dimitris99 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Δεν έχει κάποιο σοβαρό bug εκτός από: 1)Δεν δουλεύει το autobrightness 2)Τα βιντεο στο youtube είναι λίγο πιξελιασμένα. 3)Δεν δουλεύει σωστά η ανοιχτή ακρόαση (θα επιλυθεί είπαν οι devs) Αυτά έχω δει μέχρι τώρα,γενικά θεωρείται η πιο bug free rom για την συσκευή μας και τα παλικάρια οι devs (TeamP8) ασχολούνται αρκετά και διορθώνουν ότι bug βρεθεί. Να φανταστείς το πρώτο build της rom βγήκε την πρωτοχρονιά και μέχρι σήμερα 4 μέρες μετά έχουν φτάσει στο build 5!Συνέχεια βγάζουν update και διορθώνουν πράγματα. Δεν γυρίζω ξανά σε stock rom ποτέ!!! Edited January 5, 2014 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μετά από πολύ κόπο δείτε πώς έκανα το τηλέφωνο. Θέλω τη γνώμη σας, πως σας φαίνεται? Κουκλί το έκανα? [ATTACH]39422[/ATTACH] [ATTACH]39423[/ATTACH] [ATTACH]39424[/ATTACH] Πολύ ωραίο! :) Μπράβο φαντασία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Εδώ είναι μια απλή μέθοδος για να πάρει screenshot στο Samsung Galaxy S Advance και Galaxy s2 και οποιαδήποτε άλλη συσκευή Samsung Android. Πάρτε το τηλέφωνό σας και πατήστε το πλήκτρο Home και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί λειτουργίας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Η οθόνη θα συλλαμβάνεται και θα αποθηκεύεται σε ένα νέο φάκελο αυτόματα. Μην πατάτε το κουμπί Home για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν γίνει αυτό, τότε θα οδηγήσει σε έργο του διαχειριστή. Δεν ξερω αν γνωρίζατε αυτό το tips οπότε σκέφτηκα να το ανακοινώσω. Edited January 6, 2014 by magos13 Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_kan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Και καλα εκανες φιλε μου ειχα ξεχασει πως γινετε καιρο τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Γιατί όταν μιλάω σε κλήση και έρθει μνμ χτυπάει το τραγούδι που εχω για ήχο?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Γιατί όταν μιλάω σε κλήση και έρθει μνμ χτυπάει το τραγούδι που εχω για ήχο?. Χτυπάει με τον ήχο κλήσης ή με τον ήχο για τα μνμ τα. Αν χτυπαει με τον ήχο των μηνυμάτων νομιζω ειναι οκ, ετσι κανει και το δικο μου, ισως να το εχει ετσι ρυθμιση ωστε να καταλαβαινεις οτι σου ηρθε μηνυμα.:) Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Χτυπάει με τον ήχο κλήσης ή με τον ήχο για τα μνμ τα. Αν χτυπαει με τον ήχο των μηνυμάτων νομιζω ειναι οκ, ετσι κανει και το δικο μου, ισως να το εχει ετσι ρυθμιση ωστε να καταλαβαινεις οτι σου ηρθε μηνυμα.:) Με τον ήχο μηνυμάτων χτυπάει, το ειχα φτιάξει παλαιότερα ηταν μια ρύθμιση αλλα δεν την θυμάμαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Με τον ήχο μηνυμάτων χτυπάει, το ειχα φτιάξει παλαιότερα ηταν μια ρύθμιση αλλα δεν την θυμάμαι . Σου εύχομαι να το θυμηθείς, για να μπορεσεις να το ανακοινώσεις εδω στο φορουμ, να το μαθουμε και εμεις.:D Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimond88 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα κάποια βοήθεια από γνώστες του αντικειμένου,μιας και εγώ είμαι ημιμαθής επί του θέματος.. Έχω το κινητό εδώ και 5 μήνες περίπου με baseband Ι9070ΧΧLQG (η official ιταλική έκδοση της 4.1.2) με kernel CoCore-E-5.0. Αυτά τα πέρασα μέσω odin,παρακολουθώντας οδηγούς στο νετ, που χωρίς να γνωρίζω και πολλά που κάνω,έγιναν αφού τα έλεγαν αναλυτικά. Τελευταίο καιρό άρχισε να τρώει κολλήματα το κινητό,οπότε και μένα μ'έφαγε ο .... να αλλάξω και πάλι. Λόγω και ενός παλικαριού που σε προηγούμενο post ανέφερε ότι έχει το CoCore 8.+ και μια αναβάθμιση της έκδοσης που φοράω (Ι9070ΧΧLQL νομίζω) ότι πηγαίνει πολύ καλά κατέληξα σε κάτι τέτοιο.το θέμα μου είναι πλέον, ότι δεν υπάρχουν ακριβείς HowTo για αυτό που θέλω. Μπήκα σε links που παρέθεσε στο xda αλλά δεν έβγαλα και άκρη ( εν μέρη δίκιο έχουν ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη ....). Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και λίγο απλά πως να κάνω αυτό που θέλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα κάποια βοήθεια από γνώστες του αντικειμένου,μιας και εγώ είμαι ημιμαθής επί του θέματος.. Έχω το κινητό εδώ και 5 μήνες περίπου με baseband Ι9070ΧΧLQG (η official ιταλική έκδοση της 4.1.2) με kernel CoCore-E-5.0. Αυτά τα πέρασα μέσω odin,παρακολουθώντας οδηγούς στο νετ, που χωρίς να γνωρίζω και πολλά που κάνω,έγιναν αφού τα έλεγαν αναλυτικά. Τελευταίο καιρό άρχισε να τρώει κολλήματα το κινητό,οπότε και μένα μ'έφαγε ο .... να αλλάξω και πάλι. Λόγω και ενός παλικαριού που σε προηγούμενο post ανέφερε ότι έχει το CoCore 8.+ και μια αναβάθμιση της έκδοσης που φοράω (Ι9070ΧΧLQL νομίζω) ότι πηγαίνει πολύ καλά κατέληξα σε κάτι τέτοιο.το θέμα μου είναι πλέον, ότι δεν υπάρχουν ακριβείς HowTo για αυτό που θέλω. Μπήκα σε links που παρέθεσε στο xda αλλά δεν έβγαλα και άκρη ( εν μέρη δίκιο έχουν ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη ....). Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και λίγο απλά πως να κάνω αυτό που θέλω ? Κανε ενα ρεσετ φιλε και μετα περνα cocore 8.2 και μετα βαλε cpu no frills. Smartass2 - sio Και θα σε κομπλε! Και εννοειται ram manager και greenify! Και θα σε κομπλε ! Δεν θα πεταει αλλα θα ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimond88 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ωραία,μετά από τα πολλά άλλαξα το kernel,έβαλα τα προγραμματάκια που με είπες,αλλά επειδή έσβησα κάτι που δεν έπρεπε και δεν είχα παροχέα(φαινόταν ότι το κινητό ήταν κλειστό) ξαναπέρασα την official ιταλική αναβαθμισμένη(Ι9070ΧΧLQL) μέσω odin.πλεον έχει το βασικό kernel-πράγμα που δεν ήξερα ότι θα γίνει.το ξαναέκανα root το κινητό,αλλά θέλω να αλλάξω κ kernel.είχα πριν το TWRP recovery αλλά φαντάζομαι επανέφερε το κινητό όπως ήταν καινούργιο.τώρα,με το JB,μπορώ να το περάσω ή πρέπει να έχει GB ?αλλιώς να περάσω cyanogenmod(? να το δοκιμάσω κιόλας),γιατί απ'ότι κατάλαβα περνιέται οπουδήποτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ωραία,μετά από τα πολλά άλλαξα το kernel,έβαλα τα προγραμματάκια που με είπες,αλλά επειδή έσβησα κάτι που δεν έπρεπε και δεν είχα παροχέα(φαινόταν ότι το κινητό ήταν κλειστό) ξαναπέρασα την official ιταλική αναβαθμισμένη(Ι9070ΧΧLQL) μέσω odin.πλεον έχει το βασικό kernel-πράγμα που δεν ήξερα ότι θα γίνει.το ξαναέκανα root το κινητό,αλλά θέλω να αλλάξω κ kernel.είχα πριν το TWRP recovery αλλά φαντάζομαι επανέφερε το κινητό όπως ήταν καινούργιο.τώρα,με το JB,μπορώ να το περάσω ή πρέπει να έχει GB ?αλλιώς να περάσω cyanogenmod(? να το δοκιμάσω κιόλας),γιατί απ'ότι κατάλαβα περνιέται οπουδήποτε ... τον κερνελ cocore 8.2 τον περνας με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frapeti.ukflash2&hl=el και χρειαζεται να κατεβασεις και root browser απο το μαρκετ ειναι free για να μπορεσει να βρει το αρχειο του κερνελ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree&hl=el!! η διαδικασια αυτολεξη οπως την εκανα εγω ειναι αυτη απο τον συμφορουμιτη δημητρη 1)Κατεβάζεις αυτό https://play.google.com/st...ukflash2&hl=el 2)Από εδώ κατεβάζεις τον kernel http://forum.xda-developer....php?t=2140597 ΠΡΟΣΟΧΗ EXEI KERNEL ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ i9070P Οι kernels για τη συσκευή μας είναι στο post #5 κατέβασε τον 8.2. 3)Αποσυμπιέζεις το zip και φλασάρεις το kernel.bin.md5 4)Restart και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgeorge9 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ωραία,μετά από τα πολλά άλλαξα το kernel,έβαλα τα προγραμματάκια που με είπες,αλλά επειδή έσβησα κάτι που δεν έπρεπε και δεν είχα παροχέα(φαινόταν ότι το κινητό ήταν κλειστό) ξαναπέρασα την official ιταλική αναβαθμισμένη(Ι9070ΧΧLQL) μέσω odin.πλεον έχει το βασικό kernel-πράγμα που δεν ήξερα ότι θα γίνει.το ξαναέκανα root το κινητό,αλλά θέλω να αλλάξω κ kernel.είχα πριν το TWRP recovery αλλά φαντάζομαι επανέφερε το κινητό όπως ήταν καινούργιο.τώρα,με το JB,μπορώ να το περάσω ή πρέπει να έχει GB ?αλλιώς να περάσω cyanogenmod(? να το δοκιμάσω κιόλας),γιατί απ'ότι κατάλαβα περνιέται οπουδήποτε ... Φίλε αφού ξέρεις να φλασάρεις και είσαι διατεθιμένος να περάσεις custom rom καντο! Ότι και να κάνεις στην official θα είναι μισές δουλειές. Η rom της samsung έχει θέματα ΤΕΛΟΣ. Δόξα το θεό η συσκευή υποστηρίζεται πολύ καλά από τους devs στο xda. Ψάξε για μία custom που να σε ικανοποιούν τα feature της και πέτα την! Εγώ σου προτείνω LightJB 1.2. Τη χρησιμοποιώ ένα μήνα και το κινητό πάει πολύ καλά και από επιδόσεις και από μπαταρία. Βασίζεται στη stock 4.1.2 και έχει επιπλέον κάποια στοιχεία από το UI του S4 (widgets, wallpapers και εικονίδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Φίλε αφού ξέρεις να φλασάρεις και είσαι διατεθιμένος να περάσεις custom rom καντο! Ότι και να κάνεις στην official θα είναι μισές δουλειές. Η rom της samsung έχει θέματα ΤΕΛΟΣ. Δόξα το θεό η συσκευή υποστηρίζεται πολύ καλά από τους devs στο xda. Ψάξε για μία custom που να σε ικανοποιούν τα feature της και πέτα την! Εγώ σου προτείνω LightJB 1.2. Τη χρησιμοποιώ ένα μήνα και το κινητό πάει πολύ καλά και από επιδόσεις και από μπαταρία. Βασίζεται στη stock 4.1.2 και έχει επιπλέον κάποια στοιχεία από το UI του S4 (widgets, wallpapers και εικονίδια). link για τη ρομ? και το πως την περναει? ειναι καλη ? lag υπαρχει? καποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AimiliaT Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια σορρυ,ισως εχει απαντηθει..αλλα ειναι αδυνατο να ψαξω μεσα σε 300φευγα σελιδες.. Εσπασε η οθονη του S advance μου..Σε μαγαζια που εχω ρωτησει λενε απο 110-150...Ξερει καποιος κανενα μαγαζι φθηνοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια σορρυ,ισως εχει απαντηθει..αλλα ειναι αδυνατο να ψαξω μεσα σε 300φευγα σελιδες.. Εσπασε η οθονη του S advance μου..Σε μαγαζια που εχω ρωτησει λενε απο 110-150...Ξερει καποιος κανενα μαγαζι φθηνοτερο? Αμα ειναι τοσα ή πετα το και παρε κανα μεταχειρισμενο περιπου στα 100 ή καινουριο στα 150-155.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimond88 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 link για τη ρομ? και το πως την περναει? ειναι καλη ? lag υπαρχει? καποιο bug? αυτό το link βρήκα γι'αυτήν :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244441 οδηγίες έχει για πως να την περάσεις κ έχει 35+ σελίδες που προφανώς οι χρήστες θα λένε τα όποια bugs. Δεν ξέρω,για την ώρα προτιμώ official rom και απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος που δεν τις χρειάζομαι ....αν και δεν με βλέπω να μένω και για πολύ. Πάντως με nova κ exDialer που τις θεωρώ πιο must εφαρμογές για το κινητό(και αγορασμένες) μια χαρά πηγαίνει για την ώρα ... Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Χαίρετε και καλή σας χρονια αν και ασχετος, αποφασισα να ασχοληθώ με το κινητο αφού μετά την αναβάθμιση μου είχε σπασει τα νεύρα. Ασχολήθηκα σοβαρά 2 μερες ψαχνοντας και τελικά κατάφερα να το κάνω downgrade στην 2.3.6 και root. Το κινητό μας είναι πλέον α ξ ι ο π ρ ε π ε σ τ α τ ο!!! Προτείνω ανεπιφυλακτα αυτή τη λύση για όποιον θέλει να ησυχάσει μια και καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Χαίρετε και καλή σας χρονια αν και ασχετος, αποφασισα να ασχοληθώ με το κινητο αφού μετά την αναβάθμιση μου είχε σπασει τα νεύρα. Ασχολήθηκα σοβαρά 2 μερες ψαχνοντας και τελικά κατάφερα να το κάνω downgrade στην 2.3.6 και root. Το κινητό μας είναι πλέον α ξ ι ο π ρ ε π ε σ τ α τ ο!!! Προτείνω ανεπιφυλακτα αυτή τη λύση για όποιον θέλει να ησυχάσει μια και καλή. Εχεις εκδοση φασματος XXLK2 και το έκανες root ; Αν ναι τοτε πες μου σε παρακαλω που βρηκες τα αρχεια ή δωσε ενα λινκ, για να το κανω και εγω. Ευχαριστω Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199 Σε ευχαριστω, αλλά εχω απορια. Στο λινκ που μου εδωσες αναφερει για την xxld3, ενώ εμεις εχουμε την xxlk2. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση, μπορεις να μου εξηγησεις ? ή αν μπορει καποιος άλλος.:( Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_olympios Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Άντε και καλή χρονιά να έχουμε. Εδώ και κάμποσο καιρό είχα την εργοστασιακή 4.1.2 (με wipe πριν και μετά) αλλά δεν άντεξα πια τα κολλήματα και τα lags της, οπότε πέρασα χθες την OmniROM 4.3 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555445 Αν και δείχνει σταθερή και σβέλτη, πέραν των κάποιων μικρών bugs που έχει, το σημαντικό είναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, με ρυθμό 15% την ώρα χωρίς χρήση (ενεργό wi-fi, 3G, ενεργά δεδομένα). Στην καλύτερη περίπτωση να πέσει στο μισό αυτού χωρίς δεδομένα και wi-fi, άρα μιλάμε για μέγιστη αυτονομία περί τις 13 ώρες - χωρίς καθόλου χρήση. Ξέρω πως ίσως ζητάω πολλά, αλλά δε μου αρκεί - ειδικά με τα τερτίπια της Vodafone τελευταία που δεν πιάνει σωστά σήμα και ο δέκτης ρουφάει τη μπαταρία. Και εδώ έρχεται η ερώτηση-παγίδα: επιστροφή στην εργοστασιακή 2.3.6 ή κάποια άλλη ROM που πιστοποιημένα έχει λίγα bugs και καλή αυτονομία? Παράθεση Κλειστόν μέχρι νεωτέρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Προτείνω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593582 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Σε ευχαριστω, αλλά εχω απορια. Στο λινκ που μου εδωσες αναφερει για την xxld3, ενώ εμεις εχουμε την xxlk2. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση, μπορεις να μου εξηγησεις ? ή αν μπορει καποιος άλλος.:( Το έχω αναφέρει και παλαιότερα, θα περάσεις αναγκαστικά την παλαιότερη έκδοση,θα την ροοταρεις και τέλος θα κάνεις update στην τελευταία έκδοση χωρίς να χαθεί το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Σε ευχαριστω, αλλά εχω απορια. Στο λινκ που μου εδωσες αναφερει για την xxld3, ενώ εμεις εχουμε την xxlk2. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση, μπορεις να μου εξηγησεις ? ή αν μπορει καποιος άλλος.:( Αν και δηλωνω εξ αρχής άσχετος, δεν γίνεται να περάσεις σε xxld3 και μετά να ακολουθήσεις τη διαδικασία που αναφέρει το link ? Συγγνώμη αλλά πραγματικά οι γνώσεις μου είναι εξαιρετικά περιορισμένες... Το γεγονός ότι προσπαθησα να κάνω downgrade, οφειλόταν καθαρά σε απελπισία και ρισκάρισα αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts