Tyrell Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω περιέργεια ποίας χώρας θα σου περάσουν.. Μόλις παραλάβεις με το καλο κανε ένα post. Προχθες παρελαβα το κινητο για φιλο απο birdphone και ενω ημουν με τα εργαλεια στο χερι για up στην 4.1.2, ειχε ηδη την JB! Μαλλον την πολωνικη (xxlqe) Και σαν να μου φαινεται πως τα παει καπως καλυτερα απο την δικη μου την ιταλικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sia1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το κινητό πού έχω, εχω συνέχεια ενεργοποιημενο το 3g στο ιντερνετ και βλέπω ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία. Σε 5ώρες τελειώνει η μπαταρία. Επίσης μου μένουν ενεργες 17 Εφαρμογές παρ όλο που τις μηδενιζω. Τι πρέπει να κάνω για να διαρκεί η μπαταρία περισσότερο έχοντας το 3g ενεργοποιημενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το κινητό πού έχω, εχω συνέχεια ενεργοποιημενο το 3g στο ιντερνετ και βλέπω ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία. Σε 5ώρες τελειώνει η μπαταρία. Επίσης μου μένουν ενεργες 17 Εφαρμογές παρ όλο που τις μηδενιζω. Τι πρέπει να κάνω για να διαρκεί η μπαταρία περισσότερο έχοντας το 3g ενεργοποιημενο ? το 3g καταναλωνει πολυ περισσοτερη μπαταρια απο wifi και απο εφαρμογες! εγω αυτο που εχω κανει ειναι να βαλω το juice defender το οποιο για μενα εχει δουλεψει πολυ καλα! δοκιμασε το και θα δεις οτι βοηθαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ξερω οτι το εγραψα και πιο πανω αλλα παιδια σοβαρα οσοι εχετε ρουτ βαλτε το και θα δειτε μεγαλη διαφορα.. :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032 Και περνώντας αυτό και τον CoCore-E-7.0-CWM-6.0.3.4 και αφαιροντας CPU no-frills (αυτο δε ξερω αν επαιξε καν ρολο τελικα) λυθηκε το θεμα με το λειτουργικο συστημα που η καταναλωση μπαταριας ηταν στο θεο... 6 ωρες χρησης οθονη 26% λειτουργικο 14% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 παιδια θελω να ροοταρω το κινητο δωστε ενα καλο λινκ και πιστευετε αξιζει να το κανω? ειμαι 2.3.6 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ξερω οτι το εγραψα και πιο πανω αλλα παιδια σοβαρα οσοι εχετε ρουτ βαλτε το και θα δειτε μεγαλη διαφορα.. :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032 Και περνώντας αυτό και τον CoCore-E-7.0-CWM-6.0.3.4 και αφαιροντας CPU no-frills (αυτο δε ξερω αν επαιξε καν ρολο τελικα) λυθηκε το θεμα με το λειτουργικο συστημα που η καταναλωση μπαταριας ηταν στο θεο... 6 ωρες χρησης οθονη 26% λειτουργικο 14% Φίλε μου τι κανει το cpu no-frills ειμαι απο κινητο αν μπορεις μην βαλεις καποιο link πες μου εσυ. Τον εχει δοκιμασει καποιος αλλος αυτον τον συνδιασμο πραγματων με ρουμανικη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Φίλε μου τι κανει το cpu no-frills ειμαι απο κινητο αν μπορεις μην βαλεις καποιο link πες μου εσυ. Τον εχει δοκιμασει καποιος αλλος αυτον τον συνδιασμο πραγματων με ρουμανικη εκδοση; Το CPU No-Frills ειναι μια εφαρμογη που σου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις τους χρονισμους της CPU να ορισεις min - max ταχυτητες και γενικοτερα προφιλ λειτουργειας του επεξεργαστη η του πως χρησιμοποιειται ο επεξεργαστης οταν ειναι σε deep sleep και κτλ. Εχει διαφορες επιλογες και γενικα μπορεις να δοκιμασεις συνδυασμους.. Εγω το ειχα κανενα μηνα αλλα να σου πω την αλληθεια δεν ειδα καμια τρελη διαφορα ουτε σε μπαταρια ουτε σε αποδοση γι αυτο το εβγαλα μολις εβαλα το Seeder (ειναι στο λινκ που εχω βαλει σε προηγουμενο ποστ) Το Seeder ειναι μια εφαρμογη που θελει root και κανεις απλα εγκατασταση. Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανει απλα αφαιρει σε ποσοστο 95% μπορω να πω το λαγκ! στο XDA το περιγραφει ως "Seeder 2.0.0 entropy generator to provide significant lag reduction" Μπορεις να το ορισεις να τρεχει αμεσως με το που ανοιγεις τη συσκευη και εχει επιλογη οσο η οθονη ειναι κλειστη να μην τρεχει.. οταν ομως το ξεκλειδωσεις αρχιζει και τρεχει ξανα... Δεν ειδα αισθητη διαφορα στη καταναλωση μπαταριας με αυτο αλλα οντως το λαγκ παει πια. Π{αντως η εφαρμογη υπαρχει και στο μαρκετ ως επι πληρωμη και εχει και εκει πολυ καλα σχολια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ακολούθησα τη διαδικασία για downgrade σε 2.3.6 μέσω του οδηγού που αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642 όλα πήγαν καλά, αλλά χάθηκαν τα Ελληνικά απο τις γλώσσες..τι γίνεται τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ακολούθησα τη διαδικασία για downgrade σε 2.3.6 μέσω του οδηγού που αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642 όλα πήγαν καλά, αλλά χάθηκαν τα Ελληνικά απο τις γλώσσες..τι γίνεται τώρα; MoreLocale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 MoreLocale το κατέβασα φιλε μου αλλά πως περνάω τα Ελληνικά; τι βάζω στο Αdd Locale; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αμμα θες ελληνικα greek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sia1 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Είχα κάνει σύνδεση 18μηνη *στην εταιρεία wind πριν 4 μήνες * *στο οικονομικό πρόγραμμα w-40 με επιδότηση *συσκευής 190ε . Στη συνέχεια προχώρησα σε φορητοτητα της σύνδεσης στη odafone. Τη ποσο πρέπει να καταβάλλω στη wind? Ξέρει κανείς από ανάλογη εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αμμα θες ελληνικα greek το έκανα ετσι όπως λες αλλα οταν παω να επιλέξω γλώσσα απο τις ρυθμίσεις δεν υπάρχουν Ελληνικά και ειναι τικαρισμενο το ''Bahasa Indonesia'':confused: στο morelocale γράφει Ελλαδα,international locale αλλα δεν πατιέται..τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 μπορει να μου πει καποιος ποιας χωρας ειναι η τελευταια jb που εχι βγει?η αν οχι η τελευταια η πιο σταθερη.και καποιο λινκ για να την περασω.ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) ξερω οτι το εγραψα και πιο πανω αλλα παιδια σοβαρα οσοι εχετε ρουτ βαλτε το και θα δειτε μεγαλη διαφορα.. :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032 Και περνώντας αυτό και τον CoCore-E-7.0-CWM-6.0.3.4 και αφαιροντας CPU no-frills (αυτο δε ξερω αν επαιξε καν ρολο τελικα) λυθηκε το θεμα με το λειτουργικο συστημα που η καταναλωση μπαταριας ηταν στο θεο... 6 ωρες χρησης οθονη 26% λειτουργικο 14% Τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη ? Πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το "Enable RNG seeding service" ? Edited August 3, 2013 by Tyrell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Είχα κάνει σύνδεση 18μηνη *στην εταιρεία wind πριν 4 μήνες * *στο οικονομικό πρόγραμμα w-40 με επιδότηση *συσκευής 190ε . Στη συνέχεια προχώρησα σε φορητοτητα της σύνδεσης στη odafone. Τη ποσο πρέπει να καταβάλλω στη wind? Ξέρει κανείς από ανάλογη εμπειρία? Όλο το ποσό. Από τους οχτώ και μετά πέφτει κάπως αλλά δεν αξίζει να περιμένεις Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ακολούθησα τη διαδικασία για downgrade σε 2.3.6 μέσω του οδηγού που αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642 όλα πήγαν καλά, αλλά χάθηκαν τα Ελληνικά απο τις γλώσσες..τι γίνεται τώρα; τελικα με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι μου περαστηκε η 2.3.6 της..Ινδονησιας I9070DXLD1 πως θα περασω την Ελληνικη..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 τελικα με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι μου περαστηκε η 2.3.6 της..Ινδονησιας I9070DXLD1 πως θα περασω την Ελληνικη..; Κατέβασε την Ελληνική απο το site της Samsung και βαλε τη με Odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Κατέβασε την Ελληνική απο το site της Samsung και βαλε τη με Odin... μπορεις να μου στειλεις το λινκ με τα firmware γιατι δεν το βρισκω; στο odin τι ακριβως θα βαλω και ποια κουτακια θα επιλεξω; δε θελω να κανω καμια πατατα και δεν ανοιγει μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 μπορεις να μου στειλεις το λινκ με τα firmware γιατι δεν το βρισκω; στο odin τι ακριβως θα βαλω και ποια κουτακια θα επιλεξω; δε θελω να κανω καμια πατατα και δεν ανοιγει μετα.. http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=569:samsung-i9070-i9070p-galaxy-s-advance-firmwares&catid=55:samsung&Itemid=82 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=569:samsung-i9070-i9070p-galaxy-s-advance-firmwares&catid=55:samsung&Itemid=82 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642 ευχαριστω πολυ, τα κατεβαζω..αυτο που κατεβαινει το βαζω στο pda ή στο csc; το pit το αφηνω οπως ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ευχαριστω πολυ, τα κατεβαζω..αυτο που κατεβαινει το βαζω στο pda ή στο csc; το pit το αφηνω οπως ειναι; PDA Διαβασε προσεκτικα το 2ο συνδεσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 PDA Διαβασε προσεκτικα το 2ο συνδεσμο... απ οτι καταλαβα θα βαλω στο pit το αρχειο GT-I9070_EUR_XX_8G.pit στο pda το firmware το ελληνικο και στο csc..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μονο το pda. Στα άλλα δεν βάζεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Μονο το pda. Στα άλλα δεν βάζεις τίποτα. αφηνω δηλαδη οπως ειναι τα αλλα τα κουτακια δεν τα τικαρω καν ετσι; μονο το pda με το ελληνικο firmware επιλεγμενο. συγνωμη αν σε ζαλισα απλα δεν θελω να παρω ενα τουβλο στο χερι. ευχαριστω για τη βοηθεια, θα ενημερωσω οταν τελειωσει η διαδικασια. edit: ολα καλά, απλά εκτός απο το pda ήθελε και το pit και το csc για να γίνει η διαδικασία επιστροφή λοιπόν επισήμως στην ελληνική 2.3.6 Edited August 3, 2013 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts