Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το patch είναι για την έκδοση του 0.9.8s και 0.9.8sbm που δίνουν 387MB ή 400ΜΒ RAM αντίστοιχα αλλά χάλαγε η εγγραφή και η αναπαραγωγή βίντεο.

Αν βάλεις τον 0.9.8sbm θα εξακολουθείς να μην έχεις εγγραφή στα 720p και ας περάσεις το patch όπως και με τον 0.9.7bm.

αρα 0.9.8s + patch?(με την γνωστη μεθοδο CWM Recovery (install zip from sdcard> choose zip from sdcard)?

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, βάλε τον 0.9.8s και μετά το patch. Πάρε πρώτα ένα nandroid backup πριν ξεκινήσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Φαίνεται ότι ο χρήστης noobnl που είναι και ο "πατέρας" του mod που δίνει την περαιτέρω ram, θα ερευνήσει το θέμα με την αναπαραγωγή των HD videos
Κώστας

Λοιπόν, πέρασα την nightly μαζί με τον Semaphore 0.9.8s και το patch και όλα λειτουργούν άψογα. Η αναπαραγωγή HD βίντεο γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα όπως επίσης και η εγγραφή.

Άλλη αίσθηση να βλέπεις το κινητό σου με 387MB RAM και όλα να λειτουργούν κανονικά!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

μια και λεμε για nightly νομιζω μια αλλαγη που φαινεται ειναι ο dialer.ειναι καπως διαφορετικη η διαταξη των πληκτρων μου φαινεται

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Λοιπόν, πέρασα την nightly μαζί με τον Semaphore 0.9.8s και το patch και όλα λειτουργούν άψογα. Η αναπαραγωγή HD βίντεο γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα όπως επίσης και η εγγραφή.

Άλλη αίσθηση να βλέπεις το κινητό σου με 387MB RAM και όλα να λειτουργούν κανονικά!:D

αυτα τα περασες πανω απο τα παλια με CWM Recovery (install zip from sdcard> choose zip from sdcard)?

κατι που πρεπει να γινει επιπλεον?

Εκτος απο την μνημη καποια αλλη διαπυστωση οσο αφορα την nightly?

Τα πάντα γίνονται από το CWM με τον τρόπο που λες στην CM9 και γενικά στις custom ROMs. Κάνε αν θες ένα wipe cache/dalvik cache πριν και μετά το φλασάρισμα.

Καμία αλλαγή άξια αναφοράς προς το παρόν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Στα λόγια μου ήρθες :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Ωραία..., από 'κει που είχα κάτι βδομάδες να φλασάρω ξαφνικά πέσανε όλα μαζί! Χθες φλάσαρα αλλά αφού βγήκε νέα λέω να υποκύψω.:p

370MB με τον stock kernel και με τον Semaphore πάμε 387MB ή 400MB με την BM έκδοση. Καθόλου άσχημα!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ωραία..., από 'κει που είχα κάτι βδομάδες να φλασάρω ξαφνικά πέσανε όλα μαζί! Χθες φλάσαρα αλλά αφού βγήκε νέα λέω να υποκύψω.:p

370MB με τον stock kernel και με τον Semaphore πάμε 387MB ή 400MB με την BM έκδοση. Καθόλου άσχημα!:)

Θέλει και το patch ή το περάσανε μέσα;

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Θέλει και το patch. Δοκίμασα και χωρίς αυτό για να δω αν το περάσανε μέσα αλλά δυστυχώς δεν δούλευε σωστά η αναπαραγωγή HD βίντεο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

βλεπω ενδιαφεροντα πραγματα...ειμαι με jw1 και sema να την κανω την αλλαγη;;με τρωνε τα χερια μου....

Xiaomi 12 Pro

βλεπω ενδιαφεροντα πραγματα...ειμαι με jw1 και sema να την κανω την αλλαγη;;με τρωνε τα χερια μου....

Μη ρωτάς, βάλε ICS και θα ξεχάσεις τα παλιά! :)

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Μη ρωτάς, βάλε ICS και θα ξεχάσεις τα παλιά! :)

το μονο που δεν εχω φλασαρει μεχρι στιγμης ειναι οτο παγωτακι...απλα ειμαι και πλεονεκτης ,θελω να λειτουργουν ολα καλα

edit: ics is coming to town....

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Πίστεψε με ότι τα πράγματα που δεν λειτουργούν είναι αυτά που δε θα σου λείψουν.

Το κινητό είναι λειτουργικότατο για καθημερινή χρήση και πιο ομαλό από οποιαδήποτε Gingerbread.

Όταν νιώσεις την αίσθηση του ICS θα παραβλέψεις τα ένα δυο πράγματα που δεν λειτουργούν (αν τα χρησιμοποιείς και ποτέ δηλαδή).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πίστεψε με ότι τα πράγματα που δεν λειτουργούν είναι αυτά που δε θα σου λείψουν.

Το κινητό είναι λειτουργικότατο για καθημερινή χρήση και πιο ομαλό από οποιαδήποτε Gingerbread.

Όταν νιώσεις την αίσθηση του ICS θα παραβλέψεις τα ένα δυο πράγματα που δεν λειτουργούν (αν τα χρησιμοποιείς και ποτέ δηλαδή).

την εβαλα!!!ευτυχως το κινητο μου τα πηγαινα παντα καλα με την cm και δεν ειχα ουτε bootloop ουτε τιποτα.ολα μια χαρα προς τπ παρων!

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά φοράω την TurkbeyRom Ics V3 4.0.3, ο οδηγός στην αρχή ισχύει και από ics σε c9;

Υπάρχει κάπου οδηγός για galaxy s2;

Edited by Maik1982

για να περασω τη νυχτερινη,το κανω οπως και στην cm7 μονο τα wipes και μετα ολα καλα?η πρεπει να το κανω οπως στον οδηγο της πρωτης σελιδας?

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά φοράω την TurkbeyRom Ics V3 4.0.3, ο οδηγός στην αρχή ισχύει και από ics σε c9;

Υπάρχει κάπου οδηγός για galaxy s2;

Φίλε μου αυτό το θέμα είναι για το Galaxy S και όχι για το SII.

Στο δικό μας ισχύει αλλά δεν παίρνω ευθύνη για το SII.

Αντίστοιχος οδηγός για CyanogenMod δεν νομίζω ότι υπάρχει ακόμα για το SII στο myphone αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον στο xda.

για να περασω τη νυχτερινη,το κανω οπως και στην cm7 μονο τα wipes και μετα ολα καλα?η πρεπει να το κανω οπως στον οδηγο της πρωτης σελιδας?

Την περνάς με install zip from sdcard> choose zip from sdcard κάνοντας τα wipes (cache partition + dalvik cache) και είσαι έτοιμος!

Να κοιτάς μήπως χρειάζεται με κάποια nightly να περάσεις και καινούργια gapps αν έχουν βγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Την περνάς με install zip from sdcard> choose zip from sdcard κάνοντας τα wipes (cache partition + dalvik cache) και είσαι έτοιμος!

Να κοιτάς μήπως χρειάζεται με κάποια nightly να περάσεις και καινούργια gapps αν έχουν βγει.

Ωραια,καλα τα θυμαμαι τοτε,τα τελευταια που βρηκα εχω κατεβασει οποτε ειναι οκ πιστευω.ευχαριστω!!

Xiaomi 12 Pro

Ωραια,καλα τα θυμαμαι τοτε,τα τελευταια που βρηκα εχω κατεβασει οποτε ειναι οκ πιστευω.ευχαριστω!!

καλησπερα παιδια εχω μεινει στην cm9 build 17 kai semaphore 0.9.5b.εχουμε τιποτα πιο καινουργιο μπηκε καμια καλυτερη ενημερωση που να διωρθωνει τιποτα?

Ξεκίνησαν να βγαίνουν οι Nightlies. Η τελευταία έχει διαθέσιμη μνήμη στα 370MB με stock kernel.

Έχω την εντύπωση ότι μου κρατάει και λίγο περισσότερο η μπαταρία (πάντα με Semaphore) αλλά θέλω να το δω λίγο ακόμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ξεκίνησαν να βγαίνουν οι Nightlies. Η τελευταία έχει διαθέσιμη μνήμη στα 370MB με stock kernel.

Έχω την εντύπωση ότι μου κρατάει και λίγο περισσότερο η μπαταρία (πάντα με Semaphore) αλλά θέλω να το δω λίγο ακόμα.

Αντε να δουμε... σφαίρα παει και ετσι ο γαλαξιας,αλλα παντού διαβάζω οτι οι αλλες ρομ μας έχουν ξεπεράσει. ελπίζω να γίνει καλή δουλειά!

Xiaomi 12 Pro