dimitris99 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απλά από το stock recovery μπορείς να φλασαρεις custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς για μελλοντική χρήση...? :) δηλαδη για να κανεις ροοτ το κινητο : 1.Περνας την στοκ ρομ (οποια θες) μεσω odin 2. περνας μεσα στην sd την custom rom,gapps 3. μπαινεις στο recovery mode και επιλεγεις να γινει install απο sd,και επιλεγεις πρωτα το αρχειο της custom rom 4. με τον ιδιο τροπο κανεις install και τα gapps. 5. σε περιπτωση που η stock recovery στο install της custom rom σας βγαλει signature failure ή με λιγα λογια δεν την περασει,μην πανικοβληθειτε..περαστε μεσω odin την custom recovery και ξανακανετε τα βηματα 2,3,4 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Βγήκε ο cocore 8.8 me δυνατότητα overclocking. Ανεβάζει τη συχνότητα σε 1,228 GHz. Εγώ την έβαλα σε 1,2 GHz και μου έκανε μια επανεκκίνηση σε 12 ώρες. Στο τεστ του antutu ανέβηκε από 6968 σε 7255. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Βγήκε ο cocore 8.8 me δυνατότητα overclocking. Ανεβάζει τη συχνότητα σε 1,228 GHz. Εγώ την έβαλα σε 1,2 GHz και μου έκανε μια επανεκκίνηση σε 12 ώρες. Στο τεστ του antutu ανέβηκε από 6968 σε 7255. Εγώ με τον 8.2 έχω 9388 στο AnTuTu. Είμαι root σε στοκ JB και έχω μερικά προγράμματα που πιστεύω βοηθάνε όπως το seeder και το ram manager pro με ρύθμιση για απαιτητικά παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ με τον 8.2 έχω 9388 στο AnTuTu. Είμαι root σε στοκ JB και έχω μερικά προγράμματα που πιστεύω βοηθάνε όπως το seeder και το ram manager pro με ρύθμιση για απαιτητικά παιχνίδια. Και από μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και από μπαταρία; Τώρα είμαι με 31% μετά από 20 ώρες με 1.15 οθόνη και 1 ώρα κλήσεις. Πάντως μου βγάζει πάντα μέρα οπότε δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Τελείως άσχετος από ροοτ άκουσα τον Μάνο που είπε ότι αν περάσουμε την carbon θα δούμε πραγματικά τι κινητό έχουμε στα χέρια μας, με 1-2 προσπάθειες, και ακολουθώντας την σειρά που λένε τα παιδιά πιο πάνω πλέον Έχω ένα κινητό που τρέχει σφαίρα,4-5 μέρες δεν κολλάει πουθενά... Επίτηδες κιόλας το πιέζω με διάφορα.(Π.Χ. να βλέπω βιντεάκι στο you tube και στα καπάκια να με παίρνω τηλ. Το κλείνω και ανοίγω καπάκια την κάμερα... πιο παλιά παίζει να έβγαζε μήνυμα "που πας ρε Καραμητρο!" Και να έκλεινε αλλά τώρα όλα σούπερ!!! με βάζει ασπροπροσωπο :-) Μπορεί να είπα πολλά άλλα επιτέλους Έχω κινητό ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Τελείως άσχετος από ροοτ άκουσα τον Μάνο που είπε ότι αν περάσουμε την carbon θα δούμε πραγματικά τι κινητό έχουμε στα χέρια μας, με 1-2 προσπάθειες, και ακολουθώντας την σειρά που λένε τα παιδιά πιο πάνω πλέον Έχω ένα κινητό που τρέχει σφαίρα,4-5 μέρες δεν κολλάει πουθενά... Επίτηδες κιόλας το πιέζω με διάφορα.(Π.Χ. να βλέπω βιντεάκι στο you tube και στα καπάκια να με παίρνω τηλ. Το κλείνω και ανοίγω καπάκια την κάμερα... πιο παλιά παίζει να έβγαζε μήνυμα "που πας ρε Καραμητρο!" Και να έκλεινε αλλά τώρα όλα σούπερ!!! με βάζει ασπροπροσωπο :-) Μπορεί να είπα πολλά άλλα επιτέλους Έχω κινητό ;-) +++:)1111111:lol::D:p:D βαλε και για launcher ton TSF για να δεις και αλλη διαφορα στο τηλ. Edited February 7, 2014 by manos11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ποιοσ ειναι πιο stable σαν custom rom ρε παιδια?και ο πιο λειτουργικος; cm 10.2 ή ο carbon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Και εκεί που δούλευαν όλα "καλά", όσο καλά μπορούν να δουλεύουν με την 4.1.2, εκεί που σέρφαρα μέσω Dolphin, κλείνει ο browser, ανεβάζει τρελή θερμοκρασία στο πίσω μέρος, σε βαθμό που να το πετάξω από τα χέρια μου και να λιώσει λίγο το καπάκι. Αποτέλεσμα, ένα σημάδι από λιώσιμο στο καπάκι, ένα λιώσιμο δεξιά από την υποδοχή της sd, και απ' ότι κατάλαβα, κατεστραμμένη η υποδοχή των καρτών sd. Α, ναι. Και χάθηκαν όλες οι εφαρμογές από την κάρτα. "Ανα" - βάθμιση.... :down: Καλησπέρα. Σχετικά με το παραπάνω πρόβλημα, αποφάσισα να το στείλω στην αντιπροσωπεία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Είναι καλό να κάνω ένα hard reset, πριν το στείλω, αφού το θέμα που έχω είναι hardware related; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ποιοσ ειναι πιο stable σαν custom rom ρε παιδια?και ο πιο λειτουργικος; cm 10.2 ή ο carbon? Και οι δυο ειναι stable. Εγω με τον carbon δεν εχω προβλημα...αλλα μαλλον και ο cm 10.2 καλος θα'ναι... Αν βαρεθω αυτον που εχω σε κανα 2μηνο θα δοκιμασω και τιποτα αλλο :) ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +++:)1111111:lol::D:p:D βαλε και για launcher ton TSF για να δεις και αλλη διαφορα στο τηλ. Αν εψαξα καλα στο play store δεν ειναι δωρεαν...και απο την στιγμη που δεν με χαλαει ο stok rom δεν εχω σκοπο να δωσω χρηματα. Να δοκιμασω τον NOVA που ειναι δωρεαν? Τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) @mr_47 Κάνε backup τα πράγματα που θες και μετά hard reset/full wipe μη το στείλεις με τα προσωπικά σου δεδομένα σε service. @vagelis3k Γενικά το κινητό μας είναι αξιοπρεπέστατο και αδικείται από την stock rom της samsung με οποιαδήποτε custom πετάει,αυτές τις μέρες δοκίμασα άλλες δύο και πραγματικά έμεινα άφωνος OmniROM 4.3 LiquidSmooth 4.3 Εχω κρατήσει την δεύτερη έχει και nova launcher σαν αρχικό και πραγματικά πετάει,έτσι κ αλλιώς σε ότι rom έβαζα πάντα χρησιμοποιούσα τον Nova κάνει το κινητό μας να πετάει αξίζει να τον δοκιμάσετε. Απίστευτη παραμετροποίηση η LiquidSmooth και παραδόξως πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας 5 ώρες οθόνη! Edited February 7, 2014 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 @mr_47 Κάνε backup τα πράγματα που θες και μετά hard reset/full wipe μη το στείλεις με τα προσωπικά σου δεδομένα σε service. Thanks. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Και μια τελευταία ερώτηση. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα απ' το μενού ή με το συνδυασμό των πλήκτρων; P.S.: Δε θυμάμαι τον συνδυασμό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παιδιά πέρα από ταχύτητα κτλ των Custom roms, καλό θα είναι όσοι βρίσκεται και κάποιο πρόβλημα της εκάστοτε rom να το αναφέρετε και εδώ μέσα... Γιατί πολλούς μας ενδιαφέρουν οι customs αλλά και τα προβλήματα αυτών... ;) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Power+home+vol up μπαινει στο recovery και απο εκεί κάνε όλα τα wipe. Η LiquidSmooth είναι bugfree δεν έχω βρει κάτι ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά.Εγώ είμαι ρουτ, με CoCore 8.2 και vanilla.Όλα καλά απλά τη βαρέθηκα!Για να βάλω άλλη ρομ,πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν ή απλά τη φλασάρω πάνω από την άλλη; Και dimitri99 πρέπει να έχω κάποιο συγκεκριμένο κέρνελ για να δοκιμάσω αυτές που προτείνεις; Edited February 8, 2014 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Aπό ότι φαίνεται τελικά το S Advance δεν θα πάρει Kitkat.... http://techblog.gr/mobile/samsung-bringing-android-4-4-kitkat-7633/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Aπό ότι φαίνεται τελικά το S Advance δεν θα πάρει Kitkat.... http://techblog.gr/mobile/samsung-bringing-android-4-4-kitkat-7633/ τοτε παρτηνε μονος σου και μην περιμενεις την τσαμτσουνγκ ΑΝ - ΠΟΤΕ -ΠΩΣ -ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!! :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593582;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλημέρα παιδιά.Εγώ είμαι ρουτ, με CoCore 8.2 και vanilla.Όλα καλά απλά τη βαρέθηκα!Για να βάλω άλλη ρομ,πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν ή απλά τη φλασάρω πάνω από την άλλη; Και dimitri99 πρέπει να έχω κάποιο συγκεκριμένο κέρνελ για να δοκιμάσω αυτές που προτείνεις; Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 τελικα παιδια ποια ειναι η πιο καλη ρομ?απο αποψης γρηγορης ανταποκρισης,με λιγοτερα bugs αλλα και καλη διαρκεια μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;:confused: Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος... κατεβασε ενα καλο backup προγραμμα(to titanium προτεινουν πολλοι),καντα ολα backup! Και μετα για να περασει καλυτερα η νεα ρομ κανε τα γνωστα wipe και περνα την καθαρα την καινουρια για να μην εχεις κανενα θεμα με τιποτα υπολείμματα της παλιας! Δεν το εχω κανει αλλα η λογικη ετσι λεει. Οπως οταν σε ενα pc θελεις να αλλαξεις λογισμικο το καλυτερο που πρεπει να κανεις ειναι ενα format...οχι πως δεν θα δουλεψει χωρις format αλλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μετα :) υγ.την γνωμη μου λεω..περιμενε να σου πει καποιος που το εχει κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;:confused: Αφού είσαι ευχαριστημένος φίλε προτείνω να μην αλλάξεις rom. Άμα θες αισθητικές αλλαγές μπορείς να βάλεις κάποιον launcher, διαδικασία δευτερολέπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Power+home+vol up μπαινει στο recovery και απο εκεί κάνε όλα τα wipe. Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Έκανα hard reset και τα 2 wipes που "βρήκα". 2 δεν είναι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Aπό ότι φαίνεται τελικά το S Advance δεν θα πάρει Kitkat.... http://techblog.gr/mobile/samsung-bringing-android-4-4-kitkat-7633/ Η λίστα πρέπει να είναι ελλιπής φίλε μου. Απουσιάζει και το S4 mini... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Η λίστα πρέπει να είναι ελλιπής φίλε μου. Απουσιάζει και το S4 mini... ;-) Η λίστα δεν είναι επίσημη, απλά πληροφορίες-φήμες από ένα site. Πιστεύω θα μας δώσει την kitkat η Samsung αλλά θα περιμένουμε αρκετά. Καλό θα ήταν να βγάλει η Samsung μια επίσημη ανακοίνωση όπως έκανε η Sony πριν λίγες μέρες για το ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν. Edited February 8, 2014 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts