Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] BMW Vs Mercedes-Benz

SlRator
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι είναι καλύτερη;  

319 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι είναι καλύτερη;

• BMW
      175
    • Mercedes
      144

Recommended Posts

kala edw oloi kollhmenoi me mustangs kai camaros einai alla de thelw amerikaniko!

kaluterh aksia metapwlhshs tha exei to bmw. to ml to phra prin enamish xrono yia 23000 peripou (htan kalh timh) kai twra h meso oro timh einai 19000, exase diladi se ena xrono kai kati 4 xiliarika. alla de me peirazei kai toso ti aksia tha exei meta arkei na mi kaei (yia auto thelw coupe anti suv) alla na einai kai paixnidiariko. to clk tha nai kalutero yia tous dromous tis amerikis lete? eixa paei sacramento-l.a ena taksidi 6 wres me 330ci kai htan arketa kourastiko! poia mhxanh thewreite kaluterh me polla xiliometra? yiati skeftomai oti parw na to krathsw arketa xronia mexri na mazepsw na parw autokinitara!

episis, protimotero einai ena palaiotero autokinito me ligotera milia h to antitheto? yiati vrika kai ena m3 tou '99 alla me 110,000miles...

I don't live in Greece, Greece lives in me...

• Απαντήσεις 425
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι περισσοτεροι απο εδω που ρωτας θα σου πουν αυτοκινητα με βαση την ευρωπη και την Ελλαδα. Με αποθημενα που ισως εχουν πχ 330 - Μ3 κλπ κλπ. Ομως τις αναγκες που χρειαζεσαι εσυ για την Αμερικη μονο εσυ τις ξερεις. Θεωρω λοιπον λαθος να παρεις γνωμες απο εδω. Προσωπικα θα διαλεγα BMW , αλλα για μενα και χωρις να γνωριζω τις αποστασεις και τους δρομους της Αμερικης. Τωρα αν καποιο αυτοκινητο εχει πολλα΄χιλιομετρα στην πλατη του σημαινει αρκετες φθορες και περισσοτερο συντηρηση.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Τωρα αν καποιο αυτοκινητο εχει πολλα΄χιλιομετρα στην πλατη του σημαινει αρκετες φθορες και περισσοτερο συντηρηση.

Αλλιως γινονται τα χλμ στην Αμερικη και αλλιως στην Ελλαδα,μην συγκρινετε ας πουμε τα 160000χλμ που γινονται στην Ελλαδα με αυτα που γινονται στην Αμερικη.Για εκει δεν ειναι τιποτα τοσα χιλιομετρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

File ti eipes tora?Camaro kai mustang.An evazes kai to corvete tha isoun akrivos sta dream-cars mou....Ekeinos o ixos einai k@yl@.Sto thema mas tora.Merceda kai pali merceda.De sigkrinete i kirila.Fovero,megalo,grigoro kai mercedes.vale pano kai mia nikel zanta 20ara,xamilose to kai ante geia....
[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

kala edw oloi kollhmenoi me mustangs kai camaros einai alla de thelw amerikaniko!

kaluterh aksia metapwlhshs tha exei to bmw. to ml to phra prin enamish xrono yia 23000 peripou (htan kalh timh) kai twra h meso oro timh einai 19000, exase diladi se ena xrono kai kati 4 xiliarika. alla de me peirazei kai toso ti aksia tha exei meta arkei na mi kaei (yia auto thelw coupe anti suv) alla na einai kai paixnidiariko. to clk tha nai kalutero yia tous dromous tis amerikis lete? eixa paei sacramento-l.a ena taksidi 6 wres me 330ci kai htan arketa kourastiko! poia mhxanh thewreite kaluterh me polla xiliometra? yiati skeftomai oti parw na to krathsw arketa xronia mexri na mazepsw na parw autokinitara!

episis, protimotero einai ena palaiotero autokinito me ligotera milia h to antitheto? yiati vrika kai ena m3 tou '99 alla me 110,000miles...

Αν κουράστηκες με την 330 τότε καλύτερα να πάρεις τη Mercedes αφού είναι σίγουρα πιο ξεκούραστη.

Το Α4 Cabrio το έχεις σκεφτεί καθόλου;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Aν κάνεις λίγα μίλια εσύ, μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με πολλά μίλια.

Εξαρτάται και το αυτοκίνητο όμως. Αν είναι κινητήρας επιδόσεων όπως της Μ, ΔΕΝ πρέπει να έχει πολλά μίλια, γιατί ως κινητήρας επιδόσεων έχει περισσότερες φθορές.

Για εμένα μια 330 cabrio είναι ανάμεσα στα dream cars, αλλά όπως τα περιγράφεις καλύτερα να πάρεις τη Mercedes.

File ti eipes tora?Camaro kai mustang.An evazes kai to corvete tha isoun akrivos sta dream-cars mou...

corvette exoun oi paterades tous! :lol: kai xwris pareksigisi, ta 16xrona amerikanakia oneireuontai camaros kai mustangs, ta aftokinita auta einai athlia eswterika kai pane mono euthia. exw odhghsei kai camaro kai firebird den einai na ta empisteuesai KATHOLOU stis strofes

ta audi de ta sumpathisa pote..kai kostizoun oso bmw kai mercedes edw..

an kataliksw se bmw, to 330ci ti diafora exei apo to 330i? to i kserw einai to pio comfort montelo alla apo epidoseis ta idia den einai?

apo clk, to 320 travaei? h sumfairei to 430?

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Εγώ θα έπαιρνα την μπέμπα αλλά πιστεύω πως άλλοι δρόμοι εκεί και άλλοι δρόμοι εδώ !!!

Επομένως δεν ξέρω τι να σου πω !!!!

Αλλες απαιτήσεις έχετε εκεί και άλλες εμείς εδώ !!!

(Γενικά ότι αυτοκίνητο και να πάρεις στην ελλάδα σακατεύετε από τις τεράστιες λακκούβες):p

Εγώ πρότιμώ την μπέμπα.Είναι φοβερή.Οι μερσεντες δεν είναι τόσο νεανικά αμάξια (αυτό προσπαθεί να πετύχει τώρα με την νέα σειρά c )Η μπέμπα είναι πιό σπορ και αυτή θα ήθελα.

DRAGONBALL RULEZ

BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM

i mercedes ontos vgazei pio kyrilata amaksia alla ta ta sport tis skotonoun...alla den exo dei pio orees theseis odigou apo tis bmw....einai koryfaia i esthisi....

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

H mercedes παντα ηταν και θα ειναι πρωτη αλλα η BMW υπερτερει σε ποιοτητα κατασκευης.Η mercedes με απογοητευσε τωρα τελευταια με τα καινουργια αυτοκινητα,βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα εγω προτειμω τις προηγουμενες mercedes.Aυτες οι γωνιες ιδιως στα μπροστινα φαναρια ειναι απαισιες(συμφωνα με μενα εννοειτα).Και η BMW ομως εχει αρχισει να τα χαλαει τα αυτοκινητα της.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και θα ακουστει λιγο extreme τα mercedes μου φενονται λιγο (εκτος SLR και σια) παπουδιστικα.Πριν αρχισετε να βαρατε ειναι αποψη μου δεν την επιβαλω (αν και θα επρεπε:lol:)

Παντως απο οσο γνωριζω τα μοντελα που προοριζονται για το America εχουν αλλες προδιαγραφες. Εννοειται καλυτερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και θα ακουστει λιγο extreme τα mercedes μου φενονται λιγο (εκτος SLR και σια) παπουδιστικα.Πριν αρχισετε να βαρατε ειναι αποψη μου δεν την επιβαλω (αν και θα επρεπε:lol:)

Παντως απο οσο γνωριζω τα μοντελα που προοριζονται για το America εχουν αλλες προδιαγραφες. Εννοειται καλυτερες.

Δεν είναι καλύτερες, είναι διαφορετικές...και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και χειρότερες ποιοτικά πάντα!

η Mercedes κατασκευαζει πολυ καλα αυτοκινητα που εχουν εναν χαρακτηρα ανεσης και ισως μερικες φορες κιτσ πολυτελειας(βλεπε πολλα νικελ σε νεα C ).

επισης τις θεωρω λιγοτερο ποιοτικες σε σχεση με τις BMW ειδικα τα τελευταια χρονια.

οι ΒΜ ειναι αρκετα πιο σπορ σε προσανατολισμο και εχουν μια διακριτικη-κομψη πολυτελεια.

επισης τις βρισκω αρκετα πιο ψαγμενες σε στησιμο-τιμονι απλα καποιος να ξεφορτωθει τα Ραν-Φλατ(οπως εκανα εγω και εχει γινει διαβητης....)

προφανως η αποψη μου συμβαδιζει με την υπογραφη μου και δεν ειναι αντικειμενικη....

για μενα η εταιρια απο το Μοναχο εχει κερδισει την καρδια μου αλλα σεβομαι το αστερι και ειδικα τους νεους κινητηρες τυπου Diesotto...οχι τοσο ομως για να αλλαξω γνωμη...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Συμφωνω,τα προτειμουν συνηθως μεγαλες ηλικιες.Παντως οι προδιαγραφες για Αμερικη ειναι καλυτερες και τα αυτοκινητα ειναι φουλ φουλ εξτρα.

η Mercedes κατασκευαζει πολυ καλα αυτοκινητα που εχουν εναν χαρακτηρα ανεσης και ισως μερικες φορες κιτσ πολυτελειας(βλεπε πολλα νικελ σε νεα C ).

επισης τις θεωρω λιγοτερο ποιοτικες σε σχεση με τις BMW ειδικα τα τελευταια χρονια.

οι ΒΜ ειναι αρκετα πιο σπορ σε προσανατολισμο και εχουν μια διακριτικη-κομψη πολυτελεια.

επισης τις βρισκω αρκετα πιο ψαγμενες σε στησιμο-τιμονι απλα καποιος να ξεφορτωθει τα Ραν-Φλατ(οπως εκανα εγω και εχει γινει διαβητης....)

Oι BMW δεν προοριζονται για σπορ οδηγηση,προοριζονται οπως και οι mercedes.Οι 2 αυτες εταιριες ειναι και θα ειναι αιωνιοι ανταγωνιστες επωμενως και οι δυο θα ανταγονιζονται για συγκεκριμενο λογο.Τωρα τα πακετα Μ που βγαινουν και κανουν πιο σπορ τις BMW το ιδιο γινεται και στις mercedes με τα πακετα brabus και AMG.

[sIGPIC][/sIGPIC]

η διαφορα ειναι ομως οτι η μεν AMG εχει την ακριβεια ενος σφυριου ενω οι Μ3/5 ειναι νυστερια...

ε ρ γ α λ ε ι α

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλα εδω μεσα μερικοι εχουν πολυυυ πλακα!:lol::lol:ειδικα αυτη η σιγουρια στην αποψη τους λες και τα εχουν οδηγησει και τα 2 αυτοκινητα...:wacko:

και για να μην μπερδευεστε αλλο τα πακετα Μ και αλλο οι εκδοσεις Μ//....

εγω φιλαρακι ειμαι της σχολης Ζ3 Μ κουπε μεγαλο σχολειο....

οσον αφορα τα μεγαλα ΝΑΙ εχω οδηγησει και Μ6 και SL55AMG...και οι διαφορες ειναι πολλες.

Mε τα πακετα δεν ασχολουμαι αφου προκειται για αισθητικες παρεμβασεις με το πολυ ενα χαμηλωμα στην αναρτηση...

εγω μιλαω για εκδοσεις κανονικες M -AMG

και παλι ομως και στις θνητες 320/325 Ε90.92 και στις C200 clk200 κλπ υπαρχει διαφορα...

για να μην μιλησω για κατηγοριες Ζ/SLK ML-X

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλα εδω μεσα μερικοι εχουν πολυυυ πλακα!:lol::lol:ειδικα αυτη η σιγουρια στην αποψη τους λες και τα εχουν οδηγησει και τα 2 αυτοκινητα...:wacko:

και για να μην μπερδευεστε αλλο τα πακετα Μ και αλλο οι εκδοσεις Μ//....

Εσυ πια εχεις οδηγησει για πες μας,και οχι απλα μια βολτα μεσα στην πολη κανονικη οδηγηση.Και αν αναφερεσαι σε μενα ξερω πολυ καλα τι ειναι το Μ,το πακετο Μ και το look Μ.Και για πες μου οι mercedes προοριζονται για μεγαλα ταξιδια και χιλιομετρα ενω οι ΒΜW για σπορ οδηγηση???

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσυ γιατι θιχτηκες ε??:confused:http://www.youtube.com/watch?v=_3TgIu5lMOo

τη γνωμη μου την εχω ξαναπει..σε μερικες κατηγοριες τα bmw και mercendes δεν ανταγωνιζονται μεταξυ τους,αλληλοσυμπληρωνονται:!:

Gia na sigkrino ta 2 aytokinita prospatho na vro ta antoistixa montela stis antoistixes katigories.

SLK Vs Z4. Oute logos pos i merceda eine psila(fenete kai apo tis poliseis).Sinexizoume.

Seira 1 Vs A-Class, einai anoteri i BMW gia pollous kai diaforous logous

Seira 3 vs C-Class.Varethika na vlepo mercedes c class.Kai mia teleytea sigkrisi.

seira 5 vs E-Class.Pali eine anoteri i mercedes nomizo.fenete kai apo tin timi tis

Telos den yparxei antoistixi katigoria bmw gia tin mercedes CLK, opos den yparxei kai antoistixi katigoria mercedes gia tis M3 kai M5(den milame gia tin AMG i tin Brabus,mono gia mercedes milame).

Meta apo to megalo mou post(elpizo na min kourasa) kataligo stin mercedes

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

http://www.autotriti.gr/Autotriti/_magazine/viewthema_autotriti.asp?id_thema=33980

Πρώτη σε πωλήσεις η αγαπημένη των απανταχού ταξιτζήδων! :lol:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

παρολο που σιχαθηκα τις bmw απο την εποχη που κυκλοφορουσαν ολες οι Ε36 (316) με σηματακι M +ζαντες και look Μ3 ψηφιζω ΒΜW,μπορει τα AMG να γαζωνουν αλλα οι γραμμες της Μ3/6 ειναι απιαστες

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

bmw απο μενα,πολυ καλυτερες απο τις mercedes

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.