Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε νεότερα λοιπόν! Τέλεια :D

Μια ερώτηση. Βλέπω ότι το Social Hub αφαιρέθηκε. Από που μπορούμε να το βρούμε; (ως .apk ή flashable .zip). Νομίζω πως μόνο με την εφαρμογή Facebook, το μόνο που μπορεί να γίνει update είναι οι επαφές αλλά όχι και τα μηνύματα και το ημερολόγιο του Facebook...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση. Βλέπω ότι το Social Hub αφαιρέθηκε. Από που μπορούμε να το βρούμε; (ως .apk ή flashable .zip). Νομίζω πως μόνο με την εφαρμογή Facebook, το μόνο που μπορεί να γίνει update είναι οι επαφές αλλά όχι και τα μηνύματα και το ημερολόγιο του Facebook...

Το Social Hub μπορείς να το βάλεις από την κουζίνα αν θέλεις.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλησπερα

εγω νομιζω οτι λαθος νομιζεις καθως με την εφαρμογη του fb στο social hub συγχρονιζονται ολα τα αλλα εκτος απο τις επαφες...

Γιαννη μπορεις να βαλεις στην κουζινα και το Google calendar kai contacts να λυθει το προβλημα με το Facebook?ποια ειναι η γνωμη σου?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Γιαννη μπορεις να βαλεις στην κουζινα και το Google calendar kai contacts να λυθει το προβλημα με το Facebook?ποια ειναι η γνωμη σου?

Θα λυθεί το πρόβλημα με το Facebook και θα δημιουργηθούν άλλα μετά.

Έχεις δοκιμάσει άλλη ρομ που να τα έχει, έμενα δεν μου αρέσανε καθόλου.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εχω δοκιμασει του Andy και δουλευανε μια χαρα αυτα!επισης και το Samsung keyboard ειχε ελληνικα!

εβαλα την 2 με hard reset και full wipe μετα (απο την 10.4 που ειχα) , ολα καλα αλλα υπαρχει το εξης σοβαρο προβλημα :

Δεν λειτουργουν οι ρυθμισεις. Ενω μπαινω σε ρυθμισεις μετα απο 10 με 15 " μαυριζει η οθονη και μετα απο λιγο με πεταει εξω και λεει "Ρυθμισεις διακοπηκε ΟΚ "

Τωρα τι κανουμε ???

Φυσικα δεν μπορει να λειτουργησουμε την συσκευη χωρης το μενου "ρυθμισεις" !!!!

Καλησπέρα παιδια. Πρωτες εντυπώσεις με τη v2 πολυ καλες. Απο τα λιγα που εχω δοκιμασει δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα. Γιαννη εχεις κανει εξαιρετική δουλεια. Θα ηθελα και εγω contacts kαι calendar της google. Το ειδα στο nexus και μου αρεσε.Σ ευχαριστούμε πολυ για τη δουλεια σου. Καλο βραδυ.
tsoby4 yiannis

Η έκδοση 2 μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Το μοναδικό κολληματακι που έχω δει και μου την δίνει στα νεύρα είναι πως όταν κλειδώνω την οθόνη η οθόνη σβήνει κανονικά και μετά για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αναβοσβήνει πάλι.

όλα δουλεύουν κανονικά και από παιχνίδια το dead space παίζει άψογα.

Γιατι δεν συνδεεται το κινητο μεσω USB ?????????

To συνδεσα και δεν το εμφανιζει. (ο εντοπισμος σφαλματων ειναι φυσικα απενερ)

Στη οθονη ειδοποιησεων γραφει "Συνδεθηκε ως εξωτερικη συσκευη αποθηκευσης. Αγγιξτε για αλλες επιλογες USB "

Αν το πατησεις σου βγαζει το κινητο στο PC ως εξωτερικες μοναδες (μνημη κινητου - microSD)

Και τι καθε φορα θα κανουμε αυτην την δουλεια ????:mad: Πως γηνεται να συνδεεται αυτοματα ????

χα χα μου θυμιζει ενα galaxy mini με android V2.2 froyo που χα πριν κανα χρονο , ετσι συνδεοταν και εκεινο .

Αρχιζω να πηστευω οτι τελικα η ICS ειναι μαπα το καρπουζι , εκτος και οταν βγει η επίσημη αλλαξουν τα πραγματα .

ουτε ο dolphin browser δεν παιζει που δεν μπορω χωρης αυτον , ουτε ο ΜΧ video player, ουτε ο TWlauncher4 δεν υποστιριζεται , ασε που ο nova launcher και ο aper δεν εχουν επιλογη μετακινησης εικονιδιων εφαρμογων και ουτε δημιουργια φακελων !! Αισχος !!!

Omega V10.4 2.3.6 και ξερο ψωμι !!!!!!!:happy:

για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ κομπιούτερ και κινητού : menu/ρυθμίσεις/περισσότερα/Βοηθητικά προγράμματα usb......

εντοπισμός σφαλμάτων : ρυθμίσεις /Επιλογές προγραμματιστ.

ΜΧ video player pro , παίζει (τώρα το εγκατέστησα και βλέπω μια ταινία)

ο dolphin browser HD, παίζει (τώρα το εγκατέστησα για να απαντήσω )

http://img138.imageshack.us/img138/3013/31128757.png

στην κουζίνα υπάρχουν 5 launcher θα τους δοκιμάσω και θα σου πω , αν και μ αρέσει ο TouchWiz Launcher - Default

δεν γίνεται σύγκριση με την 10.4 , αλλά ,απ όσες ICS έχω δοκιμάσει , είναι μακράν η πιο τέλεια , και η κουζίνα άριστη , ενημερώνεται συνέχεια,

νομίζω θα την κρατήσω μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση (γρήγορη, η μπαταρία στα επίπεδα της 10.4 ,απαλή σαν χάδι , Κλειδώνει δορυφόρους γρήγορα και έτυχε να είναι συμβατές όλες οι εφαρμογές μου και είναι πολλές)

στην πρώτη κλίση το γνωστό μαύρη οθόνη

επανάληψη (γνωστό)

Όσοι έχουν πρόβλημα με το apn (δεν μπορούν να μπουν με internet (data) όχι wifi , και δεν μπορούν να στείλουν MMS )

κατεβάζεται το apns-conf , το αποσυμπιέζετε και το αρχείο apns-conf.xml , με root explorer το τοποθετείται στο system/etc (πριν την επικόλληση πατάμε το mount R/O)

μετά ρυθμίσεις/Περισσότερα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ονόματα σημείων πρόσβασης/Apn/menu/Επαναφορά της προεπιλογής (θα εμφανισθούν τα π.χ. Wind internet και τα Wind MMS)

http://www.fileserve.com/file/abDS8ez/apns-conf.zip

μεγάλο το ποστ μου....κατάχρηση, τα υπόλοιπα αργότερα

edit

Γιάννη άλλαξε τον τίτλο [ROM] Omega v1.1 σε v2.0

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Η έκδοση 2 μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Το μοναδικό κολληματακι που έχω δει και μου την δίνει στα νεύρα είναι πως όταν κλειδώνω την οθόνη η οθόνη σβήνει κανονικά και μετά για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αναβοσβήνει πάλι.

Αυτό είναι γνωστό bug του CRT off της ICS .Θα φτιαχτεί σύντομα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως εγώ μέχρι να βγει σε full ICS έκδοση θα παραμείνω στην 10.4. Όντως είναι η πιο άρτια λειτουργικά αλλά θεωρώ ότι υστερεί εμφανισιακά (βέβαια γούστα είναι αυτά...)

Ευχαριστώ και εγώ για την ROM.

Είχα την 10άρα Omega και έβαλα αυτήν εδώ και τουλάχιστον στα πρώτα 5 λεπτά με κέρδισε :)

Καταπληκτική δουλειά :) αρκετά καλό και Clean Skin

-Vasilis

Ευχαριστώ για το post Βασίλη,

χαίρομε που σου αρέσει η δουλειά μου.

Εχω δοκιμασει του Andy και δουλευανε μια χαρα αυτα!επισης και το Samsung keyboard ειχε ελληνικα!

Θα το κοιτάξω,

του Andy την κατέβασα και σου γράφω για δεύτερη φορά πως δεν έχει το Samsung keyboard μέσα η ρομ του,

ποια έκδοση δοκίμασες?

Από την κουζίνα μπορείς να βγάλεις αυτό το mod με το Disable Off Crt Animation.

Καλησπέρα παιδια. Πρωτες εντυπώσεις με τη v2 πολυ καλες. Απο τα λιγα που εχω δοκιμασει δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα. Γιαννη εχεις κανει εξαιρετική δουλεια. Θα ηθελα και εγω contacts kαι calendar της google. Το ειδα στο nexus και μου αρεσε.Σ ευχαριστούμε πολυ για τη δουλεια σου. Καλο βραδυ.

Μιας και αρκετοί μου το ζητήσατε θα το κοιτάξω και πάλι το contacts και calendar της google :lol:

Γιατι δεν συνδεεται το κινητο μεσω USB ?????????

To συνδεσα και δεν το εμφανιζει. (ο εντοπισμος σφαλματων ειναι φυσικα απενερ)

Στη οθονη ειδοποιησεων γραφει "Συνδεθηκε ως εξωτερικη συσκευη αποθηκευσης. Αγγιξτε για αλλες επιλογες USB "

Αν το πατησεις σου βγαζει το κινητο στο PC ως εξωτερικες μοναδες (μνημη κινητου - microSD)

Και τι καθε φορα θα κανουμε αυτην την δουλεια ????:mad: Πως γηνεται να συνδεεται αυτοματα ????

Omega V10.4 2.3.6 και ξερο ψωμι !!!!!!!:happy:

Εχω γραψει οδηγιες στο πρωτο ποστ στα tips πως γίνεται η σύνδεση σαν usb mass storage.

για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ κομπιούτερ και κινητού : menu/ρυθμίσεις/περισσότερα/Βοηθητικά προγράμματα usb......

εντοπισμός σφαλμάτων : ρυθμίσεις /Επιλογές προγραμματιστ.

ΜΧ video player pro , παίζει (τώρα το εγκατέστησα και βλέπω μια ταινία)

ο dolphin browser HD, παίζει (τώρα το εγκατέστησα για να απαντήσω )

στην κουζίνα υπάρχουν 5 launcher θα τους δοκιμάσω και θα σου πω , αν και μ αρέσει ο TouchWiz Launcher - Default

δεν γίνεται σύγκριση με την 10.4 , αλλά ,απ όσες ICS έχω δοκιμάσει , είναι μακράν η πιο τέλεια , και η κουζίνα άριστη , ενημερώνεται συνέχεια,

νομίζω θα την κρατήσω μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση (γρήγορη, η μπαταρία στα επίπεδα της 10.4 ,απαλή σαν χάδι , Κλειδώνει δορυφόρους γρήγορα και έτυχε να είναι συμβατές όλες οι εφαρμογές μου και είναι πολλές)

στην πρώτη κλίση το γνωστό μαύρη οθόνη

επανάληψη (γνωστό)

Όσοι έχουν πρόβλημα με το apn (δεν μπορούν να μπουν με internet (data) όχι wifi , και δεν μπορούν να στείλουν MMS )

κατεβάζεται το apns-conf , το αποσυμπιέζετε και το αρχείο apns-conf.xml , με root explorer το τοποθετείται στο system/etc (πριν την επικόλληση πατάμε το mount R/O)

μετά ρυθμίσεις/Περισσότερα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ονόματα σημείων πρόσβασης/Apn/menu/Επαναφορά της προεπιλογής (θα εμφανισθούν τα π.χ. Wind internet και τα Wind MMS)

http://www.fileserve.com/file/abDS8ez/apns-conf.zip

μεγάλο το ποστ μου....κατάχρηση, τα υπόλοιπα αργότερα

edit

Γιάννη άλλαξε τον τίτλο [ROM] Omega v1.1 σε v2.0

Γιώργο σ ευχαριστώ πολύ για τα feedback σου!!

Είναι πολύτιμα για μένα!

Ο τίτλος διορθώθηκε :)

Βλέπω και βελτίωση στην μπαταρία

Ευχαριστώ για την αναφορά σου :)

Πάντως εγώ μέχρι να βγει σε full ICS έκδοση θα παραμείνω στην 10.4. Όντως είναι η πιο άρτια λειτουργικά αλλά θεωρώ ότι υστερεί εμφανισιακά (βέβαια γούστα είναι αυτά...)

σιγουρα ειναι πιο αρτια λειτουργικα τωρα η 10.4 και η ICS οταν βγει επισημα αρτια λειτουργικα θα ειναι . (ετσι πηστευω)

ολοι μας θελουμε στην συσκευη να λειτουργουν ολα ΟΚ , και γω εβαλα την ICS V2 αλλα με τα προβληματακια που ειχε (π.χ. radio, πρωτη κληση, καποιες εφαρμογες μου κολανε, εφαγα και 2 επανεκηνησεις :rolleyes:) ξαναγυρησα στην 10.4

Προσωπικά εγω κολλήσει με τον TW Launcher 4.5 Hacked γιατι εχει παρα πολλες ρυθμίσεις και θα τον ηθελα στην ICS , τον περασα χειροκινητα μεσα στο system/apk αλλα δεν τον δεχτηκε , κολησαν τα παντα μολης τον ετρεξα (μπαταρια εβγαλα !!)

Και εμφανισιακα η 10.4 δεν ειναι κακη , ειδικα η black blue αν βαλεις update και το extended theme ειναι κορυφη !!!

Εχω γραψει οδηγιες στο πρωτο ποστ στα tips πως γίνεται η σύνδεση σαν usb mass storage.

ναι Γιαννη αλλα οταν παμε εκει και παταμε "Συνδεση συσκευης αποθηκευσης σε υπολογιστη" μετα μας λεει "συνδεστε το καλωδιο USB......"

Στις 2.3.χ εκδοσεις οταν συνδεαμε το καλωδιο κατευθειαν μας γηνοταν η συνδεση με το PC και βλεπαμε στον υπολογιστη σαν drive την συκευη " Android" οπου εκει ειχες ειτε την μνημη του κινητου ειτε την εξωτερικη microSD μας.

τωρα οταν συνδεουμε το καλωδιο USB μας βγαζει το πρασινο ανθρωπακι android και εχει κουμπι "Συνδεση συσκευης αποθηκευσης σε υπολογιστη" το παταμε , μετα ξανα OK και τοτε συνδεεται με το ανθρωπακι android να ειναι πορτοκαλι.

Ασε που ΔΕΝ δουλευει ουτε το kies , λεει "η συσκευη δεν υποστιριζεται απο το kies"

Αυτο εννοω πως μπορουμε να το αποφυγουμε και να γηνεται κατευθειαν συνδεση ???

A και κατι αλλο ... lockscreen γιατι δεν εχουμε ? σε κατασταση αναμονης το κινητο δεν κλειδωνει αυτοματα , απλα μετα λιγα δευτερα σβηνει η οθονη και τιποτε αλλο , και αν το κλειδωσουμε πατωντας στιγμιαια το on/off παλι με οποιοδηποτε πληκτρο στην αρχικη οθονη βγαινουμε.

Edited by ioathe
Διπλο post

Είμαι σε διακοπές και ξεσυντονίστηκα τελείως,

ξέχασα να ευχαριστήσω τους 5 φίλους που μου κάνανε donate,

σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Γιαννη κατεβασα το φακελο removed Samsung apps απο το δευτερο post του Andy και πηρα το πληκτρολογιο και το εβαλα με root explorer και τα ελληνικα δουλευανε!δοκιμασε το!επισης δωσε Google calendar kai contacts opote μπορεσεις να λυθει το προβλημα με το facebook!η ρομ κατα τα αλλα εγω εχω την 1.1 ειναι σουπερ!σε ευχαριστω και παλι!

Γιαννη κατεβασα το φακελο removed Samsung apps απο το δευτερο post του Andy και πηρα το πληκτρολογιο και το εβαλα με root explorer και τα ελληνικα δουλευανε!δοκιμασε το!επισης δωσε Google calendar kai contacts opote μπορεσεις να λυθει το προβλημα με το facebook!η ρομ κατα τα αλλα εγω εχω την 1.1 ειναι σουπερ!σε ευχαριστω και παλι!

Πάω να το κοιτάξω,

σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.

Edit:

Από το δεύτερο Post του κατέβασα αυτό

Samsung+Apps.zip

που έχει μέσα το AxT9IME.apk

έβαλα το AxT9IME.apk στο system\app και τα Ελληνικά δεν μου δουλεύουν.

Αυτό κατέβασες και εσύ? Σε ποιο φάκελο το έβαλες? Έχεις πειράξει και κάτι άλλο? πχ γραμματοσειρές?

Μπορείς να μου ανεβάσεις το AxT9IME.apk που σου δουλεύει να το δοκιμάσω και εγώ?

Edited by ioathe

και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που κανετε...

πηγα απο την 1.1 στην 2 χωρις wipe και το τηλεφωνο σερνετε κανονικα...κολαει σε επιπεδο να μην μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα... απλα ειμαι ο τυχερος της παρεας?

και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που κανετε...

πηγα απο την 1.1 στην 2 χωρις wipe και το τηλεφωνο σερνετε κανονικα...κολαει σε επιπεδο να μην μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα... απλα ειμαι ο τυχερος της παρεας?

Έχεις nadroid backup?

Αν έχεις κανε restore και μετά βάλε και πάλι την Omega χωρίς wipe.

ναι , εβαλα παλι την 1.1 , υπαρχει περιπτωση να την βαλω παλι και να κατσει μια χαρα?

επισεις ειχα τον apex launcher και με το που εβαλα την 2 χωρις wipe μου τον εξαφανισε.... ειναι φυσιολογικο αυτο?

Μόλις πέρασα τον καινούργιο cf-root XXLPH.Γρήγορος smooth και δουλεύει και το ράδιο! Εμένα μου έχει κάτσει πολύ καλά η omega 2.0 και με αυτο πλέον το μόνο πρόβλημα είναι o ήχος στις κλήσεις που o συνομιλητής δεν με ακούει καθόλου καλά.

Ελπίζω να λυθεί και αυτό οπως έγινε και με την omega GB!

Πότε αναμένουμε να βγούνε τα kernel sources? Αντε να δούμε καναν kernel της προκοπής...
Phantom Of The Opera

ναι , εβαλα παλι την 1.1 , υπαρχει περιπτωση να την βαλω παλι και να κατσει μια χαρα?

επισεις ειχα τον apex launcher και με το που εβαλα την 2 χωρις wipe μου τον εξαφανισε.... ειναι φυσιολογικο αυτο?

Αν σου δουλεύει καλα η 1.1 βάλε την 2.0 χωρίς wipe αφού πρώτα πάρεις nadroid backup.

Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μόλις πέρασα τον καινούργιο cf-root XXLPH.Γρήγορος smooth και δουλεύει και το ράδιο! Εμένα μου έχει κάτσει πολύ καλά η omega 2.0 και με αυτο πλέον το μόνο πρόβλημα είναι o ήχος στις κλήσεις που o συνομιλητής δεν με ακούει καθόλου καλά.

Ελπίζω να λυθεί και αυτό οπως έγινε και με την omega GB!

Τι modem είχες με GB? Δεν δοκιμάζεις να το βάλεις στην ICS?