tolisfz6 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ναι αλλά δεν ππρέπει να έχει κάπου επιλογή για να επαναφέρω τον αρχικό; Τον χάνω; Ή απλά κάνω απεγκατάσταση τον καινούριο και επανέρχεται ο παλιος; Πατας το κεντρικο κουμπι (home button) και επειδη δεν θα ξερει με ποιον launcher να σε γυρισει στην αρχικη....απλα θα σε ρωτησει.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Περασα σημερα το πρωι απο το νεο καταστημα public Περιστεριου στο παλιο metropolis στον πεζοδρομο Εθνικης αντιαστασεως 27. Το κινητο το εχει προσφορα μονο στο καταστημα Περιστεριου για λιγες μερες οπως μου ειπε ο πωλητης 169 ευρω ,αντι της κανονικης τιμης 199 ευρω.Αυριο 2 Απρίλιου εχει εγκαίνια το κατάστημα. Οσοι ενδιαφερονται μπορουν να σπεύσουν να προλάβουν την προσφορά. Αλλες προσφορες δεν ειδα να εχει σε κινητα,laptop η tablet που εριξα μια ματια. Edited April 1, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, δοκιμάζοντας το wifi παρατηρώ ότι 3 γραμμές (full) πιάνει μόνο όταν είσαι 3-4 μέτρα από το router, και λίγο πιο πέρα πέφτει στις 2 και στη 1, εκεί όπου θα έπρεπε να πιάνει full (όπως πιάνω και στο laptop αλλά και στο παλιό μου κινητό). Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο? Μου φαίνεται ότι το σήμα του στο wifi δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά οκ την δουλειά του την κάνει μέσα στο σπίτι έστω κ έτσι.... Μπορεί αυτό να ρυθμιστεί κάπως ή απλά έτσι είναι? Και μενα τα ιδια ειναι φιλε μου,αλλα και ενα αλλο samsung το ιδιο σημα εχει με το galaxy s advance. Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ μηπως δεις καποια διαφορα ,εμενα στα χαμηλα καναλια 1-6 παιζει λιγο καλύτερα,απο τα ψηλοτερα καναλια 7-13. Η σηκωσε πιο ψηλα το ρουτερ,αν το εχεις χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Και μενα τα ιδια ειναι φιλε μου,αλλα και ενα αλλο samsung το ιδιο σημα εχει με το galaxy s advance. Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ μηπως δεις καποια διαφορα ,εμενα στα χαμηλα καναλια 1-6 παιζει λιγο καλύτερα,απο τα ψηλοτερα καναλια 7-13. Η σηκωσε πιο ψηλα το ρουτερ,αν το εχεις χαμηλά. Τα έχω ψάξει ένα-ένα. Δεν φταίει αυτό, φταίει η λήψη WIFI του κινητού... Ναι το παρατήρησα κι εγώ, και επειδή έχει και πολλά γειτονικά Wifi παίζω στο 2 και στο 4 καλύτερα που είναι και ελεύθερα από γείτονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas77777 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Περασα σημερα το πρωι απο το νεο καταστημα public Περιστεριου στο παλιο metropolis στον πεζοδρομο Εθνικης αντιαστασεως 27. Το κινητο το εχει προσφορα μονο στο καταστημα Περιστεριου για λιγες μερες οπως μου ειπε ο πωλητης 169 ευρω ,αντι της κανονικης τιμης 199 ευρω.Αυριο 2 Απρίλιου εχει εγκαίνια το κατάστημα. Οσοι ενδιαφερονται μπορουν να σπεύσουν να προλάβουν την προσφορά. Αλλες προσφορες δεν ειδα να εχει σε κινητα,laptop η tablet που εριξα μια ματια. Εγώ πήγα ήδη. Απίστευτη τιμή!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει γιατί δεν ξέρω για πόσα κομμάτια είναι, αν και είναι για λίγες μέρες λόγω εγκαινίων. Μόλις το άνοιξα. Απίστευτο για αυτή την τιμή. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στον Νecromancer και σε εσένα weather για τις πληροφορίες.:respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Μεγειά man.... Καλωσόρισες στην παρέα μας... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Εγώ πήγα ήδη. Απίστευτη τιμή!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει γιατί δεν ξέρω για πόσα κομμάτια είναι, αν και είναι για λίγες μέρες λόγω εγκαινίων. Μόλις το άνοιξα. Απίστευτο για αυτή την τιμή. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στον Νecromancer και σε εσένα weather για τις πληροφορίες.:respect::respect::respect: Kαλορίζικο Ανδρέα,οντως η τιμη ειναι super,εγω το ειχα παρει πριν απο κανα μηνα περιπου,αλλα πηγα (λογο και οτι ειμαι σχετικα κοντα) μηπως ειχε και καποιο αλλο μοντελο σε προσφορα,αλλά δέν ... Εντυπωση μου εκανε οτι ειχε και ενα galaxy S ΙΙ στα 400 ευρω ,οχι για την τιμη μιας που ειναι υψηλη ,τα σκρουτζομαγαζα το εχουν 295 ,αλλα επειδη στο site δεν το εχει καθολου το galaxy S ΙΙ . Αυτη την στιγμη στην κατηγορια του το galaxy s advance παιζει χωρις αντιπαλο εστω και στα 199 ευρω,το καλυτερο value for money. Στα Multirama κάνουν κάτι γκρεμίσματα.. υποθέτω ανακαίνηση ?? εκτός και αν το έκλεισαν τελείως.. Εκλεισε το Multirama Περιστερίου γειτονα NeCrOmAnCeR19 ,σημερα προσεξα οτι εγραφε επανω οτι για οτι θελετε μπορειτε να απευθυνθειται στα public. Edited April 1, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas77777 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ευχαριστώ weather. Εννοείται πως στα 200€ δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη αγορά, πόσο μάλλον στα 169€. Μεγάλη κωλοφαρδία γιατί δεν έμπαινα στο φόρουμ ως τώρα, και έκατσε η προσφορά όταν έψαχνα για κινητό και το ανέφεραν και στο φόρουμ. Πολύ ωραίο, γρήγορο, ωραία οθόνη. Αξίζει κάθε ευρώ. Όποιος το σκέφτεται ας τρέξει προς Περιστέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasia123 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλημέρα μιας και λέτε για τιμές και ευκαιρίες το Samsung galaxy s3 είναι μόλις στα 246 ευρώ στην Ελλάδα http://www.ebw.gr/el/product/49865/Samsung-Galaxy-S-III-mini-i8190-8GB-Blue-Mple-Kamera-5-MP-Othoni-480-x-800-pixels-4-0-inches-3G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλημέρα μιας και λέτε για τιμές και ευκαιρίες το Samsung galaxy s3 είναι μόλις στα 246 ευρώ στην Ελλάδα http://www.ebw.gr/el/product/49865/Samsung-Galaxy-S-III-mini-i8190-8GB-Blue-Mple-Kamera-5-MP-Othoni-480-x-800-pixels-4-0-inches-3G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen Βάσια ευχαριστούμε,αλλα το galaxy S III mini δεν εχει καμμια διαφορα απο το s advance παρα μονο οτι εχει + 256 ram μνήμη & οτι εχει JB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Γεια σας!!!παιδια εχω βαλει την 4.1.2 της σερβιας και στο widget του καιρου παει μια ωρα πισω και ας εχει αλλαξει η ωρα της συσκευης πως θα του αλλαξω την ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) PROBLEM παιδια! στελνω μηνυμα και φτανει κατεστραμενο στον αλλον δηλαδη με ερωτηματικα..τι φταει? :confused: Edited April 2, 2013 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 στα ελληνικα μονο κεφαλαια μπορεις να γραψεις . τα μικρα στελνονται ερωτηματικα . αν θες μικρα αναγκαστικα greeklish . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδια προχτες κατεβασα μια εφαρμογη για flash light οταν ενεργοποιουσα το φακο αναβε μεν ο φακος αλλα μου εγραφε : αφαιρεση της καρτας sim επανεκκινήστε το τηλεφωνο,και εβγαζε το εικονειδιο οτι δεν εχει μεσα καρτα sim . Eκανα επανεκινηση το τηλεφωνο και ολα μια χαρα,αμεσως κανω απεγκατασταση την εφαρμογη πιστευοντας οτι η εφαρμογη ηταν προβληματικη,γιατι ποτε πριν δεν το ειχε κανει αυτο,και περναω μια αλλη εφαρμογη για φακό ολα οκ . Πριν απο λιγο μολις κοιταζα τον χαρτη google μου βγαζει παλι αυτο : αφαιρεση της καρτας sim επανεκκινήστε το τηλεφωνο και εβγαλε το εικονειδιο οτι δεν εχει μεσα καρτα sim Eχει συμβει σε καποιο αλλο φιλο κατι παρεμφερει ? παιζει η καρτα sim να θελει αλλαγη ? η καποια ρυθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδια προχτες κατεβασα μια εφαρμογη για flash light οταν ενεργοποιουσα το φακο αναβε μεν ο φακος αλλα μου εγραφε : αφαιρεση της καρτας sim επανεκκινήστε το τηλεφωνο,και εβγαζε το εικονειδιο οτι δεν εχει μεσα καρτα sim . Eκανα επανεκινηση το τηλεφωνο και ολα μια χαρα,αμεσως κανω απεγκατασταση την εφαρμογη πιστευοντας οτι η εφαρμογη ηταν προβληματικη,γιατι ποτε πριν δεν το ειχε κανει αυτο,και περναω μια αλλη εφαρμογη για φακό ολα οκ . Πριν απο λιγο μολις κοιταζα τον χαρτη google μου βγαζει παλι αυτο : αφαιρεση της καρτας sim επανεκκινήστε το τηλεφωνο και εβγαλε το εικονειδιο οτι δεν εχει μεσα καρτα sim Eχει συμβει σε καποιο αλλο φιλο κατι παρεμφερει ? παιζει η καρτα sim να θελει αλλαγη ? η καποια ρυθμιση ? Καλησπέρα. Το πιο πιθανόν η κάρτα sim να φταίει. Βγάλ' τη από το κινητό και τριψ' τη λίγο με τα δάχτυλά σου στις επαφές. Αν αυτό δεν κάνει τίποτα, έχω διαβάσει ότι αν περάσεις τις επαφές με γόμα ( αυτή για τα μολύβια ) κάνει δουλειά. Τώρα, αν τίποτα από τα παραπάνω δεν κάνει δουλειά, χρειάζεσαι μια καινούρια sim. P.S.: Σχετικά με τις εφαρμογές φακού στο Google Play. Έχει λίγη "σαβούρα", για να το πω διακριτικά. Μερικές από αυτές που έβαζα έκαναν το led να αναβοσβήνει σαν strob light και άλλες έχουν περίεργες προσβάσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) mr_47 ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι την καρτα sim την εχω καπου 14 χρονια εν λειτουργια,αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα, παρα μονο πρωτη φορα προχτες με αυτην την εφαρμογη αμεσως την εβγαλα βεβαια,και σημερα που κοιταζα κατι στον χαρτη google το ξαναεκανε.Να ηταν τυχαιο γεγονος μια φορα με την εφαρμογη του φακου οκ,αλλα και δευτερη φορα που απλα κοιταξα κατι στο google map εκει μου φανηκε περιεργο. Λες να εχει μεινη απο την παλια εφαρμογη του φακου τιποτα υπολειματα του προγραματος οπως μενουν στα pc οταν κανουμε απεγκατασταση προγραματος ? Edited April 1, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 μια καλη εφαρμογη ειναι η powerful control η οποια εχει τα παντα . ( και φακο ) . χωρις να αναβοσβηνει . πολυ καλες συντομευσεις . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.powerfulcontrol.free&hl=el αν εχει καποιος να προτεινει καποια παρομοια να την τσεκαρουμε . ( απο περιεργεια μια και με αυτη ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 http://i.ebayimg.com/t/Graffiti-Comic-Drawing-Back-Case-Shell-Cover-for-Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance-/00/s/NzEzWDEwMDA=/$(KGrHqJ,!joFCg!tKIEEBQsJwlbvMQ~~60_57.JPG παρηγγειλα αυτη σημερα την θηκη και αυτες τις ζελατινες http://www.ebay.com/itm/380520083715?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 οταν ερθουν θα πω γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 μια καλη εφαρμογη ειναι η powerful control η οποια εχει τα παντα . ( και φακο ) . χωρις να αναβοσβηνει . πολυ καλες συντομευσεις . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.powerfulcontrol.free&hl=el αν εχει καποιος να προτεινει καποια παρομοια να την τσεκαρουμε . ( απο περιεργεια μια και με αυτη ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ) δοκιμασμένη απο εμένα με παρα πολλές επιλογές είναι το power toggles. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Μαλλον με βλεπω για αντικατασταση καρτας sim γιατι πριν λιγο ενω μιλαγα στο τηλεφωνο εκλεισε η γραμμη (και εχω κανει απεγκατασταση στο flash light),κοιταω και βλεπω παλι αφαιρεθηκε η καρτα sim ,καντε επανεκινηση του τηλεφωνου.Κανω επανεκινηση δεν την ειδε την καρτα,ξανακανω δευτερη φορα και την ειδε. Ελπιζω να ειναι θεμα καρτας μιας που ειναι αρχαία,και να μην ειναι προβλημα στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 mr_47 ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι την καρτα sim την εχω καπου 14 χρονια εν λειτουργια,αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα, παρα μονο πρωτη φορα προχτες με αυτην την εφαρμογη αμεσως την εβγαλα βεβαια,και σημερα που κοιταζα κατι στον χαρτη google το ξαναεκανε.Να ηταν τυχαιο γεγονος μια φορα με την εφαρμογη του φακου οκ,αλλα και δευτερη φορα που απλα κοιταξα κατι στο google map εκει μου φανηκε περιεργο. Λες να εχει μεινη απο την παλια εφαρμογη του φακου τιποτα υπολειματα του προγραματος οπως μενουν στα pc οταν κανουμε απεγκατασταση προγραματος ? Μπορεί να έτυχε και χάλασε όταν έβαλες την εφαρμογή. http://i.ebayimg.com/t/Graffiti-Comic-Drawing-Back-Case-Shell-Cover-for-Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance-/00/s/NzEzWDEwMDA=/$(KGrHqJ,!joFCg!tKIEEBQsJwlbvMQ~~60_57.JPG παρηγγειλα αυτη σημερα την θηκη και αυτες τις ζελατινες http://www.ebay.com/itm/380520083715?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 οταν ερθουν θα πω γνωμη Τη θήκη είναι αυτή; :lol: Είναι σκληρή ή σιλικόνη/tpu; Μαλλον με βλεπω για αντικατασταση καρτας sim γιατι πριν λιγο ενω μιλαγα στο τηλεφωνο εκλεισε η γραμμη (και εχω κανει απεγκατασταση στο flash light),κοιταω και βλεπω παλι αφαιρεθηκε η καρτα sim ,καντε επανεκινηση του τηλεφωνου.Κανω επανεκινηση δεν την ειδε την καρτα,ξανακανω δευτερη φορα και την ειδε. Ελπιζω να ειναι θεμα καρτας μιας που ειναι αρχαία,και να μην ειναι προβλημα στο τηλεφωνο. Η δίκη μου χάλασε στα 4 - 5... Πάντως, αν δεν έχεις συμβόλαιο και είσαι με κάρτα, δοκίμασε πρώτα τη sim σε κάποια άλλη συσκευή. Μην πάει τσάμπα το 5ευρω. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Μπορεί να έτυχε και χάλασε όταν έβαλες την εφαρμογή. Η δίκη μου χάλασε στα 4 - 5... Πάντως, αν δεν έχεις συμβόλαιο και είσαι με κάρτα, δοκίμασε πρώτα τη sim σε κάποια άλλη συσκευή. Μην πάει τσάμπα το 5ευρω. :) Πως να χαλασε οταν εβαλα την εφαρμογη ? εφοσον εκανα απεγκατασταση το flash light Mε κάρτα ειμαι,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια για να το διαπιστωσω μια και εξω ,αλλα πρεπει κανω ελεγχο σε αλλο κινητο για αρκετες ωρες,ισως να παρει και κανα δυο μερες. Η δικη σου χαλασε μια και εξω, η σταδιακα σιγα σιγα σου αρχισε τα παρατράγουδα σαν την δικια μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Kαλησπέρα, Το πήρα σήμερα και εγώ το κινητό από το public στο Περιστέρι στα 169€. Ψάχνοντας λίγο το thread εδώ και καθότι εντελώς άσχετος με το android θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Είδα ΕΔΩ ότι έχει βγεί η 4.1.2 για την Σερβία CSC TSR Διαβάζοντας τον @haki πληκτρολόγησα το *#272*IMEI# και είδα το CSC TSR είναι στις επιλογές της συσκευής μου μάλιστα υπάρχει η επιλογή install. To κάνω ή όχι;;;;; 2) Αν το κάνω θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή;;; 3) Αν δεν δημιουργηθεί πρόβλημα θα μου βγάλει κανονικά την αναβάθμιση από την 2.3.6 σε 4.1.2 και μετά θα το σετάρω όπως θέλω;;; Σημείωση: Η συσκευή ενεργοποιήθηκε χωρίς κάρτα σιμ μέσα για να δω πως είναι. Αν ρωτάω σε λάθος thread,παρακαλώ ενημερώστε με για το σωστό. Ευχαριστώ! Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgeo Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Στα παιχνίδια γιατί lag-άρει τόσο? Μερικές φορές τα παίζει απροβλημάτιστα κι άλλες δυσκολεύεται πολύ,κι ας κάνω τερματισμό εφαρμογών κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Πως να χαλασε οταν εβαλα την εφαρμογη ? εφοσον εκανα απεγκατασταση το flash light Mε κάρτα ειμαι,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια για να το διαπιστωσω μια και εξω ,αλλα πρεπει κανω ελεγχο σε αλλο κινητο για αρκετες ωρες,ισως να παρει και κανα δυο μερες. Η δικη σου χαλασε μια και εξω, η σταδιακα σιγα σιγα σου αρχισε τα παρατράγουδα σαν την δικια μου ? Εννοώ να ήταν να χαλάσει εκείνη τη στιγμή που εγκατέστησες την εφαρμογή. Αμέσως χάλασε. Εκεί που ήμουν μια χαρά, έχανε τη επαφή με το κινητό και αν δεν άκουγα την ειδοποίηση ότι "έχανε" την κάρτα, θα νομίζα ότι έφταιγε η συσκευή. Μετά το δοκίμασα και σε άλλες συσκευές που έχω και έκανε τα ίδια. Και δε χρειάζεται να πολλές ώρες. 1 ώρα σε άλλη συσκευή πιστεύω θα είναι αρκετή, για να ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts