Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SOD δεν είχα ούτε ένα από την μέρα που την έβαλα οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι!

Όπως είπα είναι πολύ σταθερή και προς το παρόν δεν έχω κανένα παράπονο.

Superuser κάνε μου τη χάρη και δοκίμασε αυτό το video στην CM9 σου (ζητάω συγκεκριμένα απο εσένα γιατί έχεις βάλει το patch)

http://www.mediafire.com/?sbh11cc7a6nx9sc

Δοκίμασα με MX Player και παίζει μαζί με ήχο αλλά έχει αισθητό lag που σημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο.

Πήγα να αλλάξω από τα settings την αποκωδικοποίηση σε H/W από S/W που είναι αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζει αυτή τη μορφή βίντεο.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει τα εικονιδια της notification μεσω uot kitchen?Aπ οτι ειδα υποστηριζει μονο για cm7 και ηθελα να ρωτησω πριν το ρισκαρω Edited by truckman

ρε παιδια πως βαζουμε google apps στην Nightly?

εγκατεστησα κανονικα την cm9, μετα πηγα να βαλω με τον ιδιο τροπο και τo gapps με wipe data μετα το Install αλλα τιποτα κανει bootloop συνεχεια, το δοκιμασα 2 φορες και ειχα το ιδιο αποτελεσμα

το gapps το κατεβασα απο εδω και ειναι αυτο με την πιο προσφατη ημ/νια

http://goo.im/gapps/

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ρε παιδια πως βαζουμε google apps στην Nightly?

εγκατεστησα κανονικα την cm9, μετα πηγα να βαλω με τον ιδιο τροπο και τo gapps με wipe data μετα το Install αλλα τιποτα κανει bootloop συνεχεια, το δοκιμασα 2 φορες και ειχα το ιδιο αποτελεσμα

το gapps το κατεβασα απο εδω και ειναι αυτο με την πιο προσφατη ημ/νια

http://goo.im/gapps/

Βαιλη,μετα την εγκατασταση της cm9,εκανες boot το κινητο χωρις να περασεις τα gapps?αυτο που περασες μετα ειναι το gapps-ics-20120317-signed.zip? Edited by truckman

Αν έρχεσαι απο Samsung rom, αφού φλασάρεις την nightly το κινητό θα bootάρει θες δεν θες. Γενικά επειδή ένα παραπανίσιο wipe μπορεί να σε στείλει σε bootloop, εγώ τα κάνω ως εξής:

Απο Samsung Rom κάνω wipe data, wipe cache (θεωρητικά wipe Dalvik δεν χρειάζεται αφού όταν κάνεις wipe data γίνεται wipe και η dalvik), flash την nightly,περιμένω να γίνει το πρώτο boot, κάνω reboot σε recovery, wipe data, wipe cache, flash gapps, reboot system. Ετσι δεν πέφτω σε bootloop. Εννοείται όλα αυτά χωρίς micro sd και sim.

PS. βγηκε νεα nightly http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd

Κώστας

ναι αυτο ειναι παρη :)

@mindfield

αυτο κανω και εγω απλα στο δευτερο βημα κανω μονο wipe data

καπου διαβασα οτι αμα προερχεσαι απο cm7 το προβλημα λυνεται και μπουταρει κανονικα, το δοκιμασα και ετσι αλλα δεν...

θα προσπαθησω και με την νεα Nightly να δω τι γινεται αλλιως παω καυτευθειαν για slim :)

ευχαριστω παιδες

εδιτ

τελικα παιδες μπουταρε, αληλουια :p

απο οτι καταλαβα στο δευτερο βημα εκανα οπως ελεγε και στις οδηγιες ο pawtip install gapps και μετα wipe data

τωρα εκανα αυτο που ειπε ο mindfield, πρωτα wipe data-cache, install gapps και μετα ξαναεκανα wipe data και ολα κομπλε

για να δουμε τωρα με τη ραμ και τους κερνελς τι γινεται :D

Edited by suspect21

Εφυγε ο suspect απο froyo? Απιστευτο... :p Πρεπει να ειναι πασχαλινο θαυμα! Ερωτηση, αν κανω nandroid και θελω να γυρισω πισω σε gb, δεν μπορω απ'ευθειας απο ics?
- Alex

Καλησπέρα παιδιά μια απορία,πια η διαφορα μεταξύ της RC και nightly εκδόσεων;

ειναι οι nightly οι rc και οι stable

οι nightly ειναι κατι σαν alpha οι rc κατι σαν beta και οι stable τελικες εκδοσεις

@Alex

ε ναι με εχει επηρεασει το πασχαλινο κλιμα που λες και εσυ... :lol::lol:

κανω καποιες δοκιμες και φυσικα εχω παντα ετοιμο το back up απο jsd :D :lol:

για την ερωτηση που κανεις, δεν ξερω σιγουρα ας μας απαντησει καποιος που το εχει τεσταρει

Εφυγε ο suspect απο froyo? Απιστευτο... :p Πρεπει να ειναι πασχαλινο θαυμα! Ερωτηση, αν κανω nandroid και θελω να γυρισω πισω σε gb, δεν μπορω απ'ευθειας απο ics?

Έχει αλλάξει το σύστημα αρχείων σε ext4 και yaffs2 με την CM9 οπότε δεν νομίζω να μπορείς (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ).

Για σίγουρα πέρνα με Odin μια stock και ρίξε από πάνω το nandroid. Ούτε πέντε λεπτά υπόθεση είναι να φλασάρεις μία stock ROM... αφού το ξέρεις.:p

Άντε, σε περιμένουμε στην παρέα. Με τις δικές σου γνώσεις και με αυτά που ξετρυπώνεις κάθε λίγο και λιγάκι θα έχουμε να ασχολούμαστε με την CM9!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μόλις διάβασα κάποια ποστς και ειδικά αυτά του Μάκη και χαλάστηκα... Όπως ξέρεις έχω πολλές εφαρμογές, δεν περίμενα να έχει θέμα χώρου :(
- Alex

Κάνε το κόλπο με το .nodatadata και είσαι έτοιμος. Δεν θα έχεις πρόβλημα χώρου και όπως αναφέρουν σχεδόν όλοι δεν χάνεται και τίποτα από την ταχύτητα της CM9.

Αν θες υπάρχει και αυτό το fix αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Σε αυτήν ο pawitp επέστρεψε από τα 370mb ram στα 320 με την δικαιολογία ότι υπάρχει θέμα με την αναπαραγωγή κάποιων video. Οπότε όποιος θέλει να παραμείνει στον stock kernel με 370 mb ram ας μην περάσει την καινούργια nightly. Ή βέβαια μπορεί να την περάσει σε συδυασμό με patch και semaphore.

Επίσης, όπως έχετε παρατηρήσει, στην ics το background των περισσότερων εφαρμογών της google (επαφές, ημερολόγιο κλπ) είναι λευκό. Αυτό ίσως δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη μπαταρίας καθώς η amoled του κινητού μας τρώει τρελή μπαταρία στο λευκό ενώ σχεδόν καθόλου στο μαύρο. Αν σας ενδιαφέρει το παραπάνω ή για λόγους αισθητικής προτιμάτε το μαύρο background μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο από αυτά).

@Superuser: Νίκο, το modάκι που είχες ανεβάσει για 160 χαρακτήρες στα sms το έχεις δοκιμάσει στις τελευταίες nightlies;

Edited by Superuser
Μάκης

Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε με τον nova launcher να δημιουργήσουμε δικούς μας φακέλους για να οργανώσουμε κάπως τις εφαρμογές μας;Μου έκανε εντύπωση η επιλογή που μας δίνει στο nova settings/desktop/folder preview και ύστερα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 3 επιλογές..

Επίσης, όπως έχετε παρατηρήσει, στην ics το background των περισσότερων εφαρμογών της google (επαφές, ημερολόγιο κλπ) είναι λευκό. Αυτό ίσως δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη μπαταρίας καθώς η amoled του κινητού μας τρώει τρελή μπαταρία στο λευκό ενώ σχεδόν καθόλου στο μαύρο. Αν σας ενδιαφέρει το παραπάνω ή για λόγους αισθητικής προτιμάτε το μαύρο background μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο από αυτα)

Πολύ καλό το mod με το μαύρο φόντο. Δοκίμασα τα gmail,mms, YouTube,calendar και δουλεύουν μια χαρα.

Edited by spookgf

Επίσης, όπως έχετε παρατηρήσει, στην ics το background των περισσότερων εφαρμογών της google (επαφές, ημερολόγιο κλπ) είναι λευκό. Αυτό ίσως δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη μπαταρίας καθώς η amoled του κινητού μας τρώει τρελή μπαταρία στο λευκό ενώ σχεδόν καθόλου στο μαύρο. Αν σας ενδιαφέρει το παραπάνω ή για λόγους αισθητικής προτιμάτε το μαύρο background μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο από αυτά).

Θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί έψαχνα για κάτι τέτοιο και σκεφτόμουνα να αρχίσω μόνος σου τα mods.

Αν δουλέψει σωστά θα προστεθεί στην πρώτη σελίδα.

@Superuser: Νίκο, το modάκι που είχες ανεβάσει για 160 χαρακτήρες στα sms το έχεις δοκιμάσει στις τελευταίες nightlies;

Δουλεύει μια χαρά με όσες εκδόσεις έχω περάσει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Με ICS πια. Ο οδηγός θέλει μια μικρή διόρθωση γιατί πριν τα gapps κάνει reset... Άντε να δούμε...

Μέχρι στιγμής δε μου αρέσει ότι μπλέκονται τα settings του trebuchet και του nova... Και ότι δε βλέπω πουθενά το Facebook account για να βάλω τις επαφές. Προφανώς ήταν της Samsung καλούδι αυτό.

Και που είναι το ωραίο animation που είδα χθες, Νίκο; και γιατί είναι 4.0.3; Το τελευταίο έβαλα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έχεις δίκιο ότι κάνει reset όταν κάνεις εγκατάσταση από Gingerbread.

Γιατί μπλέκονται τα settings; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Με το Facebook υπάρχει θέμα γενικά. Αν δεις και στην εφαρμογή δεν έχει συγχρονισμό όπως στην Gingerbread. Κάπου νομίζω πως έχει πάρει το μάτι μου ένα fix και ψάχνω να το βρω.

Στην πρώτη σελίδα έβαλα την σελίδα των nightlies και των gapps για download. Αν έβαλες την build 17 που έχει η σελίδα του xda τότε έχεις την 4.0.3 γιατί ο pawitp δεν έχει προσθέσει τις nightlies στον οδηγό. Λέει ότι θα φτιάξει αποκλειστικό thread για τις nightlies.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

βρηκα το πρωτο bug αν και δε ξερω αν το κανει μονο σε εμενα η γενικα.οταν παω να αντιγραψω κατι απο τον υπολογιδτη μου στην εξωτερικη sd κολλαει το συμπαν...!οποτε αναγκαστηκα τα βαζω στην εσωτερικη ολα αρχικα. Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Σε αυτήν ο pawitp επέστρεψε από τα 370mb ram στα 320 με την δικαιολογία ότι υπάρχει θέμα με την αναπαραγωγή κάποιων video. Οπότε όποιος θέλει να παραμείνει στον stock kernel με 370 mb ram ας μην περάσει την καινούργια nightly. Ή βέβαια μπορεί να την περάσει σε συδυασμό με patch και semaphore.

Μακη ζωγαφισες παλι,περασα τα ζιπακια για επαφες και ημερολογιο και δουλευουν αψογα,ηταν οτι με χαλουσε περισσοτερο στην cm9.Ευχαριστουμε :D

Με την ευκαιρια,διαβαζω συχνα εδω μεσα για semaphore 098 (και το patch) την οποια εκδοση δεν βλεπω πουθενα στο xda,μονο η 097 φαινεται.Υπαρχει καποιο λινκ για την 98 μαζι με το πατσακι?

Semaphore 0.9.8s (τον έχει λίγο πιο πάνω από τα Attached Files με τις υπόλοιπες εκδόσεις Semaphore).

Support for 720p Video Record/Playback (το patch για να λειτουργεί η εγγραφή και η αναπαραγωγή βίντεο σε 720p με τον Semaphore).

Το patch θα το προσθέσω και στην πρώτη σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

η προηγουμενη nightly (4/8) και αυτη 340mb δεν ειχε?

στην cm9 με τον bigmem semaphore και το patch δεν με βαζει καν στην βιντεοκαμερα, μονο στην καμερα

παρ'ολα αυτα τα 720p τα παιζει μια χαρα (οσα παιζουν τουλαχιστον οι ics)

Μια βοήθεια από κάποιον πιο έμπειρο. Με τα gapps ρε παιδιά τι ακριβώς παίζει. Ποια είναι η τελευταία έκδοση και πως ακριβώς την βρίσκω.; Έχει να κάνει με ποια έκδοση της CM9 φοράω; Όσο πιο καινούργια τόσο πιο καλά; Για παράδειγμα εγώ βρήκα μια έκδοση με ημερομηνία 17/3/2012 αυτή είναι η τελευταία;

Και ότι δε βλέπω πουθενά το Facebook account για να βάλω τις επαφές. Προφανώς ήταν της Samsung καλούδι αυτό.

Όχι ακριβώς. Πάντα η google είχε πρόβλημα με τα api που χρησιμοποιούσε το facebook αλλά μέχρι και την ginger έκανε τα στραβά μάτια. Με την ics όμως δήλωσε στο facebook ότι αν δεν αλλάξει τα api του δεν θα υποστηρίξει τον συγχρονισμό με το λογισμικό της. Το facebook αρνήθηκε γιατί είναι το facebook. Οπότε έχουμε έναν διαγωνισμό για το ποιός την έχει μεγαλύτερη ... την δύναμη. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το facebook αλλά από πολλούς προτείνεται αυτή η εφαρμογή σαν λύση.

βρηκα το πρωτο bug αν και δε ξερω αν το κανει μονο σε εμενα η γενικα.οταν παω να αντιγραψω κατι απο τον υπολογιδτη μου στην εξωτερικη sd κολλαει το συμπαν...!οποτε αναγκαστηκα τα βαζω στην εσωτερικη ολα αρχικα.

Δεν έχω εξωτερική για να το τσεκάρω. Σαν ιδέα, δοκίμασε με αυτήν την εφαρμογή να αλλάξεις από mass storage σε mtp την σύνδεση usb και δες αν λύνει το πρόβλημά σου.

Μακη ζωγαφισες παλι,περασα τα ζιπακια για επαφες και ημερολογιο και δουλευουν αψογα,ηταν οτι με χαλουσε περισσοτερο στην cm9.Ευχαριστουμε :D

Παρακαλώ Πάρη.

Μάκης

Μια βοήθεια από κάποιον πιο έμπειρο. Με τα gapps ρε παιδιά τι ακριβώς παίζει. Ποια είναι η τελευταία έκδοση και πως ακριβώς την βρίσκω.; Έχει να κάνει με ποια έκδοση της CM9 φοράω; Όσο πιο καινούργια τόσο πιο καλά; Για παράδειγμα εγώ βρήκα μια έκδοση με ημερομηνία 17/3/2012 αυτή είναι η τελευταία;

ναι αυτη ειναι η τελευταια

ποια ρομ εχεις? δεν εχεις εγκατεστημενα τα gapps?