαρητηρια πολλα στα παιδια. Συντομα θα κερασω μπυρες ( donate )

Edited by stakhs

Το δοκίμασα δουλεύει τέλεια, το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι το πράσινο χρώμα στα εικονίδια...κατά τα άλλα είναι super:thumbup:

Αντώνης

μιας και το ανεφερες. εγω τον εχω φλασσαρει δυο φορες απο το πρωι αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. καμια ιδεα τι κανω λαθος? η εκδοση που φλασσαρω ειναι η τελευταια.

@galanakop οριστε το λινκ

περίεργο... να φανταστώ δουλεύεις ICS έτσι; γιατί το δοκίμασα και στην 10.4 ginger και απλώς δεν λειτουργεί καθόλου άρα είναι φτιαγμένος μόνο για ICS

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

κατεβασα και εγω τον launcher του S3 , τον εκγατεστησα μεσω recovery , ολα καλα , αλλα οταν μπηκα στο κινητο δεν υπαρχει πουθενα , τους ιδους που ειχα και πριν βλεπω. :worry: Που πηγε ?

περίεργο... να φανταστώ δουλεύεις ICS έτσι; γιατί το δοκίμασα και στην 10.4 ginger και απλώς δεν λειτουργεί καθόλου άρα είναι φτιαγμένος μόνο για ICS

κατεβασα και εγω τον launcher του S3 , τον εκγατεστησα μεσω recovery , ολα καλα , αλλα οταν μπηκα στο κινητο δεν υπαρχει πουθενα , τους ιδους που ειχα και πριν βλεπω. :worry: Που πηγε ?

την Ω v13 εχω. και επαθα ακριβως αυτο που λεει ο jimmis φλασσαρα κανονικα και οταν ανοιξα το τηλεφωνο δεν ειχε αλλαξει τιποτα

SAMSUNG GALAXY S II

την Ω v13 εχω. και επαθα ακριβως αυτο που λεει ο jimmis φλασσαρα κανονικα και οταν ανοιξα το τηλεφωνο δεν ειχε αλλαξει τιποτα

Γνωστό πρόβλημα, διαβάστε εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26500980&postcount=492

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έχω πρόβλημα στον συγχρονισμό των επαφών από Facebook. Στη λίστα επαφών, σε κάποιες από αυτές δεν μου εμφανίζει τις εικόνες τους. Να βάλω κάποια εφαρμογή για να το διορθώσω;

Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link με τον cf-root που φοραει η v13?

http://download.chainfire.eu/171/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_NEE_LPD-v5.5-CWM5.zip

Νικήτας

Αν δεν κανω λαθος, η 13 version φοραει CF-Root 5.4 ...αν θελω να βαλω την 5.5 απο CWM manager φλασαρω σε 5,5 ή βαζω πρωτα το kernel cleaning script που καθαριζει και το περναω απο recovery? Edited by stakhs

Αν δεν κανω λαθος, η 13 version φοραει CF-Root 5.4 ...αν θελω να βαλω την 5.5 απο CWM manager φλασαρω σε 5,5 ή βαζω πρωτα το kernel cleaning script που καθαριζει και το περναω απο recovery?

Βάζεις κατευθείαν την 5.5

Phantom Of The Opera

Να αναφέρω ότι καμιά φορά όταν με καλούνε κολλάει το κινητό και μου βγάζει Music not respont (ή κάτι τέτοιο) δεν μπορώ να απαντήσω την κλήση και συνήθως βγάζω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Με την 13 όλα αυτά.

Όλα καλά.

Να αναφέρω ότι καμιά φορά όταν με καλούνε κολλάει το κινητό και μου βγάζει Music not respont (ή κάτι τέτοιο) δεν μπορώ να απαντήσω την κλήση και συνήθως βγάζω την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Με την 13 όλα αυτά.

Νομίζω ότι κάτι τέτοια τα δημιουργεί η εφαρμογή display manager (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς γιατί την έχω σβήσει)..πήγαινε ρυθμίσεις, ήχος, εφέ μουσικής και άλλαξε την επιλογή σε music fx..εμένα το πρόβλημα έτσι διορθώθηκε

Αντώνης

Δοκίμασε να κάνεις clear data... Σε εμένα αυτό δουλεύει..

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Παιδιά ας δόσει κάποιος το λινκ με το site τις omega του Γιάννη... Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Νομίζω ότι κάτι τέτοια τα δημιουργεί η εφαρμογή display manager (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς γιατί την έχω σβήσει)..πήγαινε ρυθμίσεις, ήχος, εφέ μουσικής και άλλαξε την επιλογή σε music fx..εμένα το πρόβλημα έτσι διορθώθηκε

Κι εγώ την ίδια ρύθμιση έχω και μου το έκανε.

Όλα καλά.

καλησπερα σε ολους.

εχω την εκδοση 13 και ξαφνικα σημερα οταν με παιρνουν τηλεφωνο απλα δονειται χωρις να ακουγεται ο ηχος κλησης....

καμια ιδεα για το τι φταιει?

καλησπερα σε ολους.

εχω την εκδοση 13 και ξαφνικα σημερα οταν με παιρνουν τηλεφωνο απλα δονειται χωρις να ακουγεται ο ηχος κλησης....

καμια ιδεα για το τι φταιει?

Διαβασε απο σελ 89 και post 1334

και μενα μου το κανει συνεχεια στην 13 , σε αλλες Ω οχι , ουτε στην 12 ουτε στην 11 ....

Εχω δοκιμασει τα παντα , ξανα εγκαταστασεις της 13 με hard reset , διαφορετικους φακελους τα ringtones .... τιποτα !!!!!!!

Aς περιμένουμε την 14 να δουμε.