Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eρωτηση.

Υπαρχει δυνατοτητα οι φωνητικες οδηγιες του GPS , να ακουγονται σε ΒΤ ακουστικο?

Κι αν ναι πως?

Κι αν οχι , μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο?

Πληροφοριακα την συσκευη την αγορασα απο Πλαισιο , με δωρο το GPS , που εδινε το πλαισιο , και ειναι αρκετα καλο που το δοκιμασα με το αυτο/το.

Το προβλημα μου , ειναι με την μηχανη , γι'αυτο λεω για ΒΤ ακουστικο.

Ευχαριστω.:)

Υ.Σ: Στο προγραμμα του GPS , δεν εχω βρει καμια ρυθμιση γι'αυτο , και φυσικα ουτε στην συσκευη μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τη μνημη, το θεμα ειναι οτι το εχω κανει root και τρεχω ολες τις εφαρμογες απο την sd card. και κατι αλλο ειχα δει καπου μια λιστα με εφαρμογες που εχει το κινητο εγκατεστημενες και μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε χωρις κανενα προβλημα. γνωριζει κανεις που ειναι αυτη η λιστα?

Με το "μαμίσιο" τρόπο: ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> διαχείριση εφαρμογών όπου τις βλέπεις σε κατηγορίες: αυτών που κατέβασες, όλων, αυτών στην κάρτα sd και αυτών που εκτελούνται εκείνη την ώρα. Πατάς σ' αυτήν που θες και κάνεις ότι νομίζεις (αν σε αφήσει). Αυτές που έχεις κατεβάσει ο ίδιος πάντως, τις ξηλώνεις αν θες και κάποιες τις μεταφέρεις κιόλας.

Eρωτηση.

Υπαρχει δυνατοτητα οι φωνητικες οδηγιες του GPS , να ακουγονται σε ΒΤ ακουστικο?

Κι αν ναι πως?

Κι αν οχι , μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο?

Πληροφοριακα την συσκευη την αγορασα απο Πλαισιο , με δωρο το GPS , που εδινε το πλαισιο , και ειναι αρκετα καλο που το δοκιμασα με το αυτο/το.

Το προβλημα μου , ειναι με την μηχανη , γι'αυτο λεω για ΒΤ ακουστικο.

Ευχαριστω.:)

Υ.Σ: Στο προγραμμα του GPS , δεν εχω βρει καμια ρυθμιση γι'αυτο , και φυσικα ουτε στην συσκευη μας.

Νομίζω έχει να κάνει με το A2DP που μάλλον δεν έχει το δικό σου bt.

Ανάλογα το μοντέλο του bt σου (εγώ i.Tech Clip S35) και αφού έχεις ήδη ανάψει το bt headset σου, ενεργοποίησε το bt και στο s6102, πήγαινε ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις bt -> αναζήτηση συσκευών, βρες το μοντέλο ακουστικών σου και πάτα δημιουργία ζεύγους (pairing).

Μόνο τότε μπορείς να μπεις παραμέσα στις ρυθμίσεις του μοντέλου σου και να παίξεις με τα bt profiles των ακουστικών σου, ώστε να τα ορίσεις (αν δεν έχει γίνει αυτομάτως) ως headphones (τα stereo συνήθως έχουν τέτοιο προφίλ) και τότε ακούς τα πάντα, μουσική, ταινίες και κλήσεις μέσα από τις ψείρες, ακόμη και οδηγίες navigation.

Αλλιώς, μάλλον θες καινούρια stereo bt με a2dp και καλύτερα για να ακούς και κανά τραγουδάκι (ποτέ επάνω στη μηχανή όμως).

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss
Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα;

καλησπερα παιδια.Εχω παρει το τηλεφωνο εδω και 3 ημερες και δεν μπορω να περασω σε μια επαφη δευτερο νουμερο.Πως γινεται;

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

Καλησπερα σε ολους Απο σημερα ειμαι κ εγω κατοχος του κινητου . οι εντυπωσεις μου ειναι καλες (με χαλασε λιγο η χαμηλη ενταση των εισερχομενων κλησεων ) Ανεκαθεν ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ εκανα την μεγαλη αλαγη Διαβαζοντας το φορουμ ψαχνομαι με το μενου Θελω να μου πειτε κατι που δεν βρισκω 1. Προφιλ ηχων δεν υπαρχει; 2. τα κουμπακια στο κατω μερος δεν φωτιζονται; 3. προσπαθησα να συνδεσω το blou tooth ακουστικο Νοκια πουεχω αλλα δεν το βλεπει καθολου υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; 4. υπαρχει αντιστροφη μετρηση καπου στο κινητο; (στα χαρακτηρηστικα του λεει οτι εχει) Αυριο θα το ρουταρω να δω αποτελεσματα

καλησπερα παιδια.Εχω παρει το τηλεφωνο εδω και 3 ημερες και δεν μπορω να περασω σε μια επαφη δευτερο νουμερο.Πως γινεται;

Γράφεις το νούμερο, πατάς προσθήκη στις επαφές και μετα ενημέρωση υπαρχόντων επαφών... Το αποθηκεύεις ως 2ο κινητό τηλέφωνο.

You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Έχει δοκιμάσει κανένας τον νέο modified kernel που έχει βγει εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27323906

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγκατεστησα το kies στον υπολογιστη αλλα το κινητο σε συνδεση με USB ΔΕΝ το βλεπει καθολου. Χρειαζονται ρυθμησεις απο το κινητο; Ξερει κανεις;

Τελικά είναι dual active ή είναι dual stand by?

Γιατί βλέπωντας το βινεάκι

κάποιος σχολιάζει ότι είναι dual active.

Γεια σας.

Με την εσωτερική μνήμη πως τα πάτε; Πως μπορώ να κερδίσω χώρο σε αυτή;Μου βγάζει συνέχως μην οτι δεν έχω άλλο χώρο......

Τελικά είναι dual active ή είναι dual stand by?

Γιατί βλέπωντας το βινεάκι

κάποιος σχολιάζει ότι είναι dual active.

Προφανώς εννοείς εάν μπορείς να λάβεις κλήση στη μία γραμμή ενώ μιλάς στη 2η. Όχι δε μπορείς, εάν μιλάς στη μία γραμμή, η 2η δείχνει απενεργοποιημένη σε όποιον τη καλέσει. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις όμως προστέθηκε στις επιλογές του τηλεφώνου μία έξτρα επιλογή όπου ενεργοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων, οπότε εάν κάποιος σε καλέσει στη 2η γραμμή την ώρα που μιλάς στη 1η, αυτόματα κάνει προώθηση της κλήσης στη γραμμή που μιλάς και σου την εμφανίζει στην αναμονή κλήσης.

Γεια σας.

Με την εσωτερική μνήμη πως τα πάτε; Πως μπορώ να κερδίσω χώρο σε αυτή;Μου βγάζει συνέχως μην οτι δεν έχω άλλο χώρο......

Δες εδώ πώς μπορείς να λύσεις αυτό το θέμα. Σε κάποιους όμως η προσθήκη του Link2sd έχει παρουσιάσει κάποια θεματάκια με την πολύ μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας...

Στην sim1 που έχω για 3g, μπορώ να κάνω το κινητό να συνδέεται μόνιμα με 3g και να μην αλλάζει σε g οπότε του έρθει;

Amazon Fire stick 4k max

Στην sim1 που έχω για 3g, μπορώ να κάνω το κινητό να συνδέεται μόνιμα με 3g και να μην αλλάζει σε g οπότε του έρθει;

Αλλάζει σε G όταν δεν έχει καλό σήμα 3G

Όλα καλά.

Απλά θα προτιμούσα να το κλειδωνα σε 3G γιατί όταν γυρνάει σε G σέρνεται.

Και είναι βλακεια ενώ ξέρεις ότι στην τάδε περιοχή υπάρχει 3g να στο γυρίζει οπότε του έρθει.

Amazon Fire stick 4k max

παιδια εχω προβλημα, μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στη μνημη ενω ολες οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει ειναι στην sd card. μαλιστα για να σιγουρευτω εκανα και αφαιρεση της καρτας και οντως δεν λειτουργουν τα προγραματα. κατεβαζοντας ενα προγραμα βλεπω οτι γεμιζει ομως ο χωρος αποθηκευσης του συστηματος. ακομα και στα μηνυματα μου εγραψε οτι δεν εχει επαρκη χωρο. για δωστε καμια συμβουλη πριν το σπασω...

Εάν πας στις Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση Εφαρμογών και πατήσεις "Όλα", τι σου γράφει κάτω στη "Μνήμη συσκευής"; Πόσα ΜΒ σε χρήση και πόσα ελεύθερα; Δεν έχουν όλα τα προγράμματα που κατεβάζουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύονται στην SD. Τσέκαρε το ελεύθερο χώρο της μνήμης συσκευής. Λογικά θα υπάρχουν αποθηκευμένες εφαρμογές εκεί που δεν τις έχεις παρατηρήσει...

Viber - skype δουλεύουν κανονικά;

Φυσικά. Γιατί όχι;

Amazon Fire stick 4k max

Φυσικά. Γιατί όχι;

Απλά ρώτησα γιατί στο y duos pro κάποιος αναφέρει ότι στο viber ενώ ακούει δεν τον ακούνε.

Απλά ρώτησα γιατί στο y duos pro κάποιος αναφέρει ότι στο viber ενώ ακούει δεν τον ακούνε.

Αυτό μπορεί να τύχει στον καθένα με οποιοδήποτε κινητό.

Είναι θέμα σύνδεσης κυρίως.

Amazon Fire stick 4k max

Εάν πας στις Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση Εφαρμογών και πατήσεις "Όλα", τι σου γράφει κάτω στη "Μνήμη συσκευής"; Πόσα ΜΒ σε χρήση και πόσα ελεύθερα; Δεν έχουν όλα τα προγράμματα που κατεβάζουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύονται στην SD. Τσέκαρε το ελεύθερο χώρο της μνήμης συσκευής. Λογικά θα υπάρχουν αποθηκευμένες εφαρμογές εκεί που δεν τις έχεις παρατηρήσει...

αφου εχω απεγκαταστησει πολλες εφαρμογες και κρατησα οσες χρειαζομαι, εχω 23mb ελευθερα. και εχω απεγκατεστημενα φωνητικες κλησεις gmail και πολλα αλλα. κατι δεν γινετε σωστα

Εχω μια απορια. Προσφατα ηρθε στα χερια μου ενα galaxy 3 (i5800) και μου αρεσε πολυ ενα tweak που ειχε στο οποιο εσειρες το δαχτυλο σου απο πανω προς τα κατω και σου εβγαινε ενα shortcut panel που ειχε κουμπακια για το wi-fi το bt κλπ. Η ερωτηση ειναι λοιπον για οσους εχουν την συκευη, αν εχει το συγκεκριμενο tweak και αυτη....

Ευχαριστω:)

αφου εχω απεγκαταστησει πολλες εφαρμογες και κρατησα οσες χρειαζομαι, εχω 23mb ελευθερα. και εχω απεγκατεστημενα φωνητικες κλησεις gmail και πολλα αλλα. κατι δεν γινετε σωστα

Η μνήμη της συσκευής είναι 160mb. Δε θέλει και πολύ για να γεμίσει. Εγώ που έχω μόνο τα βασικά εγκατεστημένα, έχω ελεύθερα 53mb. όταν λες όμως έχεις απεγκατεστημένα το gmail και τις φωνητικές κλήσεις, αυτές δεν είναι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες από το εργοστάσιο; Πως τις απεγκατέστησες; Έχω την εντύπωση ότι δε υπάρχει τέτοια δυνατότητα για τις εφαρμογές που έχει προ-εγκατεστημένες το κινητό...

Εχω μια απορια. Προσφατα ηρθε στα χερια μου ενα galaxy 3 (i5800) και μου αρεσε πολυ ενα tweak που ειχε στο οποιο εσειρες το δαχτυλο σου απο πανω προς τα κατω και σου εβγαινε ενα shortcut panel που ειχε κουμπακια για το wi-fi το bt κλπ. Η ερωτηση ειναι λοιπον για οσους εχουν την συκευη, αν εχει το συγκεκριμενο tweak και αυτη....

Ευχαριστω:)

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο notification bar, δηλαδή σε αυτό. Ναι, σαφώς το έχει, όλα τα android το έχουν...

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)