peavy Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Αναβάθμιση έκανα μέσω wifi αφού ζήτησα αναζήτηση για νέες εκδόσεις (ενημέρωση λογισμικού). Αυτή τη στιγμή έχω την έκδοση βασικού φάσματος S6102XXLC2. Εκανα και εγω αναβαθμιση απο το pc , μου δείχνει και μένα μια γραμμη πλεον , τον φορεα κινητης δηλαδη στο κλειδωμα οθονης, με την sd ακομα εχει προβλημα και που και που την χανει, μηπως να κουνιεται μεσα καπως και γινεται αυτο; Ειμαστε ολοι με την default sd καρτα που ειχε μεσα το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το πρόβλημα με την SD κάρτα εξακολουθεί να το κάνει και μετά την αναβάθμιση, αρκετά συχνά θα έλεγα. Εγώ την default κάρτα έχω που ήταν μαζί με το κινητό. Λέτε να δοκιμάσουμε καμία άλλη μπας και φταίει αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peavy Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Έχω μια 2gb από το παλιό Nokia που είχα πριν θα την δοκιμάσω και αυτήν και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το πρόβλημα με την SD κάρτα εξακολουθεί να το κάνει και μετά την αναβάθμιση, αρκετά συχνά θα έλεγα. Εγώ την default κάρτα έχω που ήταν μαζί με το κινητό. Λέτε να δοκιμάσουμε καμία άλλη μπας και φταίει αυτή; δεν εχει διαφορα, εγω εχω βαλει αλλη καρτα. βρηκα ομως τη λυση... πηρα σημερα το πρωι στο σερβις της σαμσουνγκ και... απο τοτε δεν ξανακολλησε!!! χαχα νομιζω μπλεξαμε με την σαμσουνγκ παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) δεν εχει διαφορα, εγω εχω βαλει αλλη καρτα. βρηκα ομως τη λυση... πηρα σημερα το πρωι στο σερβις της σαμσουνγκ και... απο τοτε δεν ξανακολλησε!!! χαχα νομιζω μπλεξαμε με την σαμσουνγκ παιδες. Τη δοκίμασα και εγώ αυτή τη λύση πριν μερικές μέρες αλλά σε εμένα δυστυχώς δε πέτυχε... Παρά το τηλεφώνημα στη SAMSUNG εξακολουθεί να έχει πρόβλημα η κάρτα... :p Πάντως, και άλλοι γνωστοί και φίλοι με SAMSUNG συσκευές δε μου έχουν αναφέρει σοβαρά προβλήματα. Προφανώς εμείς αντιμετωπίζουμε τις βρεφικές ασθένειες ενός εντελώς νέου μοντέλου, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις... Edited April 10, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 δεν εχει διαφορα, εγω εχω βαλει αλλη καρτα. βρηκα ομως τη λυση... πηρα σημερα το πρωι στο σερβις της σαμσουνγκ και... απο τοτε δεν ξανακολλησε!!! χαχα νομιζω μπλεξαμε με την σαμσουνγκ παιδες. Τί ακριβώς σου είπανε στο service της Samsung και έκανες ώστε δεν ξανακόλλησε ???????? Σίγουρα ενδιαφέρει τους υπόλοιπους.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Νομίζω χιουμοριστικά το είπε... Εμένα τουλάχιστον δεν μου είπαν τίποτα για αυτό. Δεν είχαν απάντηση. Μου είπαν ότι εάν το συνεχίσει να το πάω στον Γερμανό, που είναι το επίσημο service τους. Σε ερώτησή μου εάν το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται και σε άλλους πελάτες τους με το ίδιο μοντέλο, ήταν εμφανέστατη η αμηχανία του εκπροσώπου της εταιρίας και η προσπάθειά του να καλύψει τη κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Νομίζω χιουμοριστικά το είπε... Εμένα τουλάχιστον δεν μου είπαν τίποτα για αυτό. Δεν είχαν απάντηση. Μου είπαν ότι εάν το συνεχίσει να το πάω στον Γερμανό, που είναι το επίσημο service τους. Σε ερώτησή μου εάν το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται και σε άλλους πελάτες τους με το ίδιο μοντέλο, ήταν εμφανέστατη η αμηχανία του εκπροσώπου της εταιρίας και η προσπάθειά του να καλύψει τη κατάσταση... φυσικα και ηταν χιουμορ. παντως απο το σερβις μου ειπαν για επαναπρογραματισμο της συσκευης. ισως ειναι η τελευταια μου επιλογη. θα το παω αυριο. εμενα δε μου ειπαν τιποτα για ΓΕΡΜΑΝΟ, εχουν 3 καταστηματα σερβις στη Θεσσαλονικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 φυσικα και ηταν χιουμορ. παντως απο το σερβις μου ειπαν για επαναπρογραματισμο της συσκευης. ισως ειναι η τελευταια μου επιλογη. θα το παω αυριο. εμενα δε μου ειπαν τιποτα για ΓΕΡΜΑΝΟ, εχουν 3 καταστηματα σερβις στη Θεσσαλονικη. Εμένα μου είπαν για ΓΕΡΜΑΝΟ προφανώς γιατί δεν έχουν δικό τους κατάστημα στη Πάτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Άλλος ένας με πρόβλημα στην κάρτα εδώ. Πριν 2 μέρες το πήρα, του έβαλα μια sandisk 8gb που δούλευε απροβλημάτιστα σε Νοκια πριν και παρόλο που έγινε format, συνέχεια κάνει scanning την κάρτα. Επίσης έχω και άλλο πρόβλημα, που δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα και για αυτό. Αν πατήσω να ανοίξει η οθόνη μετά από κάποια ώρα που κάθεται το κινητό, θέλει περίπου 5 δεύτερα για να ανάψει η οθόνη, πράγμα που είναι απαράδεκτο. Αναβάθμιση έκανα, αλλά δεν βλέπω να άλλαξε κάτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peavy Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Με την καινούργια κάρτα δεν το κάνει τόσο συχνά πλέον αλλά το κάνει που και που, δοκιμάζω και κάτι άλλο που διάβασα ότι μπορεί να κάνει διαφορά έχω βάλει μια εφαρμογή sd booster (θέλει root!!!) που αυξάνει το buffer size και απο 128 το έχω πάει 2048, θα το αφήσω έτσι και μετά το πάσχα θα πω εντυπώσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Με την καινούργια κάρτα δεν το κάνει τόσο συχνά πλέον αλλά το κάνει που και που, δοκιμάζω και κάτι άλλο που διάβασα ότι μπορεί να κάνει διαφορά έχω βάλει μια εφαρμογή sd booster (θέλει root!!!) που αυξάνει το buffer size και απο 128 το έχω πάει 2048, θα το αφήσω έτσι και μετά το πάσχα θα πω εντυπώσεις!!! Διαφορά με το sd booster θα δεις μόνο στο φόρτωμα φωτογραφιών ή άλλων δεδομένων από την κάρτα. Απλά επιταχύνει το buffer όπως είπες. Δεν μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα ανάγνωσης της κάρτας. Μίλησα με το service και μου σύστησαν απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών και δοκιμή με άλλη κάρτα.Θα το δοκιμάσω. (Υ.Γ. Η κοπέλα στο support μιλούσε με περίεργη προφορά.Τώρα έχουν και αλλοδαπές εκει?? ) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Το πρόβλημα της κάρτας λύθηκε μετά από δοκιμή με την κάρτα που συνόδευε την συσκευή.Πλέον ξεκλειδώνει σφαίρα και σταμάτησε τα μηνύματα για preparing card και reading card. Κάτι άλλο τώρα: 1.Ξέρει κάνεις πώς το ρουταρουμε; 2.Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω overclocking? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Το πρόβλημα της κάρτας λύθηκε μετά από δοκιμή με την κάρτα που συνόδευε την συσκευή.Πλέον ξεκλειδώνει σφαίρα και σταμάτησε τα μηνύματα για preparing card και reading card. Κάτι άλλο τώρα: 1.Ξέρει κάνεις πώς το ρουταρουμε; 2.Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω overclocking? Υπάρχει οδηγός εδώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Το πρόβλημα της κάρτας λύθηκε μετά από δοκιμή με την κάρτα που συνόδευε την συσκευή.Πλέον ξεκλειδώνει σφαίρα και σταμάτησε τα μηνύματα για preparing card και reading card. Κάτι άλλο τώρα: 1.Ξέρει κάνεις πώς το ρουταρουμε; 2.Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω overclocking? δηλαδη αν θες να βαλεις μεγαλυτερη καρτα δε μπορεις? αν εχεις εγκαταστησει προγραμματα στην καρτα και θες να βαλεις μεγαλυτερη καρτα ποια ειναι η διαδικασια? απεγκατασταση ολων και εκ νεου εγκατασταση στην νεα καρτα? αν κανεις αντιγραφη της παλιας καρτας και επικολληση στην νεα καρτα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) δηλαδη αν θες να βαλεις μεγαλυτερη καρτα δε μπορεις? αν εχεις εγκαταστησει προγραμματα στην καρτα και θες να βαλεις μεγαλυτερη καρτα ποια ειναι η διαδικασια? απεγκατασταση ολων και εκ νεου εγκατασταση στην νεα καρτα? αν κανεις αντιγραφη της παλιας καρτας και επικολληση στην νεα καρτα τι γινεται? Για το θέμα μεγέθους δεν είναι ξεκάθαρο.Μπορεί να έφταιγε το μέγεθος ή απλά το κινητό να έτρωγε σκάλωμα με την συγκεκριμένη κάρτα. Με απλό copy paste θα είσαι οκ, απλα βεβαιώσου ότι φαίνονται τα hidden files και ότι οι 2 κάρτες έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα. Υπάρχει οδηγός εδώ. Σε ευχαριστώ. Για ocing κάτι; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 13, 2012 by athanaso77 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Καλησπέρα, μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό παρουσιάζει περίεργες συμπεριφορές. Έχω την εντύπωση ότι τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα, κάνει μόνο του επανεκκινήσεις, δεν βγάζε το μενού που βγάζει πατώντας το πλήκτρο Power, τα έχει κάνει και σε κανέναν άλλο αυτά; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 (edited) Εμένα μπορώ να πω ότι είναι πιο σταθερό μετά την αναβάθμιση. Πριν από αυτή μου έκανε περισσότερα παράξενα. Τώρα μόνο μία φορά έχει χάσει την επαφή του με τον έξω κόσμο (ενώ έδειχνε να έχει σήμα και στις δύο γραμμές, οποίο νούμερο και να έπαιρνες έδειχνε νεκρό). Διάφορες στο αρχικό μενού δεν εχω δει εκτός από αυτή που εχω αναφέρει παραπάνω στην οθόνη για το ξεκλειδωμα με την διαμόρφωση μοτίβου. Κάτι άσχετο τώρα. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλο task manager για να κάνει μόνο του εκκαθάριση της μνήμης ram; Είχα εγκαταστήσει το gotask manager αλλά ήταν πολύ βαρύ και τα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο στο δικό μας μοντέλο; Edited April 15, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εμένα μπορώ να πω ότι είναι πιο σταθερό μετά την αναβάθμιση. Πριν από αυτή μου έκανε περισσότερα παράξενα. Τώρα μόνο μία φορά έχει χάσει την επαφή του με τον έξω κόσμο (ενώ έδειχνε να έχει σήμα και στις δύο γραμμές, οποίο νούμερο και να έπαιρνες έδειχνε νεκρό). Διάφορες στο αρχικό μενού δεν εχω δει εκτός από αυτή που εχω αναφέρει παραπάνω στην οθόνη για το ξεκλειδωμα με την διαμόρφωση μοτίβου. Κάτι άσχετο τώρα. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλο task manager για να κάνει μόνο του εκκαθάριση της μνήμης ram; Είχα εγκαταστήσει το gotask manager αλλά ήταν πολύ βαρύ και τα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο στο δικό μας μοντέλο; Εγώ δουλεύω με αυτό και είμαι σούπερ Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Κάτι άσχετο τώρα. Έχετε να προτείνεται κάποιο καλο task manager για να κάνει μόνο του εκκαθάριση της μνήμης ram; Είχα εγκαταστήσει το gotask manager αλλά ήταν πολύ βαρύ και τα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο στο δικό μας μοντέλο; Το Advanced Task Manager δουλεύω και είναι μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ρε παιδιά επιμένω με την τελευταία αναβάθμιση κάτι δεν πάει καλά. Με ενεργή μόνο την μία sim, χωρίς wifi, με το τηλέφωνο σε αναμονή χωρίς κλίσεις κτλ κτλ 87% σε 2,5 ώρες Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ρε παιδιά επιμένω με την τελευταία αναβάθμιση κάτι δεν πάει καλά. Με ενεργή μόνο την μία sim, χωρίς wifi, με το τηλέφωνο σε αναμονή χωρίς κλίσεις κτλ κτλ 87% σε 2,5 ώρες Τι εννοείς ενεργή μόνο την μια Sim? Αφού έτσι και αλλιώς πάντα μόνο η μια από τις 2 δεν είναι ενεργή; Στην κατανάλωση, τι σου βγάζει ότι τρώει την μπαταρία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 (edited) Εγώ δουλεύω με αυτό και είμαι σούπερ Το Advanced Task Manager δουλεύω και είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, θα τις δοκιμάσω... Ρε παιδιά επιμένω με την τελευταία αναβάθμιση κάτι δεν πάει καλά. Με ενεργή μόνο την μία sim, χωρίς wifi, με το τηλέφωνο σε αναμονή χωρίς κλίσεις κτλ κτλ 87% σε 2,5 ώρεςΕνεργή μόνο τη μία sim φαντάζομαι εννοείς ότι έχεις μόνο μία κάρτα sim μέσα στο τηλέφωνο και όχι δύο, σωστά; Πάντως 87% κατανάλωση μπαταρίας σε 2,5 ώρες δεν είναι σε καμία περίπτωση φυσιολογικό. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάτι νέο ή μήπως τρέχει από πίσω κάποια εφαρμογή χωρίς να το ξέρεις και σου τρώει τη μπαταρία; Να τα έπαιξε ξαφνικά η μπαταρία επίσης μου φαίνεται απίθανο... Ερώτηση προς DeathAngel: ποια προκαθορισμένη ρύθμιση στο Autokiller memory έχεις επιλέξει; Εννοώ από τις ήδη προκαθορισμένες (Moderate, Optimum, Strict, Aggressive κ.λπ.). Edited April 15, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Τι εννοείς ενεργή μόνο την μια Sim? Αφού έτσι και αλλιώς πάντα μόνο η μια από τις 2 δεν είναι ενεργή; Στην κατανάλωση, τι σου βγάζει ότι τρώει την μπαταρία; Όταν λέω μόνο με την μία ενεργή εννοώ ότι την δεύτερη την έχω τελείως κλειστή μέσα από το μενού. Δες την κατανάλωση και θα καταλάβεις είναι τελείως τρελό αυτό. Για να καταλάβεις το αφήνω στο βράδυ στο 80% σε λειτουργία πτήσης και το πρωί είναι στο 30~32% Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ερώτηση προς DeathAngel: ποια προκαθορισμένη ρύθμιση στο Autokiller memory έχεις επιλέξει; Εννοώ από τις ήδη προκαθορισμένες (Moderate, Optimum, Strict, Aggressive κ.λπ.). Λογικά αυτό δε το είδες... Το πρόσθεσα αργότερα με τροποποίηση... Ποια ρύθμιση έχεις βάλει; Εγώ έβαλα δικές μου ρυθμίσεις 100-90-125 και μου κρατάει τη μνήμη γύρω στα 190ΜΒ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts