Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατί μου βγάζει δύο φορές το Android και γιατί το πρώτο μου τρώει τόση μπαταρία ρε παιδιά?

έχω 4.1.2 πολωνική, Cocore 6.2, είναι root το κινητό. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα so far.

Το χεις "πειραγμένο" γιαυτό.. φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση και χαμηλή κατανάλωση δε πάνε μαζί! :)

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://img28.imageshack.us/img28/1097/ukg.png

γιατί μου βγάζει δύο φορές το Android και γιατί το πρώτο μου τρώει τόση μπαταρία ρε παιδιά?

έχω 4.1.2 πολωνική, Cocore 6.2, είναι root το κινητό. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα so far.

καποια η καποιες εφαρμογες σου τρωνε την μπαταρια.εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν το ελυσα με greenify.η λυση για μενα ειναι να αρχισεις να ξυλωνεις εφαρμογες μεχρι να δεις ποια σου την τρωει.να ξερεις το λογικο στην καταναλωση μπαταριας ειναι η οθονη να εχει το μεγαλυτερο ποσοστο απο ολα τα αλλα.

Edited by tigio13

Μια βοηθεια λιγο ρε παίδες !!!

Θελω να κανω αναβαθμιση γιατι κουραστικα να περιμενω την ελληνικη η οποια δεν πιστευω να βγει ποτε.

Δεν εχω κανει ποτε και θελω να μου προτείνετε ποια εκδοση να βαλω και μια σελιδα με οδηγίες γιατι δεν εχω ιδεα τι ειναι τα kernel kai root που λετε.

Ευχαριστώ.

Μια βοηθεια λιγο ρε παίδες !!!

Θελω να κανω αναβαθμιση γιατι κουραστικα να περιμενω την ελληνικη η οποια δεν πιστευω να βγει ποτε.

Δεν εχω κανει ποτε και θελω να μου προτείνετε ποια εκδοση να βαλω και μια σελιδα με οδηγίες γιατι δεν εχω ιδεα τι ειναι τα kernel kai root που λετε.

Ευχαριστώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341

καλο διαβασμα

Το χω το κινητό 3_μηνες. Αν δεν βγαλει πρόβλημα αξιζει..

Αλλα έχει το χειρότερο σημα απο οσα κινητά εχω αγορασει με διαφορά. Επίσης μια φορά επεσε κατω κ με θηκη και απο τοτε μου σβηνει 1-2 φορές την εβδομάδα. Επισης εχει σβήσει 2 φορες οταν το συνδεω στο φορτιστή. Δεν ξέρω κατά ποσο αξίζει να το στείλω για service δεδομένου οτι δεν εχω backup κινητό και μπορεί να το κρατήσουν για μεγάλο διάστημα...

http://img28.imageshack.us/img28/1097/ukg.png

Το χεις "πειραγμένο" γιαυτό.. φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση και χαμηλή κατανάλωση δε πάνε μαζί! :)

Δηλαδή εγώ που δεν το έχω «πειραγμένο» και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα τη συμβαίνει?

μια διευκρινηση ρε παιδες ...

θα κανω τα βηματα του α μερους

πρεπει να κανω και του β μερους που αναφερει κατι για B) ROOTING, KERNEL & TWRP/CWM:

ειναι υποχρεωτικο? τι σημαινουν αυτα τα ROOTING, KERNEL & TWRP/CWM ???

βοηθήστε λιγο γιατι ειμαι ασχετος και ειναι η πρωτη φορα που κανω αναβάθμιση μονος μου .

ευχαριστω ...

Παιδια βγηκε καινουρια Ιταλικη.

και με μεγαλο changelist! αν τη δοκιμασει καποιος ας μας πει πως ειναι!!! :D

Τιποτα παιδια.Ειναι μια καθαρη μαμισια ρομ χωρις σαβουρες.Οτι πιο τελευταιο για το κινητο μας.Αξιζει.Τελος τα λαγκαρισματα

Τιποτα παιδια.Ειναι μια καθαρη μαμισια ρομ χωρις σαβουρες.Οτι πιο τελευταιο για το κινητο μας.Αξιζει.Τελος τα λαγκαρισματα

Ελα ρε!!! :) δηαδη αξιζει παλι να περασουμε? το σημα πως το κοβεις? αυτο με καιει και η μπαταρια αλλα λογικα ειναι νωρις ακομα να σε ρωτησω για μπαταρια :p

Ελα ρε!!! :) δηαδη αξιζει παλι να περασουμε? το σημα πως το κοβεις? αυτο με καιει και η μπαταρια αλλα λογικα ειναι νωρις ακομα να σε ρωτησω για μπαταρια :p

Φιλε τουμπανο ειναι σου λεω.Εγω οτι καινουριο βγαινει επισημο το χωνω.Custom δεν γουσταρω.

Πριν ειχα την αργεντινικη δεν ειχα θεμα αλλα αυτη εδω ειναι σουπερ.Μεχρι στιγμης λαγκαρισμα δεν ειδα.

Φιλε τουμπανο ειναι σου λεω.Εγω οτι καινουριο βγαινει επισημο το χωνω.Custom δεν γουσταρω.

Πριν ειχα την αργεντινικη δεν ειχα θεμα αλλα αυτη εδω ειναι σουπερ.Μεχρι στιγμης λαγκαρισμα δεν ειδα.

Και γω τουρκικη που ηταν οκ και αργεντινικη που ηταν πιο γρηγορη αλλα με εκνευριζε το κλαρο και τα εικονιδια... κατεβαζω και γω αυτη! :D

Εβαλα την Ιταλική πανω απο την Πολωνική την οποια ειχα ελαφρωσει απο την σαβούρα και με CoCore 6.8... Μπορω να πω οτι η Ιταλική φαίνεται μια χαρα οπως ειναι χωρίς να αφαιρεθεί κατι η custom kernel...

Πρώτη θετική παρατήρηση από την ιταλική: Το ξυπνητήρι δεν κολλάει!

Δεύτερη παρατήρηση: Το kies αναφέρει ότι αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό, οπότε οι επόμενες αναβαθμίσεις ( αν υπάρξουν) θα γίνονται κανονικά.

Edited by ilmas

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Η ελληνική πως σας φαίνεται;

πνευματώδες :lol:

Θετικο 3: τα παει καλα χωρις FACTORY RESET

Edited by strange_thomas

Αν εχω κανει ρουτ και εχω τον cocore μπορω να την περασω με odin κανονικα? Θα χαθουν το ρουτ και ο cocore?

μαλλον βγηκε παιδια,σημερα που ανοιξα τα kies μου εγραφε ενημερωση λογισμικου.εβαλα το κντ και το εκανε μονο του!!!!!

Cool story bro..

εγω ρε παιδιά με την σέρβικη και τον cocore 5.0 δεν εχω κανένα απολύτως θεμα, αν δεν παίζω παιχνίδια μου βγάζει 2 μέρες άνετα η μπαταρία. αξίζει να περάσω την Ιταλική;

εχω την Σερβικη εαν περασω την Ιταλική μεσω odin θα πρεπει να ξαναστήσω το κινητο απτην αρχη?δηλ εφαρμογες και winget?

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)