ksexou Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καποιο καλο app να κοβει τραγουδια και να τα κανει ringtones ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κάποιος καλός οδηγός για root σε 2.3.6 υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κάποιος καλός οδηγός για root σε 2.3.6 υπάρχει; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καποιο καλο app να κοβει τραγουδια και να τα κανει ringtones ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ανεβασουμε ακομη περισσοτερο τη φωτεινοτητα της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 παιδια καλημερα! ειμαι με ιταλικη jb και δεν εχω πειραξει τπτ αλλο στο κινητο!! αν θελησω να βαλω καποιας αλλης χωρας ρομ πρεπει να κανω hard reset wipe cache και wipe data πριν, μετα περασμα καινουργιας ρομ με odin και αμεσως μετα παλι ξανα hard reset οπως πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 η αναβάθμιση... την εβαλα να γίνει, ελπίζω να ειναι η jellly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 εγινε το θαυμα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) η αναβάθμιση... την εβαλα να γίνει, ελπίζω να ειναι η jellly http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9070&pcode=EUR#firmware:p http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070 και μια πιο καινουργια,πειρασμος,με νεοτερο build date kai changelist, για κινα Galaxy S Advance GT-I9070 TGY I9070ZSMG2 Android 4.1.2 11.07.2013 1305051 Edited August 13, 2013 by manos11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Επιτέλους Samsung μας θυμήθηκες! Ελπίζω να μην παρουσιάζει κολλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Οντως Ελληνική Τζελι, εγινε θαύμα... Το δικο μου όμως είναι ρουμάνικο οποτε δεν θα μπω στον πειρασμό... Έχει και πιο καινούργια changelist ετσι και αλλιως απο την Ελληνική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Οποιοσ την βαλει ας πει σχολια. Γιατι ειχε ακουστει πως τα κολληματα οφείλονται στο οτι πειραματιζομασταν με ρομ αλλων χωρων :lol::lol: Anyway αν τη βαλει καποιος ας πει πως τρεχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 αυτο με το changelist δεν ξερω κατα ποσο ειναι της προκοπης για κριτηριο γιατι ειχα πολωνικη jelly και αλλαξα με την ιταλικη και ηταν χειροτερη . οποτε επεστρεψα στην πολωνικη η οποια βλεπω εχει ιδιο με την ελληνικη . επισης διαπιστωσα οτι οι τελευταιοι κερνελ 6.8 και 7 που κυκλοφορησαν για τις root συσκευες ηταν λιγο μαπα σε σχεση με την 6. επισης χωρις root και με πολωνικη νομιζω πηγαινει καλυτερα. ετσι το εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 αυτο με το changelist δεν ξερω κατα ποσο ειναι της προκοπης για κριτηριο γιατι ειχα πολωνικη jelly και αλλαξα με την ιταλικη και ηταν χειροτερη . οποτε επεστρεψα στην πολωνικη η οποια βλεπω εχει ιδιο με την ελληνικη . επισης διαπιστωσα οτι οι τελευταιοι κερνελ 6.8 και 7 που κυκλοφορησαν για τις root συσκευες ηταν λιγο μαπα σε σχεση με την 6. επισης χωρις root και με πολωνικη νομιζω πηγαινει καλυτερα. ετσι το εχω τωρα Ως υποστηρικτης της "θεωριας Changelist" νομιζω πως τελικα εχεις δικιο.... Η Τουρκικη αρουταριστη σε αποδοση ηταν ιδια με Ιταλικη με ρουτ και καστομ κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 παιδια καλημερα! ειμαι με ιταλικη jb και δεν εχω πειραξει τπτ αλλο στο κινητο!! αν θελησω να βαλω καποιας αλλης χωρας ρομ πρεπει να κανω hard reset wipe cache και wipe data πριν, μετα περασμα καινουργιας ρομ με odin και αμεσως μετα παλι ξανα hard reset οπως πριν? Παιδια αν μπορειτε σας παρακαλω απαντηστε στο ερωτημα μου!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admiral1313 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ναι ετσι πρεπει να ειναι η σειρα. Παντως σε μενα η Ιταλικη πεταει! Ενα καλο tip ειναι να πειραξετε τα developer options και να αλλαξετε την κλιμακα των κινουμενων στοιχειων απο 1x σε 0.5χ. Μεγαλη διαφορα στις μεταβασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Πως βάζουμε την αναβάθμιση να γίνει;Θέλει σύνδεση με καλώδιο;Γιατί εγώ έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και δε μου έβγαλε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδιά θέλω να ξέρω πως γίνεται να κρατήσω κάποια save από παιχνίδια για να το κάνω factory reset πριν το κάνω jelly.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ναι ετσι πρεπει να ειναι η σειρα. Παντως σε μενα η Ιταλικη πεταει! Ενα καλο tip ειναι να πειραξετε τα developer options και να αλλαξετε την κλιμακα των κινουμενων στοιχειων απο 1x σε 0.5χ. Μεγαλη διαφορα στις μεταβασεις! απλα με την ιταλικη jelly εχω κολληματα στα video του youtube και στα 720p που τραβαω!! με αυτην την αλλαγη που λες γινεται πιο smooth στις εναλλαγες των οθονων? επισης παιδια για πειτε τπτ για την ελληνικη jelly οσοι την εβαλαν!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Φορτίζω το κινητό για να κάνω την αναβάθμιση.Μετά την αναβάθμιση κάνω factory reset οπωσδήποτε?Πώς το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Είχα τη ρώσικη jelly, μετά έβαλα την ιταλική και σήμερα την ελληνική. Με την ελληνική επιτέλους σήμερα δεν έχω πλέον κολλήματα στο youtube! Κατά τα άλλα, νομίζω οτι δουλεύει όπως η ιταλική. Δεν είμαι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Πως βάζουμε την αναβάθμιση να γίνει;Θέλει σύνδεση με καλώδιο;Γιατί εγώ έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και δε μου έβγαλε κάτι. Δοκίμασε με το kies Παιδιά θέλω να ξέρω πως γίνεται να κρατήσω κάποια save από παιχνίδια για να το κάνω factory reset πριν το κάνω jelly.... Αν εισαι root με titanium αλλιώς με Helium - App Sync and Backup Φορτίζω το κινητό για να κάνω την αναβάθμιση.Μετά την αναβάθμιση κάνω factory reset οπωσδήποτε?Πώς το κάνω? Καλό είναι να γίνετε factory reset μετά απο την ενημέρωση samsung galaxy s advance i9070 hard reset Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanel Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Είχα υποσχεθεί στον εαυτόμου ότι δεν θα έμπλεκα με unofficial update και τηρησα την υπόσχεση μου. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι όταν βγει η ελληνική jb θα περιμένω λίγες ημέρες πριν την βάλω για να διαβάσω μήπως έχει πρόβλημα. Δεν τήρησα την υπόσχεση μου. Αναβάθμισα πριν από λίγο. Ακολουθούν οι πρώτες εντυπώσεις. Πάμε λοιπόν! Αναβάθμισα μέσω kies σε λιγότερο από 10 λεπτά χωρίς προβλήματα. Παρατηρήσεις: 1. Χάθηκε το αγαπημένο "ειδήσεις και καιρός". Αν ξέρει κάποιος πως μπαίνει ας δώσει την πληροφορία. 2. Το noled αντιμετωπίζει προβλήματα confilcts με το talk back. Λύνονται ακολουθώντας τις οδηγίες στο site του no led. 3. Το τηλ παραμένει γρήγορο όσο πριν. 4. Μνήμη έχω 442mb σε χρήση. 5. Αισθητικά η νέα έκδοση είναι πολύ καλύτερη. Αν διαπιστώσω κάτι άλλο σημαντικό θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Δοκίμασε με το kies Αν εισαι root με titanium αλλιώς με Helium - App Sync and Backup Καλό είναι να γίνετε factory reset μετά απο την ενημέρωση samsung galaxy s advance i9070 hard reset και ενα πριν την ενημερωση σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Είχα υποσχεθεί στον εαυτόμου ότι δεν θα έμπλεκα με unofficial update και τηρησα την υπόσχεση μου. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι όταν βγει η ελληνική jb θα περιμένω λίγες ημέρες πριν την βάλω για να διαβάσω μήπως έχει πρόβλημα. Δεν τήρησα την υπόσχεση μου. Αναβάθμισα πριν από λίγο. Ακολουθούν οι πρώτες εντυπώσεις. Πάμε λοιπόν! Αναβάθμισα μέσω kies σε λιγότερο από 10 λεπτά χωρίς προβλήματα. Παρατηρήσεις: 1. Χάθηκε το αγαπημένο "ειδήσεις και καιρός". Αν ξέρει κάποιος πως μπαίνει ας δώσει την πληροφορία. 2. Το noled αντιμετωπίζει προβλήματα confilcts με το talk back. Λύνονται ακολουθώντας τις οδηγίες στο site του no led. 3. Το τηλ παραμένει γρήγορο όσο πριν. 4. Μνήμη έχω 442mb σε χρήση. 5. Αισθητικά η νέα έκδοση είναι πολύ καλύτερη. Αν διαπιστώσω κάτι άλλο σημαντικό θα ενημερώσω μνήμη 442 από πόση? checkαρε και το σήμα, έφτιαξε καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts