elflost Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Απίστευτο! Σίγουρα πρόκειται για κάτι που δεν ακούς συχνά, αλλά καλό θα ήταν να δεις αν θα το επαναλάβει σαν λάθος.Και βέβαια καλό είναι να το αναφέρεις στην αντίστοιχη συζήτηση για λάθη στο xda Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σήμερα η build 15 μου έκανε ένα κουλό που με ανησύχησε αφού δεν πρόκειται για λεπτομέρεια αλλά για κάτι αρκετά σημαντικό. Πήρα κάποιο τηλέφωνο, μίλησα κανονικά και μόλις το έκλεισα με πήρε τηλέφωνο μια άλλη επαφή μου να με ρωτήσει αν θέλω κάτι. Το τηλέφωνο είχε καλέσει και μια άλλη επαφή λοιπόν όσο εγώ μιλούσα με την πρώτη. Κοιτάζοντας το ιστορικό είδα ότι όντως είχε γίνει η κλήση στην επαφή που δεν ήθελα να καλέσω ενώ η κλήση που είχα κάνει εκούσια δεν είχε καταγραφεί καθόλου!!! Και ας είχα μιλήσει κανονικά! Καλή η αίσθηση του παγωτού και γενικά του καινούργιου, αλλά τέτοιου είδους σφάλματα δεν γίνεται να τα ανεχτείς. Απογοητεύτηκα λίγο αφού η build 15 έχει πολύ καλή αίσθηση και δεν μου πάει η καρδιά να την βγάλω. Απίστευτο! Σίγουρα πρόκειται για κάτι που δεν ακούς συχνά, αλλά καλό θα ήταν να δεις αν θα το επαναλάβει σαν λάθος.Και βέβαια καλό είναι να το αναφέρεις στην αντίστοιχη συζήτηση για λάθη στο xda Θυμάμαι πριν από κάποιο καιρό ένα μέλος είχε ποστάρει στο θέμα android - εφαρμογές ότι με την εφαρμογή handcent πήγαιναν κάποια από τα μηνύματά του σε άλλους παραλήπτες. Και συγκεκριμένα είχε φρικάρει γιατί ένα μήνυμά του αντί να πάει στον κολλητό του πήγε στο αφεντικό του :p. Πέρα απ' αυτό, αυτό που συνέβη είναι όντως ανησυχητικό. Αν σου ξανασυμβεί το καλύτερο θα ήταν να ξηλώσεις τη rom. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Νέος Semaphore. 0.8.0 (09/02/2012) - bundled Semaphore Script Manager v0.73 - added NSTools clearing option in CWM - gzip kernel compression (faster boot) - fixed BLN - fixed mobile data limit - fixed CWM display text position issue - fixed root initramfs files ownership - fixed reboot when plug charger (?) - LiveOC: Max OC 130 (was 150) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ψάχνοντας στο νήμα της CM9 δεν είδα κάποιο άλλο παράπονο σχετικό με αυτό που μου συνέβη. Φαντάζομαι ότι αν ήταν bug της ρομ, απο τόσες χιλιάδες άτομα που την τεστάρουμε, κάποιος θα είχε αναφέρει κάτι. Πιθανόν να πρόκειται για δικό μου πρόβλημα αν και η εγκατάσταση έγινε πολύ προσεκτικά και δεν μπορώ να φανταστώ τι πήγε στραβά. Τέλος πάντων. Θα την αφήσω για λίγες μέρες να δω αν θα το ξανακάνει. Το καλό στην περίπτωσή μου είναι ότι χάρη στις κυβερνήσεις αυτής της χώρας δεν έχω αφεντικό για να το πάρω κατα λάθος τηλέφωνο :P Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @mindfield: μην μασάς,είσαι αφεντικό του εαυτού σου!Αναφορικά με το πρόβλημα μην εστιάζεις αποκλειστικά στην rom,σκέψου και ασυμβατότητα-μπέρδεμα μεταξύ εφαρμογών ή και συνδιασμού εφαρμογών-rom. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @mindfield: μην μασάς,είσαι αφεντικό του εαυτού σου!Αναφορικά με το πρόβλημα μην εστιάζεις αποκλειστικά στην rom,σκέψου και ασυμβατότητα-μπέρδεμα μεταξύ εφαρμογών ή και συνδιασμού εφαρμογών-rom. Ναι αλλα ο εαυτός μου δεν πληρώνει καλα :) Ισως να έχεις δίκιο με την ασυμβατότητα των εφαρμογών. Πέρασα μπόλικες όταν την έβαλα. Θα το ελέγξω! Thanx! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα στην παρέα..έχω δοκιμάσει από εχτές CM9 b15 και rc4.2 και την 4.1 προηγουμένως...το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.όταν δεν υπάρχει wifi και είναι στο ίντερνετ με data (συνήθως 2 g) δεν μου έρχονται μηνύματα και κλήσεις.πρέπει να κλείσω τα δεδομένα για να λειτουργήσει...έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα; Ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα το γνωρίζω, αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα οι κλήσεις από το ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) BUILD 16 Regression in BUILD 15: Superuser application crashes (fix) Regression in BUILD 15: Data Roaming enabled by default Back camera does not record geotagging Camera crashes when changing resolution New: WM8994 Extensions (aka "Voodoo Sound") is now configurable from DSP Manager\ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593 Λίγες οι αλλαγές σε αυτή την Build Επίσης απο ότι βλέπω, τα gapps πλέον τα κατεβάζουμε απο το rom manager και έχουν ενσωματωμένο το face unlock Edited February 10, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Έφτασε και η BUILD 16! - Regression in BUILD 15: Superuser application crashes (fix) - Regression in BUILD 15: Data Roaming enabled by default - Back camera does not record geotagging - Camera crashes when changing resolution - New: WM8994 Extensions (aka "Voodoo Sound") is now configurable from DSP Manager Τα μεγάλα πνεύματα... έτσι mindfield; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 δεν χρειαζεται να την περασω τοτε.. τιποτα σπουδαιο. περιμενω την επομενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Πολύ απογοήτευση η b16 :down: , τσάμπα η προσμονή...... τόσο καιρό το fix του su και το check στο data roaming ενσωμάτωναν?? πάμε για την επόμενη............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλή φάση το ελληνικό λεξικό στο android πληκτρολόγιο με την b16. Δυστυχώς όμως μετά από 1,5 χρόνο swype δεν με βολεύει όσο και να το πάλεψα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Πήγα να περάσω χθες την Build 16 πάνω από την Build 15 (χωρίς factory reset) αλλά μου έκανε πρόβλημα με τον συγχρονισμό του ημερολογίου που δεν έστρωνε ούτε με το fix οπότε λέω να την ξαναπροσπαθήσω αύριο με factory reset για να δω τι θα γίνει αν και δεν έχει καμία ουσιαστική αλλαγή από την Build 15. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Πήγα να περάσω χθες την Build 16 πάνω από την Build 15 (χωρίς factory reset) αλλά μου έκανε πρόβλημα με τον συγχρονισμό του ημερολογίου που δεν έστρωνε ούτε με το fix οπότε λέω να την ξαναπροσπαθήσω αύριο με factory reset για να δω τι θα γίνει αν και δεν έχει καμία ουσιαστική αλλαγή από την Build 15. Νίκο, ξέρω ότι ακούγεται κουφό αλλά πριν κάνεις reset δοκίμασε να περάσεις το fix δυο τρεις φορές απανωτά. Σε πολλούς έχει δουλέψει έτσι. Δοκίμασε μπας και αποφύγεις την ταλαιπωρία. Edit: Άκυρο. Το δοκίμασα και εγώ αλλά τζίφος. Πίσω σε b15. Βαριέμαι το στήσιμο μετά από factory reset. Edited February 11, 2012 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Γιατί στο instalation guide της CM9 δεν προτείνεται wipe dalvik cache? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Γιατί στο instalation guide της CM9 δεν προτείνεται wipe dalvik cache? Γιατι η dalvik cache ειναι στο /data partition. Οποτε αν κανεις το factory reset εισαι οκ Εγω απο συνηθεια το κανω παντα :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Νίκο, ξέρω ότι ακούγεται κουφό αλλά πριν κάνεις reset δοκίμασε να περάσεις το fix δυο τρεις φορές απανωτά. Σε πολλούς έχει δουλέψει έτσι. Δοκίμασε μπας και αποφύγεις την ταλαιπωρία. Θα το δοκιμάσω να δω...! Πάντως όταν πήγα στις Ρυθμίσεις Συγχρονισμού αντί να γράφει "Συγχρονισμός Ημερολόγιο" έγραφε κάτι άλλο (δεν θυμάμαι ακριβώς). Τέλος πάντων θα κάνω αυτό που μου είπες να δω αν θα φτιάξει. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Γιατι η dalvik cache ειναι στο /data partition. Οποτε αν κανεις το factory reset εισαι οκ Εγω απο συνηθεια το κανω παντα :p Οπότε το wipe dalvik cache είναι περιττό? What μέσα σε έναν μήνα μας έχεις βγάλει δύο wipes περιττά (dalvik και battery stats) :) Αλλα δύο έχουν μείνει, κανόνισε να τα κόψουμε και αυτά :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 To wipe dalvik cache κάπου διάβασα ότι μπορεί να "σπάσει" κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές και να χρειαστούν ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Θα το δοκιμάσω να δω...! Πάντως όταν πήγα στις Ρυθμίσεις Συγχρονισμού αντί να γράφει "Συγχρονισμός Ημερολόγιο" έγραφε κάτι άλλο (δεν θυμάμαι ακριβώς). Τέλος πάντων θα κάνω αυτό που μου είπες να δω αν θα φτιάξει. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Επειδή και εγώ είχα το πρόβλημα με τον συγχρονισμό ημερολογίου για πρώτη φορά, (μετά από φλασάρισμα τόσων build ποτέ πριν δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα),όντως δεν γράφει για συγχρονισμό ημερολογίου αλλά για κάτι άλλο,επιβεβαιώνω.Βέβαια,εγώ πέρασα μόνο μια φορά το fix και διορθώθηκε(και παρεμπιπτόντως,πλέον γράφει συγχρονισμός ημερολογίου!) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Επομένως αυτό το διαφορετικό που έγραφε έδειχνε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό του ημερολογίου! Μόλις είδα το edit του Μάκη στο προηγούμενο post του ότι τελικά δεν του δούλεψε το fix οπότε μάλλον θα περιμένω αφού δεν έχει και καμιά μεγάλη διαφορά η Build 15 με την Build 16. Άντε να δούμε πότε θα λύσουνε και αυτό το πρόβλημα με το ημερολόγιο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Οπότε το wipe dalvik cache είναι περιττό? What μέσα σε έναν μήνα μας έχεις βγάλει δύο wipes περιττά (dalvik και battery stats) :) Αλλα δύο έχουν μείνει, κανόνισε να τα κόψουμε και αυτά :lol: χαχαχα τα πολλα wipes αλλοιώνουν το φλασαρισμα ρε φιλε! :p To wipe dalvik cache κάπου διάβασα ότι μπορεί να "σπάσει" κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές και να χρειαστούν ξανά εγκατάσταση. Εμενα παντως ποτε δεν μου εχει δημιουργηθει προβλημα,με τα apps που εχω παρολο που κανω συχνα clear cache και dalvik Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Εμένα με το που πέρασα την 16 μου σβησε όλα τα gapps, το foursquare, το goggles το skroutz και κανα δυο άλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Χρειάζεται να περάσεις τα καινούργια gapps που έχουν για την Build 16. Τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα γιατί στα έσβησε. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα η CM9 είναι σε στάδιο ALPHA οπότε δυστυχώς όλων των ειδών τα προβλήματα είναι αναμενόμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 ξερει κανεις τι στο καλο ειναι το /data/data2 ? δεν το εχω ξαναδει σε gingerbread ή froyo εχει μεσα 2 φακελους: com.android.providers.downloads/ com.google.android.gm/ οπου ο καθενας εχει απο εναν φακελο cache αδειο... Οχι οτι με πειραζει ,απλα απο περιεργεια Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts