Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

greenify paid version λες να κανει πολυ μεγαλη διαφορα απο την κανονικη? επισης αλλαξες κερνελ?

Όχι δεν άλλαξα Kernel, αυτά που έχω κάνει είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψα παραπάνω, τίποτα άλλο.

Στην αρχή πέρασα το Greenify (free) και διαπίστωσα οτι κάνει άριστη δουλειά, απενεργοποιεί όσα προγράμματα-παιχνίδια πέρασα εγώ, εκτός με οτι εφαρμογές έχουν να κάνουν με την Google (Maps, hangout etc...) και οτι έχει να κάνει με Bloatware της Samsung.

Έτσι αποφάσισα να αγοράσω την Paid version. Όποιος θέλει να την δοκιμάσει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην κυριολεξία, γιατί η εφαρμογή είναι τόσο καλή και δουλεύει τόσο σωστά που ο δημιουργός της σου δίνει 3 μέρες refund, και όχι το sorry κιόλας "ηλίθιο" 15λεπτο της Google... ;)

Πραγματικά ίσως η μόνη απαραίτητη εφαρμογή για κάθε smartphone με Android...

Για να φανταστείτε πόσο καλά και σωστά λειτουργεί, ακόμα και εφαρμογές με notifications λειτουργούν τέλεια!!

Όταν έχεις notification πχ από το Hangout, το notification σου έρχεται κανονικά ενεργοποιεί την εφαρμογή και την ξανά απενεργοποιεί... ;)

Και από μνήμη δεν τρώει τίποτα!! 3-4 Mbytes...

Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι οτι επειδή στην paid version χρησιμοποιεί το Xposed, το Xposed μέχρι την στιγμή που μιλάμε δεν δουλεύει με το ART της Kitkat, αλλά δουλεύει κανονικά με το Kitkat Dalvik.

Τώρα ποιος συνδυασμός δίνει καλύτερες επιδόσεις, Kitkat Dalvik & Greenify Paid version ή μόνο Kitkat ART & Greenify Free είναι μία καλή ερώτηση... ;-)

Πάντως μέχρι στιγμής... WOOOW!!!!!!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τα notifications εγω με την free εχω ενα θεμα...οχι πως με καιει κιολας αλλα ειναι θεμα,οπως και να το κανεις :)

Ολα σουπερ οπως τα λες αλλα γιατι να βαλει καποιος την Pure Vanilla... 4.1.2 βλεπω...εκτος αν την εχουν αναβαθμισει με κιτ κατ :)

Κατα τα αλλα ειμαι οπως εσυ εδω και εναν μηνα και απο εκει που εκανα καθε 2 μερες restart παιζει τωρα στον μηνα να εχει κλεισει 2 φορες μονο και μονο επειδη ξεχασα να το φορτισω..χεχε :)

Επαναλαμβάνω το παρακάτω μου Post . Το κινητό τρέχει εδώ και μήνες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Χωρίς κανένα πρόβλημα ... Χωρίς ψεγάδια ... Χωρίς κολλήματα και θέματα επάρκεια μνήμης . Και πιστέψτε με είναι παραπάνω από φορτωμένο .

-----------------------------------------------------------------------

Root : ok

CoCore-E-8.2 : ok

Pure Vanilla V5 Build 2 : ok

Nova Launcher + Greenify ( Donate ) : ok

Το κινητό πετάει .. φοβερή ανταπόκριση .. Μπαταρία στα ύψη ... Διαπιστώνω καλύτερο σήμα ... Youtube χωρίς κολλήματα ...

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ... ( Έχει γίνει άλλο κινητό )

Ξανά επαναλαμβάνω την διαδικασία :

Η σειρά είναι : ROOTING > KERNEL & TWRP/CWM > Backup > Wipe Data/factory Reset & Cache Partition > Pure Vanilla

Ο twrp manager είναι κομπλέ.

Προτεινόμενο kernel CoCore-E 6.8 εγώ έβαλα CoCore-E-8.2 ( Δουλεύει μια χαρά )

Και τα link για άλλη μια φορά :

Για ROOTING, KERNEL & TWRP/CWM : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341

Για Pure Vanilla : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2182697

φιλε αλλαξες τον 8.3 σε 9.0??τον κερνελ εννοω

Με τα notifications εγω με την free εχω ενα θεμα...οχι πως με καιει κιολας αλλα ειναι θεμα,οπως και να το κανεις :)

Ολα σουπερ οπως τα λες αλλα γιατι να βαλει καποιος την Pure Vanilla... 4.1.2 βλεπω...εκτος αν την εχουν αναβαθμισει με κιτ κατ :)

Κατα τα αλλα ειμαι οπως εσυ εδω και εναν μηνα και απο εκει που εκανα καθε 2 μερες restart παιζει τωρα στον μηνα να εχει κλεισει 2 φορες μονο και μονο επειδη ξεχασα να το φορτισω..χεχε :)

Στην Paid version έχει έξτρα επιλογές που διορθώνει αυτά τα μικρό προβλήματα που λες... ;)

Δοκίμασε την, εξάλλου έχεις 3 μέρες να ζητήσεις refund... ;)

φιλε αλλαξες τον 8.3 σε 9.0??τον κερνελ εννοω

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακόμη την εκδοσή CoCore-E-8.2 περασμένη..

Το κινητό δουλεύει άψογα ... δεν μπήκα στην διαδικασία να αλαλάξω κάτι ..

Θα σου προτεινα να περάσεις την έκδοση CoCore-E 9.0 .

konstantinos77 αγόρασα το greenify μα δεν είδα καμμιά διαφορά. Επισης δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το framework και τα modules γιατί ίσως θέλει να είμαι root. Σε σένα πως δούλεψαν;Αν είναι να μπω στη διαδικασία για root καλυτερα να προσπαθήσω να αλλάξω kernel και ρομ και μετα να το πετάξω!!! Αν περισσεύαν λεφτα αυτό θα έκανα. Με έχει κουράσει.:(:(:(

μα και για να βαλεις το greenify root πρεπει να εισαι.

εγω εβαλα την full εκδοση και ειδα τεραστια διαφορα.

ηδη στην ραμ τωρα λεει 250 mb περιπου ελευθερα.

Αν είναι να μπω στη διαδικασία για root καλυτερα να προσπαθήσω να αλλάξω kernel και ρομ και μετα να το πετάξω!!! Αν περισσεύαν λεφτα αυτό θα έκανα. Με έχει κουράσει.:(:(:(

Ετσι ημουν κι εγω...φιλε καντο ροοτ,βαλε οποια ρομ θελεις και μετα περνα το greenify. Και μετα ελα εδω και πες μας αν ειναι για πεταμα το κινητο...

Εγω φοραω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648138 και τρεχουν ολα ασταματητα :)

Καντο και δεχομαι μετα τα ευχαριστω :)

Ωραίος ο stelios και εγώ όταν ήμουν σε stock based roms αυτά έκανα και το κινητό πέταγε δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Root+custom kernel και ειδικά ο nova launcher είναι απαραίτητα αν θέλει κάποιος να έχει ένα αξιοπρεπές κινητό.

Greenify δεν έχω βάλει ποτέ αλλά έχω διαβάσει απο πολλούς ότι κάνει καλή δουλειά.

konstantinos77 αγόρασα το greenify μα δεν είδα καμμιά διαφορά. Επισης δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το framework και τα modules γιατί ίσως θέλει να είμαι root. Σε σένα πως δούλεψαν;Αν είναι να μπω στη διαδικασία για root καλυτερα να προσπαθήσω να αλλάξω kernel και ρομ και μετα να το πετάξω!!! Αν περισσεύαν λεφτα αυτό θα έκανα. Με έχει κουράσει.:(:(:(

Μα το να κάνεις Root στο SGSA είναι το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει... ;)

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μόνο Root αρχικά και να περάσεις σωστά το Greenify Paid όπως το αναφέρει στο Google Play ο προγραμματιστής.

Αν κάνεις root πέρασε και την κανούργια έκδοση του SuperSu από το Google Play για να είναι αναβαθμισμένο.

Αυτά από εμένα και αν χρειαστείς κάτι πες το εδώ... ;)

φίλε konstantinos77 , ευχαριστώ που απάντησες

Έκανα την διαδικασια για root. Root to έκανα με την διαδικασία του stelios. Πέρασα το Greenify και δουλεύει αλλά φίλε δεν είδα ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο. Άσε που όταν επέλεξα κάποια features εκτός των δύο αρχικών το τηλέφωνο δεν λειτουργούσε σωστά. Δεν ξέρω τι δεν έκανα σωστά.

Ασχετο

1. με root χάνω την εγκύηση;

2. Αν προχωρήσω σε αλλαγή Kernel - rom μετα υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω στην εγκύηση;

ΕΙΧΑ ANTUTU ΜΕ 8700+.

ΕΚΑΝΑ ROOT + GREENIFY ΠΗΓΑ 8300.

ΕΒΑΛΑ COCORE E 9.0 ΠΗΓΑ 6800.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ROM.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ?

:!::!:Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

φίλε konstantinos77 , ευχαριστώ που απάντησες

Έκανα την διαδικασια για root. Root to έκανα με την διαδικασία του stelios. Πέρασα το Greenify και δουλεύει αλλά φίλε δεν είδα ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο. Άσε που όταν επέλεξα κάποια features εκτός των δύο αρχικών το τηλέφωνο δεν λειτουργούσε σωστά. Δεν ξέρω τι δεν έκανα σωστά.

Ασχετο

1. με root χάνω την εγκύηση;

2. Αν προχωρήσω σε αλλαγή Kernel - rom μετα υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω στην εγκύηση;

Έχεις καταλάβει πως δουλεύει το Greenify? Δεν το περνάς απλά, απενεργοποιείς τις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν συνέχεια, μέσα σε αυτές είναι και τις Google (Maps, Gmail κτλ) και τις Samsung bloatware.

Από τις επιλογές που έχει στην Paid version εγώ έχω ενεργοποιήσει όλες εκτός την τελευταία γιατί δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το τι ακριβώς κάνει.

Πριν κάνω root κια περάσω το Greenify με το Antutu ήμουν στα φυσιολογικά για το smartphone επίπεδα 6500-7000.

Μετά το root και Greenigy Paid δεν έχω πέσει κάτω από 9600 με maximum το 9874 που έγραψα και πριν.

Αλλά έχω απενεργοποιήσει σχεδόν τα πάντα!! Μόνο κάτι Contacts και διεργασίες του Android έχω αφήσει.

Και η κατανάλωση της μπαταρίας έχει μειωθεί ένα τουλάχιστον 30%-40%, χωρίς να υπερβάλω.

Ναι με το Root χάνεις την εγγύηση αλλά έχει και επιλογή Unroot... ;)

Πόσο καιρό το έχεις το smartphone??

Έχεις καταλάβει πως δουλεύει το Greenify? Δεν το περνάς απλά, απενεργοποιείς τις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν συνέχεια, μέσα σε αυτές είναι και τις Google (Maps, Gmail κτλ) και τις Samsung bloatware.

Από τις επιλογές που έχει στην Paid version εγώ έχω ενεργοποιήσει όλες εκτός την τελευταία γιατί δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το τι ακριβώς κάνει.

Πριν κάνω root κια περάσω το Greenify με το Antutu ήμουν στα φυσιολογικά για το smartphone επίπεδα 6500-7000.

Μετά το root και Greenigy Paid δεν έχω πέσει κάτω από 9600 με maximum το 9874 που έγραψα και πριν.

Αλλά έχω απενεργοποιήσει σχεδόν τα πάντα!! Μόνο κάτι Contacts και διεργασίες του Android έχω αφήσει.

Και η κατανάλωση της μπαταρίας έχει μειωθεί ένα τουλάχιστον 30%-40%, χωρίς να υπερβάλω.

Ναι με το Root χάνεις την εγγύηση αλλά έχει και επιλογή Unroot... ;)

Πόσο καιρό το έχεις το smartphone??

To έχω ένα χρόνο. Έβαλα cocore 6.8 τώρα και επανήλθα στα 8500.

Μάλλον δεν ξέρω να δουλεύω το greenify. Πως απενεργοποιείς και ποιές εφαρμογές;

Πάντως τις τελευταίες 24 ώρες χαρη στο κινητάκι μας έμαθα πολλά σχετικά μεkernel και ρομ.

Καλημέρα

Όταν ειμαι σε flight mode και βαζω ξυπνητήρι, έχω ένα προβληματάκι.

Ξεκινάει να χτυπήσει ακούγεται για 2 δευτερόλεπτα ο ήχος και μετά σταματάει.

Μπορεί να μου πει κανείς γιατί γίνεται αυτό.

Είμαι με JB 4.1.2. root & cocore E 6.8 :(

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Καλημέρα

Όταν ειμαι σε flight mode και βαζω ξυπνητήρι, έχω ένα προβληματάκι.

Ξεκινάει να χτυπήσει ακούγεται για 2 δευτερόλεπτα ο ήχος και μετά σταματάει.

Μπορεί να μου πει κανείς γιατί γίνεται αυτό.

Είμαι με JB 4.1.2. root & cocore E 6.8 :(

Δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή(Timely Alarm Clock) να βάλεις ξυπνητήρι να δεις αν σου κάνει το ίδιο .

Samsung galaxy s21+

Επαναλαμβάνω το παρακάτω μου Post . Το κινητό τρέχει εδώ και μήνες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Χωρίς κανένα πρόβλημα ... Χωρίς ψεγάδια ... Χωρίς κολλήματα και θέματα επάρκεια μνήμης . Και πιστέψτε με είναι παραπάνω από φορτωμένο .

Root : ok

CoCore-E-8.2 : ok

Pure Vanilla V5 Build 2 : ok

Nova Launcher + Greenify ( Donate ) : ok

Το κινητό πετάει .. φοβερή ανταπόκριση .. Μπαταρία στα ύψη ... Διαπιστώνω καλύτερο σήμα ... Youtube χωρίς κολλήματα ...

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ... ( Έχει γίνει άλλο κινητό )

Ξανά επαναλαμβάνω την διαδικασία :

Η σειρά είναι : ROOTING > KERNEL & TWRP/CWM > Backup > Wipe Data/factory Reset & Cache Partition > Pure Vanilla

Ο twrp manager είναι κομπλέ.

Προτεινόμενο kernel CoCore-E 6.8 εγώ έβαλα CoCore-E-8.2 ( Δουλεύει μια χαρά )

Και τα link για άλλη μια φορά :

Για ROOTING, KERNEL & TWRP/CWM : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341

Για Pure Vanilla : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2182697

φιλε μου εγκατεστησα την αναβαθμηση και εχω το εξης προβλημα οπου και να μπω μηνυματα ιντερνετ youtube ενω εχω το ελληνικο πληκρολογιο μου βγαζει τα γραμματα στα αγγλικα τι μπορω να κανω ????

Edited by pelekaki2

Ενώ δεν ήξερα τίποτα σχετικό με αναβαθμίσεις και ήμουν έτοιμος να το πετάξω αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Ακολούθησα τα λινκ του stelios αφού έβαλα και greenify. Το ότι παιδεύτηκα φαίνεται από τα παραπανω post μου .

Τελικά έχω τώρα cocore 8.6 + TWRP + pure vanilla 5 built 2.

Έχω τώρα άλλο κινητό. Επιτέλους το ευχαριστιέμαι και το συνηστώ ανεπιφύλακτα.

Όσο για το πληκτρολόγιο φίλε μετά από ψάξιμο στους xda developers πέρασα το Google keyboard από το market που είναι τέλειο και το πρόβλημα λύθηκε.

Θα συνεχίσω να γράφω τις εμπειρίες μου.

Antutu 9800+.

Είναι κανένας που να μπορεί να εξήγήσει πως μπορώ με τον cocore 9.0 να ελεγξω τα ΜΗς; Δέν έχω καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνω από τους XDA Devalopers. :O:O:O

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ενώ δεν ήξερα τίποτα σχετικό με αναβαθμίσεις και ήμουν έτοιμος να το πετάξω αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Ακολούθησα τα λινκ του stelios αφού έβαλα και greenify. Το ότι παιδεύτηκα φαίνεται από τα παραπανω post μου .

Τελικά έχω τώρα cocore 8.6 + TWRP + pure vanilla 5 built 2.

Έχω τώρα άλλο κινητό. Επιτέλους το ευχαριστιέμαι και το συνηστώ ανεπιφύλακτα.

Όσο για το πληκτρολόγιο φίλε μετά από ψάξιμο στους xda developers πέρασα το Google keyboard από το market που είναι τέλειο και το πρόβλημα λύθηκε.

Θα συνεχίσω να γράφω τις εμπειρίες μου.

Antutu 9800+.

Φιλε ευχαριστώ πολύ

Είναι κανένας που να μπορεί να εξήγήσει πως μπορώ με τον cocore 9.0 να ελεγξω τα ΜΗς; Δέν έχω καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνω από τους XDA Devalopers. :O:O:O

Γίνεται μέσω ενός προγράμματος διαχείρισης CPU, όπως το CPU No-frills που χρησιμοποιώ εγώ. Πάνω από 1,0GHz πάντως, σε μένα κολλάει συχνά το τηλέφωνο και κάνει επανεκκίνηση.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

****Όσο για το πληκτρολόγιο φίλε μετά από ψάξιμο στους xda developers πέρασα το Google keyboard από το market που είναι τέλειο και το πρόβλημα λύθηκε. ***

Εγώ έχω το πληκτρολόγιο swiftkey είναι αρκετά βαρύ αλλά είπαμε δεν έχουμε πλέον θέμα μνήμης ...:)

Είναι πολύ καλό και το έχω σε διάφορα tablet και κινητά που έχω ... Η δυνατότητα cloud σου επιτρέπει να έχεις τα ίδια δεδομένα σε όλες τις συσκευές σου .

δοκίμασε το ..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε μου εγκατεστησα την αναβαθμηση και εχω το εξης προβλημα οπου και να μπω μηνυματα ιντερνετ youtube ενω εχω το ελληνικο πληκρολογιο μου βγαζει τα γραμματα στα αγγλικα τι μπορω να κανω ????

Και το μενού του android σου είναι αγγλικά ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν χρειάζεται βρε screen protector .... αφού έχει gorilla glass ..

Έβαλα Cocore 9.0 twrp και το ρύθμισα στα 1,15 Max και 400 min. Φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Antutu 10330. Τέλεια.

Στην PV 5 build 2 έχει πρόβλημα το keyboard γιαυτό θέλει κάποιο άλλο.

Το Swiftkey είναι καλό αλλά πρέπει να πληρώσεις για να συνεχισεις να έχεις κάποια στοιχεία του . Το Google keyboard είναι ελαφρύ, έχει φωνητική εισαγωγή και πλούσιο λεξιλόγιο.

Ναι κάνει reboot όταν το ζορίσεις. Θα ασχοληθώ με τις ρυθμίσεις και αν καταφέρω κάτι θα ενημερώσω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ο Konstantinos μόνο με greenify έφτασε antutu 9700. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμμιά διαφορά όσο και να το παιδεψα.

Ευτυχώς αποφάσισα να ασχληθώ με άλλες ROM.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)