Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρω πως το 90% και βαλε των ποστ αφορουν την αναβαθμιση σε τζελυ.

Προσωπικα αυτο που θα με ενδιεφερε περισσοτερο να δω σε ενα θεμα σαν και αυτο, ειναι tips & tricks που θα κανουν την ζωη μας με το συγκεκριμενο κινητο πιο ευκολη. π.χ. πως στις επαφες εαν κανουμε slide δεξια κανει κληση, ενω αριστερα στέλνει μυνημα. Η πχ πως με κεντρικο home button & power button ταυτοχρονα περνει screenshot της οθονης.

Θα με ενδιεφερε εαν υπηρχε ενας συνδυασμος πληκτρων που να αλλαζει τραγουδι σε μια playlist (π.χ. για να ειναι ευκολη η αλλαγη τραγουδιου ενω τρεχω η κανω ποδηλατο) έχετε αλλα tips που γνωριζετε και θελετε να τα μοιραστείτε;

Slide δεξια ή αριστερα στην notification bar αυξανει ή μειωνει την φωτεινοτητα. Πρακτικο.

Τυχαια το ειδα προσφατα.

Εσεις πηρατε επισημη αναβαθμιση?

Εμεις (Ace 2) ειμαστε στο "φτυσιμο"!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Slide δεξια ή αριστερα στην notification bar αυξανει ή μειωνει την φωτεινοτητα. Πρακτικο.

Τυχαια το ειδα προσφατα.

δεν μπορώ να το πετύχω αυτό που λες..ολο κατεβαίνει η μπάρα. σίγουρα γίνεται;

Παιδιά κάτι που ανακάλυψα τις προάλλες.

Δουλεύει σίγουρα σε jelly bean. Τραβώντας την μπάρα ειδοποιήσεων υπάρχουν τα toggles για wifi, gps κλπ. Αν πατήσετε για λίγη ώρα σε ένα από τα toggles, τότε σαν ανοίγει τις ρυθμίσεις του. Δηλαδή αν πατήσετε συνεχόμενα για 2-3 δευτερόλεπτα το toggle του wifi θα σας πάει στις ρυθμίσεις για τα ασύρματα δίκτυα. Αντίστοιχα αν πατήσετε το bluetooth σας πάει σε εκείνες τις ρυθμίσεις και ου το καθ' εξής..

Όσοι χρησιμοποιήτε το CPU No-frills τι έχετε βάλει οι περισσότεροι;

pegasusq και sio και πάει μια χαρά. Δοκίμασε να δεις και εσένα ποιος συνδυασμός σε καλύπτει καλύτερα.

εγω ημουν απογοητευμενος με την μπαταρια καθως κρατουσε με το ζορι μια μερα .

αλλα απο την στιγμη που δοκιμασα interactive και cfq σε συνδυασμο με greenify ( ειναι μονο για root συσκευες )

βγαζω 2 μερες . με αρκετο ιντερνετ γιατι μιλαω πολυ μεσω viper καθολου παιχνιδια ομως .

Edited by ksexou

εγω ημουν απογοητευμενος με την μπαταρια καθως κρατουσε με το ζορι μια μερα .

αλλα απο την στιγμη που δοκιμασα interactive και sfq σε συνδυασμο με greenify ( ειναι μονο για root συσκευες )

βγαζω 2 μερες . με αρκετο ιντερνετ γιατι μιλαω πολυ μεσω viper καθολου παιχνιδια ομως .

Φίλε μου μια απ΄τα ίδια.Εγώ απο την στιγμη που πέρασα την rom LightJB v1.2 και χρησιμοποιώ και το greenify βλέπω την μπαταρία μου να τελειώνει πολύ γρηγορότερα και χωρίς να το πολυχρησιμοποιώ.Άφου σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην stock έκδοση 2.3.6 που είχε οταν το αγόρασα (κρατούσε ακόμα και 3 μέρες με πολύ χρήση).Επειδή είμαι ακόμα καινούργιος στα custom, μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι το interactive και το sfq μπας και σώσω την κατάσταση?

θα κατεβασεις το CPU No-frills και μεσω αυτου διαλεγεις .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631894

εδω εχει μια αναλυση του τι ειναι στο περιπου το καθε ενα

Παιδιά κάτι που ανακάλυψα τις προάλλες.

Δουλεύει σίγουρα σε jelly bean. Τραβώντας την μπάρα ειδοποιήσεων υπάρχουν τα toggles για wifi, gps κλπ. Αν πατήσετε για λίγη ώρα σε ένα από τα toggles, τότε σαν ανοίγει τις ρυθμίσεις του. Δηλαδή αν πατήσετε συνεχόμενα για 2-3 δευτερόλεπτα το toggle του wifi θα σας πάει στις ρυθμίσεις για τα ασύρματα δίκτυα. Αντίστοιχα αν πατήσετε το bluetooth σας πάει σε εκείνες τις ρυθμίσεις και ου το καθ' εξής..

Όχι σε stock πάντως : tested

Φίλε μου μια απ΄τα ίδια.Εγώ απο την στιγμη που πέρασα την rom LightJB v1.2 και χρησιμοποιώ και το greenify βλέπω την μπαταρία μου να τελειώνει πολύ γρηγορότερα και χωρίς να το πολυχρησιμοποιώ.Άφου σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην stock έκδοση 2.3.6 που είσαι χε οταν το αγόρασα (κρατούσε ακόμα και 3 μέρες με πολύ χρήση).Επειδή είμαι ακόμα καινούργιος στα custom, μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι το interactive και το sfq μπας και σώσω την κατάσταση?

Φίλε επειδή και εγώ είχα δοκιμάσει αυτήν την τον και δεν μου άρεσε καθόλου με τρομερά lags :mad: και την είχα φλασαρει δύο ή τρεις φορές και ήταν τα ίδια και έτσι ξανά έβαλα στοκ ρομ. Έχει δύο μέρες έχω βάλει την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2182697 και είναι πολύ καλή φίλε μου. Όσο για τις να βάλεις κατέβασε το voltage control και βάλε governor pegasus με row αυτό έχω εγώ και πάει σφαίρα ελπίζω να βοήθησα :)

Φίλε επειδή και εγώ είχα δοκιμάσει αυτήν την τον και δεν μου άρεσε καθόλου με τρομερά lags :mad: και την είχα φλασαρει δύο ή τρεις φορές και ήταν τα ίδια και έτσι ξανά έβαλα στοκ ρομ. Έχει δύο μέρες έχω βάλει την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2182697 και είναι πολύ καλή φίλε μου. Όσο για τις να βάλεις κατέβασε το voltage control και βάλε governor pegasus με row αυτό έχω εγώ και πάει σφαίρα ελπίζω να βοήθησα :)

Και εγώ τελικά σε αυτήν κατέληξα,από όσες είχα δει.Θα την δοκιμάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε,να'σαι καλά.

παιδια εχει βρει κανεις ασπρη θηκη για το κινητακι μας?

http://www.ebay.com/itm/221209237390?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Αυτό είναι θήκη ή κανονικό καπάκι πίσω που απλά προστατεύει και την οθόνη;;;;

Μετά από 15 ημέρες με το Samsung Galaxy S Advance μόνο θετικά έχω να πω…

Επίσης σήμερα παρέλαβα από Hong Kong θήκη για το κινητό… 3 ευρώ μόνο( http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-TPU-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-Free-Shipping-/261178670073?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ccf763bf9 ) ενώ Ελλάδα έχουν 8 ευρώ χωρίς μεταφορικά…

Ενώ έχω δει πολλές πριν την πάρω και επώνυμες έχω να πω ότι απλά δεν συγκρίνετε… πολύ λεπτή σε μαύρο χρώμα που δεν παχαίνει καθόλου το τηλ και να φαίνεται «παντόφλα»

Edited by bromiaris

Την πέρασα κι εγώ χθες την εν λόγω ρομ μαζί με κέρνελ cocore 6.2...παιδιά απλά άλλο κινητό... Παρά πολύ πιο γρήγορο και γενικά πολύ πιο σπιρτόζικο σε όλα. Φαίνεται και από την τεράστια διαφορά που έχει στα benchmarks σε σχέση με παλιά. Πριν στο quadrant έβγαζε το πολύ 2700 και στο antutu 3400.τώρα πια βγάζει 3500 και 6800 αντίστοιχα. τεράστια διαφορά η οποία επιβεβαιώνεται και στην πράξη... Τον παραπάνω συνδυασμό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Την πέρασα κι εγώ χθες την εν λόγω ρομ μαζί με κέρνελ cocore 6.2...παιδιά απλά άλλο κινητό... Παρά πολύ πιο γρήγορο και γενικά πολύ πιο σπιρτόζικο σε όλα. Φαίνεται και από την τεράστια διαφορά που έχει στα benchmarks σε σχέση με παλιά. Πριν στο quadrant έβγαζε το πολύ 2700 και στο antutu 3400.τώρα πια βγάζει 3500 και 6800 αντίστοιχα. τεράστια διαφορά η οποία επιβεβαιώνεται και στην πράξη... Τον παραπάνω συνδυασμό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Σίγουρα θα είναι καλύτερη από κάθε στοκ, αλλά τί ρομ είχες και το antutu σου έδινε 3400???? :blink:

Σίγουρα θα είναι καλύτερη από κάθε στοκ, αλλά τί ρομ είχες και το antutu σου έδινε 3400???? :blink:

stock jelly bean 4.1.2 πολωνική με cocore 6.2.

stock jelly bean 4.1.2 πολωνική με cocore 6.2.

Περίεργο. Λογικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα, γιατί εμένα με 4.1.2 στοκ σέρβικη και ίδιο κέρνελ δίνει 7000.

Παιδια ξερω οτι εχει ειπωθει παρα πολλες φορες,αλλα επειδη δεν εχω μαθει να πειραζω το κινητο,θα μπορουσε μηπως καποιος να μου παραθεσει αναλυτικο οδηγο,βημα-βημα για να περασω την πολωνικη jelly bean kai kernel (ουτε ξερω τι ειναι να ειμαι ειλικρινης ), αλλα ακουω οτι πολλοι περνατε (cocore 2) και κανει δουλεια.

Περίεργο. Λογικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα, γιατί εμένα με 4.1.2 στοκ σέρβικη και ίδιο κέρνελ δίνει 7000.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το σκορ αυτό ήταν μόνο για έναν πυρήνα μάλλον κάτι είχε γίνει και δούλευε μόνο με έναν πυρήνα!!

Αλλά και εσύ βγάζεις 7000 στο antutu είχα πιάσει και τόσο αλλά πολύ σπάνια μια στις δέκα που λλέει και ο λόγος!!!! Η ρομ παντός είναι όντως πολύ καλή καλύτερη από κάθε στοκ πού έχω δοκιμάσει!!!! Αλλά εδώ βλέπω όλοι ασχολούνται μόνο με στοκ ρομς!!!! :lol:

Φίλε μου δε μου λες το bug με Samsung keyboard το έχεις? Η γράφεις κανονικά και με ελληνικά γράμματα?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)