Dangor Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 οσοι εχετε βαλει την carbon kitkat το εχετε καταφερει να το εντοπισει το kies? ή εστω με αλλο προγραμμα να μπορεσω να επαναφερω τα backup απο κλησεις και μυνηματα που γιναν με το kies.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 οσοι εχετε βαλει την carbon kitkat το εχετε καταφερει να το εντοπισει το ? ή εστω με αλλο προγραμμα να μπορεσω να επαναφερω τα backup απο κλησεις και μυνηματα που γιναν με το kies.. Είχες σώσει με το kies στον υπολογιστή τα μυνήματα και τις κλήσεις πριν βάλεις την kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλησπερα στην παρεα!εχω καιρο να γραψω και να παρακολουθησω το φορουμ καθως το αφησα το s advance για λιγο δυστυχως! Τωρα βλεπω εχουμε φτασει σε κιτκατ ρομ! Κ αυτο ειναι πολυ ομορφο! Εγω εχω μεινει σε στοκ ρομ με ροοτ και κερνελ cocore 8.2! Και cpu no frills ! Αξιζει να κανω καποια αλλαγη κερνελ απο 8.2 στον πιο προσφατο 9.0? Θα εχει διαφορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είχες σώσει με το kies στον υπολογιστή τα μυνήματα και τις κλήσεις πριν βάλεις την kitkat; ναι... αν και εβαλα αλλη κιτκατ τωρα την Resurrection Remix η οποια βαραει σφαλμα για ενα process com.android.systemui οποτε με κοβω να γυρναω σε stock jb παλι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ναι... αν και εβαλα αλλη κιτκατ τωρα την Resurrection Remix η οποια βαραει σφαλμα για ενα process com.android.systemui οποτε με κοβω να γυρναω σε stock jb παλι :mad: Φίλε εάν τα έσωσες με το Kies τα αρχεία είναι στον υπολογιστή. Αν και δεν έχω δει πως σωζονται οι κλήσεις και τα μηνύματα εκεί. To super backup είναι απλό και αξιόπιστο. Δεν ξέρω όμως εάν με τη rom που έβαλες μπορείς να συνδέσεις το τηλεφωνο με το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οταν ροοταρης το κινητο και βαλεις αλλη ρομ ξεχνας και το kies :( Αλλα μπορεις να φορτωσεις τις επαφες σου...τα υπολοιπα μαλλον οχι! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε εάν τα έσωσες με το Kies τα αρχεία είναι στον υπολογιστή. Αν και δεν έχω δει πως σωζονται οι κλήσεις και τα μηνύματα εκεί.. ο φακελος λογικα ειναι (αν δεν εχεις αλλαξει την διαδρομη ..../εγγραφα μου/samsung/kies/backup/GT-I9070 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 παιδία μια μικρη βοήθεια θελω...εχω περασει πολλες custom rom και θελω πισω την εγγύηση εβαλα τη stock και τωρα στο download mode μου λεει product name: gt-i9070 custom binary download: no current binary: samsung official ειμαι ακομα μεσα ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 παιδία μια μικρη βοήθεια θελω...εχω περασει πολλες custom rom και θελω πισω την εγγύηση εβαλα τη stock και τωρα στο download mode μου λεει product name: gt-i9070 custom binary download: no current binary: samsung official ειμαι ακομα μεσα ετσι δεν ειναι? Ναι, δεν έχεις πρόβλημα με το θέμα εγγύησης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 οσοι εχετε βαλει την carbon kitkat το εχετε καταφερει να το εντοπισει το kies? ή εστω με αλλο προγραμμα να μπορεσω να επαναφερω τα backup απο κλησεις και μυνηματα που γιναν με το kies.. Φίλε για δοκίμασε και με το my phone explorer μήπως σου αναγνωρίζει backup που έγιναν με το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 γεια χαρα παιδια! χαλασε η μπαταρια του κινητου ενος φιλου! που μπορει να βρει? να παρει απο skroutz? http://www.skroutz.gr/s/3306292/Samsung-EB535151VU.html?keyphrase=samsung+galaxy+s+advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 γεια χαρα παιδια! χαλασε η μπαταρια του κινητου ενος φιλου! που μπορει να βρει? να παρει απο skroutz? http://www.skroutz.gr/s/3306292/Samsung-EB535151VU.html?keyphrase=samsung+galaxy+s+advance Ενας λογος που μπορεις να το ψαξεις παραπανω ειναι αφου θα μπει στον κοπο να παρει νεα μπαταρια,δεν το ψαχνει μηπως μπορει να βαλει καμια μεγαλυτερη? Απλα υποθετω,δεν γνωριζω αν υποστηριζετε κατι τετοιο..ας ρωτησει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μήπως ξερει κανείς να μου πει, για να περασω την light jb ενω ειμαι με jb 4.1.2 root θα πρεπει πρωτα να κανω dalvic dache κλπ ή μπορω να την περάσω κατευθειαν που λεμε απο πανω.:worry: Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μήπως ξερει κανείς να μου πει, για να περασω την light jb ενω ειμαι με jb 4.1.2 root θα πρεπει πρωτα να κανω dalvic dache κλπ ή μπορω να την περάσω κατευθειαν που λεμε απο πανω.:worry: Ειχα κι εγω ενα παρομοιο θεμα προ λιγο ημερων,με αλλες ρομ βεβαια,αλλα τελικα καταλαβα οτι για να μην εχεις διαφορα θεματα(που μπορει και μην εχεις) καλυτερα να κανεις wipe cache / wipe dalvic πριν καθε αναβαθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ενας λογος που μπορεις να το ψαξεις παραπανω ειναι αφου θα μπει στον κοπο να παρει νεα μπαταρια,δεν το ψαχνει μηπως μπορει να βαλει καμια μεγαλυτερη? Απλα υποθετω,δεν γνωριζω αν υποστηριζετε κατι τετοιο..ας ρωτησει ;) Τελικα πηρε αυτην απο skroutz! δεν ηθελε να ψαξει για μεγαλυτερη και τετοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoly7 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 καλησπερα παιδια ειμαι ισως απο τους λιγους που δεν εχω βαλει ακομα την jelly bean και λεω να το κανω θελω να ρωτησω αφου κανω την αναβαθμιση μετα να κανω και επαναφορα εργ. ρυθμισεων? επισης τι rom προτεινετε να βαλω και γενικως τι αλλο να κανω για να λειτουργει ομαλα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 καλησπερα παιδια ειμαι ισως απο τους λιγους που δεν εχω βαλει ακομα την jelly bean και λεω να το κανω θελω να ρωτησω αφου κανω την αναβαθμιση μετα να κανω και επαναφορα εργ. ρυθμισεων? επισης τι rom προτεινετε να βαλω και γενικως τι αλλο να κανω για να λειτουργει ομαλα το κινητο? Εχω να σου προτεινω να βαλεις την JB μονο με την προϋπόθεση να το ροοταρεις και να βαλεις καποια custom rom. να τι ειχα πει σε εναν φιλο πριν απο λιγες μερες... αλλα κατσε και ψαξτο λιγο αν δεν ξερεις. εγω θα σου πω πως το εκανα εγω και μπορει να μην ειναι ο μοναδικος τροπος,ουτε ο πιο ευκολος.(κι εγω με 2,3,6 ημουν) (καταρχας πρεπει να εχεις οπωσδηποτε sdcard και να ειναι φορτισμενο το κινητο σου!) 1)Αφου εχεις την μαμα 2.3.6 περνας κανονικα την JB . Υπαρχει ο τροπος καπου εδω πισω στις σελιδες...την βρηκα... 272 σελιδα ειναι!!! 2)μετα γινεσαι ροοτ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 3)μετα περνας τον κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 (δεν ξερω αν υπαρχει και πιο προσφατος) 4)και τελος μπαινεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648138 βαζεις την τελευταια εκδοση και μετα τα gapps και εισαι κομπλε! ''ΑΝ δεν εχεις κανει κατι παρομοιο,καλυτερα να ρωτησεις καθε απορια σου και μετα συνεχισε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskrs Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Ρε παιδιά όλα ωραία με την Carbon Kitkat, αλλά δεν μου δουλεύει το gps και το wifi direct, Και τα χρειάζομαι και τα δύο. Κερνελ δεν άλλαξα γιατί από ότι κατάλαβα έχει δικό του ενσωματωμένο. Εσείς που έχετε βάλει Carbon Kitkat σας δουλεύουν; Κάποια λύση; Την <λυση> την ειχες (2.3.6) και την αλλαξες. Φιλε μου μην ακους κανεναν ολες οι custom rom εχουν προβληματα. Το s advance με την 2.3.6 δουλευει μια χαρα. Με τις custom rom δεν εχει βιντεοκληση μεσω δικτυου δεν εχεις wifi direct κ.α. Εγω τα εχω κανει ολα και γυρισα παλι σε 2.3.6 και ολα καλα... Περιμενω ααααν ερθει την <μαμα> 4.4.2 Edited April 6, 2014 by dimitriskrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoly7 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εχω να σου προτεινω να βαλεις την JB μονο με την προϋπόθεση να το ροοταρεις και να βαλεις καποια custom rom. να τι ειχα πει σε εναν φιλο πριν απο λιγες μερες... αλλα κατσε και ψαξτο λιγο αν δεν ξερεις. ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου βιαστηκα και εκανα το update συμφωνα με αυτο http://samsungsadvance.wordpress.com/2013/08/21/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-jelly-bean-%CF%83%CF%84%CE%BF-s-advance-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-kies/#more-451 αν και απο οτι διαβαζω δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος παντως το κινητο δουλευει αψογα(προς το παρων).το λεω γιατι ολοι λενε οτι κολλαει δεν εχω περασει ουτε rom ουτε kernel μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου βιαστηκα και εκανα το update συμφωνα με αυτο http://samsungsadvance.wordpress.com/2013/08/21/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-jelly-bean-%CF%83%CF%84%CE%BF-s-advance-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-kies/#more-451 αν και απο οτι διαβαζω δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος παντως το κινητο δουλευει αψογα(προς το παρων).το λεω γιατι ολοι λενε οτι κολλαει δεν εχω περασει ουτε rom ουτε kernel μαλιστα αν έχεις πρόβλημα, που αν βάλεις αρκετές εφαρμογές θα έχεις, απλά κάνε root και βάλε Greenify και σου προτείνω και την Paid version. (δεν είναι τυχαία μέσα στις πρώτες 2-3 εφαρμογές που προτείνονται μετά από root σε πολλά δημοφιλή sites του εξωτερικού) Εγώ έτσι το έχω, και το έχω τσακίσει το κινητό ένα χρόνο αφορμάριστο, βάλε βγάλε παιχνίδια προγράμματα και δεν έχω κανένα πρόβλημα και αυτή την στιγμή με 120~ εφαμοργές-παιχνίδια. Όσο για τις Custom, προσωπικά πιστεύω οτι είναι ακόμα νωρίς, γιατί οι περισσότερες είναι σε Beta... ;-) Οπότε φυσιολογικότατο να υπάρχουν και μικρό προβλήματα... ;) Και γιατί δεν είναι ο καλύτερος τρόπος που έκανες την αναβάθμιση, αυτός είναι ο σωστός!! Απλά καλό είναι να έχεις κάνει πριν και μετά την αναβάθμιση wipe Cache-Data Edited April 6, 2014 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosoly7 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 ναι και εγω απο αυτα που διαβασα αυτο αποφασισα να κανω που λες,δηλαδη root και να βαλω Greenify wipe Cache Data εκανα μονο μετα την αναβαθμιση αλλα τωρα παει.. σε ευχαριστω και εσενα κωνσταντινε για τη βοηθεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ούτε το ραδιόφωνο δουλεύει, τώρα το είδα. Λιπών παιδιά σάς παρακαλώ να μην συστήνεται rom που δεν είστε σίγουροι για την λειτουργικότητα της. Καλημέρα Οι φίλοι και συνάδελφοι εδώ στο Φόρουμ, δεν αναγκαζουν κανέναν να βαλει κάποια rom, είναι καθαρά επιλογή του καθένα. Απλά προτεινουν. Απο την στιγμη που καποια rom δεν ειναι stable, ειναι φυσικο να μη δουλευουν ολα τελεια. Αυτοι που φτιαχνουν τις rom, δημιουργουν ολοκληρο καινουριο νημα και αναφερουν εκει, αν προσεξες και αν διαβασες το τι δουλευει και τι οχι και απο εκει και μετα με τις αναφορες των χρηστών αρχιζουν και διορθωνουν την rom . Γι αυτο θα δεις σε εκδοση της εκαστοτε rom υπαρχει απο διπλα και αναφορα ημερομηνιας, στην οποια εχει δεχτει την τελευταια αναβαθμιση και διορθωση. Ευτυχώς που υπαρχουν συναδελφοι που καθοντε και πειραματιζοντε με τις rom και ετσι μπορουμε να εχουμε μια πρωτη γευση και γνωμη για την λειτουργικοτητα της.:) Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Τελικά αυτό που παρατηρώ με την παρακολούθηση του thread, είναι πως η 2.3.6 ήταν η πιο "τέλεια" έκδοση Android, για τη συσκευή μας. Τι σου κάνει το μάρκετινγκ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν φτανει που προσπαθουμε να βοηθησουμε θα βρουμε και τον μπελα μας! Λες και βγαζουμε κατι απο την καθε ρομ. Καποιος ρωταει κι εμεις προτεινουμε με βαση την εμπειρια μας στην καθε ρομ. Λοιπον,Εγω εχω την καρμπον πανω απο 2 μηνες, 68 εφαρμογες αυτην την στιγμη γραφει το Playstore...Gps μια χαρα,ραδιο χωρις ιντερνετ πρεπει να εφευγε απο 4,1,2 αν δεν κανω λαθος.με tuneln radio ολα σουπερ. wifi direct δεν εχω χρησιμοποιησει οποτε το προσπερναμε... εχω κι εγω ενα θεμα...θελω να κανει καφε...δεν κανει...ελεος!!! :) οσο το θεμα 2,3,6 για μενα ειναι σαν να εχεις στο Pc σου windows 96(αντε χπ) και να βγαζεις ολα τα επομενα σαπια επειδη δεν μπορεις να τα τρεξεις στο pc σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 οσο το θεμα 2,3,6 για μενα ειναι σαν να εχεις στο Pc σου windows 96(αντε χπ) και να βγαζεις ολα τα επομενα σαπια επειδη δεν μπορεις να τα τρεξεις στο pc σου. :) Λοιπόν, επειδή έτυχε να πάρω μια αρκετά φθηνή συσκευή ( όχι της κατηγορίας του advance ) με 4.1.2, βλέπω ότι έχει μεγάλη διαφορά. Μέχρι στιγμής, στο scroll και στο άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών, χάνει το advance ( με stock 4.1.2 ). Ούτε που σκέφτομαι στο κατά πόσο θα "χάνει", συγκριτικά με συσκευές με stock 4.1.2, out of the box... Όσο για το root, δε θέλω να το κάνω, τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί έχω ακόμα εγγύηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Μπορεί η 2.3.6 να είναι σαν τα windows xp αλλά είναι σα να συζητάμε ότι βγήκαν τα windows 7, ότι είναι ωραία, γρήγορα κλπ αλλά σε μας η εταιρία έδωσε τα vista με καμουφλάζ των 7. Δυστυχώς ότι και να κάνουμε είναι κακογραμμένα. Το θέμα είναι ότι το κινητό δεν είναι υπολογιστής να πεις οκ κολλάει, θα κάτσω όταν έχω χρόνο να το ψάξω, είναι εργαλείο. Δεν μπορείς να το έχεις βασικό τηλέφωνο και τη στιγμή που το χρειάζεσαι να κολλάει η να βγάζει πρόβλημα. Τώρα αν κάποιος το έχει δεύτερη συσκευή για να παίζει εντάξει μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα. Προσωπικά επειδή δεν έχω την ψυχική υγεία και να επιφορτίζομαι με τις συνέπειες της ανικανότητας και της προχειροδουλειάς της samsung προτιμώ να το έχω με την 2.3.6 που τρέχει ρολόι και τέλος. Όταν και αν με το καλό μεστώσει το όλο θέμα των custom rom θα κοιτάξω να περάσω κάποια. Edited April 7, 2014 by drillgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts