gptolkar Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ STUNDBY ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 35 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η' ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited November 29, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τελικα καταφερα μεσω Kies και εκανα την αναβαθμιση , αλλα καθε φορα που κλεινω το κινητο , δεν βλεπει αμεσως καμια εφαρμογη , που ειναι συνδεμενη στην sd στο δευτερο διαμερισμα , παρα μονο , με επανεκινηση μεσω link2sd. Τι κανουμε? Ξεσυνδεουμε ολες τις εφαρμογες , και τις ξανασυνδεουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ STUNDBY ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 35 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η' ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ? Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παρατηρησα οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το 3g ιντερνετ στην sim1 (συνδεση cosmote), οσοι με καλουν στην sim2 (whats up), δεν μπορουν να με καλεσουν επειδη τους βγαζει οτι το κινητο μου ειναι απενεργοποιημενο. Παιζει μηπως αυτο που υποψιαζομαι;;; :confused: Οτι δηλαδη αν εχω ενεργοποιημενο το 3g δεν μπορω να δεχτω κλησεις απο την δευτερη sim; Αν παιζει αυτο το σεναριο, πως το αλλαζουμε; Να μπορω δηλαδη να εχω μονιμα ανοικτο το 3g στην sim1 διχως να υπαρχουν περιορισμοι στις κλησεις ειτε απο sim1 ειτε απο sim2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παρατηρησα οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το 3g ιντερνετ στην sim1 (συνδεση cosmote), οσοι με καλουν στην sim2 (whats up), δεν μπορουν να με καλεσουν επειδη τους βγαζει οτι το κινητο μου ειναι απενεργοποιημενο. Παιζει μηπως αυτο που υποψιαζομαι;;; :confused: Οτι δηλαδη αν εχω ενεργοποιημενο το 3g δεν μπορω να δεχτω κλησεις απο την δευτερη sim; Αν παιζει αυτο το σεναριο, πως το αλλαζουμε; Να μπορω δηλαδη να εχω μονιμα ανοικτο το 3g στην sim1 διχως να υπαρχουν περιορισμοι στις κλησεις ειτε απο sim1 ειτε απο sim2; Ρυθμισεις > Διαχειριση καρτων sim > Τσεκ στο: Ληψη εισερχομενων κλησεων μεσω αλλης καρτας sim κατα την χρηση της υπηρεσιας δεδομενων Το κανεις και στις 2 καρτες. Απλουστατο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ρυθμισεις > Διαχειριση καρτων sim > Τσεκ στο: Ληψη εισερχομενων κλησεων μεσω αλλης καρτας sim κατα την χρηση της υπηρεσιας δεδομενων Το κανεις και στις 2 καρτες. Απλουστατο!! Χρεώνομαι απο τον παροχο μου για αυτό που μου προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis99 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 What’s Up application Καλησπερα.Για να δουλεψει στο κινητο μου πρεπει να βγαλω τελειως απο το κινητο την μια καρτα [COSMOTE] και να μεινει μονο η What’s Up. Οταν ειναι και οι δυο καρτες μου βγαζει μην. "η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη μονο για συνδρομητες What’s Up" Υπαρχει καποια αλλη λυση; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Προφανώς η υπηρεσία βλέπει ως κύρια γραμμή την COSMOTE και όχι τη What's Up. Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις θέση στις SIM; Να βάλεις στη θέση SIM1 την What's Up και την άλλη στη SIM2; Η εφαρμογή αυτή πως λαμβάνει δεδομένα; Μέσω 3G; Εάν ναι, τότε από ποια κάρτα έχεις ορίσει το δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων στη διαχείριση καρτών SIM; Ιδέες πετάω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli25 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τις κλήσεις στο what's up!Μήπως ενεργοποίησες την μόνιμη ενεργοποίηση διπλής sim; Οταν το ενεργοποιείς χάνετε το νούμερο της υπηρεσίας της cosmote για την ειδοποίηση κλήσεων (είναι σαν να γίνεται προώθηση). Εγω ενεργοποίησα την λειτουργία αυτή και οταν κατάλαβα οτι δεν μου ερχόταν οι κλήσεις, άλλαξα τον αριθμό προώθησης οταν είναι εκτός δικτύου σ'υμφωνα με τις οδηγίες τις cosmote (http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf) αλλα και πάλι δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις!Καμία ιδέα για το τι άλλο να κάνουμε; Λύθηκε το θέμα!Προς ενημέρωση σας, όσοι έχετε κοσμοτε αλλά είχατε κάνει φορητότητα αριθμού αντί για το τελευταίο 7 βάζετε τον τρίτο αριθμό του αριθμού σας πχ για νουμερο 694ΧΧΧΧΧΧΧ αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση κλήσεων και τον τηλεφωνητή, πάμε στο μενου Ρυθμίσεις-Κλήσεις-Προώθηση και στην κατηγορία εκτός δικτύου πληκτρολογείτε +30697504ΧΧΧΧΧΧΧ αντί του +30697507ΧΧΧΧΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Γεια σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση: Αγοράσα απο το internet ενα Micro USB Smart Card Reader for Samsung . Ειναι μια συσκευη που βάζοντας τη μπορει να διαβάζει το κινητο καρτες κλπ. Οταν το βάζω δεν κάνει κατι. Ξέρεις κανείς αν ειναι συμβατο με το αυτο το κινητο; Μηπως χρείαζεται καποια εφαρφμογη; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savmos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα. Έψαξα όλο το νήμα για τυχον παρόμοιο προβλημα με το δικο μου, αλλα δε βρηκα γι αυτο και ποσταρω εδω. Έχω το samsung gt-s6102 galaxy ace duos και το δουλευω με δυο αριθμούς cosmote. 1 εταιρικό και 1 what's up. Το πρόβλημα μου παρουσιάζεται οταν τοποθετώ στην sd card 3 ringtones (mp3) για να μπορώ μέσω του group ringtones να αντιστοιχώ σε ομάδες αριθμών. Το κινητό σε άσχετες στιγμές κολλάει και δε μπορώ ούτε καν να το κλείσω. Εάν αφαιρέσω τη sd card τότε λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που έχω εγκαταστήσει είναι το group ringtones, viber, what's up application. Έκδοση 2.6.35.7 s6102xxlds. Δεν είναι rooted. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τα mp3 για νατα διαβαζει σωστα στους ηχους σου πρεπει να ειναι στην sd καρτα στο φακελο media / audio/ringtones . Απο εκει και περα δεν εχεις παρα να δοκιμασεις αφου παρεις μπακαπ να φορμαρεις αυτη την καρτα που εχεις και στο φιναλε δοκιμασε μια αλλη καρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savmos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Τα mp3 για νατα διαβαζει σωστα στους ηχους σου πρεπει να ειναι στην sd καρτα στο φακελο media / audio/ringtones . Απο εκει και περα δεν εχεις παρα να δοκιμασεις αφου παρεις μπακαπ να φορμαρεις αυτη την καρτα που εχεις και στο φιναλε δοκιμασε μια αλλη καρτα sd Έχω δοκιμάσει φίλε μου το format (διαμόρφωση) της κάρτας και όσο αυτή παρέμενε κενή, όλα πήγαιναν ρολόι και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Οταν ξεθάρρεψα και αποφάσισα να βάλω τα ringtones (και μόνο αυτά, τίποτα άλλο), το πρόβλημα επανήλθε. Τρέμω μην τυχόν και μου ρθει κάποιο sms (το οποίο δεν του έχω αλλάξει ήχο, έχει του συστήματος) γιατί εκεί παγώνει το κινητό. Κρεμάει. Σήμερα αναγκάστηκα να αφαιρέσω τη κάρτα για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Θα δοκιμάσω μια άλλη κάρτα σε περίπτωση που είναι προβληματική η συγκεκριμένη. Αν κάποιος άλλος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα ας ενημερώσει... Εχω πελαγωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ελεξε μηπως στις ομαδες εχεις βαλει διπλες φορες σε μια επαφη δυο mp3 . επισης ελεξε τα mp3 ενα-ενα μηπως εστω και ενα απο αυτα δεν εχει γραφτει καλα απο την αρχη σαν αρχειο και κρασαρειολο το συστημα Αντεργαψετα ενα ενα και δες ποιο mp3 εχει προβλημα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keiko Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλησπέρα εχω παρει το κινητό εδώ και ένα μήνα περίπου.....και τώρα μου βγαλε ότι εχει περιορισμένο χωρο στο συστημα και οτι η μνημη μυνηματων ειναι πληρης ενω εχω σβησει ολα τα μυνήματα.........τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αν δεν γίνεται τίποτα και έχεις δοκιμάσει άλλες μεθόδους, ως τελευταία λύση είναι το να κάνεις ένα backup των εφαρμογών σου με το Titanium Backup, να μπεις στο εργοστασιακό μενού (power off κ μετά πατάς volume up, home button, power button ταυτόχρονα. Με τα volume up/down πας πάνω/κάτω και με το home button επιλέγεις) και να σβήσεις τα πάντα με factory reset (μετά κάνεις reboot). ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αυτο θα επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση από όταν το πήρες! Δεδομένα, εφαρμογές θα σβηστούν και θα έχεις τη συσκευή όπως ήταν όταν την πρωτοάνοιξες. Αυτή είναι η ύστατη επιλογή και αν υπάρχουν άλλες πιο εύκολες επιλογές εξάντλησέ τες μέχρι να καταλήξεις σε αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 καλησπέρα σε ολους και χρόνια πολλα.. 4 ερωτησεις να κανω. 1)πως βγαινει η δονηση σαν ειδοποιση στις εφαρμογες; 2)δεν μπορω να εχω δονηση και σε προφιλ με ηχο αλλά και σε αθορυβο; 3)μπορω να μπω και απο τις 2 sim στο ιντερνετ; γιατι δεν με αφηνει να επιλεξω την χρηση δεδομενων πακετ απο την δευτερη καρτα. και 4....εχει καταφερει κανεις να συνδεσει το κινητο με καλωδιο ωστε να διαβαζει αλλες συσκευες(usb reader) ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 1) εννοεις δονηση οταν εχεις μια ειδοποιηση στις εφαρμογες? 2) μπορεις να εχεις δονηση στο αθορυβο: Ρυθμισεις, Ηχος, Δονηση ---> Παντα 3) μπορεις να μπεις κ με τις 2 σιμ στο ιντερνετ αλλα μονο με την μια καθε φορα. δηλαδη δεν μπορουν κ οι 2 σιμ ταυτοχρονα να ειναι με συνδεση mobile internet. 4) δεν το χω τσεκαρει οποτε με επιφυλαξη νομιζω οτι χλωμο να γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 1) εννοεις δονηση οταν εχεις μια ειδοποιηση στις εφαρμογες? 2) μπορεις να εχεις δονηση στο αθορυβο: Ρυθμισεις, Ηχος, Δονηση ---> Παντα 3) μπορεις να μπεις κ με τις 2 σιμ στο ιντερνετ αλλα μονο με την μια καθε φορα. δηλαδη δεν μπορουν κ οι 2 σιμ ταυτοχρονα να ειναι με συνδεση mobile internet. 4) δεν το χω τσεκαρει οποτε με επιφυλαξη νομιζω οτι χλωμο να γινεται. Καλησπέρα και χρόνια πολλα.. κατι κανει τη δονηση μου να χτυπα συνεχως. μπορει να βγαζω εντελωσ τη δονηση αλλα αυτή συνεχιζει.. Πιστευω ειναι ή το super user ή το link2sd... Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Χρονια πολλα! Συνηθως δονηση προκαλειται οταν μια εφαρμογη κολλησει/ crashαρει. Μπορει να μη βγαζει παντα ειδοποιηση αλλα να κρασαρει μια εφαρμογη πχ οταν κλεινει, να μην κλεινει σωστα. Απ οτι καταλαβα εχεις ρουταρει το κινητο. Εχεις βαλει κ καμια custom rom/ custom kernel? Επισης μηπως εχεις αυξησει "τεχνητα" την εσωτερικη μνημη του κινητου με το link2sd κανοντας partition στην καρτα sd σου? Το τελευταιο αν δεν εχει γινει πολυ σωστα μπορει αν προκαλεσει τετοιου ειδους προβληματα με δονηση λογω του οτι κρασαρουν οι εφαρμογες. Αν δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα και δεν εχει να κανει με καμια ρυθμιση τοτε παμε αλλου νομιζω. Οι εφαρμογες δουλευουν ολες σωστα? Αν ναι ειναι κ παλι η απαντηση τοτε δεν ξερω καποια αλλη λυση εκτος απο factory reset. Ελπιζω καποιος αλλος στο φορουμ να γνωριζει κατι παραπανω διαφορετικα κανεις factory reset, σβηνονται εφαρμογες κλπ κ εχεις το κινητο ακριβως οπως ηταν οταν το πρωτοαγορασες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την TD 1.5 και θα ήθελα να δοκιμάσω και καμιά άλλη. Ποια άλλη θεωρείτε εξίσου σταθερή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) !!!!!!!##!!#!!! Edited December 30, 2012 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγκατεστησα το Navigon αλλα crashαρει.Φταιει ο επεξεργαστης ή απλά ειναι αργή η SD. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης δεν καταλαβαίνω τι γίνετε με το υψόμετρο.Το Navigon δείχνει 192m ενώ το Gps status 160m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Κρασαρει κ σε μενα το Navigon.. Με παλιοτερη εκδοση του Navigon ημουν μια χαρα, οι πιο νεες εκδοσεις ομως μαλλον ειναι "βαριες" για το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την TD 1.5 και θα ήθελα να δοκιμάσω και καμιά άλλη. Ποια άλλη θεωρείτε εξίσου σταθερή; Την ICS FUSION την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts