VOYAGER13 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 εγω εβαλα σερβικη και δεν μου αρεσε στο κινητο το εκανε πολυ βαρυ και ολα σχετικα αργουσαν σε σχεση με gb!! εκανα downgrade!! δυσκολα θα βαλω jb... μονο αν ακουσω απο καποιους (πολλους) οτι βαλανε καποια ρομ και δουλευει ρολοι σε ολους θα ξαναεπιχειρησω!! +1 από εμένα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 +1 από εμένα Βρε παιδιά μήπως να κάνουμε κάνα γκάλοπ να δούμε τι έχει κάνει η πλειοψηφία και αν είναι ικανοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Βρε παιδιά μήπως να κάνουμε κάνα γκάλοπ να δούμε τι έχει κάνει η πλειοψηφία και αν είναι ικανοποιημένη; Εγω παντως εχω βαλει την Αργεντινικη και ειναι τελεια παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγω παντως εχω βαλει την Αργεντινικη και ειναι τελεια παντου. ποια απο τις 2 αργεντινικες εχεις βαλει.πες σε παρακαλω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγω παντως εχω βαλει την Αργεντινικη και ειναι τελεια παντου. Άλλαξες μήπως και kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ποια απο τις 2 αργεντινικες εχεις βαλει.πες σε παρακαλω ευχαριστω Οποια και να βαλεις ειναι ακριβως οι ιδιες.Βασικα το Samsung updates εχει κανει λαθος.Η τελευταια που βγηκε δεν ειναι αργεντινικη αλλα της παραγουαης(claro).Κι εγω την πατησα και ενω ειχα την argentina(claro) εβαλα την αλλη αλλα καμια διαφορα. Η ρομ φιλε πεταει απλα κατι σημαντικο που δεν το εχει πει κανενας.Αν χρησιμοποιεις sd στο κινητο βαλε μια class 10.Εγω ειχα μια 8γιγα class 4 και αγορασα μια 8 γιγα class 10.Πραγματικα λες και το κινητο ανασανε ειδικα στην αναπαραγωγη και ληψη βιντεο. Συμπερασμα: ρομ με τελευταιο change list παντα και sd class 10 και το κινητο πεταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγω παντως εχω βαλει την Αργεντινικη και ειναι τελεια παντου. Εγω απο τουρκικη που ηταν καλη εβαλα Αργεντινικη! πραγματικα αλλη φαση πολυ γρηγορο!! δε το περιμενα! :blink: με χαλασαν μονο τα εικονιδια και οι εξτρα εφαρμογες... ελπιζω να παρουμε μια καθαρη εκτος παροχου με τετοιες επιδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 root και οτι ακυρο το σβηνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgeo Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλησπέρα και από μένα παιδιά, Μήπως έχουμε κάποιο λινκ για την Αργεντίνικη που λέτε ότι πετάει? Και κάποιο άλλο λινκ για οδηγίες?? Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναεπιχειρήσει κάτι τέτοιο..ούτε καν ρουτ δεν έχω κάνει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiou92 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ίσως αυτό που θα ρωτήσω να υπάρχει αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες στο θέμα που είναι αδύνατον να ψάξω! Εντελώς ξαφνικά δεν δουλεύει το ηχείο!!! Και το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορώ να ακούσω τραγούδια αλλά δεν χτυπάει όταν δέχομαι κλήσεις! Ούτε το ξυπνητήρι δουλεύει, κάτι πολύ άσχημο σε περίοδο εξεταστικής! ;) Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Κάποια αναβάθμιση λογισμικού ίσως; Το κινητό είναι 3 μηνών και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ! Του κουτιού είναι! Βέβαια, το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις γύρισα από την παραλία! Σίγουρα όμως δεν έπαθε τίποτα το κινητό! 5 φωτογραφίες έβγαλα μόνο και μπήκε πάλι στον σάκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Επειδη με εχει μπερδεψει...η συσκευη αποθηκευσης usb που λεει στον χωρο αποθηκευσης τι ακριβως ειναι? Και γιατι δεν υπαρχει ενας ενιαιος αποθηκευτικος χωρος αλλα ειναι χωρισμενος σε usb και κινητου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ίσως αυτό που θα ρωτήσω να υπάρχει αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες στο θέμα που είναι αδύνατον να ψάξω! Εντελώς ξαφνικά δεν δουλεύει το ηχείο!!! Και το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορώ να ακούσω τραγούδια αλλά δεν χτυπάει όταν δέχομαι κλήσεις! Ούτε το ξυπνητήρι δουλεύει, κάτι πολύ άσχημο σε περίοδο εξεταστικής! ;) Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Κάποια αναβάθμιση λογισμικού ίσως; Το κινητό είναι 3 μηνών και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ! Του κουτιού είναι! Βέβαια, το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις γύρισα από την παραλία! Σίγουρα όμως δεν έπαθε τίποτα το κινητό! 5 φωτογραφίες έβγαλα μόνο και μπήκε πάλι στον σάκο! Παλεψε το λιγο.Εν αναγκη κανε ενα hard reset.Αν δεν δεις φως μαλλον πας για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ίσως αυτό που θα ρωτήσω να υπάρχει αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες στο θέμα που είναι αδύνατον να ψάξω! Εντελώς ξαφνικά δεν δουλεύει το ηχείο!!! Και το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορώ να ακούσω τραγούδια αλλά δεν χτυπάει όταν δέχομαι κλήσεις! Ούτε το ξυπνητήρι δουλεύει, κάτι πολύ άσχημο σε περίοδο εξεταστικής! ;) Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Κάποια αναβάθμιση λογισμικού ίσως; Το κινητό είναι 3 μηνών και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ! Του κουτιού είναι! Βέβαια, το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις γύρισα από την παραλία! Σίγουρα όμως δεν έπαθε τίποτα το κινητό! 5 φωτογραφίες έβγαλα μόνο και μπήκε πάλι στον σάκο! το ιδιο έπαθε ο αδερφός μου το πηρε στα public και εστειλαν στο service τελικά ειχε καμμενο ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αν κανω factory reset ενω εχω ρουτ, θα χαθει το ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αν κανω factory reset ενω εχω ρουτ, θα χαθει το ρουτ? Όχι δεν χάνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris20 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Όχι δεν χάνεται . ρε παιδια μια ερωτηση ετσι απο περιεργια...εχετε να προτινετε να κανεναν καλο task killer η κατι παρομοιο για κλεισιμο των εφαρμογων και κυριως του facebook?εχω δοκιμασει ποσα προγραμματα και εκει που λες οτι εχει κλεισει πλεον το face τσουπ χτυπαει το κινητο γιατι εχεις ειδοποιηση στο face..ελεος δηλαδη... και κατι αλλο αυτο που λετε οτι αλλαζετε την kernel τι ειναι ακριβως και σε τι βοηθαει το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ρε παιδια μια ερωτηση ετσι απο περιεργια...εχετε να προτινετε να κανεναν καλο task killer η κατι παρομοιο για κλεισιμο των εφαρμογων και κυριως του facebook?εχω δοκιμασει ποσα προγραμματα και εκει που λες οτι εχει κλεισει πλεον το face τσουπ χτυπαει το κινητο γιατι εχεις ειδοποιηση στο face..ελεος δηλαδη... και κατι αλλο αυτο που λετε οτι αλλαζετε την kernel τι ειναι ακριβως και σε τι βοηθαει το κινητο?? δεν χρειάζεσαι task killer κανε αποσύνδεση απο το facebook απλά. αν είσαι με root δοκίμασε το greenify θα δεις θεαματικά αποτελέσματα στη διαχείριση μνήμης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ρε παιδια μια ερωτηση ετσι απο περιεργια...εχετε να προτινετε να κανεναν καλο task killer η κατι παρομοιο για κλεισιμο των εφαρμογων και κυριως του facebook?εχω δοκιμασει ποσα προγραμματα και εκει που λες οτι εχει κλεισει πλεον το face τσουπ χτυπαει το κινητο γιατι εχεις ειδοποιηση στο face..ελεος δηλαδη... και κατι αλλο αυτο που λετε οτι αλλαζετε την kernel τι ειναι ακριβως και σε τι βοηθαει το κινητο?? φιλε μου εισαι σιγουρος πως κανεις αποσυνδεση οταν βγαινεις? γιατι αμα κανεις αποσυνδεση δεν γινεται να ερχονται ειδοποιησεις! εκτος βεβαια αν εννοεις οτι τρεχει εφαρμογη στο background,εκει υπαρχει μονο η επιλογη του delete ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 και μια βοήθεια σε μένα please, εδώ και μερικές μέρες, όταν γράφω ένα μήνυμα και πάω να κάνω αποστολή, μου λέει ότι το μήνυμα είναι κατεστραμμένο ή κάτι τέτοιο... εχτές έστειλα στο κινητό μιας φίλης ένα τέτοιο μήνυμα και με πήρε τηλέφωνο αμέσως ανήσυχη και με ρώταγε αν είμαι καλά....επειδή λέει ότι της έστειλα κάτι ακαταλαβίστικα τι να πω; δεν ξέρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χρησιμοποιείς swype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 http://img28.imageshack.us/img28/1097/ukg.png γιατί μου βγάζει δύο φορές το Android και γιατί το πρώτο μου τρώει τόση μπαταρία ρε παιδιά? έχω 4.1.2 πολωνική, Cocore 6.2, είναι root το κινητό. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα so far. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Χρησιμοποιείς swype; όχι βλέπω στις ρυθμίσεις προεπιλογή πληκτρολόγιο samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 και μια βοήθεια σε μένα please, εδώ και μερικές μέρες, όταν γράφω ένα μήνυμα και πάω να κάνω αποστολή, μου λέει ότι το μήνυμα είναι κατεστραμμένο ή κάτι τέτοιο... εχτές έστειλα στο κινητό μιας φίλης ένα τέτοιο μήνυμα και με πήρε τηλέφωνο αμέσως ανήσυχη και με ρώταγε αν είμαι καλά....επειδή λέει ότι της έστειλα κάτι ακαταλαβίστικα τι να πω; δεν ξέρω:( κανε καμια επανεκινιση βγαλε την μπαταρια πολλα προβληματα η μικροκολληματα φευγουν ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 κανε καμια επανεκινιση βγαλε την μπαταρια πολλα προβληματα η μικροκολληματα φευγουν ετσι άλλαξα το πληκτρολόγιο σε swype και δοκίμασα να στείλω ένα μήνυμα πάλι.... μου βγάζει πάλι το ίδιο: "το μήνυμα μπορεί να είναι κατεστραμμένο στη συσκευή του παραλήπτη...αλλάξτε τη λειτουργία εισαγωγής σε αυτόματη" τι θέλει να πει ο ποιητής;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μηνυματα-->Ρυθμισεις-->Εισαγωγή λειτουργίας βάλτο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts