gkantemis Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Τα 50-αρια έχουν ένα είδος τελών κυκλοφορίας... είναι η ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας στην τροχαία κάθε χρόνο... (ιανουάριο-φεβρουάριο αν πας, γίνεται χαμός). Νομίζω βγαίνει κάπου στα 10 ευρώ. Cheers. Okapi... άσε, μην σου πω ότι γίνεται χειρότερα... Τώρα που είμαι έτοιμος να πάρω το hornet έχω ακούσει ΤΙΣ κορυφαίες ατάκες (μέχρι ότι κάποιος γνωστός με μηχανή κρύωνε....) ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 ετοιμασου να παρεις καραμπινα. σημερα αγορασα ενα σκουτερακι του κουτιου και πρεπει Δευτερα πρωι να παω τροχαια να βγαλω αδεια και πινακιδες, ξερει κανεις τι γινεται αν το κυκλοφορω και με σταματησουν μεχρι τοτε?εχω καποια χαρτια κτλ. οταν παω τροχαια τι χαρτια πρεπει να χω μαζι ξερει κανεις? για να βγαλω την αδεια πρεπει πρωτα να βγαλω ασφαλεια η οχι? pls αν ξερει καποιος να απαντησει θα με βοηθουσε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 αμα κανεις βολτα στην γειτονια σου για να θυμηθεις τα πρακτικα δεν πιστευω να εχεις προβλημα...Ομως, πιστευω οτι καλυτερο ειναι να διαβασεις τα βιβλια! Και ασφαλεια βγαλε επειγοντως μαζι με το σηματακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Λοιπον powerz... Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να έχεις ασφάλεια για να βγει η άδεια... (Ή γίνεται κάτι μπερδεμένο του στυλ βγάζουμε άδεια, βγάλε ασφάλεια με την άδεια για να πάρεις και πινακίδες...) Πάνε πάρε ένα δίπλωμα... δεν είναι τόσο δύσκολο, ούτε ακριβό !!!(για πενηντάρι). Θεωρητικά το να μην έχεις ασφάλεια μαζί είναι το χειρότερο (αλλά αν δεν έχεις έγκυρη άδεια κυκλοφορίας/καθόλου άδεια κυκλοφορίας πάλι θεωρητικά σημαίνει ότι το μηχανάκι είναι ανασφάλιστο...). Νομίζω για την άδεια κυκλοφορίας χρειάζεται επίσης να έχεις την απόδειξη αγοράς και να εμφανίσεις το μηχανάκι κάτω από την τροχαία (αλλά δεν σου λένε πως να το πας μέχρι εκεί :P). Γενικά ετοιμάσου για μια μέρα τρέξιμο... Υ.Γ. Απ 'οτι έχεις γράψει μέχρι τώρα σε θέματα οδηγικής συμπεριφοράς κλπ... πραγματικά χαίρομαι που δεν μένω Αθήνα και δε υπάρχει περίπτωση να σε πετύχω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 μην ανυσηχεις δεν δαγκωνω τους περαστικους που περναω απλα διπλωμα δεν εχω.. η πρωτη ειμαι η η τελευταια? απλα ρωτησα αν ξερει κανεις να μου πει τι χαρτια θα χρειαστω την δευτερα εκτος απο ταυτοτητα την αποδειξη και λεφτα? Υ.Γ ισχυει οτι για τα πρωτα 500 χλμ δεν πρεπει να βαζω πανω 2ο ατομο? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 κανεις δεν ξερει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaXoYs Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Ότι για τα πρώτα 500 δεν θέλει δεύτερο άτομο ναι ισχύει - πήρε 1 φίλη μου τώρα ένα παπί dayang DY 110 και της είπαν γενικά να μην το ζορίζει καθόλου στην αρχή (μέχρι 40-45 km για 100αρι λίγα δεν είναι ρε παιδιά?-υπόψην οτι το manual συστήνει΄μεχρι 30! για τα πρώτα 500!!) και δεύτερο άτομο μετά τα 500 km και πάλι να μην το ζορίζει μέχρι τα 1000 αν ξέρει κανένας άλλος περισσότερες λεπτομέρειες για το στρώσιμο ας ποστάρει - Εσένα αφού θα είναι scooter και δεν μπορείς να αλλάξεις ταχύτητες ο μόνος τρόπος λογικά να μην το ζορίζεις πολύ είναι ελαφρά το γκάζι και χωρίς δεύτερο άτομο ...το manual δεν λέει λεπτομέρειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 μεγαλη πικρα, δεν επερνα καλυτερα ενα μεταχειρισμενο να υσηχασω? το βιβλιο λεει μεχρι τα πρωτα 200χλμ να μην παταω συνεχομενα το γκαζι και οχι τερμα και μεχρι τα 500 να μην παταω συνεχομενα το γκαζι για τα 3/4 της διαδρομης. το θεμα ειναι οτι παει μεχρι 50 το σκουτερακι μου. δηλαδη πρεπει να το πηγαινω το πολυ με 30 για τα πρωτα 500 χλμ??? θα τρελαθουμε τελειος? καταρχην θα γινει πανικος απο πισω ολοι θα μου κορναρουν.ασε που το πηρα για το καλοκαιρι αποκλειστικα για να το εχω με την αδερφη μου να πηγαινουμε μαζι. δεν το πηρα για μενα μονο. μαζι αντε να κανουμε 110 κιλα. πες πως ειμαστε ενα ατομο χοντρο.τοση ζημια μπορει να κανουμε?γενικα δεν το ζοριζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArMaNi Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 loipon to strosimo sta 50cc einai mexri ta 500 xiliometra,austiros,xoris atomo kai poli argo anoigma tou gaziou oxi pano apo 30.meta ta 500 km pali,austiros, oxi 2o atomo kai ta ipoloipa pou eipa alla prepei na to anoigeis pou kai pou to mixanaki gia na ksempoukonei alla kai pali me metro den tha exeis to gazi kolimeno.power tora tha mou peis an parei enas pou einai 100 kila to mixanaki pos tha to strosei.koita to mixanaki sto strosimo sinithizei sta kila tou katoxou tou.diladi to diko sou tha paei pio kala apo afounou pou einai 100 kila.sta 50aria min kaneis vlakies sto strosimo giati den pane pou den pane an den to stroseis kai kala.....klapsta.esi den eixes allo scooter?ti pires?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Μηπως ειναι λιγο ψωφιο το σκουτερακι σου ; Δεν ξερω αλλα με ενα φιλο πανω στο 50αρι του κοντερισια πιασαμε 2 ατομα πανω 60 χλμ/ωρα με συνολικο βαρος 150 περιπου κιλα. Τωρα αν το κοντερ κλεβει τι να πω; Παντως στα σιγουρα το στρωσιμο πολυ κακο ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 το παλιο μου επιανε τα 80.. καλα ηταν και λιγο πειραγμενο. αυτο τωρα λογικα μεχρι 30 ατην αρχη αυτο παει και ερχεται..αλλα να μην βαζω 2ο ατομο δεν μπορω. αν δεν βαζω 2ο ατομο μεχρι τα 200χλμ και βαζω μετα παλι θα κλαταρει?γιατι στο βιβλιαρακι λεει μεχρι τα 200 θελει την πολυ προσοχη. απο κει που το πηρα μου ειπαν οτι μπορει να το κολησω με αλλο ατομο πανω. αν ομως ειμαστε 2 και παω σιγα και χωρις ζορι? παλι υπαρχει κινδυνος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Καλα εσυ δεν ειχες ενα smart ? Και τι το εκανες το παλιο; Δίπλωμα δεν ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 εχω ενα σμαρτ που κολαει αυτο? ειχα περυσι ενα αλλο σκουτερ μεταχειρισμενο που ειχε αρκετα προβληματακια μεχρι που εκανε το οριστικο μπαμ στην κυριολεξια στην μεση του δρομου και απο τοτε δεν συνηλθε ποτε..τοτε δεν ειχα ουτε καν αδεια ουτε ασφαλεια ουτε διπλωμα.φετος ομως με το νεο μου σκουτερακι μολις εβγαλα σημερα το πρωι την αδεια και για να παρω την οριστικη αδεια πρεπει να το ασφαλησω πρωτα οποτε θα εχω αυτη τη φορα και αδεια και ασφαλεια. διπλωμα οχι δεν εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 :shoot: :D Το βρήκα το κατάλληλο smilie... Λυπήσου το μηχανάκι σου και μην ανεβάζεις δεύτερο άτομο μέχρι τα 500 τουλάχιστον... και φυσικά στην αρχή σιγά σιγά χωρίς ξεσπάσματα και μετά πάλι χαλλλλλαρά με το γκάζι για να ανοίξει. Κάνε του αυτό το καλό και θα σε ευγνωμονεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArMaNi Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 mpravo re power etsi se thelo antartisa :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hardy Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 please ρε παιδες πειτε μου μπορω να οδηγω γουρουνα(εστω 50cc) αν παρω διπλωμα για "μοτοποδηλατο" των 50cc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 please ρε παιδες πειτε μου μπορω να οδηγω γουρουνα(εστω 50cc) αν παρω διπλωμα για "μοτοποδηλατο" των 50cc? Νομιζω πως ναι. Η γουρουνα ειναι ενα μοτοποδηλο αφο βγαζει αδεια με πινακιδες σαν του μαχανακιου οποτε και με το δηπλομα το ιδιο παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hardy Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ναι αλλα αν checkαρεις τι λεει αυτο το site :http://www.esor.gr/Licences/ θα δεις οτι εχει αλλη κατηγορια για "μοτοποδηλατα" και αλλη για τρικυκλα η τετρακυκλα που παρα τις διευκρυνησεις που δινει δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιο atv/quad που η μέγιστη ταχύτητα εκ κατασκευής δεν υπερβαινει τα 50km/h (και αν υπαρχει τι να το κανω αν ειναι πιο αργο και απ'την καθηστερηση;;;)... Αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hardy Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Οποιος μπορει να βοηθησει τον συνανθρωπο του ας το κανει και ας εχει την ευχη μου!!! LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArMaNi Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 den mporeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 γιατι δεν μπορεις μωρε? για ολα υπαρχει μια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Mπορεί, αλλά θα είναι παράνομος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 mias k milame gia diplomata motopodilaton osoi dosate stin troxaia gia diploma ti sas valane na kanete stin eksetasi?? (exo akousei oti sinithos se vazoun na kaneis ena oxtari xoris na akoumpiseis podi kato h oti pas dikavalo mia eutheia k strivis kapoia stigmi epitopou xoris pali na akoumpiseis podi kato.) peite tis empeiries sas...einai eukolo?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 mias k milame gia diplomata motopodilaton osoi dosate stin troxaia gia diploma ti sas valane na kanete stin eksetasi?? (exo akousei oti sinithos se vazoun na kaneis ena oxtari xoris na akoumpiseis podi kato h oti pas dikavalo mia eutheia k strivis kapoia stigmi epitopou xoris pali na akoumpiseis podi kato.) peite tis empeiries sas...einai eukolo?? Εγώ ξέρω ότι σε βάζουν να κάνεις το πρώτο. Είναι εύκολο αρκεί στην στροφή 180 μοιρών να πας άκρη-άκρη πάνω στην γραμμή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaXoYs Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Εμένα με είχαν βάλει κανα 20αρι μέτρα ευθεία πάνω σε μια γραμμή σχετικά αργά και μετά οχτάρι και επιστροφή εκεί που άρχισα .Είναι τραγικά εύκολο ,ο μόνος τρόπος για να κοπείς είναι να βάλεις πόδι κάτω αλλά και πάλι 1 κοπέλα που έβαλε την άφησε να ξαναδοκιμάσει στο τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts