Jump to content

Tnikolas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tnikolas

  1. Φαντάζομαι οτι είναι χωρίς φλας. Νομίζω οτι είμαι πιο κοντά στο xiaomi. Ευχαριστώ πάντως
  2. ΟΚ κάποια με χαμηλό φωτισμό αν θέλεις.Ευχαριστώ.
  3. Έχεις δοκιμάσει το gcam; λένε οτι σε σχέση με την stock κάμερα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
  4. Είμαι στο ψάξιμο για νέο κινητό και είμαι μεταξύ του huawei P30 και του xiaomi mi9Τ pro. Στο θέμα φωτογραφίας και βίντεο πως τα πάει το xiaomi; έχω διαβάσει τόσα reviews και συγκριτικά που πραγματικά μπερδεύτηκα. Εσείς ποιο θα μου προτείνατε;
  5. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!
  6. Κάτι δεν μου αρέσει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.Που είναι το screenshot της κλήρωσης;;; Δεν αναφερόταν πουθενά οτι ο διαγωνισμός γίνεται από 3 διαφορετικά sites.
  7. Αντε να δούμε ποιος θα το χαρεί...ελπίζω να είμαι εγώ :D
  8. Ευχαριστούμε πολύ για τα πολύ αξιόλογα δώρα που προσφέρετε. Καλή επιτυχία!
  9. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία .Καλή επιτυχία
  10. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλή επιτυχία!
  11. Tnikolas

    LG L90 (D405N)

    Μόνο και μόνο για την μπαταρία του αξίζει τα λεφτά του.Με ήπια χρήση μπορεί να αντέξει ακόμα και 1 βδομάδα! Είναι η 3η βδομάδα που το έχω και το έχω φορτίσει μόλις 2 φορές!!
  12. Φιλε μου και εγω την δοκίμασα αλλά δεν είχα ιδιαίτερα θέματα εκτός απο αυτό που αναφέρεις με το "ξύπνημα" της οθόνης.Κατα τ'αλλα δεν είχα κάποιο άλλο θέμα,αυτό όμως που με χάλασε και ξαναγύρισα στην cyanilla είναι το θέμα της μπαταρίας.Το βράδυ φορτισμένο ήταν στο 100% και το πρωι χωρίς να το ακουμπίσω καθόλου ήταν στο 82%!και χωρίς να έχω περάσει καμια επιπλέον εφαρμογή!Γενικώς κάθε μέρα έπρεπε να το φορτίζω.Κρίμα. Με την cyanilla που έχω τώρα μου βγάζει άνετα 2 μέρες με μέτρια χρήση,με ελάχιστη με παει και 3 μέρες.
  13. Φίλε Στέλιο με τα Ελληνικά πως τα πάει η pure vanilla? Την είχα περάσει και εγώ πριν από 2 μήνες περίπου και παρόλο που ήταν η μοναδική rom (απο όσες δοκίμασα) που η μπαταρία "ξεχνούσε" να ξεφορτίσει, δεν μπορούσα να γράψω τίποτα στα Ελληνικά αν και το πληκτρολόγιο είχε Ελληνικούς χαρακτήρες.Εσυ έχεις κανένα θέμα πάνω σ'αυτό?
  14. Καλησπέρα.Εδω και περίπου 2 μήνες χρησιμοποιώ την έκδοση cyanilla ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250565 ) και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μέχρι σήμερα τουλαχιστον...Είπα να αναβαθμίσω τον cernel απο 7.6 στον 8.2 και μετά απο το reboot μου βγάζει μήνυμα "Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει" μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Καμια βοήθεια?
  15. Γνωρίζει κανείς (ή έχει δοκιμάσει) αν μπορούμε να περάσουμε την cyanogenmod 10.1 για το advance και να δουλεύουν όλα σωστά (Ελληνικό πληκτρολόγιο,κάμερα κλπ) χωρίς bugs?Δοκίμασα την pure vanilla αλλά δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος
  16. Και εγώ τελικά σε αυτήν κατέληξα,από όσες είχα δει.Θα την δοκιμάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε,να'σαι καλά.
×
×
  • Create New...