magiver1908 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 καλημερα επειδη εχω μεινει λιγο πεισω με build 17 kai semaphore 0.95b.τι καινουργιο υπαρχει και μπορω να το περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Οτι χρειάζεσαι (τελευταία CM9, τελευταίος semaphore, τελευταία gapps) βρίσκονται στο πρώτο ποστ. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) κατι για nightly διαβασα ,το καινουργιο semaphore τον βλεπω στην αρχη της σελιδας θα μπορουσεσ να μου τα βαλεις ωσ link? ωραια κατεβασα την ρομ απο την αρχικη μπηκα και στα gapps δεν ξερω πιο να κατεβασα μαλλον το πρωτο.και ο τελευτεος semaphore einai στην αρχη της σελιδας.το changelog ti einai? Edited April 10, 2012 by magiver1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Κοιτα,μολις σου κανει boot loop (και μενα μου εκανε),βγαλε μπαταρια,ξαναβαλτην και μπες στο recovery,θα δεις οτι θα εχεις πλεον το recovery της cm9 (ειναι με μπλε γραμματα),ξανακανε install το zip παλι της cm9 απο εκει και θα φλασαριστει απροβληματιστα. Ναι όντως αμέσως μετά μπήκα σε recovery και ήταν της cm αλλά δεν σκέφτηκα να ξαναφλασάρω καπάκι! Τώρα που είμαι με την 2.3 νιώθω ότι μου λέει το κινητό μου: γιατί μου το έκανες αυτό???:lol: Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ φίλε :) Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 κατι για nightly διαβασα ,το καινουργιο semaphore τον βλεπω στην αρχη της σελιδας θα μπορουσεσ να μου τα βαλεις ωσ link? ωραια κατεβασα την ρομ απο την αρχικη μπηκα και στα gapps δεν ξερω πιο να κατεβασα μαλλον το πρωτο.και ο τελευτεος semaphore einai στην αρχη της σελιδας.το changelog ti einai? Στα gapps κατεβάζεις αυτό με την πιο πρόσφατη ημερομηνία. Οχι απαραίτητα το πρώτο. Το changelog αναφέρει ποιες αλλαγές/βελτιώσεις υπάρχουν στην συγκεκριμένη έκδοση μιας εφαρμογής σε σχέση με την προηγούμενη. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 σε ευχαριστω τα περασα την nightly τον semaphore ton τελευτεο που αναφερεται στην κορυφη της σελιδας τα gapps και ενα pach απο την προηγουμενη σελιδα για την καμερα στα 720.αυτο με την καμερα δεν λειτουργει διχνει μαυρη οθονη στα 720.τι κανω?το ανεβασα στα 1200 μια χαρα τρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) σε ευχαριστω τα περασα την nightly τον semaphore ton τελευτεο που αναφερεται στην κορυφη της σελιδας τα gapps και ενα pach απο την προηγουμενη σελιδα για την καμερα στα 720.αυτο με την καμερα δεν λειτουργει διχνει μαυρη οθονη στα 720.τι κανω?το ανεβασα στα 1200 μια χαρα τρεχει. Λογικά πέρασες τον semaphore 1.0.0sbm. Επρεπε να περάσεις τον 1.0.0s για να έχεις κάμερα 720p Μπορείς να το κάνεις και τώρα αν θες με την γνωστή διαδικασία. Edited April 10, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ναι το semaphore αυτον που λεσ περασα.γιαυτον δεν ειπαρχει patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τα έχει λίγο μπερδεμένα. Το patch δεν είναι για 720p καμερα. Είναι για παίζει video 720p. Για να μην σε κουράζω (και κουράζομαι και εγώ :lol:) πέρασε τον 1.0.0s και θα είσαι ok. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 εαν βαλω τον νεο sema σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω στον stock (pawitp) υπαρχει καπου σε μορφη .zip ...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 εαν βαλω τον νεο sema σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω στον stock (pawitp) υπαρχει καπου σε μορφη .zip ...; Όχι Ηρακλή. Τρεις λύσεις: 1. Κάνεις πρώτα nandroid backup και άμα θέλεις επαναφέρεις. 2. Ξαναπερνάς nightly και gapps. 3. Κάνεις extract το boot.img από την nightly και το περνάς με heimdall. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ηρακλή δεν θα γυρίσεις..! :D Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ηρακλή δεν θα γυρίσεις..! :D Sent from my Galaxy S using homing pigeon Όχι Ηρακλή. Τρεις λύσεις: 1. Κάνεις πρώτα nandroid backup και άμα θέλεις επαναφέρεις. 2. Ξαναπερνάς nightly και gapps. 3. Κάνεις extract το boot.img από την nightly και το περνάς με heimdall. Μαλιστα καταλαβα....κι εσεις sema εχεται και ποια εκδοση...;Κατι διαβαζω για μειωση στην αυτονομια και κολλαω...:( Σας ευχαριστω παιδες...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ποιο spirit fm εγκαθιστούμε? υπαρχει καποιο δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μαλιστα καταλαβα....κι εσεις sema εχεται και ποια εκδοση...;Κατι διαβαζω για μειωση στην αυτονομια και κολλαω...:( Σας ευχαριστω παιδες...:) Τον καινούργιο 1.0.0 έβαλα σήμερα Ηρακλή και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα για την μπαταρία. Βέβαια εγώ δεν κάνω ποτέ oc αλλά δοκιμάζω το καινούργιο touch wake οπότε αυτό ίσως ρίξει λίγο την αυτονομία. Αν ναι θα το απενεργοποιήσω. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τον καινούργιο 1.0.0 έβαλα σήμερα Ηρακλή και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα για την μπαταρία. Βέβαια εγώ δεν κάνω ποτέ oc αλλά δοκιμάζω το καινούργιο touch wake οπότε αυτό ίσως ρίξει λίγο την αυτονομία. Αν ναι θα το απενεργοποιήσω. Τον 1.0.0. ή τον 1.0.0s εβαλες διοτι εγω εβαλα τον δευτερο...μεχρι στιγμης ολα φαινονται καλα και γρηγοροτερα...Θα δω την αυτονομια πως θα κυμανθει κι αν χειροτερεψει αρκετα τοτε επιστροφη στον pawitp.. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τον 1.0.0. ή τον 1.0.0s εβαλες διοτι εγω εβαλα τον δευτερο...μεχρι στιγμης ολα φαινονται καλα και γρηγοροτερα...Θα δω την αυτονομια πως θα κυμανθει κι αν χειροτερεψει αρκετα τοτε επιστροφη στον pawitp.. Τον 1.0.0 Ηρακλή. Προσπαθώ πάντα να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στον stock kernel καθώς δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε σε συχνότητα ούτε σε ram. Απλά μου αρέσει η δουλειά του Στράτου και η τακτική του να σου δίνει την επιλογή να διαλέγεις εσύ με τα διάφορα modules πως θες να είναι ο kernel σου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Η αυτονομία της μπαταρίας είναι πάρα πολύ καλή με την τελευταία nightly (και την προτελευταία) που έχω περάσει σε συνδυασμό με τον Semaphore. Όλα λειτουργούν άψογα. Ούτε random reboot, ούτε SOD, ούτε τίποτα...! Θα προσθέσω στον οδηγό τις παρατηρήσεις σας για SIM, External SDCard και τα bootloops. Δεν βάζω στον οδηγό το patch για τον Semaphore αφού ο Στράτος έφτιαξε έκδοση για την CM9 (με λιγότερη μνήμη βέβαια) που δουλεύει χωρίς το patch. Οι έμπειροι ξέρουν που θα το βρουν για να το περάσουν αν θέλουν να βάλουν την έκδοση που είναι για την Slim. Οι άπειροι ας βάλουν την έτοιμη έκδοση του Στράτου για την CM9 ώστε να μην ανησυχούν για τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τον 1.0.0 Ηρακλή. Προσπαθώ πάντα να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στον stock kernel καθώς δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε σε συχνότητα ούτε σε ram. Απλά μου αρέσει η δουλειά του Στράτου και η τακτική του να σου δίνει την επιλογή να διαλέγεις εσύ με τα διάφορα modules πως θες να είναι ο kernel σου. Κι εγω προτιμω να συγκλινω προς τον στοκ καθε φορα αλλα τα τοσα παραπανω mb στην ραμ που προσφερει ειναι πειρασμος...αλλωστε ειναι συμβατος με cm9 οποτε.... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Κι εγω προτιμω να συγκλινω προς τον στοκ καθε φορα αλλα τα τοσα παραπανω mb στην ραμ που προσφερει ειναι πειρασμος...αλλωστε ειναι συμβατος με cm9 οποτε.... Βασικά είναι συμβατός εφόσον έχεις περάσει το κατάλληλο patch. Διαφορετικά υπάρχει, από όσο διάβασα, πρόβλημα με το video. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Βασικά είναι συμβατός εφόσον έχεις περάσει το κατάλληλο patch. Διαφορετικά υπάρχει, από όσο διάβασα, πρόβλημα με το video. Πολυ σωστα τυπικα ομως γιατι ουσιαστικα εισαι κομπλε... προσωπικα δεν με απασχολει η εγγραφη/αναπαραγωγη 720p αλλα και παλι ποτε ενα απλο patch δεν σου προσφερε τοση παραπανω ραμ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 O pawitp έφτιαξε νέο thread για τις nightly http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1592131 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μαλιστα καταλαβα....κι εσεις sema εχεται και ποια εκδοση...;Κατι διαβαζω για μειωση στην αυτονομια και κολλαω...:( Σας ευχαριστω παιδες...:) Η αυτονομία είναι στο κανονικό στάνταρ επίπεδο. Εγώ βγάζω περίπου 6 ώρες προβολή όπως πάντα (120% oc-ondemand) 1.0.0sbm (εννοείται!) φοράω εγώ. Ούτε mb δεν χαρίζω από τη ραμ :D! Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Η αυτονομία είναι στο κανονικό στάνταρ επίπεδο. Εγώ βγάζω περίπου 6 ώρες προβολή όπως πάντα (120% oc-ondemand) 1.0.0sbm (εννοείται!) φοράω εγώ. Ούτε mb δεν χαρίζω από τη ραμ :D! Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παλαιοτερα ισχυριζομασταν οτι δεν παιζει ρολο η χωρητικοτητα της ραμ στο android αλλα αποδειχθηκε απατη καθως οπως στον γαλαξια μας αλλα και σε αλλες ανδροειδη συσκευες οσο πιο πολυ ram εχεις τοσο πιο καλα ανταποκρινεται το λειτουργικο...και τωρα που εχουμε την δυνατοτητα απο τα 340 να παμε στα 400 θεωρω οτι ειναι μονοδρομος!!! Μια απορια ομως, τωρα που ειμαι με τον sema 1.0.0s εχοντας βαλει το patch πρωτα, εαν γυρισω στον απλο 1.0.0 θα υπαρξει προβλημα με το patch..;δηλαδη πρεπει να αφαιρεθει το patch..; Την καλημερα μου σε ολους..:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_sakis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Καλημερα παιδια μολις ηρθα και εγω απο official 2.3.3,μια ερωτηση δεν μπορουμε να εχουμε την εγγραφη βιντεο και φωτο στην καρτα μνημης γιατι δν εχει καμια τετοια επιλογη; Edited April 11, 2012 by dr_sakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts