Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντός της εβδομάδας πιστεύω να το έχω και εγώ.Την Παρασκευή το παρήγγειλα στα 199 ευρώ από κατάστημα cosmote.Θα είναι το δεύτερο μου android μετά από ένα samsung galaxy gio.

Πάντως πρέπει να βγει ένας αναλυτικός οδηγός για root για μας τους ψιλοασχετους.Απο ότι κατάλαβα για να rootαριστει το κινητό πρέπει να το flasαρεις με odin πράγμα που δεν έχω ξανακάνει και το φοβάμαι. Και για να γίνει unroot πρέπει να ξαναφλασαριστεί πάλι με odin;Στο προηγούμενο κινητό μου όπως και σε πολλές άλλες συσκευές samsung το root και το unroot γινότανε τρέχοντας ένα απλό αρχιο zip.Δεν θα βγει κάτι ανάλογο και στο S Advance;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε όλα, πάντως το φλασάρισμα μέσω odin είναι πανεύκολο (αρκεί όπως πάντα να είσαι προσεκτικός και να πας βήμα-βήμα με τις οδηγίες)..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Σήμερα το πήρα κι εγώ σε λευκό.

Ωραία συσκευή αλλά:

Δεν έχει ζουμ,

δεν έχει led για τις αναπάντητες,

και δεν βγάζει music player στην οθόνη κλειδώματος.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρέλειψαν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πάντως είναι πολύ όμορφη συσκευή, με ωραίο design και δυνατή οθόνη.

Ξέρετε πότε θα πάρει αναβάθμιση σε jellyban;

Έλεγαν για Ιανουάριο, αλλά εδώ μπαίνουμε Μάρτη :p

1. Zoom θα έρθει με τη Jelly Bean, αλλά γενικότερα το ψηφιακό zoom δεν έχει κανένα νόημα. Να δω τι θα το κάνεις όταν το πάρεις.

2. Δε νομίζω ότι είναι πολλά αυτά που έχουν notification led.

3. Αυτό πρέπει να είναι περιορισμός του android και όχι της συγκεκριμένης συσκευής.

4. Κάτι έχει ακουστεί για τέλη Μαρτίου. Ας αργήσει, αρκεί να έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα.

Όσον αφορά τον Music Player, μπείτε στην εφαρμογή, επιλέξτε ένα τραγούδι και πατήστε το να παίζει. Μετά, πατήστε το φυσικό πλήκτρο, για να γυρίσετε στην κεντρική οθόνη και κλειδώστε το κινητό με το πλήκτρο on/off. Ξαναπατήστε το ίδιο πλήκτρο και στην κορυφή της οθόνης θα είναι ο τίτλος του τραγουδιού, με τα "πλήκτρα" rrwd, play, ffwd.
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα στην παρέα!

Μετά από 3-4 μήνες που έχω το κινητό μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολλή καλή αγορά και ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή του.

Επειδή διαβάζω ότι πολλοί από εδώ ψάχνουν οικονομική θήκη για το κινητό τους είπα να γράψω για την θήκη που χρησιμοποιώ εγώ στο δικό μου galaxy s advance.

Λοιπόν η θήκη είναι αγορασμένη από τα jumbo μόλις 2,5 ευρώ (τότε που την πήρα εγώ,) και μπορώ να πω οτι ειναι φοβερή για την δουλειά που κάνει άλλα και για την τιμή της. Βεβαία η συγκεκριμένη θήκη πουλιέται για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές αλλα ποιος ο λόγος να μην την χρησιμοποιήσεις και αλλού? Προστατευτικό οθόνης δεν θα το συνιστούσα, άμα έχεις κινητό άνω των 300 ευρώ τότε αξίζει να βάλεις. Πάντως χρειάζεται προσοχή μην το γρατζουνίσεις γιατί και εγώ του έχω κάνει 3 μικρές γρατσουνιές αφου το έβαλα στην τσέπη χωρίς θήκη και αντιμέτωπο με 1 κλειδι... που να φανταστώ.... (gorilla λέω έχει τι να πάθει, ύστερα καταλαβαίνεις οτι το gorilla glass είναι απλά φούμαρα!...)

http://img717.imageshack.us/img717/5425/dsc0010lj.jpg

http://img255.imageshack.us/edit_preview.php?l=img255/3189/dsc0011xsg.jpg&action=rotate

http://img715.imageshack.us/edit_preview.php?l=img715/4575/dsc0012kw.jpg&action=rotate

http://img820.imageshack.us/img820/1160/dsc01546cx.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/4241/dsc01549p.jpg

http://img825.imageshack.us/img825/5337/dsc01550b.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/7648/dsc01551u.jpg

Υ.Γ. Για την μπαταρία χρησιμοποιώ το πρόγραμμα JuiceDefender σπασμένο βέβαια και στο extreme profile και έτσι με απλή χρήση του κινητού κρατάει άνετα 2 ήμερες (τηλέφωνα + μηνύματα) άλλα με βαριά χρήση (όλη μέρα wifi, oprea mobile, χρήση youtube, και καμια εφαρμογή ανοιχτά) με αφήνει το βράδυ με ένα 10-15%.

έχοντας δοκιμάσει πολλά τέτοια προγράμματα αυτό μου έχει λύσει τα χέρια!

Υ.Γ2 Συγνώμη για το μακρινάρι:)

Όταν πάω στις λειτουργίες σε εκτέλεση πέρα των εφαρμογών έχει και δύο ενημερώσεις λογισμικού οι οποίες τρέχουν εδώ και ώρες,

η μια λέι DMService ενημέρωση λογισμικού 4,4mb com.wssyncmldm και η δεύτερη λέγεται FotaService... ξέρει κανείς τι είναι;

Το κινητό την Πέμπτη το πήρα...

Edited by JimZe

δεν έχει led για τις αναπάντητες,

και δεν βγάζει music player στην οθόνη κλειδώματος.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρέλειψαν αυτά τα χαρακτηριστικά.

- Αυτό το ξέρεις πριν το πάρεις

- Εμένα φίλε μου βγάζει. Πάω στο mp3 player πατάω ένα τραγούδι και σβήνω την οθόνη. Αν την ανάψω βγάζει κανονικά τα κουμπάκια πάνω πάνω.

Μηπως έχεις βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα για lockscreen?

Ή αν δεν έχεις βάλει δοκίμασε κάποιο μήπως σου κάνει τη δουλειά που θες.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά μεταξύ χαρτών, latitude, πλοήγησης και τοπικού; ;) Σας παρακαλώ....μην με κοροιδέψετε... :O

Και κάτι ακόμα. Το gps δουλεύει μόνο με το wi-fi ανοικτό; Υπάρχει καμία περίπτωση να μας χρεώσει;

στην χρηση μπαταριας το μεγαλυτερο ποσοστο το τρωει το "λειτουργικο συστημα android" 45-55 % .ειναι το ιδιο και σε εσας;ποιες διεργασιες ειναι εκει μεσα και πως μπορω να το ελλατωσω?
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά μεταξύ χαρτών, latitude, πλοήγησης και τοπικού; ;) Σας παρακαλώ....μην με κοροιδέψετε... :O

Και κάτι ακόμα. Το gps δουλεύει μόνο με το wi-fi ανοικτό; Υπάρχει καμία περίπτωση να μας χρεώσει;

Οι χάρτες είναι το κλασικο google maps, έχει το χάρτη της γης. Πολύ βολικό είτε για πλοήγηση (θελει ιντερνετ ομως).

Το τοπικό με βάση την τοποθεσία σου, σου λέει τι έχεις κοντά. Καφετέριες εστιατόρια κλπ...

Την πλοήγηση δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Τo latitude δεν είναι το ίδιο με το "Τοπικό"? Σε μένα δεν υπάρχει το latitude.

Για το gps αρκεί να ανοίξεις την αντίστοιχη κεραία. Το wifi ίσως κάποιες φορές σε βοηθήσει να βρει γρηγορότερα σήμα.

Για να βρίσκεις γρήγορα σημα βάλε από το google play το GPS Status & Toolbox. Τρομερή εφαρμογή. Την ανοιγεις πριν χρησιμοποιήσεις το gps (έχοντας ανοίξει την κεραία του gps και έχοντας ίντερνετ ειτε απο wifi ειτε απο data) και αυτή από μόνη της κατεβάζει τα τελευταια δεδομενα για τους δορυφορους και βοηθαει τη συσκευή σου να κλειδώσει γρηγορότερα). Αυτη την εφαρμογη την ανοιγεις μια φορα τη μερα για να ανανεωνει τα δεδομενα, επειδη οπως καταλαβαινεις η γη γυριζει και καθε στιγμη αλλοι δορυφοροι ειναι πανω απο το κεφαλι σου, ή τη ρυθμιζεις να ανανεώνεται μονη της.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY2xpcHNpbS5ncHNzdGF0dXMyIl0.

στην χρηση μπαταριας το μεγαλυτερο ποσοστο το τρωει το "λειτουργικο συστημα android" 45-55 % .ειναι το ιδιο και σε εσας;ποιες διεργασιες ειναι εκει μεσα και πως μπορω να το ελλατωσω?

Εμένα το μεγαλύτερο ποσοστό το τρώει η οθόνη, περίπου το 30% και το λειτουργικό γύρω στο 20.

Edited by petran_7

Οι χάρτες είναι το κλασικο google maps, έχει το χάρτη της γης. Πολύ βολικό είτε για πλοήγηση (θελει ιντερνετ ομως).

Το τοπικό με βάση την τοποθεσία σου, σου λέει τι έχεις κοντά. Καφετέριες εστιατόρια κλπ...

Την πλοήγηση δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Τo latitude δεν είναι το ίδιο με το "Τοπικό"? Σε μένα δεν υπάρχει το latitude.

Για το gps αρκεί να ανοίξεις την αντίστοιχη κεραία. Το wifi ίσως κάποιες φορές σε βοηθήσει να βρει γρηγορότερα σήμα.

Για να βρίσκεις γρήγορα σημα βάλε από το google play το GPS Status & Toolbox. Τρομερή εφαρμογή. Την ανοιγεις πριν χρησιμοποιήσεις το gps (έχοντας ανοίξει την κεραία του gps και έχοντας ίντερνετ ειτε απο wifi ειτε απο data) και αυτή από μόνη της κατεβάζει τα τελευταια δεδομενα για τους δορυφορους και βοηθαει τη συσκευή σου να κλειδώσει γρηγορότερα). Αυτη την εφαρμογη την ανοιγεις μια φορα τη μερα για να ανανεωνει τα δεδομενα, επειδη οπως καταλαβαινεις η γη γυριζει και καθε στιγμη αλλοι δορυφοροι ειναι πανω απο το κεφαλι σου, ή τη ρυθμιζεις να ανανεώνεται μονη της.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY2xpcHNpbS5ncHNzdGF0dXMyIl0.

Δηλαδή εν ολίγοις....το gps ΔΕΝ χρειάζεται ίντερνετ για να δουλέψει; Απλά το ανοίγεις και ανάλογα με την ταχύτητα της συσκευής σου δείχνει που βρίσκεσαι; Και οι διάφορες εφαρμογές, όπως αυτή που προτείνεις φίλε petran, το κάνουν πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο;

Kατάλαβα καλά; :confused:

Την Παρασκευή το παρήγγειλα στα 199 ευρώ από κατάστημα cosmote.

Tο έφερε η cosmote στα 199 σκέτη συσκευή ? Στο site της παντος δεν το εχει καθολου.

Tο έφερε η cosmote στα 199 σκέτη συσκευή ? Στο site της παντος δεν το εχει καθολου.

199 ευρώ και στο public: http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/samsung-gt-i9070-galaxy-s-advance-mayro-8gb/prod2251400pp/

Για το public το ξέρω απο τα Χριστούγεννα ειναι στα 199 (τοτε ηταν και με καποια δωρα) ,με μια διακοπη και τωρα καμμια δεκαρια μερες ειναι παλι στα 199 ευρω (χωρις τα δωρα),για την cosmote δεν βλεπω κατι στο site της ουτε καν το εχει το μοντελο,γιαυτο ρωτησα τον φιλο tsigpan

Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση πάμε...

http://www.samsung.com/ua_ru/support/newsalert/view?spp_news_seq=43657

Предлагаем Вашему вниманию информацию о ближайших датах обновления версий ОС Android для смартфонов и планшетов Samsung

GT-I8160 Galaxy Ace 2 до Jelly Bean 22.04.2013;

GT-I9070 Galaxy S Advance до Jelly Bean 26.04.2013;

GT-N7000 Galaxy Note до Jelly Bean 01.04.2013;

GT-P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus до Jelly Bean 22.03.2013;

Информация относительно обновления моделей, которые не вошли в список, на данный момент отсутствует.

*Даты являются предварительными и могут смещаться без уведомления

Edited by pegg

*Даты являются предварительными и могут смещаться без уведомления

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.....οπότε.....καλά κρασιά!

Το θέμα γι' αρχή είναι να μη βγει με προβλήματα η Jelly Bean και μετά περιμένουμε κι άλλο update για διορθώσεις.

Καλησπέρα. Το κινητό δε σας λειτουργεί τέλεια με GB; Τόσο καιρό, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις, με GB δεν το λειτουργείτε; Έγραφε στη συσκευασία ότι θα πάρει JB και δε θα την πάρουμε; Για 'μένα, πάρει δεν πάρει το update, πάλι θα τη "σκίζω" τη συσκευή, γιατί όπως είναι τώρα, με εξυπηρετεί σε αυτά που θέλω, ακριβώς όπως θέλω. Επίσης, η JB δεν είναι και το Άγιο Δισκοπότηρο. Αυτό το σύστημα με τις καρτέλες, αντί για τους φακέλους ( που είδα μέσω διαφόρων launchers ), παίζει να είναι ότι πιο μη πρακτικό. Όταν βάλεις πάνω από 2 καρτέλες, οι ονομασίες τους στην κορυφή της οθόνης χάνονται και φαίνονται μόνο 2. !;!;!;!;! Επίσης, αν έχω καταλάβει καλά, δε θα μπορούμε να αποθηκεύουμε εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη της συσκευής; :confused: Οπότε, επειδή δεν έχουμε το Note 2, καλό είναι να το σκεφτούμε 2 φορές, πριν προβούμε στο update. :)

P.S.: Sorry για το μεγάλο post..

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα galaxy s advance φίλου ,του βγάζει αυτό εδώ και κάνει συνέχεια επανεκκινηση!!ξερετε από τι έχει γίνει αυτό και πως μπορώ να το φτιάξω;;;ευχαριστώ προκαταβολικά

Ρε παιδιά εμένα τον καημενο ποιος θα με βοηθήσει με το πρόβλημα μου; :p:p

Edited by gogos1987

Επίσης, αν έχω καταλάβει καλά, δε θα μπορούμε να αποθηκεύουμε εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη της συσκευής;

μπορουμε να αποθηνευουμε στην εσωτερικη μνημη με jb

Πες του ν κανει cach και memory reset..κλεινεις το κινητο και πατας ΜΑΖΙ το πληκτρο της εντασης(πανω), το κουμπι on/off και το κεντρικο κουμπι για λιγα δευτερολετα. Εκει σου εχει τις επιλογες..

Τωρα αν δν γινει τπτ και εχει μπουρδουκλωσει τα περι root δν μπορω να σε βοηθησω γτ δν εχω ασχοληθει... :wacko:

Δηλαδή εν ολίγοις....το gps ΔΕΝ χρειάζεται ίντερνετ για να δουλέψει; Απλά το ανοίγεις και ανάλογα με την ταχύτητα της συσκευής σου δείχνει που βρίσκεσαι; Και οι διάφορες εφαρμογές, όπως αυτή που προτείνεις φίλε petran, το κάνουν πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο;

Kατάλαβα καλά; :confused:

ΔΕΝ χρειάζεται ίντερνετ μόνο αν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα εκτός από τους χάρτες και γενικότερα ότι είχε το κινητό.

Για να καταλάβεις το Google Maps χρειάζεται ίντερνετ για να βλέπει το χάρτη. Εσύ αγάρασε/κατέβασε ένα πρόγραμμα πλοήγησης (πχ CoPilot, Destinator κλπ) και θα τους έχεις τους χάρτες μέσα στο κινητό, άρα δεν θες ίντερνετ.

Εγώ χρησιμοποιώ το CoPilot, μόλις το βάζεις θέλει ίντερνετ για να κατεβάσει τα δεδομένα και τους χάρτες και μετά δεν χρειάζεται. Για το μόνο που θέλει ίντερνετ είναι για τον καιρό και για την κίνηση, όπως καταλαβαίνεις αυτά είναι προαιρετικά, εγώ δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ.

Ρώτα και στο xda φίλε. Μπορεί να βρεις άκρη.

Παίρνω αφορμή από την σελιδα που έχει δημιουργησει ένα παλικάρι και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ (samsung galaxy note II greek team) και δημιούργησα μια σελίδα στο fb με την ονομασία

samsung galaxy s advance greek team

Εκει θα μπορούμε να δίνουμε άμεσες ερωτήσεις απαντήσεις να γνωριστούμε μεταξύ μας και να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας με το advance. Προσωπικά έχω βοηθηθεί πολύ στη σελίδα που έχω γραφτεί και με πολλα παιδιά εχουμε γνωριστεί κι από κοντά αφου μας ενώνει η ίδια τρέλλα για το note2. Κάνω την κίνηση και αν την υποστηρίξετε εγώ προσωπικά δε θα χω κανένα όφελος, ομως όλοι εσείς θα βοηθειθείτε αρκετά.

ΗΔΗ ΓΙΝΑΜΕ 35 ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ

Ρε φίλε, και εδώ για τον ίδιο σκοπό είμαστε. Για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Γιατί να πάμε στο fb?

Έλα φτάνει, το παράκανες..

Edited by petran_7

Ναι φίλε μου από κατάστημα cosmote(Καρδίτσας) το παράγγειλα στα 199.99 για την ακρίβεια.Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε προσφορές σε κινητά sony και samsung για λίγες μέρες.

Λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, εφαρμογές αγορασμένες από Play store όταν αλλάξεις συσκευή τις ξανά αγοράζεις;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)