lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ΓΤ το λες αυτό;η αλήθεια είναι πως όχι... Να σαι καλά duc. Λοιπόν Panoutsi άμα πάρω μία πίτα με 15 κομμάτια και κόψω μισό κομμάτι για να το δώσω στον κ. Ext3 πόσα κομμάτι αθα μου μείνουν ? OEO? Για να αλλάξεις το Mode σύνδεσης πατάς πάνω στην ειδοποίηση που βγάζει στο Notification όταν συνδέεις το τηλέφωνο και το αλλάζεις από εκεί. Για το θέμα της φωτεινότητας συμφωνώ. Δουλεύει σωστά η αυτόματη φωτεινότητα και κάνει καλή διαχείριση αλλά με ένα μειονέκτημα. Το μέγιστό της είναι γενικά πολύ πιο χαμηλό απ τις δυνατότητες του τηλεφώνου οπότε αν δεν αλλάξεις τις ρυθμίσεις έχεις ακόμη και κάτω από τον ήλιο πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Εγώ πάντως έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα αλλά έχω πειράξει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να μην είναι τόσο χαμηλή. Τη ρύθμιση αυτή την έχω περάσει στο τελευταίο updatecfg3 που έχω δώσει στη πρώτη σελίδα είναι η σειρά echo 1,255,255,255,255,255,255 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] μέσα στο αρχέιο hw_config.sh αντί για την εργοστασιακή echo 1,40,255,35,35,1,100 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] Εγώ θα πρότεινα γενικά σε όλους να ανοίξουν το hw_config.sh απ το τελευταίο Updatecfg3.rar αρχείο και απλά να ξαναενεργοποιήσουν την αυτόματη φωτεινότητα αλλάζοντας στις σειρές τα "echo 0 >..." σε "echo 1 >..." (ευχαριστούμε ZXR) echo 0 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb1/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb2/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/red/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/green/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/blue/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h Με αυτή την αλλαγή θα έχουν όντως φωτεινή οθόνη στο πραγματικά μέγιστο όταν τη ρυθμίζουν στο τέρμα αλλά ταυτόχρονα θα χαμηλώνει όπως πρέπει όταν σκοτεινιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) καλημερα εκανα μια ρυθμιση και θελησα να κανω ξανα την διαδικασια απο το βημα 4 αλλα τωρα οταν θελησα να βγαλω τα apps τρεμοπαιζει το παραθυρο της cmd και κανει θορυβο και το κινητο δεν κανει επανακιννηση χωρις να κανω τα προηγουμενα βηματα αλλα εβαλα τις ρυθμισεις καλημερα εκανα μια ρυθμιση και θελησα να κανω ξανα την διαδικασια απο το βημα 4 αλλα τωρα οταν θελησα να βγαλω τα apps τρεμοπαιζει το παραθυρο της cmd και κανει θορυβο και το κινητο δεν κανει επανακιννηση χωρις να κανω τα προηγουμενα βηματα αλλα εβαλα τις ρυθμισεις και επιπλεον βλεπω το δικτυο μου του ιτερνετ βαζω κωδικο αλλα δεν συνδεομαι και εχω αλλαξει αρκετα καναλια Edited February 16, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Να σαι καλά duc. Λοιπόν Panoutsi άμα πάρω μία πίτα με 15 κομμάτια και κόψω μισό κομμάτι για να το δώσω στον κ. Ext3 πόσα κομμάτι αθα μου μείνουν ? OEO? Για να αλλάξεις το Mode σύνδεσης πατάς πάνω στην ειδοποίηση που βγάζει στο Notification όταν συνδέεις το τηλέφωνο και το αλλάζεις από εκεί. Για το θέμα της φωτεινότητας συμφωνώ. Δουλεύει σωστά η αυτόματη φωτεινότητα και κάνει καλή διαχείριση αλλά με ένα μειονέκτημα. Το μέγιστό της είναι γενικά πολύ πιο χαμηλό απ τις δυνατότητες του τηλεφώνου οπότε αν δεν αλλάξεις τις ρυθμίσεις έχεις ακόμη και κάτω από τον ήλιο πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Εγώ πάντως έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα αλλά έχω πειράξει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να μην είναι τόσο χαμηλή. Τη ρύθμιση αυτή την έχω περάσει στο τελευταίο updatecfg3 που έχω δώσει στη πρώτη σελίδα είναι η σειρά echo 1,255,255,255,255,255,255 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] μέσα στο αρχέιο hw_config.sh αντί για την εργοστασιακή echo 1,40,255,35,35,1,100 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] Εγώ θα πρότεινα γενικά σε όλους να ανοίξουν το hw_config.sh απ το τελευταίο Updatecfg3.rar αρχείο και απλά να ξαναενεργοποιήσουν την αυτόματη φωτεινότητα αλλάζοντας στις σειρές τα "echo 0 >..." σε "echo 1 >..." (ευχαριστούμε ZXR) echo 0 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb1/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb2/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/red/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/green/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/blue/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h Με αυτή την αλλαγή θα έχουν όντως φωτεινή οθόνη στο πραγματικά μέγιστο όταν τη ρυθμίζουν στο τέρμα αλλά ταυτόχρονα θα χαμηλώνει όπως πρέπει όταν σκοτεινιάζει. Super!ευχαριστώ για τη βοήθεια!μόνο εγώ θελω αυτόματη φωτεινότητα;!:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 οοο φιλε lousou τετοια μαθηματικα ξερω απλα ειχα ξεχασει πως το μισο γιγα ειναι σε ext3 και δεν φαινεται μου διεφυγε εντελως(δεν επρεπε με διαμορφωση να επανερχεται ομως?)...η γνωμη σου για το προβλημα μου ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 οοο φιλε lousou τετοια μαθηματικα ξερω απλα ειχα ξεχασει πως το μισο γιγα ειναι σε ext3 και δεν φαινεται μου διεφυγε εντελως(δεν επρεπε με διαμορφωση να επανερχεται ομως?)...η γνωμη σου για το προβλημα μου ποια ειναι? ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις και τα 15 είναι να καταργήσεις το ext3 δηλαδή να τρέξεις το σκριπτάκι sdrest απ το πακέτο sdext4.rar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις και τα 15 είναι να καταργήσεις το ext3 δηλαδή να τρέξεις το σκριπτάκι sdrest απ το πακέτο sdext4.rar. μπηκα στο μινι τοολ να καταργησω το partition και το εβγαλα.,ου εχει 15 γιγα τωρα και 8 μβ unlocated το κινητο δεν τη διαβαζει ομως γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 καλημερα εκανα μια ρυθμιση και θελησα να κανω ξανα την διαδικασια απο το βημα 4 αλλα τωρα οταν θελησα να βγαλω τα apps τρεμοπαιζει το παραθυρο της cmd και κανει θορυβο και το κινητο δεν κανει επανακιννηση χωρις να κανω τα προηγουμενα βηματα αλλα εβαλα τις ρυθμισεις και επιπλεον βλεπω το δικτυο μου του ιτερνετ βαζω κωδικο αλλα δεν συνδεομαι και εχω αλλαξει αρκετα καναλια Για όλα τα παρακάτω απαιτείται στις Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές να τσεκάρετε το Άγνωστες πηγές και στο Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη να τσεκάρετε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB και το Να επιτρ. Ψευδείς τοποθ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Για όλα τα παρακάτω απαιτείται στις Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές να τσεκάρετε το Άγνωστες πηγές και στο Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη να τσεκάρετε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB και το Να επιτρ. Ψευδείς τοποθ. τα ξαναεκανα απο την αρχη ολα οκ παλι αλλη μια ερωτηση μηπως ξερεις απλα δεν βρισκει την τοποθεσια μου google maps ακομα και με το νετ ανοικτο ξερει τι μπορει να παιζει και με το gps ανοικτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ρε παιδιά,τον έχουμε ζαλίσει τον lousou76 με ερωτήσεις τις οποίες τις έχει ήδη απαντήσει στα βηματά του στην αρχή.Εϊναι κρίμα να απαντάει και να απαντάει ξανά σε εν νοούμενα.Το παλικάρι κάθεται και ασχολείται για εμάς,τουλάχιστον ρωτήστε κάτι που είναι πραγματικό πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Φίλε tolio απλά να σου πώ ότι στη λίστα με τα προγράμματα που αφαιρούνται ως περιττά (αυτή δηλαδή που πρέπει να δουν όσοι ακολουθούν τον οδηγό προσεκτικά και να αφαιρέσουν απ αυτήν όσα τυχόν προγράμματα θέλουν να μην αφαιρεθούν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που γράφω στην αρχή) αφαιρείται και το Network location service, δηλαδή η εύρεση τοποθεσίας μέσω wifi και η ανώνυμη τάχα αποστολή δεδομένων τοποθεσίας στην google. Επομένως το google maps μπορεί να βρεί θέση μονο με το gps εφόσον φυσικά το έχεις ανοιχτό και περιμένεις γύρο στα 2-3 λεπτά ακίνητος σε ανοιχτό χώρο μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει το συμβολάκι του δορυφόρου στο notification. Το GPS δουλεέυι μια χαρά σε μένα σε όλ ατα προγράμματα πλοήγησης ΚΑΙ στο google maps. Συνεχίζω να θεωρώ ότι ο οδηγός είναι πλήρης και δοκιμασμένος. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, παρακαλώ να κλειδωθεί το τόπικ. Edited February 16, 2012 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εκτός θέματος, λοιπόν θεωρώ ότι ο οδηγός είναι πλήρης και δοκιμασμένος. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, παρακαλώ να κλειδωθεί το τόπικ. Φίλε μου ένα ευχαριστώ να πω για τον οδηγό που έκανες για το αυτόματο partition και το πέρασμα του Link2SD,με βοήθησες πολύ.Το τηλέφωνο είναι super. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Φίλε μου ένα ευχαριστώ να πω για τον οδηγό που έκανες για το αυτόματο partition και το πέρασμα του Link2SD,με βοήθησες πολύ.Το τηλέφωνο είναι super. Νομίζω είναι το πιο μπελαλίδικο κομμάτι φίλε duc, σας ευχαριστώ όλους γι ατα καλά λόγια, ελπίζω να βοήθησα, εγώ το βρίσκω άλλο τηλέφωνο μετά απ αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 συνφωνο και εγω ειναι αλλο κινητακι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια εκανε εκανε κανεις το updatecfg3 για να ενεργοποιησει τον αισθητηρα?το εκανα εγω αλλαξα τα echo και οχι μονο δεν ενεργοποιηθηκε αλλα μου "χαλασε"και τους κωδικους για το ayto memory killer...αν ξερει κανεις κατι και μπορει ας βοηθησει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια εκανε εκανε κανεις το updatecfg3 για να ενεργοποιησει τον αισθητηρα?το εκανα εγω αλλαξα τα echo και οχι μονο δεν ενεργοποιηθηκε αλλα μου "χαλασε"και τους κωδικους για το ayto memory killer...αν ξερει κανεις κατι και μπορει ας βοηθησει..ευχαριστω Δε παίζεστε μιλάμε. Ούτε Edit με Νotepad . 4 αριθμούς είπαμε να αλλάξεις από 0 σε 1. Πώς κατάφερες και το χάλασες αυτό μου λές? Συννημένο σου δίνω το σωστό αρχείο. Βάλτο στη θέση αυτού που έχει μέσα το Updatecfg3 και τρέξε το updatecfg.bat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Δε παίζεστε μιλάμε. Ούτε Edit με Νotepad . 4 αριθμούς είπαμε να αλλάξεις από 0 σε 1. Πώς κατάφερες και το χάλασες αυτό μου λές? Συννημένο σου δίνω το σωστό αρχείο. Βάλτο στη θέση αυτού που έχει μέσα το Updatecfg3 και τρέξε το updatecfg.bat σωστα το ειχα κανει πριν αυτο μου βγαζει και τωρα... * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * rm failed for /data/local/tmp/*, No such file or directory 190 KB/s (3044 bytes in 0.015s) "Done. Your phone should reboot" Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 σωστα το ειχα κανει πριν αυτο μου βγαζει και τωρα... * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * rm failed for /data/local/tmp/*, No such file or directory 190 KB/s (3044 bytes in 0.015s) "Done. Your phone should reboot" Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Αυτό που βγάζει λέει ότι έγινε σωστά η αντικατάσταση του αρχείου στο /system/etc/hw_config.sh Δεν ελέγχει αν έκανες κάποιο λάθος εσύ μέσα στο αρχείο. Αυτό που σου έστειλα είναι σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Φίλε tolio απλά να σου πώ ότι στη λίστα με τα προγράμματα που αφαιρούνται ως περιττά (αυτή δηλαδή που πρέπει να δουν όσοι ακολουθούν τον οδηγό προσεκτικά και να αφαιρέσουν απ αυτήν όσα τυχόν προγράμματα θέλουν να μην αφαιρεθούν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που γράφω στην αρχή) αφαιρείται και το Network location service, δηλαδή η εύρεση τοποθεσίας μέσω wifi και η ανώνυμη τάχα αποστολή δεδομένων τοποθεσίας στην google. Επομένως το google maps μπορεί να βρεί θέση μονο με το gps εφόσον φυσικά το έχεις ανοιχτό και περιμένεις γύρο στα 2-3 λεπτά ακίνητος σε ανοιχτό χώρο μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει το συμβολάκι του δορυφόρου στο notification. Το GPS δουλεέυι μια χαρά σε μένα σε όλ ατα προγράμματα πλοήγησης ΚΑΙ στο google maps. Συνεχίζω να θεωρώ ότι ο οδηγός είναι πλήρης και δοκιμασμένος. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, παρακαλώ να κλειδωθεί το τόπικ. εχεις δικιο αλλα μπορουμε να το βρουμε καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλημέρα φίλε lousou76! Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό σου φίλε σε ένα Sony Ericsson Live with Walkman (WT 19). Στο Βήμα 4, χρησιμοποιείς το αρχείο generic62.zip. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το αρχείο για το κινητό μου που δεν είναι NeoV ή μπορεί να το "τουβλάρω" ;; Αν όχι, μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω το αντίστοιχο για το δικό μου, γιατί όσο και αν έχω ψάξει δε βρίσκω. Ευχαριστώ... :) Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) tolios ξανακανε το βημα 4 κ κατω κ μη κανεις αυτο το βημα που λεει αφαιρεση περιττων εφαρμογων. Edited February 19, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) tolios ξανακανε το βημα 4 κ κατω κ μη κανεις αυτο το βημα που λεει αφαιρεση περιττων εφαρμογων. ορεξατο σε βλεπω το βρηκα στο νετ δεν ξερω αν ειναι το αυθεντικο apk αλλα κλειδωνει google maps ευκολα Edited February 19, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μου τη δίνει όταν με κοροϊδεύουνφίλε Ας εξαιρέσουμε την απάντηση που πήρες... Ίδιο λειτουργικό έχουμε οπότε βάση <<λογικής>> κάνει.. Βέβαια στη θέση σου δε θα το ρισκαρα!! Ας ελπίσουμε σε μια σοβαρή απάντηση κάποιων άλλων έμπειρων Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ορεξατο σε βλεπω το βρηκα στο νετ δεν ξερω αν ειναι το αυθεντικο apk αλλα κλειδωνει google maps ευκολα Αν θέλεις να πάρεις μέσα από την .62 όλα τα apk του συστήματος κλπ μπορείς να κάνεις το εξής απλό: Πάρε καταρχήν ένα backup το κινητό σου όπως είναι με το CWM. Μετά μπές στο CWM και ξαναεγκατέστησε το generic62.zip Μετά αφού ξεκινήσει το κινητό, πέρνα έναν root explorer η πχ τον yaffs explorer και μπές μέσα στο /system και κάνε copy το φάκελο app και paste στο φάκελο /sdcard . Έτσι θα πάρεις όλες τις εφαρμογές. Μετά καπάκι κάνεις restore το CWM backup που πήρες και εγκαθιστάς εξτρά μόνο αυτό που θέλεις. Φυσικά θα πρέπει αυτό που θες να περάσεις, πχ το Network location να πάς να το κάνεις copy στο /system/app αλλιώς δε ξέρω αν θα δουλέψει μια και είναι εφαρμογή συστήματος και μπορεί να μην εγκαθίσταται σαν εξωτερική. Δοκίμασέ το όμως. tselios η ερώτηση όχι μόνο έχει ξαναγίνει αλλα είναι και offtopik. Το Thread αφορά το Xperia Neo V και θα έπρεπε να είχες ρωτήσει στο αντίστοιχο thread αυτούς που ασχολούνται με το κινητό σου. Εκείνοι μπορεί να το έχουν δοκιμάσει. Αυτό που μπορώ να σου πώ εγώ είναι ότι το Generic32.zip είναι μόνο το system κομμάτι της ROM. Η ROMs έχουν και kernel κομμάτι το οποίο αν δεν αναβαθμίσεις και δεν ταιριάζει με το generic62.zip δε θα δουλέψει το κινητό σου. To generic62 είναι prerooted όπως αναφέρουν αυτοί που ανεβάσανε διότι πολύ απλά δίνουν μαζί και έναν kernel σε .tft format ο οποίος έχει bug ώστε να δέχεται το exploit για root. Η ΟΕΜ 62 της Sony απ ότι φαίνεται έχει διορθωθεί και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει root με τον επίσημο Kernel. Ό,τι κάνουμε όλοι εδώ το κάνουμε με δική μας ευθύνη. Αν θέλεις να πειραματιστείς ο δρόμος είναι ανοιχτός. Κάντο όμως όπως εγώ σε νέο Thread για το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν θέλεις να πάρεις μέσα από την .62 όλα τα apk του συστήματος κλπ μπορείς να κάνεις το εξής απλό: Πάρε καταρχήν ένα backup το κινητό σου όπως είναι με το CWM. Μετά μπές στο CWM και ξαναεγκατέστησε το generic62.zip Μετά αφού ξεκινήσει το κινητό, πέρνα έναν root explorer η πχ τον yaffs explorer και μπές μέσα στο /system και κάνε copy το φάκελο app και paste στο φάκελο /sdcard . Έτσι θα πάρεις όλες τις εφαρμογές. Μετά καπάκι κάνεις restore το CWM backup που πήρες και εγκαθιστάς εξτρά μόνο αυτό που θέλεις. Φυσικά θα πρέπει αυτό που θες να περάσεις, πχ το Network location να πάς να το κάνεις copy στο /system/app αλλιώς δε ξέρω αν θα δουλέψει μια και είναι εφαρμογή συστήματος και μπορεί να μην εγκαθίσταται σαν εξωτερική. Δοκίμασέ το όμως. tselios η ερώτηση όχι μόνο έχει ξαναγίνει αλλα είναι και offtopik. Το Thread αφορά το Xperia Neo V και θα έπρεπε να είχες ρωτήσει στο αντίστοιχο thread αυτούς που ασχολούνται με το κινητό σου. Εκείνοι μπορεί να το έχουν δοκιμάσει. Αυτό που μπορώ να σου πώ εγώ είναι ότι το Generic32.zip είναι μόνο το system κομμάτι της ROM. Η ROMs έχουν και kernel κομμάτι το οποίο αν δεν αναβαθμίσεις και δεν ταιριάζει με το generic62.zip δε θα δουλέψει το κινητό σου. To generic62 είναι prerooted όπως αναφέρουν αυτοί που ανεβάσανε διότι πολύ απλά δίνουν μαζί και έναν kernel σε .tft format ο οποίος έχει bug ώστε να δέχεται το exploit για root. Η ΟΕΜ 62 της Sony απ ότι φαίνεται έχει διορθωθεί και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει root με τον επίσημο Kernel. Ό,τι κάνουμε όλοι εδώ το κάνουμε με δική μας ευθύνη. Αν θέλεις να πειραματιστείς ο δρόμος είναι ανοιχτός. Κάντο όμως όπως εγώ σε νέο Thread για το κινητό σου. σε ευχαριστω για την απαντηση για το δικο μου σκέλος . ο οδηγος σου ειναι τελειος και η βοηθεια σου ηταν πολυ καλη .ελπιζω οταν βγει το icecream για μας να υπαρχει ευκολος τροπος ρουτ και να δουλευουν ολα τα script που εκανες .thanks :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 tselios η ερώτηση όχι μόνο έχει ξαναγίνει αλλα είναι και offtopik. Το Thread αφορά το Xperia Neo V και θα έπρεπε να είχες ρωτήσει στο αντίστοιχο thread αυτούς που ασχολούνται με το κινητό σου. Εκείνοι μπορεί να το έχουν δοκιμάσει. Αυτό που μπορώ να σου πώ εγώ είναι ότι το Generic32.zip είναι μόνο το system κομμάτι της ROM. Η ROMs έχουν και kernel κομμάτι το οποίο αν δεν αναβαθμίσεις και δεν ταιριάζει με το generic62.zip δε θα δουλέψει το κινητό σου. To generic62 είναι prerooted όπως αναφέρουν αυτοί που ανεβάσανε διότι πολύ απλά δίνουν μαζί και έναν kernel σε .tft format ο οποίος έχει bug ώστε να δέχεται το exploit για root. Η ΟΕΜ 62 της Sony απ ότι φαίνεται έχει διορθωθεί και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει root με τον επίσημο Kernel. Ό,τι κάνουμε όλοι εδώ το κάνουμε με δική μας ευθύνη. Αν θέλεις να πειραματιστείς ο δρόμος είναι ανοιχτός. Κάντο όμως όπως εγώ σε νέο Thread για το κινητό σου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αποσύρομαι από το thread.... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts