DxL Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγω το εβαλα κανονικα το screen protector του public χωρις προβλημα με την μια. Ουτε φουσκαλες, ουτε ξεκολησε. Και το εχω το κινητο ετσι απο τελη Δεκεμβρη που το πηρα με την προσφορα. Πιθανοτατα θα επεσες σε ελαττωματικο προιον. Και γω πηρα την διαφανη-λευκη θηκη απο τα public και εχει κατσει τελεια στο κινητο. Δεν μπορουσα να περιμενω για θηκη απ το ebay μεσα στα χριστουγεννα οποτε η λυση αυτη ηταν μονοδρομος. Οπότε λες να πάω να τους την δείξω και να ζητήσω να μου δώσουν μια άλλη ή θα χάσω το χρόνο μου? Από ebay ποιά θήκη είχες δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αποψη μου ειναι να το κανεις δεν εχεις να χασεις κατι. Απο θηκη πηρα την διαφανη που ειχαν τα public (TPU gel case) η οποια ειναι διαφανη περιμετρικα και απο πισω προς το ασπρο. Εχει κατσει κουτι στο κινητο. Απο ebay αν ψαξεις για tpu case δεν θα σου βγαλει και απειρες επιλογες, καποια απο αυτες ειχα δει σε μαυρο η διαφανο. Ειχε σε πολλα χρωματα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 petran_7 η οποιος αλλος φιλος ,εχει χρησιμοποιηση καποιος αυτες τις celly που εχει το public ? . Εχει μεσα 2 μια glossy και μια mat ,απο οτι διαβασα στο site της εταιριας celly.Ειμαι παντελώς άσχετος απο αγορες απο e-bay ,αρα η αγορα απο Ελλαδα ειναι μονοδρομος. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/celly-screen230-gia-to-samsung-galaxy-s-advance/prod3000020pp/ Τις εχει και το e-shop ,αλλα βλεπω κατω ενα πολυ αρνητικο σχολιο για αυτες. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010591 Ένας φίλος πήρε μεμβράνες αυτής της μάρκας για το LG 2X και μου είπε ότι ήταν αρκετά καλή η ποιότητά τους. Προσωπική εμπειρία δεν έχω σε αυτές. Εχω την εξής απορία. Ενω η εσωτερική του μνήμη είναι (θεωρητικα) 8 Gb, στην πραγματικότητα η μνήμη που μένει για τις εφαρμογές είναι κοντά στα 2 Gb!!! Καταλαβαίνω ότι τα 2 από τα 8 Gb είναι δεσμευμένα για το λειτουργικό. Τα άλλα 4 απ΄οτι παρατήρησα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δεσμευμένα για να movies από την κάμερα ή φωτογραφίες. Άλλαξα την ρύθμιση έτσι ώστε οι φωτογραφίες, τα videos κτλ να καταλήγουν στην sd καρτα αλλά και πάλι εμφανίζει σαν τελική μνήμη διαθέσιμη για τις εφαρμογές κοντά στα 2 Gb. Tα 4 (όπως είπα) είναι υποχρεωτικά δεσμευμένα για την κάμερα κτλ. Θεωρώ ότί είναι αστείο, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί εγώ να θέλω να χρησιμοποιήσω μεγάλο μέρος ης μνήμης για τις εφαρμογές. Άφησε που έτσι όλο και περισσότερα ''κολλήματα'' θα προκύπτουν όταν θα εγκαθιστώ νέες εφαρμογές στη κάρτα. Όση περισσότερη μνήμη έχει κάποιος για τις εφαρμογές , τόσο το καλύτερο. Ας μπορεί κάποιος ας εκφράσει άποψη. Κατά τα άλλα το κινητό είναι όμορφο από πολλές απόψεις. Αυτό με τη μνήμη είναι μεγάλο θέμα για μένα πάντως γιατι ένας από τους βασικούς λόγους επιλογής μου ήταν η 8αρα εσωτερική μνήμη. Στην ουσία όμως είναι 2άρα για το βασικό κορμό ενός κινητού που είναι οι εφαρμογές!!! Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές συσκευές. Πριν το advance είχα το Motorola Atrix 4G 16GB και είχε και εκείνο 2GB για εφαρμογές και 11 για αρχεία. Πάντως πιο εύκολα γεμίζει ο χώρος για τα αρχεία παρά εκείνος για τις εφαρμογές. πχ πολλά παιχνίδια που θέλουν έξτρα δεδομένα τα κατεβάζουν εκεί. Έχω όμως την εντύπωση ότι στην 4.1.2 θα γίνει ενιαίος ο χώρος της συσκευής. Μου έχει καρφωθεί αυτή η εντύπωση επειδή σε έναν οδηγό για τη ρώσικη ρομ μέσω όντιν έλεγε να τικάρεις το κουτάκι για το partition. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θεός!! Το κάνει όντως.... Και άλλη μια ερώτηση: ψάχνω μια συντόμευση για την κάμερα, για να μην χρειάζεται να πηγαίνω κάθε φορά που θέλω να βγάλω μια φωτογραφία μενού->εφαρμογές->κάμερα. Έχουμε τίποτα? :) ? Όσο για τα screen protectors, ρώτησα σήμερα στο mall που ήμασταν τόσο στην Cosmote, όσο και στο Πλαίσιο και τον Κωτσόβολο και η απάντηση ήταν: "Έχει καταργηθεί το μοντέλο, έχουμε μόνο universal που την κόβεις εσύ". Οπότε και για να μην περιμένω 3 εβδομάδες από ebay, πήγα στο Public που το πουλάει ακόμα κανονικά το κινητάκι μας και τσίμπησα δυο με 8 ευρώπουλα... Συντόμευση? Κλασικά παρατεταμένο το εικονίδιο από το μενού και το φέρνεις στην επιφάνεια. Αυτό μέχρι την αναβάθμιση. Στην 4.1 υπάρχει συντόμευση για τη lockscreen! Δεν το έχω πάρει ακόμα αδερφέ,περιμένω να μου το φέρουν! Μόλις έρθει θα σας πω αμέσως εντυπώσεις :) Υπομονή λοιπόν ;) Αφού την πάτησα καλά να και παντού για να κολλήσει, πάω να ξεκολλήσω το προστατευτικό πάνω μέρος, και αντί να βγει μόνο το πάνω αυτοκόλλητο όπως πρέπει, ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!! 2. Αλλάζει τελείως την υφή σε ματ. 3. Χαλάει την απεικόνιση της οθόνης. Όταν ξεκολλάς την δεύτερη επιφάνεια πρέπει να το κάνεις με ευλάβεια τραβώντας τη μία γωνία διαγώνια. Εγώ την αφήνω και κανα 5λεπτο να κάτσει πριν βγάλω τη δεύτερη προστατευτική ζελατίνα. 2. Αυτή είναι η ιδιότητα της ματ μεμβράνης, δεν είναι κάτι λάθος. 3. Την χαλάει στο λευκό ή γενικά είναι σαν να βλέπεις κουκίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 εγω παιδια πηρα το συγκεκριμενο προτεκτορ απο το παμπλικ και απο αρχες δεκεμβριου ειμαι με την πρωτη ακομη και ειναι παρα μα παρα πολυ καλα κολλημενη.οσον αφορα τις φουσκες,1-2 στις ακρες,ουτε καν φαινονται και αυτο πρωτη φορα περνουσα,οποτε ειναι και καπως λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) εγω παιδια πηρα το συγκεκριμενο προτεκτορ απο το παμπλικ και απο αρχες δεκεμβριου ειμαι με την πρωτη ακομη και ειναι παρα μα παρα πολυ καλα κολλημενη.οσον αφορα τις φουσκες,1-2 στις ακρες,ουτε καν φαινονται και αυτο πρωτη φορα περνουσα,οποτε ειναι και καπως λογικο. Αν στην πρώτη σου προσπάθεια είχες μόνο 2 τότε είσαι άψογος!!:respect: Edited March 27, 2013 by petran_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Ένας φίλος πήρε μεμβράνες αυτής της μάρκας για το LG 2X και μου είπε ότι ήταν αρκετά καλή η ποιότητά τους. Προσωπική εμπειρία δεν έχω σε αυτές. Αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές συσκευές. Πριν το advance είχα το Motorola Atrix 4G 16GB και είχε και εκείνο 2GB για εφαρμογές και 11 για αρχεία. Πάντως πιο εύκολα γεμίζει ο χώρος για τα αρχεία παρά εκείνος για τις εφαρμογές. πχ πολλά παιχνίδια που θέλουν έξτρα δεδομένα τα κατεβάζουν εκεί. Έχω όμως την εντύπωση ότι στην 4.1.2 θα γίνει ενιαίος ο χώρος της συσκευής. Μου έχει καρφωθεί αυτή η εντύπωση επειδή σε έναν οδηγό για τη ρώσικη ρομ μέσω όντιν έλεγε να τικάρεις το κουτάκι για το partition. Μπορεί να κάνω και λάθος. Συντόμευση? Κλασικά παρατεταμένο το εικονίδιο από το μενού και το φέρνεις στην επιφάνεια. Αυτό μέχρι την αναβάθμιση. Στην 4.1 υπάρχει συντόμευση για τη lockscreen! Υπομονή λοιπόν ;) Όταν ξεκολλάς την δεύτερη επιφάνεια πρέπει να το κάνεις με ευλάβεια τραβώντας τη μία γωνία διαγώνια. Εγώ την αφήνω και κανα 5λεπτο να κάτσει πριν βγάλω τη δεύτερη προστατευτική ζελατίνα. 2. Αυτή είναι η ιδιότητα της ματ μεμβράνης, δεν είναι κάτι λάθος. 3. Την χαλάει στο λευκό ή γενικά είναι σαν να βλέπεις κουκίδες? Γενικά σαν κουκίδες... χάλια φαίνονται όλα δυστυχώς καμία σχέση... Όσο για το άλλο που είπες, πιο προσεκτικά πεθαίνεις... Για να μην ξεκολούσε θα έπρεπε να κρατήσω κόντρα με το άλλο χέρι. Αφού νόμιζα ότι ξεκολλάει μόνο το επάνω μέρος και μετά κοιτάω την οθόνη και λέω δεν είναι δυνατόν τέτοια εφαρμογή που να μην φαίνεται καθόλου.... Και μετά κατάλαβα ότι είχε ξεκολλήσει ολόκληρη η μεμβράνη.... Το έκανα πάλι στο δεύτερο, το κράτησα αλλά η εμφάνιση είναι χάλια... Και δεν εννοώ τις φουσκαλίτσες που αφήνει, αλλά το πως φαίνεται η οθόνη.... Κρίμα τα 8 ευρώ, από ebay με 1-2 είχα πάρει μια που την είχα 6 μήνες απροβλημάτιστα στο παλιό μου κινητό... Edited March 27, 2013 by DxL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αποψη μου ειναι να το κανεις δεν εχεις να χασεις κατι. Απο θηκη πηρα την διαφανη που ειχαν τα public (TPU gel case) η οποια ειναι διαφανη περιμετρικα και απο πισω προς το ασπρο. Εχει κατσει κουτι στο κινητο. Κι εγώ αυτήν πήρα, είναι πολύ καλή και κάνει τέλεια εφαρμογή όντως!! Απο ebay αν ψαξεις για tpu case δεν θα σου βγαλει και απειρες επιλογες, καποια απο αυτες ειχα δει σε μαυρο η διαφανο. Ειχε σε πολλα χρωματα παντως. Thanks, τις βλέπω και είναι πολύ καλές.... Αν και για την ώρα είμαι σε αναζήτηση κάποιας καλής προστατευτικής μεμβράνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 παιδες λετε να παρω κανα screen protector?? αξιζουν?? αν ναι ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) DxL ευχαριστώ για την ενημέρωση,οι απόψεις διύστανται τελικα αλλοι συναδελφοι την βλεπουν καλη,την μεμβρανη του public εσυ και το παλικαρι απο τα σχολια του e-shop χάλια. Μηπως ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτο το κινητο αναμενο να δουμε πως φαινονται τα χρωματα ,και μια σβηστο για να δουμε τα κενα,και ποια εχει επανω την mat η την glossy σε βαζω σε δυσκολα τωρα,αν βαριεσαι το καταλαβαινω και κανενα προβλημα. Edited March 28, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 DxL ευχαριστώ για την ενημέρωση,οι απόψεις διύστανται τελικα αλλοι συναδελφοι την βλεπουν καλη,την μεμβρανη του public εσυ και το παλικαρι απο τα σχολια του e-shop χάλια. Μηπως ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτο το κινητο αναμενο να δουμε πως φαινονται τα χρωματα ,και μια σβηστο για να δουμε τα κενα,σε βαζω σε δυσκολα τωρα,αν βαριεσαι το καταλαβαινω και κανενα προβλημα. Ειχα και εγω παλια στο S μια μεμβρανη ματ και ενω μου αρεσε η αισθηση...δεν μου αρεσε η εικονα.... Εμοιαζε η οθονη και τα χρωματα σαν να ειναι πισω απο απο ενα φιλμ υγρασιας..... Κατι τετοιο θα εννοει και ο φιλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αφήστε τις μεμβρανες και χαρείτε την οθόνη και το touch της. Για τα υπόλοιπα φροντίζει το gorilla glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αγόρασα προχτές το S Advance από τα public και μου είπαν με βεβαιότητα ότι αν συνδεθώ μέσω wireless θα πάρει την 4.0 όπως κάποια από τα εκθεσιακά τους. Φυσικά αυτό δεν ισχύει, και δεν μπορώ με την 2.3 να αλλάξω το account μου στο google talk για να συνδεθώ με το 2ο μου λογαριασμό. Επικοινώνησα σήμερα με τη Samsung Hellas και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η αναβάθμιση σε 4.1 κι ότι ακόμα κι αν γίνει τέτοια αναβάθμιση, δεν είναι σίγουρο ότι θα την πάρει η συσκευή μου, καθώς η αναβάθμιση δίνεται μεμονωμένα σε κάθε συσκευή. Παράδοξο μου ακούγεται, γιατί είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Επειδή χρειάζομαι την 4.1 για το google talk (δουλειά), αν αναβαθμίσω manually όπως περιγράφεται σε πολλά sites, θα έχω πρόβλημα; Μιλάω πάντα για την επίσημη update της Ρωσίας. Τίθεται θέμα και εγγύησης αν πάθει κάτι; Δυστυχώς το πήρα και τώρα είμαι στο εξωτερικό, άρα δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής, αφήστε που το τηλέφωνο είναι υπέροχο και η μπαταρία του ακόμα δεν έχει χρεαστεί φόρτιση με το 3g/wireless ανοικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αγόρασα προχτές το S Advance από τα public και μου είπαν με βεβαιότητα ότι αν συνδεθώ μέσω wireless θα πάρει την 4.0 όπως κάποια από τα εκθεσιακά τους. Φυσικά αυτό δεν ισχύει, και δεν μπορώ με την 2.3 να αλλάξω το account μου στο google talk για να συνδεθώ με το 2ο μου λογαριασμό. Επικοινώνησα σήμερα με τη Samsung Hellas και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η αναβάθμιση σε 4.1 κι ότι ακόμα κι αν γίνει τέτοια αναβάθμιση, δεν είναι σίγουρο ότι θα την πάρει η συσκευή μου, καθώς η αναβάθμιση δίνεται μεμονωμένα σε κάθε συσκευή. Παράδοξο μου ακούγεται, γιατί είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Επειδή χρειάζομαι την 4.1 για το google talk (δουλειά), αν αναβαθμίσω manually όπως περιγράφεται σε πολλά sites, θα έχω πρόβλημα; Μιλάω πάντα για την επίσημη update της Ρωσίας. Τίθεται θέμα και εγγύησης αν πάθει κάτι; Δυστυχώς το πήρα και τώρα είμαι στο εξωτερικό, άρα δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής, αφήστε που το τηλέφωνο είναι υπέροχο και η μπαταρία του ακόμα δεν έχει χρεαστεί φόρτιση με το 3g/wireless ανοικτό. σχετικά με το θέμα της εγγύησης ναι θα υπάρχει θέμα.. πριν το πας πίσω αν πάθει κάτι θα πρέπει να του περάσεις την επίσημη ελληνική ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salma15 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αγόρασα προχτές το S Advance από τα public και μου είπαν με βεβαιότητα ότι αν συνδεθώ μέσω wireless θα πάρει την 4.0 όπως κάποια από τα εκθεσιακά τους. Φυσικά αυτό δεν ισχύει, και δεν μπορώ με την 2.3 να αλλάξω το account μου στο google talk για να συνδεθώ με το 2ο μου λογαριασμό. Επικοινώνησα σήμερα με τη Samsung Hellas και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η αναβάθμιση σε 4.1 κι ότι ακόμα κι αν γίνει τέτοια αναβάθμιση, δεν είναι σίγουρο ότι θα την πάρει η συσκευή μου, καθώς η αναβάθμιση δίνεται μεμονωμένα σε κάθε συσκευή. Παράδοξο μου ακούγεται, γιατί είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Επειδή χρειάζομαι την 4.1 για το google talk (δουλειά), αν αναβαθμίσω manually όπως περιγράφεται σε πολλά sites, θα έχω πρόβλημα; Μιλάω πάντα για την επίσημη update της Ρωσίας. Τίθεται θέμα και εγγύησης αν πάθει κάτι; Δυστυχώς το πήρα και τώρα είμαι στο εξωτερικό, άρα δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής, αφήστε που το τηλέφωνο είναι υπέροχο και η μπαταρία του ακόμα δεν έχει χρεαστεί φόρτιση με το 3g/wireless ανοικτό. η ρωσικη 4,1,2 ειναι official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλημέρα σε ολους ειναι δυνατον μετα απο μολις 10 μερες να εχει ξεβαψει το κεντρικο πληκτρο?????:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αγόρασα κι εγώ το κινητό (μαύρο) το Δεκέμβρη απο public cosmos και θα γράψω τώτα τις παρατηρήσεις μου. Δυστυχώς το αγόρασα 250€ λίγες μέρες πριν την προωθητική ενέργεια των -50€ :( Αφού είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι σε άλλους έχουν δώσει δώρα, τους ζήτησα κι εγώ, αλλιώς δεν το έπαιρνα. Μου έδωσαν τα εξής: 1)Φορτ. αυτ/του samsung 2)car holder belkin 3)pna mls destinator 4)θήκη puro και 5)screen protector Έμεινα ευχαριστημένος από τα δώρα και την εξυπηρέτηση. Εντυπώσεις από αξεσουάρ: Θήκη puro: κορυφή! Mου έχει πέσει αρκετές φορές. Μόνο πρόβλημα ότι δυσκολεύομαι να πατήσω τα πλαϊνά πλήκτρα Screen protector: πάρα πολύ καλό και εφαρμόζει αρκετά καλά. Αν δε μου το έκαναν δώρο όμως δεν πρόκειται να έδινα 8€ Car holder: Άψογο! Εντυπώσεις από αξεσουάρ αγορασμένα από ebay: 1) Θήκη: Πολύ καλή και οικονομική, αλλά η puro είναι ελαφρώς καλύτερη ποιοτικά 2) Screen protector1: Μέτριες μεμβράνες. Τις πήρα μετά από σχόλια που διάβασα από εδώ μέσα αλλά εμένα δε με ενθουσίασαν. Στράβωναν πριν τις τοποθετήσω και δεν εφάρμοζαν καλά 3)Screen protector 2: Οι καλύτερες μεμβράνες!!! Έχω μόλις 3 φουσκάλες από κόκους σκόνης που προφανώς κόλλησαν πριν εφαρμόσω τη μεμβράνη Εντυπώσεις από κινητό: value for money! Από το sony ericsson k750i πέρασα σε αυτό το κινητό. Δεν έγραψα εντυπώσεις νωρίτερα γιατί δεν είχα ιδέα από smartphone! Το κινητό πάει μια χαρά, αλλά τώρα με τις 80+ εφαρμογές που εγκατέστησα κάποιες φορές ψιλοσέρνετε... Το gps κλειδώνει σε λιγότερο από μισό λεπτό. Το σήμα είναι λίγο απαράδεκτο, αλλά με τόσο χαμηλο sar πάλι καλά είναι!:happy: Με το κινητό κάνω τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου ΚΟΛΛΗΣΕ 2 φορές! Την πρώτη είχα ανοιχτό sports tracker, 3g άρα και 3g watchdog, gps status και τραβώντας και μόλις τράβηξα φωτογραφία κόλλησε. Αφού το άφησα αρκετά ώρα αναγκαστικά του έκανα restart. Τη 2η φορά δεν θυμάμαι. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι εφαρμογές που μένουν ανοιχτές, οπότε το επόμενο βήμα είναι root και εγκατάσταση greenify Η γνώμη μου: για 200€ είναι super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αφήστε τις μεμβρανες και χαρείτε την οθόνη και το touch της. Για τα υπόλοιπα φροντίζει το gorilla glass Καλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Έχω δει gorilla glass να πέφτει από 30 εκατοστά και να γίνεται κομμάτια η μια γωνία του κινητού. Οπότε καλό είναι να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλημέρα σε ολους ειναι δυνατον μετα απο μολις 10 μερες να εχει ξεβαψει το κεντρικο πληκτρο?????:mad: Πήγαινέ το πίσω φίλε.. χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφού είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι σε άλλους έχουν δώσει δώρα, τους ζήτησα κι εγώ, αλλιώς δεν το έπαιρνα. Μου έδωσαν τα εξής: 1)Φορτ. αυτ/του samsung 2)car holder belkin 3)pna mls destinator 4)θήκη puro και 5)screen protector Έμεινα ευχαριστημένος από τα δώρα και την εξυπηρέτηση. Κομπλέ σου ήρθε και χωρίς την προσφορά αφού πήρες τόσα δώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο link-site με τον ασφαλέστερο τρόπο να κάνω την αναβάθμιση με την επίσημη 4.1, με τη λογική ότι είναι το πρώτο μου android και δεν έχω ξαναασχοληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Για πες, αν και αυτή από τα Public σιλικόνης είναι πάρα πολύ καλή και ταιριάζει κουτί.... Βασικά τώρα μόνο για ζελατίνες για την οθόνη ψάχνω αν έχεις τίποτα υπ'όψιν γιατί τις είχε 8 ευρώ τις 2 στο Public και τις θεώρησα πανάκριβες σε σχέση με ebay που έχω πάρει για άλλα κινητά... Όντως πολύ καλές φαίνονται, αλλά και αυτή που πήρα σιλικόνης διάφανη από το Public δεν είναι άσχημη και ίσως είναι και πιο λεπτή από αυτή του ebay.... Πάω να παραγγείλω κι εγώ screen protectors τώρα!! δεν γνωριζω τιποτα για τη θηκη απο τα παμπλικ αλλα αυτη που πηρα εγω απο ιμπει ειναι γαντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Καλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Έχω δει gorilla glass να πέφτει από 30 εκατοστά και να γίνεται κομμάτια η μια γωνία του κινητού. Οπότε καλό είναι να υπάρχει. επειδη ειναι το δευτερο samsung που παιρνω με gorilla το πρωτο το ειχα πεταξει στο δρομο μου εχει πεσει σε χαλικια και το ειχαν πατησει και η οθονη ηταν καινουρια δεν ειχε παθει τιποτα μονο το πλαισιο του κινητου μου ειχε σακατευτει.ειναι πολυ δυσκολο να την γρατζουνισεισ θελει πολυ προσπαθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 η ρωσικη 4,1,2 ειναι official μπορεισ να μασ στειλεισ ενα λινκ να δουμε την ρωσικη .παιδεια εγω παντως του ειχα αλλαξει ρομ το πηγα στην σαμσουνγκ μου εκαναν αναβαθμιση δεν μου ειπε κανεισ τπτ και απο οτι καταλαβα κιολασ μασ κοροιδευουν γενικα.η αναβαθμιση τουσ ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πήγαινέ το πίσω φίλε.. χωρίς δεύτερη σκέψη. Μολις επεστρεψα απο Public . ενα μεγαλο Μπραβο για την αμεση αντικατασταση:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 petran_7 η οποιος αλλος φιλος ,εχει χρησιμοποιηση καποιος αυτες τις celly που εχει το public ? . Εχει μεσα 2 μια glossy και μια mat ,απο οτι διαβασα στο site της εταιριας celly.Ειμαι παντελώς άσχετος απο αγορες απο e-bay ,αρα η αγορα απο Ελλαδα ειναι μονοδρομος. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/celly-screen230-gia-to-samsung-galaxy-s-advance/prod3000020pp/ Τις εχει και το e-shop ,αλλα βλεπω κατω ενα πολυ αρνητικο σχολιο για αυτες. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010591 Μολις τις δοκιμασα.... δεν ταιριαζουν ακριβως πανω στο τηλ( ή κατι κανω λαθος) η glossy ειναι καλυτερη απο την Ματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 DxL ευχαριστώ για την ενημέρωση,οι απόψεις διύστανται τελικα αλλοι συναδελφοι την βλεπουν καλη,την μεμβρανη του public εσυ και το παλικαρι απο τα σχολια του e-shop χάλια. Μηπως ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτο το κινητο αναμενο να δουμε πως φαινονται τα χρωματα ,και μια σβηστο για να δουμε τα κενα,και ποια εχει επανω την mat η την glossy σε βαζω σε δυσκολα τωρα,αν βαριεσαι το καταλαβαινω και κανενα προβλημα. Ναι καλέ σιγά τον κόπο. Θα προσπαθήσω να την βγάλω το βραδάκι γιατί τώρα πνίγομαι.... Ειχα και εγω παλια στο S μια μεμβρανη ματ και ενω μου αρεσε η αισθηση...δεν μου αρεσε η εικονα.... Εμοιαζε η οθονη και τα χρωματα σαν να ειναι πισω απο απο ενα φιλμ υγρασιας..... Κατι τετοιο θα εννοει και ο φιλος.... Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.... Η αίσθηση δεν είναι άσχημη πάντως που είναι ματ. Πάντως παρήγγειλα και περιμένω αυτές (επέπεξα top rated shellers και πήγα από αυτές που έχουν πουληθεί τα περισσότερα κομμάτια): http://www.ebay.com/itm/321054910403?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.com/itm/180958078027?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.com/itm/380520083715?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις.... δεν γνωριζω τιποτα για τη θηκη απο τα παμπλικ αλλα αυτη που πηρα εγω απο ιμπει ειναι γαντι Θύμισε μου ποια λες να την δω κι εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts