Dimitris95 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Για σας παιδιά χρειάζομαι βοήθεια για ένα πρόβλημα με το κινητό .Από τότε που αναβάθμισα το κινητό σε jelly bean(ρώσικη) το κινητό κολλαει αρκετά συχνά όταν παίζει videos είτε από το internet είτε αποθηκευμένα ,πρόσφατα έκανα update και σε xlq4 και δεν διορθώθηκε, δοκίμασα και κάτι επιλογές από το μενού προγραμματιστών που διάβασα οτι θα το φτιάξουν αλλά δεν έκαναν δουλεία ξέρετε τη μπορεί να φταίει και πως θα το λύσω ?(δεν είναι root αλλά άμα χρειαστεί μπορώ να κάνω) Edited March 24, 2013 by Dimitris95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Για σας παιδιά χρειάζομαι βοήθεια για ένα πρόβλημα με το κινητό .Από τότε που αναβάθμισα το κινητό σε jelly bean(ρώσικη) το κινητό κολλαει αρκετά συχνά όταν παίζει videos είτε από το internet είτε αποθηκευμένα ,πρόσφατα έκανα update και σε xlq4 και δεν διορθώθηκε, δοκίμασα και κάτι επιλογές από το μενού προγραμματιστών που διάβασα οτι θα το φτιάξουν αλλά δεν έκαναν δουλεία ξέρετε τη μπορεί να φταίει και πως θα το λύσω ?(δεν είναι root αλλά άμα χρειαστεί μπορώ να κάνω) Αν πας πισω μερικες σελιδες και διαβασεις ( 40, 41, 42, 43 καπου κατα εκει ) , νομιζω οτι καποια παιδια ελεγαν για το συγκεκριμενο προβλημα, απο την στιγμη που ειχαν περασει την JB την ρωσικη. Καλη ευκολια. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση σε JB? Να υποθέσω ότι μόλις βγει και η κανονική JB υπάρχει περίπτωση να μην παίζει σωστά και να κάνει κολλήματα? Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το s3 mini, και το s3 mini το φοράει από μαμά το JB.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση σε JB? Να υποθέσω ότι μόλις βγει και η κανονική JB υπάρχει περίπτωση να μην παίζει σωστά και να κάνει κολλήματα? Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το s3 mini, και το s3 mini το φοράει από μαμά το JB.... Όχι φίλε μου, κομπλέ θα είναι. Επίσης έχουν βγει φήμες και για τα 2 κινητά πως θα αναβαθμιστούν σε 4.2.2 αλλά αυτό έχε το στην πίσω μεριά του μυαλού σου, μην αγοράσεις κινητό με αυτό το κριτήριο γιατί ακόμα είναι φήμες. Το έχει η αδερφή μου το s3 mini, αν διαθέτεις τα χρήματα μόνο για επιπλέον 200mb ram, τότε πάρτο. Και λέω 200 γιατί στο advance μολις έρθει η αναβαθμιση θα έχει περισσότερη ραμ (πάνω από 600mb ενω τώρα έχει 555) ενώ το s3 mini με την 4.1.2 έχει 800mb διαθέσιμη ραμ. Οπότε καταλαβαίνεις ότι η διαφορά στη ραμ ειναι κάτω απο 200mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Το advance και με την 555mb ram που έχει διαθέσιμη τώρα τρέχει νερό τα πάντα δεν θα δεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Να το πούμε απλά. Το advance είναι value for money. Το μίνι όχι ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Να το πούμε απλά. Το advance είναι value for money. Το μίνι όχι ακόμα Quοted for emphasis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Εγω εχω ενα θεμα με το ιντερνετ απο την cosmote.Απο το browser του κινητου μπσινω κανονικα αλλα απο opera mini κσι στο play store δεν μπαινει κσι μου λεει δεν υπαρχει συνδεση.Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; καμια βοηθεια?Γενικα με mobile internet δεν συνδεεται καμια εφαρμογη ουτε play store ουτε shazam tubemate.Τι φταιει?:( EDIT Τελικα την λυση εδωσε ο weather 1967 μια ολοκληρη σελιδα πισω:lol: τσεκαρα το cosmote internet και πλεον συνδεεται κονονικα:) Edited March 24, 2013 by stavros88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Το advance και με την 555mb ram που έχει διαθέσιμη τώρα τρέχει νερό τα πάντα δεν θα δεις κανένα πρόβλημα. +1 Αερας τρεχουν οι εφαρμογές,κανένα προβλημα δεν εχω συναντήση. Να το πούμε απλά. Το advance είναι value for money. Το μίνι όχι ακόμα +1 Αυτην την περιοδο το καλυτερο value for money της samsung στην μεσαια κατηγορία,μονο του παιζει. EDIT Τελικα την λυση εδωσε ο weather 1967 μια ολοκληρη σελιδα πισω:lol: τσεκαρα το cosmote internet και πλεον συνδεεται κονονικα:) Χαίρομαι που βοήθησα :) Edited March 24, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια ποια ειναι καλυτερη να βαλω XXLQB η XXLQ4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Θέλω να πάρω δώρο ένα smartphone στον πατέρα μου, αλλά λόγω ηλικίας θα δυσκολευτεί πολύ να διακρίνει με ευκολία τη γραμματοσειρά που υπάρχει στο μενού των Android. Ξέρω ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους γραμματοσειράς στην (stock) Android 4.1+ του Nexus (όπως φαίνεται στο ), αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην Touchwiz έκδοση του Samsung i9070. Δεν αναφέρομαι στην αλλαγή μεγέθους των γραμμάτων στα sms, αλλά σε αυτά των μενού. Δυστυχώς, αν δεν υπάρχει η επιλογή στο i9070 θα αναγκαστώ να κοιτάξω κάτι σε WP8, που έχουν σίγουρα πολύ μεγαλύτερη και ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Το value for money του i9070 δε το πιάνει κανένα κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά γιαυτό και προσπαθώ να βρώ κάποια λύση (πέραν των 8€ της εφαρμογής BIG Launcher). Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια ποια ειναι καλυτερη να βαλω XXLQB η XXLQ4? XXLQB από μένα. Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, πιο smooth αίσθηση, καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Θέλω να πάρω δώρο ένα smartphone στον πατέρα μου, αλλά λόγω ηλικίας θα δυσκολευτεί πολύ να διακρίνει με ευκολία τη γραμματοσειρά που υπάρχει στο μενού των Android. Ξέρω ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους γραμματοσειράς στην (stock) Android 4.1+ του Nexus (όπως φαίνεται στο ), αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην Touchwiz έκδοση του Samsung i9070. Δεν αναφέρομαι στην αλλαγή μεγέθους των γραμμάτων στα sms, αλλά σε αυτά των μενού. Δυστυχώς, αν δεν υπάρχει η επιλογή στο i9070 θα αναγκαστώ να κοιτάξω κάτι σε WP8, που έχουν σίγουρα πολύ μεγαλύτερη και ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Το value for money του i9070 δε το πιάνει κανένα κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά γιαυτό και προσπαθώ να βρώ κάποια λύση (πέραν των 8€ της εφαρμογής BIG Launcher). Φίλε τσέκαρα το s3 mini (την ίδια ρομ θα πάρει και το advance) και έχει τέτοια επιλογή αλλά απ ότι είδα δεν αλλάζουν τα γράμματα στην "επιφάνεια εργασίας" ούτε στο μενού του κινητού καθώς ο χώρος εκεί είναι στάνταρ και δεν πέρνει μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Αλλάζει σε μηνύματα, ρυθμίσεις, επαφές και τέτοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) παντως το μαμα πληκτρολογιο στην jelly ειναι πιο μικρο απ την ginger (σε μεγεθος χαρακτηρων) Χαιρετώ όλη την ομάδα του S Advance. Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω το εν λόγω κινητό θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Έχουμε και λέμε: 1. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει τόσο το S Advance όσο και το S3 mini θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή και να κάνει την υπεροχή όσον αφορά την αντοχή της οθόνης που έχει το S Advance πιο ασήμαντη. 2. Επειδή είμαι χρήστης Android και αρκετό καιρό θα ήθελα την εκτίμηση των πιο έμπειρων στο forum όσον αφορά το "μέλλον" του S Advance. Η αλήθεια είναι ότι με το τωρινό κινητό μου (Galaxy 3) κουράστηκα αρκετά και μάλιστα από πολύ νωρίς με το να περνάω ROMs από το XDA, κυρίως γιατί γρήγορα έπαψαν να μου αρκούν οι δυνατότητές του ακόμα και για βασικά πράγματα (εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών). Θα ήθελα λοιπόν το επόμενο (φθηνό) κινητό μου να μου δώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα "άνετης χρήσης" χωρίς να ξημεροβραδιάζομαι στο myphone.gr και στο XDA και να ρωτάω για εναλλακτικές ROM. Ποια είναι λοιπόν η άποψή σας για το θέμα αυτό όσον αφορά το συγκεκριμένο smartphone; 3. Όσον αφορά την αγορά από το Public, έχει κάποιος κάποιο ιδιαίτερο παράπονο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. για μενα ειναι τοσο μικρες οι διαφορες (τα λευτα ειναι τα ιδια περιπου) σε αυτες τις midrange συσκευες που καλυτερα να παρεις αυτο που σου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα. Εγω πηγα να ψωνισω με ενα φιλο εγω διαλεξα το παρον γιατι μου αρεσουν οι καμπυλες του, ο αλλος το μινι Edited March 25, 2013 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 XXLQB από μένα. Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, πιο smooth αίσθηση, καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο. ευχαριστω πολυ..δν ξερω αν θα τ βαλω το σκεφτομαι ακομα!!! κατι εχω ακουσει για τελη απριλιου οτι θα ερθει αλλα απο μηνα σε μηνα μας πανε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Χαίρομαι που βοήθησα :) Να σαι καλα χιλια ευχαριστω,οχι τιποτα αλλο αλλ μου λεγαν πηρες καινουργιο κινητο και δεν μπαινει καν στο ιντερνετ!:lol: XXLQB από μένα. Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, πιο smooth αίσθηση, καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο. Εγω εχω την XXLK2 τι διαφορα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgeo Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία.. Αν το παραγγείλεις από το ίντερνετ από τα Public το πληρώνεις 200Ε ενώ στα καταστήματα 250Ε? Και επειδή μένω σε μικρό χωριό και δεν έχουμε οδούς,αριθμούς κλπ.,πώς γίνεται να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία.. Αν το παραγγείλεις από το ίντερνετ από τα Public το πληρώνεις 200Ε ενώ στα καταστήματα 250Ε? Και επειδή μένω σε μικρό χωριό και δεν έχουμε οδούς,αριθμούς κλπ.,πώς γίνεται να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ? ναι οι τιμες ειναι οπως τα λες. δεν εχεις καποιον εκει κοντα που να μενει σε δρόμο με όνομα? για να το στειλουν εκει. αλλιώς αν έχεις κάποιο κουριερ (ελτα, acs) εκει κοντα ίσως να γίνεται να στο στειλουν εκει, αλλα λογικά θα έχει και κάποια χρέωση. Edited March 25, 2013 by petran_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Όταν η μπαταρία του κινητού είναι full 100% μετά από 5 λεπτά θα χάσει το 1% και θα πέσει στο 99%.Το παρατήρησα στις δύο πρώτες φορτίσεις ως τώρα.Αυτό συμβαίνει μόνο από 100%-->99% στη συνέχεια πέφτει κανονικά και ανάλογα με την χρήση που κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και επειδή μένω σε μικρό χωριό και δεν έχουμε οδούς,αριθμούς κλπ.,πώς γίνεται να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ? Θα πεις επάνω στο χαρτί του κουριερ να γράψουν το τηλέφωνο σου (που είναι έτσι κι αλλιώς απαραίτητο να υπάρχει) και να γράψουν με μεγάλα γράμματα "να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία". Όταν λοιπόν φτάσει στο κέντρο της περιοχής σου θα σε πάρουν τηλέφωνο. Εκεί κανονίζεις το που/πως ακριβώς θα σε βρουν όταν φτάσουν στο χωριό... 'Η μπορείς να περιμένεις στην είσοδο του χωρίου, στο σχολειό κλπ, που θα το ξέρουν και θα είναι πιο εύκολο να σε βρουν... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 παντως το μαμα πληκτρολογιο στην jelly ειναι πιο μικρο απ την ginger (σε μεγεθος χαρακτηρων) για μενα ειναι τοσο μικρες οι διαφορες (τα λευτα ειναι τα ιδια περιπου) σε αυτες τις midrange συσκευες που καλυτερα να παρεις αυτο που σου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα. Εγω πηγα να ψωνισω με ενα φιλο εγω διαλεξα το παρον γιατι μου αρεσουν οι καμπυλες του, ο αλλος το μινι Τα χρήματα δεν είναι τα ίδια, το ένα έχει 199 και το άλλο 299, άλλο αν μπορείς να το βρεις σε παραεισαγωγή και με 249. Όσο για τις καμπύλες, το s3 mini τις έχει, όχι το advance. Εμένα γενικά πιο πολύ μου αρέσει το Advance (κάτι θα ξέρανε και οι σχεδιαστές του Iphone που το κάνανε έτσι περίπου), αλλά κολλάω μόνο στο θέμα με την RAM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Φίλε τσέκαρα το s3 mini (την ίδια ρομ θα πάρει και το advance) και έχει τέτοια επιλογή αλλά απ ότι είδα δεν αλλάζουν τα γράμματα στην "επιφάνεια εργασίας" ούτε στο μενού του κινητού καθώς ο χώρος εκεί είναι στάνταρ και δεν πέρνει μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Αλλάζει σε μηνύματα, ρυθμίσεις, επαφές και τέτοια πράγματα. Τι εννοείς την ίδια rom θα πάρει και το advance? Δηλαδή γίνεται να βάλεις και την τωρινή rom του s3 mini στο Advance??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Να το πούμε απλά. Το advance είναι value for money. Το μίνι όχι ακόμα Το θέμα είναι ποιό είναι καλύτερο και αν είναι αισθητές οι διαφορές και που. Γιατί για 45 ευρώ παραπάνω ίσως αξίζει να τα δώσεις, από το να δίνεις σε 1 χρόνο πάλι 250+!! Edited March 26, 2013 by DxL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Τι εννοείς την ίδια rom θα πάρει και το advance? Δηλαδή γίνεται να βάλεις και την τωρινή rom του s3 mini στο Advance??? Εννοεί αριθμό έκδοσης! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα της επίσημης αναβαθμισης σε 4.2 jB, υπάρχει κάτι νεώτερο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts