Jump to content

andreas77777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About andreas77777

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

andreas77777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι ακριβώς. Άλλαξα και κερνελ. Έβαλά τον 6.8 που διάβασα μερικά ποστ που λένε ότι είναι σταθερός. Τελικά βρήκα γιατί γινόταν αυτό με τον ήχο. Είχα εγκαταστήσει το perfect keyboard και αυτό είχα ενεργοποιημένο στην GB και μεταφέρθηκε και στην JB. Οπότε το θέμα ήταν με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και όχι του τηλεφώνου.
  2. Ναι ρε ****το το έχω κάνει. Κοντεύει να με τρελάνει αυτή η βλακεία. Το κινητό πετάει και έτυχε αυτή η βλακεία. Το καλό είναι ότι στο αθόρυβο δεν κάνει τον ήχο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
  3. Παίδες, τόλμησα και εγώ την αναβάθμιση στην Αυστριακή έκδοση I9070XXLQG και τη ρούταρα με τις οδηγίες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κλείνοντας εφαρμογές που έκαναν autostart κ.τ.λ η χρήση της μνήμης είναι στα 420ΜΒ πάνω κάτω και με εκκαθάριση πέφτει κάτω από τα 300ΜΒ. Αυτά για την αναβάθμιση την οποία προτείνω σε όσους έχουν GB. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι όταν δεν είναι στο αθόρυβο δεν κλείνει ο ήχος από το πληκτρολόγιο και κάνει αυτό το ενοχλητικό "τσικ -τσικ" που μου σπάει τα νεύρα. Εννοείται πως έχω απενεργοποιήσει τους ήχους πλήκτρων από τις ρυθμίσεις. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει ή έχει καμιά ιδέα παρακαλώ ας βοηθήσει.
  4. Πάντως αν διαβάσεις την απόδειξη νομίζω πως γράφει πως αν σε 15 μέρες βρείτε το ίδιο προϊόν με χαμηλότερη τιμή μπορείτε να το επιστρέψετε και να το αγοράσετε στην νέα τιμή. Καλύτερα δες την απόδειξη. Γιατί αν τους χαρίσεις 10€?
  5. Μάλιστα. Δηλαδή το GPS του Advance χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση στο ιντερνετ για πλοήγηση επειδή δεν έχει αποθηκευμένους χάρτες ή μπορεί να λειτουργήσει και μόνο μέσω δορυφόρου, απλά πιο αργά.
  6. Νομίζω ότι έχει δυνατότητα και για απλό GPS όχι μόνο για a-GPS (που απαιτεί σύνδεση). Δεν το δοκίμασα ακόμη το GPS, αλλά αν ξέρει κάποιος ας πει
  7. Ευχαριστώ weather. Εννοείται πως στα 200€ δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη αγορά, πόσο μάλλον στα 169€. Μεγάλη κωλοφαρδία γιατί δεν έμπαινα στο φόρουμ ως τώρα, και έκατσε η προσφορά όταν έψαχνα για κινητό και το ανέφεραν και στο φόρουμ. Πολύ ωραίο, γρήγορο, ωραία οθόνη. Αξίζει κάθε ευρώ. Όποιος το σκέφτεται ας τρέξει προς Περιστέρι.
  8. Εγώ πήγα ήδη. Απίστευτη τιμή!!! Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει γιατί δεν ξέρω για πόσα κομμάτια είναι, αν και είναι για λίγες μέρες λόγω εγκαινίων. Μόλις το άνοιξα. Απίστευτο για αυτή την τιμή. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στον Νecromancer και σε εσένα weather για τις πληροφορίες.:respect::respect::respect:
  9. weather και Necromancer ευχαριστώ. Μάλλον και εγώ θα πάω μια βόλτα από εκεί γιατί αν παίζει είναι τρομερή προσφορά
  10. Για τη προσφορά που είπες NeCrOmAnCeR19 ήταν ημέρας ή θα την έχει μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων? Αν ξέρεις τπτ παραπάνω μην πάω τσάμπα και θέλω καμιά ώρα μέχρι εκεί.
  11. Μπορείς να μας πει που ακριβώς είναι γιατί εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω και σε 169 είναι σούπερ.
×
×
  • Create New...